Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro debily

Nemyslim,že je gay ale lesba.Hi hi hi
  • haydik je prostě úžasnej...kdo se mnou souhlasí?
  • láska

Haydík je super herec.ale i super Anakin.Ve filmu Star Wars :Epizoda III-Pomsta Síthů si nezasloužila Padmé zemřít a Anakin si nezasloužil proměnit se v Dart Wardera.Bylo to až moc nefér vůči obou milenců.No film je film,Ale zpět do budoucnosti každý se mnou jistě bude souhlasit když řeknu,že je Hayden mooooooooc sexi:)))Mooooc se my líbí na fotkách na Internetu kde je na jedné s Padmé ne které jim to oboum moc sluší.A píše se tam že ve filmu Anakin a Padmé čekají potomstvo.Je to velice hezké a velmi romantické a mírumilovné.No prostě co ktomu ještě dodat Hayden Chrystensen je skvělí Anakin a skvělí manžel senátorky Padmé.:)))))))))))))
  • Hayden má naprosto nádhernej úsměv a je to skvělej herec!!!!! *14* *4*
  • trapeni

take miluju Anakina jiz 4roky jsem do nej paf. je naprosto uzasnej a sexi. zdanlive mi zamotal hlavu jako nikdo pred tim ani potom. akorad me mrzi ze ho srovnavaj s Joshem Harnetem. protoze Josh je sikmo vokej ........ ale Haydene at si kde si poslouchej MILUJU TE a moc a moc Ti fandim at ti vsechno v zivote vyjde. tva fanynka z CR *14* *14* *8*
  • *14* HIDEN JE UPLNE NEJHEZCI CLAP NA SVETE
  • For Hayden

Já vím,že už to je vohraný, ale stejně to musim zopakovat. Hayden je ten nejúžasnější herec i chlap pod sluncem. Vlastně v celý galaxii.
  • Hayden

Hayden je prostě božííí a já úúúplně miluju Star Wars!!!Ještě že tam nedali DiCapria *1* To by dopadlo..Ale nechápu, jak mohl dostat zlatou malinu...nikdo jinej by to líp nezahrál...co dodat...je prostě božííííí *14* *1* *15*
  • ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *15*
  • Haydena jsem poprvé viděla v Star Wars a tam mně nprosto okouzlil a v roly Anakina si nedokážu představit nikoho jiného. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit