Přejít na výpis diskuzí

Hans Hinterseer

OSOBNOST 31.12.2006 
109 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volksmusic

Ahoj všichni příznivci volksmusic!Jsem rád,že jsem objevil tyto stránky.Hansi je úžasný zpěvák a totéž platí o Helen Fischer.Andy Borgovi,Flippers,Kastlrutherspatzen atd.Jen se pozastavuji nad tím a už jsem o tom psal na jiných stránkách,Proč se u nás nevysílá tato hudba???? Je to přežívající odpor k němčině jako následek 2.svět.války,nebo co? Proč se nenajde jadno jediné radio,které by se věnovalo alespoň částečně tomuto druhu hudby? NECHÁPU?? Jsem zvědav na Vaše názory.AŤ ŽIJE VOLKSMUSIC!! *3*
    • kalousovamarcela

Re: Volksmusic

Ahoj,také mi u nás chybí tato hudba,ale mám satelit a na programech Das Erste,Orf 2,MDR,Hr a SWR sleduji dost často. *14*
  • Hansi

Omlouvám se, Hansi má jen dvě dcery z druhého manželství a to Jessicu 19 let a Lauru 17 let. Děkuji
  • Hansi

Zdenca ,ja som zo sturova 50 km-ov do novych zamkov dost casto jazdim zamkov,a od novych zamkov uz len par kilometrov do te dedinky. Ked my npises prsnu adresu tak sa nato pozrieme. ztial to je vsetko prajem Ti a sve rodine stastne a vesele vianoce. Cakam na adresu. jozef *3* *4*
    • Re: Hansi

Josefe, zdravím tě z Klatov, psala jsem ti před deseti dny dlouhý emajl, kde jsem ti všecko vypisovala , tak nevím, zdali ti to došlo... máš to na té adrese herengjozsef@citromail.hu , pokud ti to nedošlo, dej vědět a já ti vypíšu, raději znovu na email, než sem...zdraví Zdenča a přeji celé rodině moc hezké svátky, zdraví a pohodo v novém roce a moc děkuji za tvoji snahu a starost ... Zdena *4*
      • Re: Re: Hansi

Jsem z Brna a mám hrozně rád tento typ muziky.Prosím nevíte,kde by šlo v ČR koupit taková CD?A nebo někde na internetu,kde budou s Váma komunikovat česky?Děkuju za tipy.prosím na email.Díky.

ZDENKA, PSANI JE NA DRUHEJ STRNE. *4*

Zdenka, moc Te prosim nehnevaj sa namne, videl svojej schranke ze mam postu ale neviem preco nmohol som sa ktomu dostat. Teraz uz to bude fungovt preto ze som si nechal poslat psani od syna aje to v poriadku. Vies, syn vola tiez jozef tak moje meno bolo pisany po mdarsky. Teraz je to prepisany, vsetko zostalo akurat meno som si prepisal. DAKUJEM zapochopenie ,vsetko majlepsi Ti prajem acakam na odpoved. Jozef *4*
  • Milí fanoušci, s politováním Vám sděluji, že konzertu HH v Česku se asi nedočkáme - ze strany pozvání Karla Gotta,tedy určitě ne !HH není u nás znám, neprodávají se zdejeho desky , neví se, zda by o to Hansi a jeho gramofonová firma vůbec stála a navíc by mu posluchači nerozuměli - tolik ze stanoviska Karla Gotta k mému dotazu
  • Nemáte někdo na prodej,nebo nevíte kde koupím DVD?
    • Mohu nabídnout téměř vše co vyšlo s tímto populárním zpěvákem/sportovcem.
      Filmy, DVD s koncertů, CD. Vše nové.
      Na ceně se dohodneme.
      brno
      • Dodatek k mé nabídce. E-mail: info@optimcom.com
  • ...pokud budete mít...písněte na fisera.jiri@keli.cz
  • Hansi

Ještě k Hansimu, je podruhé ženatý s paní Romanou a mají dvě dcery, rovněž z prvního manželství má dceru. Samozřejmě má i svůj Fan Club a to v Rakousku, Německu i Holandsku. Adresa na STADL POST / časopis / STADLPOST Postfach 170, Mödling Austria 2340 www.stadlpost.at
    • Re: Hansi

jo a jakou dceru z prvního manželství,má jen 2dcery z druhého manželství,
  • Hansi

Zjistila jsem , že můj první příspěvek nedošel, tak to tedy napravím. Hansi je v Rakousku známý sportovec ve sjezdu na lyžích , v mládí stanul i na stupních vítězů. Dnes je tento padesátník / který na to opravdu nevypadá / znám jako zpěvák.V jeho písních se objevuje láska k ženám, ale i k neutuchající lásce k rodné vlasti , hlavně k horám a lesům . / Moje oblíbené písně: Wenn ich träume Eine Nacht in deinen Armen Wenn ich an meine Heimat denke Du bist meine grosse Liebe
  • Hansi

Hansi Hinterseer, se narodil 2.února 1954 v Kitzbühlu v Tyrolsku. Záliby: lyžování,golf,fotbal, tenis a malování. Má rád pastelové barvy a hlavně červenou. Oblíbené jídlo : špagety Carbonara a medový perník, Oblíbená kniha : Malý princ Oblíbený film : Stará Hollywoodská romance Muzika : všechnu Oblíbené místo : domovinu a moře Oblíbená rostlina : oleandr a alpskou protěž
  • hansi

iveto je dobre že jsi udelela stranku o tomto zpěvakovi u nas jen zna jen velmi malo lidí ale ti co ho znaji ho maji radi mam jeho da se říct všechny cd jsoutopísničky pro potěšeni když tomu někdo rozumi a nebo pro srdícko když jen poslouchaš hudbu byla jsem na jeho koncertu v mnichove byl to zažitek přejme mu ještě hodně hezkych písniček zdravim jana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit