Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no děs

Je to fakt tragický herec a je mi úplně blbě, když říkáte, že je nejhezčí(protože není) bo když kecáte, že je super herec(to taky není). Vraťte se na zem, ten hezoun sem nikdy nepřijede a je mu jedno, že ho "milujete", tak se zečněte dívat po normálních klukách a trochu žít v realitě. *7*
  • ble

Je pravda, že je hezký a dobře se na něj kouká, ale např. v Stars Wars byl vážně otřesný. On ten film sám o sobě je docela propadák, to ale neznamená, že by tam nemohl podat slušný výkon. Ještě jsem ho viděla v něčem, co se jmenovalo jako Dům snů nebo tak, no a tam potvrdil jen to, co si myslím.
  • Re: gay??

asi těžko je homouš, když chodí s Rachel Bilson z O.C *15* *15*
  • gay??

ted sem cetla ze se hayden nekde priznal k tomu ze je homosexual!!! docela mi to vyrazilo dech...
  • Muj nazor

no ja kdyz ho vidim chce se mi .........................blejt!! Vzdyt presel na temnou stranu smejd jeden!!!
  • Re: Hayden-Nej herec kluk a prostě nej človí

dům života je naprosto best... tam vypadal fak naprosto nádherně... no je krásnej.. a klidně se tu z něho podělám i když jediný co oněm vim je, že je krásnej a to mi vlastně stačí.. *1*
  • Fanklub

Hele,nevíte náhodou něco o tom fanklubu.Jako jaký jsou závasky.*7*proooooooooooooooooooos íííím o odpověď.PS:Prrroooooooooooossssss íímmmm *4*
  • Re: e

Třeba se to někdo znás dozví a také ho možná potkáme.Co ty víš.Stačí být na správném místě ve správnou chvíli. *1*
  • Re: Hayden

Nooo,podle toho co jsem četla tak ne.ale nejsem si jista.V bravicku psali rozhovor s Haydenem a tam se ho ptali jestli ma nejakou holku a on odpovedel ze ne.Ale to bravicko je z roku 2005 takze si uz mohl sehnat nejakou. *7*
  • Nová česká stránka o Haydenu

Ahooojky Lidičky!! Otevřela jsem prní český web o Haydenovi!! Tak pokud ho máte rádi a chce¨te se o něm dozvědět víc...přijdte se podívat na http://haydenchristensen.ic.cz !!! *3* *14*
  • Re: pro: Veronika

jestli nevíš, tak tobě tam chyběj čárky, tak si nehraj na učitelku
  • videa

www.youtube.com je tam milion videí s Haydenem, stačí zadat třeba Anakin a je tam toho fakt spousta, na to se mrkněte
  • Holek má spousty :))

Dřív chodil chvilku s Siennou Miller, ale teď se o ničem neví. Nicméně já si myslim, že holek má spoustu :)))
  • Hayden

Nevíte někdo, jeslti má nějakou holku? Nemůžu se to nikde dočíst.....
  • e

hele doufám že víte jistě že je fakt tak skvělej jak ho tady popisujete.Třeba je to jenom magor s hezkou tvářičkou.To se ale nikdy nedozvíte protože ho nikdy nepotkáte.Takže asi smůla? *4*
  • I Love Him

ten je faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak t skvelej... vim, ze se s nim nesetkam, ale proste zupa... a nejlepsi byl ve Star Wars II *14* *14* *14* nechapu, jak se nekomu nemuze libit *5* *5* *13* *13*
  • je super!!

je náádhernej,je mi jasný že se nikdy nesetkáme ale jako idol ho snad mít můžu,ne???
    je fakt skvělej!!! *14*
  • Re:

*4* mas pravdu bylo by to doooost fadni kdyby tam dali nekoho ineho ......a pokud mohu neco rict tak podle me to nej na nem sou ty jeho oci sou takovy....uprimny a krasny *4*
  • lll

Podělejte se z něho ale za některou z vas asi jenom těžko přijede. *5*
  • Re:

hahaha a ty zase desne vtipna *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit