Přejít na výpis diskuzí

Hans Hinterseer

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hansi hinterseer

Ahojte. Bola som 2.okt. na herbstvolmusik vo viedni, kde vystupoval aj Hansi. Bolo to úžasné, Hansi daával autogramy cezprestávku aj s dcérou Jessicou, mám dva autogramy, a aj jessica sa nám dala odfotografovať, 10.3.201O idem znovu na koncert do VIEDNE
    potom vám odpíšem. Čaute Silvia
    • Ahoj Silvia,
      prosím, napiš mi jak lze zajistit vstupenky na konzert Hansiho , chtěli bychom jet 12. dubna 2012 do Vídně - poradíš? dík tom.vlasta@seznam.cz
  • Ahojte všíchni příznivci Hansiho,

také jsem viděla v rak. televizi pořad k Hansiho 60. narozeninám a souhlasím, byl úžasný - Hansi i pořad. Ani jsem netušila, že Hansi je až taková hvězda!
    Opravdu škoda, že u nás ještě nevystupoval, ale je pravda, že německá hudba u nás příliš neletí a lidé Hansiho moc neznají. Ale Kája by si jej
    na svůj koncert jako hosta pozvat mohl a tím jej našim divákům představit.

Takže Hansi, ještě jednou ALLES GUTE ZU DEINEM GEBURTSTAG a ať Ti to ještě dlouho zpívá!!
  • můj nejoblíbenější zpěvák je to *3*
    jeho písně se mi líbí už dlouho
    je to úžasný zpěvák
  • Hansi Hintersser je nejen vynikající a sympatický zpěvák, ale i člověk s čistou duši a jeho energie je energií dobroty a radosti ze života, má dar sjednocovat lidi a já mu přeji nejen do Nového roku,ale i k jeho blížícím se narozeninám pevné zdraví a štěstí ať nachází ve své rodině a práci. Těším se na jeho konzert , který bude 12. dubna 2012 ve Vídní, je to pro mě dar nad všechny dary - DĚKUJI VÁM HANSI !
  • Proč naše "kultura" taky nezná takové zpěváky?
  • Dobrý den,
    to bude asi tím, že z pohledu hudebního průmyslu je v ČR po Hansim a spol. jen velmi malá poptávka. Nicméně by bylo zajímavé zjistit, kolik tady je nás nadšenců pro německy zpívanou lidovou hudbu.
    S pozdravem
    Marisol
    http://volksmusik.blog.cz/toto je odpověď na dotaz, proč u nás Hansi nekonzertuje - co proto fanoušci uděláme, aby tomu tak nebylo, je tu 15 Fanclubů , co tak spojit síly a zajistit konzert HANSIHP u nás v Česku
  • pomoc

chtěla bych poprosit celkově fanoušky Hansiho jestli někdo neví jak by se dal založit Hansiho fanclub i tady u nas tak aby to bylo povolené atd...POkud někdo ví, ozvěte se mi prosím na můj e-mail předem děkuju. www.hinterseerhansi.cz
  • RE. Hansi

Zdenca, zdravym Ta prestav si ze vsobotu 12 - ho hansi nevystupil na ,,krone der volksmuzik,, nakonci programu moderator povedal volaco, bolo by dobre vedet preco nvystupil. Zdenca odoslalsom Ti 5 E-MIEL a neviem ze ci Si dostala lebo nie. zdravym Ta jozef *3* *13*
    • Re: RE. Hansi

Hansi nevystúpil na Krone..., preto lebo mal problémy so zubami a bol celý opuchnutý. Čítala som to v Musikante stadl post- to je časopis o spevákoch
      Silvia

pac bol nemocny,povedali

Ahoj, Jozefe, po česky Pepíku...stále čekám od tebe mejl, ale nemám v poště NIC , teď jsem právě sedla k počítači, ale nic tam na adrese zdencahodanova@seznam.cz stále nic... jen tady na Hansiho stránkách.....v sobotu říkal moderátor, že je Hansi nemocný, proto tam nwebyl, ale zítra vychází CD z tohoto pořadu a byl tam na něm na obalu i nafocený, takže tam budou určitě i jeho písničky.. já teď poslouchám jeho 3 CD, " co mi přinesl Ježíšek k Vánocům " dostala jsen je od syna, ten je zase sehnal od nějakého kamaráda v Praze... to byl pro mě nejmilejší dárek... dnes jsem při poslouchání vydržela přes dvě hodiny žehlit, protože se mi toho spoustu nakupilo... ale s Hansim mi to šlo dobře od ruky.. takže pokus se ty mejlíky znovu přeposlat a snad si už konečně najdou tu mojí správnou schránku.... před chvílí jsem ti odeslala humorný mejlík na zjištění inteligence, tak zkus odpovědět do toho okénka dole pod mejlem a jen odeslat, možná že děláš někde chybu v adrese... zdravím z Klatov Zdenča... *4*
  • Od chvíle,kdy máme satelit, sledujeme pravidelně hudební pořady na německé televizi. To je něco, co se jen tak nevidí- výprava, oblíbení zpěváci, " Štádl ",atd. Naši by se měli aspoň trochu inspirovat !!!
  • hansi volksmusic

ahoj jaroslav.o volksmusic nemá teraz nikto záujem, pretože teraz všetci potrebujú agresívnu muziku. dalej všetci si myslia,že volksmusic je len jodlovanie, že jej chýba grádus. o, aký mylný názor.pravidelne navštevujem koncerty hansiho vo viedni. teraz som bola v oktobri 2009, marec 2010, naši ľudia nemajú ani šajnu o vysokej profesionalite rakúských a nemeckých spevákov.ty si zaplatíš, ty máš perfektný zážitok, profesionálny a aj umelecký. a predstáv si po vyčerpávajúcom koncerte je autogramiada a to je už čo povedať po trojhodinovom koncerte. umelec za tvoje peniaze ti je úplne k dispozícií, aj ked je vyšťavený.
    teraz v marci koncert trval 3 hodiny a hansi nastúpil a dalšie dve hodiny dával autogramy. celé je to o tom, ako poctivo niekto odvádza svoju prácu. aj slováci aj češi sa ešte musia veľa učiť. silvia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit