Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hayden-Nej herec kluk a prostě nej človí

jjj maaateee všici pravduuuu uplně sem z něho pryč a ten dům života (life as a house) no to je něcoo!! škoda ze bydlí za oceanem *9*
  • Haydenje krsnej mocmocmocmocmoc *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3*
  • Hayden je nejhezčí nacelém světě *14* *14* *14* *14* *1* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14**14**14* *14* *14* *14* *14*
  • Anakin je opravdu nádherný *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • s tím se OPRAVDU dá souhlasit *1* !!! Je to nejhezčí herec-taky chci říct, že by bylo SKUTEČNĚ dost ubohý a děsný, kdyby tam místo Haydna dali Dicapria *13* !!! Mám o něm z internetu, z časopisů dost, ale lituju, že ho fakt (krom telky)nemůžu osobně vidět živého *9* !!! Už jsem o tom mluvila i s mamkou -až za dva, tři roky budou prázdniny, tak se klidně odvážu s nějakou kámoškou a trošku si zacestuju *14* !Už mám i jeho dvě adresy, tak si trochu zablbnu, já už jsem dost zblbá až dost, když si často prohlížím jeho fotky a pouštím si dokola star wars-jestli máte někdo i jeho číslo, tak mi řekněte *1* !!!Je vážně skvělej *4* *14* *14* *14* *14* *14* !!!Teď jdu hledat ještě nějaké fotky na vytisknutí, tak jestli opravdu někdo z vás teda tam jede, tak PLEASE-si promluvte i o nás ostatních *8* *15* !!!THANKS!!! And I CAN... speak English *10* !!!
  • Haydene,vím,že tak malý stát jako čR Tě asi nezyjímá,ale věz,že máš tady hoooodně fanynek...Miluji Tě moc,a o to víc mně mrzí,že Tě musím milovat tajně,protože mám bratra,který by mně vysmál.Ale o to větší je moje láska k tobě i když vím,že tě nikdy neuvidím...Myslím,že ne jenom já bych uvítala,kdybys navštívil čR.POsílám Ti na dálku OBROVSKOU pusu.Ahoj *14*
  • Haydena jsem poprvé viděla v Star Wars a tam mně nprosto okouzlil a v roly Anakina si nedokážu představit nikoho jiného. *14*
  • ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *15*
  • SW....

Miluju STAR WARS a role Anakina, Haydenovi úžesně sedla! Je to skvělý, nadaný, cílevědomý herec a já ho mám moc ráda. *14*
  • Hayden

Hayden je prostě božííí a já úúúplně miluju Star Wars!!!Ještě že tam nedali DiCapria *1* To by dopadlo..Ale nechápu, jak mohl dostat zlatou malinu...nikdo jinej by to líp nezahrál...co dodat...je prostě božííííí *14* *1* *15*
  • For Hayden

Já vím,že už to je vohraný, ale stejně to musim zopakovat. Hayden je ten nejúžasnější herec i chlap pod sluncem. Vlastně v celý galaxii.
  • pusinka

Jestly to nekdy budes cist tek budu hrozne rada ty ses mi líbil uz jak anakin ve filmu ale holky ze tridy mi nosil tvy fotky mam te moc amoc rada a jastli budes vcesky republice bud stat v 1 rede abich te dobre videla *14* *14*
  • *14* HIDEN JE UPLNE NEJHEZCI CLAP NA SVETE
  • trapeni

take miluju Anakina jiz 4roky jsem do nej paf. je naprosto uzasnej a sexi. zdanlive mi zamotal hlavu jako nikdo pred tim ani potom. akorad me mrzi ze ho srovnavaj s Joshem Harnetem. protoze Josh je sikmo vokej ........ ale Haydene at si kde si poslouchej MILUJU TE a moc a moc Ti fandim at ti vsechno v zivote vyjde. tva fanynka z CR *14* *14* *8*
  • Hayden má naprosto nádhernej úsměv a je to skvělej herec!!!!! *14* *4*
  • Haydenovi

Haydene seš super.Miluju Tě už 5 let!Mám velikou nástěnku a há¨dej kdo naní je?Ty a ty!Seš fakt k sežrání!Papky *14* *14*
  • ???

napsat Christensen s tvrdým y je trochu moc ne????
  • láska

Haydík je super herec.ale i super Anakin.Ve filmu Star Wars :Epizoda III-Pomsta Síthů si nezasloužila Padmé zemřít a Anakin si nezasloužil proměnit se v Dart Wardera.Bylo to až moc nefér vůči obou milenců.No film je film,Ale zpět do budoucnosti každý se mnou jistě bude souhlasit když řeknu,že je Hayden mooooooooc sexi:)))Mooooc se my líbí na fotkách na Internetu kde je na jedné s Padmé ne které jim to oboum moc sluší.A píše se tam že ve filmu Anakin a Padmé čekají potomstvo.Je to velice hezké a velmi romantické a mírumilovné.No prostě co ktomu ještě dodat Hayden Chrystensen je skvělí Anakin a skvělí manžel senátorky Padmé.:)))))))))))))
  • haydik je prostě úžasnej...kdo se mnou souhlasí?
  • jo....a já tam jedu za strýčkem!!!pche umíte aspoň anglicky, když už mu teda chcete říkat jak ho milujete...ste fakt chudinky, jedna lepší než druhá....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší