-
Re: Re: Re: Druhej novej trailer
no nejlepší jsou scény s Hansem, třeba jak spálil tu rybu :-D nebo uplně ten konec v majáku kdy se spouští hák a objeví se Hans a ten zmetek co chtěl zabít Rachel mu říká: Patrick? a on: No, No Patrick.... a má u toho uplně šílený výraz *3* strašidelné byli ty scény, ve který se jí zdálo o jejím synovi, jak se vždycky objevil a tak... -
Re: Moc nechápu
asi chyba v matrixu? *9* *1* celkem často dávají Elisabeth na Viasat History, ale zatím jsem na to vždycky zapomněla *9* taky už jsem to viděla hrozně dávno, tak snad časem to shlédnu znovu -
Moc nechápu
Dneska nám přišel novej Popron a na straně 56 jsem objevila jako novinku DVD za 99 kačic s Hansíkem, Elisabeth I., 199 min., GB, ale rok 1978, což mě dost mate.. *9* *8* Protože dle obalu a počtu minut se jedná o minisérii z roku 2005 "Panenská královna", v originále The Virgin Queen, protože na tom dývku z Popronu je napsáno, že tam hraje Anne-Marie Duff a Tom Hardy, což jsou právě herci co hráli s Hansíkem, ostatně je tam na tom dývku i obrázek Hanse, jak leží na špalku, takže ten uvedenej rok výroby 1978 je teda pěknej kiks... *9* -
Re: Re: Re: Doktor Živago2
Jj, tak ono těch kiksů by se našlo určo povícero, ale to je v každém filmu. *9* *5* Zajímavé je, že jsem si toho nikdy nevšimla, těch drátů a to jsem to viděla snad stokrát. *8* Ta holka ty protivný ksichty ani nemusela hrát, ona se tak tvářila pořád, i když to k roli vůbec nepatřilo... *13* *8* *16* Jen nechápu, kam se potom vlastně vypařila, naposledy jela v saních a pak kde nic, tu nic, nevíš, co se s ní vlastně stalo? *3* S mamčou jsme říkali, že z Hansíka se dělá dobrej dědoušek, na to kolik mu tam bylo tak ho namaskovali tak věrohodně, že ho potkat, tak si fakt myslím že je to nějakej stařík v důchodu. *1* *1* *4* -
Re: Re: Druhej novej trailer
Světlo ve tmě, to už jsem si pustila nesčetněkrát a jaké scény se ti líbily nejvíc, popř. u čeho ses bála? *3* Jen aby tu diskuze nestála, neb si říkám, když jsme našli společné téma, můžeme se rozepsat pokud čas dovolí. *4* *3* -
Re: Re: Druhej novej trailer
Na anglických stránkách jsem četla, že by měl hrát takovýho skrytýho hajzlíka, ale nevím jestli to není jen kec, s určitostí to neví zatím nikdo, neb ve filmovém scénáři původně jeho postava ani nefigurovala a musela se dopsat až na poslední chvíli. *1* *5* Mě se na tom líbí, že je to naprosto netypickej Sherlock Holmes, ne takovej ten sucharskej jakýho vždycky všichni točili. Líbí se mi tam ten humor a jistý vtipný scénky, já myslím, že to bude hit. *14* -
Re: Re: Doktor Živago2
jojo pěkně jsi to shrnula *3* a myslím, že se na to co nejdřív podívám znovu (hned jak mi to zápočtové písemky dovolí *10* ušaté torpédo jsi pěkně vystihla *1* ale mě vcelku nevadila ani když dělala ty obličeje, když viděla jak se Jury muchluje s Larou *1* taky jsem si všimla jedné nelogické věci: skoro na konci, jak se Jury vrací do Moskvy (točeno v Praze) je záběr na nádraží a přijíždějící parní lokomotivu s unikající párou z komína ale jaksi zapomněli že jsou tam natažené dráty elektrického vedení *9* *9* -
Re: Druhej novej trailer
vypadá to taky dost dobře, už aby to bylo. Na to do kina určitě půjdu, jsem zvědavá jakou tam má Hans roli, jestli pozitivní nebo negativní.
Jinak jsem ještě včera a vlastně i dnes shlédla Světlo ve tmě. Taky celkem povedený snímek, dívala jsem se na to sama večer a dost mě mrazilo. Hans dokonalý jako vždy, ale to už se zas opakuju. A taky se mi ohromně líbila ta krajina a příroda ve které se natáčelo - je to uplně něco jiného než u nás *3* -
Re: Doktor Živago2
Jaká scéna mi přišla totálně nelogická byla ta, jak Jury jel za Larou do Yuryatinu - jak přišel do té knihovny, sedl si ke stolu totálně zády k Laře, natočenej byl obličejem tak, že ji nemohl absolutně zaregistrovat, leda že by měl ještě jedny oči na zádech.. *8* *13* A přesto jí uviděl, mnó.. Ale nebudu už kritizovat.
Film Bídníci - tak ten mám natažený v PC, anglickou verzi, nerozumím ani slovu, neb nemůžu sehnat českou verzi ani titulky.. Já ten film viděla asi dvakrát v televizi, tak vím tak zhruba o čem je tam řeč. Až si ho koupíš, podej opět info, jak se ti líbil a tak. *3* -
Nejvíce mě sebralo vždy, když se vrátil Jury v roce 1922 do Moskvy a přišel do jeho bývalého domova, kde byla pak škola a ta učitelka mu předala dopis od jeho ženy, kde mu psala, že musela s dětma i se svým otcem odejít. To byla srdcervoucí scéna a Hans ji zahrál na výbornou, do toho ta smutná hudba... *9* *9* No a závěrečná scéna ještě živého Juryho v kavárně, jak vlastně uvidí poprvé svého syna Juryho a znovu Laru přes to sklo a pak zemře na infarkt, to bylo taky na kapesník.. *9* *9* Máš pravdu, Střelnikov byl směšný. *1* *1* Jako Paša byl ideální, ale pak, smííích.. *9* *9* *5* Ten herec co ho hrál, už hrál s Hansem předtím v Mrtvé hlídce. Já ho mám ale spíše zafixovanýho z jiných spíše komediálních filmů a seriálů, kde se mi líbí víc po herecké stránce, je to správnej kořen, sice vypadá jak opička, ale zasměju se, lépe mu sednou zkrátka šaškovský role. *4* *5* Připadal mi docela roztomilej ten malej co hrál Sašu, syna Juryho. Naopak kdo mi byl silně nesympatický bylo to malý ušatý torpédo (Lařina dcera).. *15* *9* -
To si měla teda za pět minut dvanáct, asi to čekalo přímo na tebe. *3* Musela jsem si oživit paměť, pustila jsme si druhej díl po obědě a dívala se s mou mamkou, která na konci filmu ty slzy fakt upustila, je to cíťa. *1* Já se tedy rozepíšu víc, znáš mě, neumím psát stručně. *4* Tak tedy - líbily se mi oba dva díly, ale abych pravdu řekla, více ten druhý, připadal mi víc akční, dojemnější, bylo tam více silných scén. Takže co se mi taknějak nejvíce líbilo: Když se vrátil Jury z války zpět domů a jeho malý syn Saša mu při prvním setkání vlepil toho pořádnýho facana. *3* *1* Pak bylo dojemné, jak Jury vlastně chtěl ukončit milenecký vztah s Larou kvůli své rodině a jak tam pak krásně brečel *9* Pak ke konci filmu, jak Jury utekl s Larou a tou malou před Komarovskym na Varykino - vlastně ten úsek, jak je tam vyčmuchal, Laru odvlekl vlastně pryč, tak to loučení mezi Jurym a Larou bylo smutný a pak to, jak za nima koukal a brečel, když odjížděli v saních *9* *9* -
Druhej novej trailer
Sherlock Holmes - CZ Titulky *3* *3*
http://www.youtube.com/watch?v=38tcsLLLmAM
Hansíka tam moc neuvidíte, jen je vidět asi v 45 vteřině, jak klečí na zemi v nějakým templářským hábitu. -
Re: Re: Souboj Titánů - trailer
Nevím jak to bude nakonec vypadat jako celý film, ale z traileru jsme nadšená (do traileru ale vždycky dávají to nej), líbí se mi to více než originální verze z roku 1981, i když tehdá zasejc nebyly takový efekty... *5* Už jsem nicméně zaregistrovala na angl. stránkách i první kritiky, že jim to připomíná hodně Pána prstenů. *8* *16* *13* Takhle, on není sice žádný vysoký chalan s atletickou postavou, ale jinak typově mi do té role sedí s tím lukem. *14* Jestli jsis všimla, takových těch chcípáčků je v tý jejich skupince v čele s Perseem povícero. *1* *1* Hlavně, že v něčem hraje a doufám, že se brzy objeví v něčem novém. *5* -
Doktor Živago2
zbylo na mě uplně poslední dvd s druhým dílem v trafice, tak jsem ho rychle zaplatila a uháněla domů si to pustit *1* *4* ale teda měla jsem co dělat abych na konci zadržela slzy, když se tam opět objevil ten malý kluk *9* rozhodně jsou skvělé oba dva díly, nevidím v nich žádný rozdíl. Hans je úžasný, Keira taky ušla. Dokonce ani Pavel Kříž mi nevadil. Jak zastřelil ty děti bylo srdcervoucí....... Ale kdo mě pobavil tak Strelnikov *5*jako Paša ok, ale jako nějaký vůdce revoluce - vůbec, absolutně mi na to neseděl a spíš jsem se usmívala *4* Tot mé dojmy, na csfd už jsem dala ohodnocení pět hvězdiček..... JO a ještě jedna věc: příští týden mají vyjít Bídníci, kde hraje Hans taky. Juchůchů -
Re: Souboj Titánů - trailer
trailer vypadá moc dobře, i hudba se mi líbí. Ale přemýšlím nad tím jestli se taková role na Hanse hodí, je to přece jenom takový chcípáček se psím pohledem. Z něj asi nikdy nebude svalouš *13* *1* *1* uvidíme, každopádně v něčem takovém ještě nehrál *3* -
Souboj Titánů - trailer
Souboj Titánů - Clash of the Titans - CZ Titulky (Moviezone.cz)
http://www.youtube. com/watch?v=BoaozyXfZ-M
Vypadá to dobře. *5* *4* V traileru je dokonce vidět i Hansík, od 14 do 18 vteřiny a dost výborně *14* *3* *14* Drží luk a míří myslím na Medůzu. *9* Mrkněte sami. *3* -
Re: Možná by to mohlo být zajímavé
Včera jsem se přinutila ke sledování tv, i když jsem byla jak spací pytel. *1* Nu, o Bathory tam nebyla ani zmínka, protože jak jsem na konci pořadu zjistila, byl natočen v roce 2003. *1* Jsem si říkala hned, že tam Jakubiskovi vypadají nějak mladší.. *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Still Crazy - pořád naplno
Řeknu ti, nevědět o tom namalovaným tetování z dřívější doby z prohlížení screenů, tak jsem teďka to tetování taky přešla. *4* -
Re: Re: Re: Still Crazy - pořád naplno
takové kuře malé :-D jsem si toho asi opravdu nevšimla -
Možná by to mohlo být zajímavé
V úterý 10.11.09 dávají na ČT2 od 23.45 hod. pořad DVOJHLAS s manželi Jakubiskovými. Možná se tam zmíní o filmu Bathory, tak se dívejte. *3*