Přejít na výpis diskuzí

Hans Hinterseer

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jsem se dívala na pořad rakouské televize k 60. narozeninám Hansi Hinterseera.

Úžasný člověk, vynikající sportovec a zpěvák, který svými písněmi potěší každého svého příznivce.

Hansi, všechno nejlepší k Tvým zítřejším narozeninám (2.2.2014) a hlavně hlavně hodně zdraví, abys nám, Tvým fanouškům, mohl ještě dlouho rozdávat radost svými písněmi.

Škoda, že jej u nás v Česku zná málo lidí. Jeho písně rozdávají radost a chytají za srdce.

Zpěváka Hansi Hinterseera jsem objevila až při mé návštěvě v Německu před 6 lety. A od té doby je to pro mě zahraniční zpěvák č. 1.
    Karel Gott by jej mohl pozvat k nám do ČR. Bylo by to úžasné.
  • To čumím

Ty jo fakt kokuám myslela jsem ře je herec hraje totiž v několika filmech teď přesně nevím názy,ale hraje tam lyžaře-teda nehraje on je.Ale třeba ten film budete někdo znát.Zachraňuje tatek svého otce a proto se znovu vydá na svh,i když před několika lety skončil tak novu skusí štěstí a závod vyhraje.Získá peníze a zachrá ní statek.Jsou toho dva díly-ten druhý volné pokračování a teď jsem si vzpoměla jmenu je se jeden z nich TAM KDE BYDLÍ LÁSKA a druhý nevím,ale nejspíš to bude něco podobného.Je u toho i hezká písnička a teď přemýšlím že je možné,že ji spíval on.Vybvuju si stoho jen chabě melodii.Tak jestli víte víc než já tak mi napište sem nebo na mail.Díky *14* *14* *3* *4* *1*
    • Re: To čumím

jo tak zpívá tu písen on,mám všechny jeho filmy,jen jeden mi chybí,jinak Hansi byl lyžařem do roku 94,kdy ho objevil Jack White a nabídl mu,aby zpíval,on to přijal,jinak jako lyžař,měl úspěchy a jako zpěvák taky,pač je to zlatíčko,na to, že měl špatné dětství a to když byl malý,jeho maminka mu utekla a nevrátila se,jeho otec neměl o něho zájem a tak ho vychovali jeho babička a dědeček,jeho rodina a to manželka a jeho 2dcery jsou pro něho vším,to mu chválím,kdyby bylo víc takových tatínků jako je Hansi, *4*
  • Hansi je nominován na ECO 2012 v kategorii lidová píseň za CD "Dvě srdce" Fanoušci , co uděláme proto, aby náš hansi dostal co nejvíce hlasů - pište nápady
  • Turné 2012 - konzert HH ve Vídni byl úžasný, atmosféra a zážitek neopakovatelný, díky Hansi za krásu duše, kterou rozdáváš, škoda, že nekonzertuješ i v Česku
  • Hansi

vytvořila jsem Hansiho internet. stránky v češtine tak jestli budete chtít tak se můžete podívat www.hinterseerhansi.estranky.cz *4*
    • Re: Hansi

Fanclub Zentrale
      Evelyn Haas
      Postfach 124
      1183 Wien
      Austria *3*
  • Hansi

Je prima,že jsem objevila Hansiho stránky v češtině, díky za ně, myslela jsem si, že ho obdivuji v Čechách sama/kromě těch tisíců fanynek,které vidím na jeho koncertech/, je, s jeho písničami, milým pohlazením na duši a jeho filmové role jsou také ke koukání...spíše ale pro moji věkovou kategorii/5O/, mám i v kalendáři termíny jeho koncertů a hned zítra večer na ZDF bude vystupovat v pořadu Carmen Nebel, už se těším a pak je i celý týden hezčí, protože z Hansiho úsměvu vyzařuje cosi co musí rozehnat chmury každého škarohlída. A že jich ještě kolem nás je. Zdravím všechny pohodáře...Zdena *3*
    • Re: Hansi

Zdenca, prdchvyli som odeslal psani som velmi zvedavy ci Si to dostala. Jozef
    • Vítej !

Ahoj, vítám Tě !
      původně jsem s i také myslela, že jsem samotná příznivkyně Hansiho, ale pak jsem poznala přes net Míšu. Je nás víc.Teď vychází nové CD a super šlágříček na něm "Ich liebe Dich immer und immer mehr a vlatně ještě jeden Mein Liebesbrief an Dich´" V září frčím do Berlína tak ho tam snad seženu. Mějte se !
  • jsem Hansiho fanynka
    líbí se mi jeho písně
    díky Hansi *14*
  • pomoc

chtěla bych poprosit celkově fanoušky Hansiho jestli někdo neví jak by se dal založit Hansiho fanclub i tady u nas tak aby to bylo povolené atd...POkud někdo ví, ozvěte se mi prosím na můj e-mail . předem děkuju www.hinterseerhansi.cz
  • RE Hansi

Zdenca, poslal som Ti psani doufam ze Si dostala. Ja som dostal Tvuj dve posledne. DEj mi to vedet ahoj jozef.
  • Hansi

Kto ide na koncert Hansiho 4.mája do Viedne???? My už sa veľmi tešíme... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit