Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeji ti Hydene vše nejlepší k Tvým dnešním narozeninám. Hodně úspěchů v tvém životě, ůspešné role a hlavně spokojený život. *3* *14*
  • Fanklub

Hele,nevíte náhodou něco o tom fanklubu.Jako jaký jsou závasky.*7*proooooooooooooooooooos íííím o odpověď.PS:Prrroooooooooooossssss íímmmm *4*
  • Vsichni,co ho máte tak rádi fakt se p*serte Christensen je v*l a dementní howado a ne herec.Jeho filmy,kde hraje jsou samé sracky.Premýslam jestli znám horsí herce a dem*nty,akorát mne napadá Dudikoff
  • gay??

ted sem cetla ze se hayden nekde priznal k tomu ze je homosexual!!! docela mi to vyrazilo dech...
    • Re: gay??

asi těžko je homouš, když chodí s Rachel Bilson z O.C *15* *15*
  • ble

Je pravda, že je hezký a dobře se na něj kouká, ale např. v Stars Wars byl vážně otřesný. On ten film sám o sobě je docela propadák, to ale neznamená, že by tam nemohl podat slušný výkon. Ještě jsem ho viděla v něčem, co se jmenovalo jako Dům snů nebo tak, no a tam potvrdil jen to, co si myslím.
    • Re: ble

Máš nějaký kedy proti star wars vole nejlepší film ti seš propadák *16* chcípni v pekla vole

děláš si pr*el??.. Star Wars a propadák???... Hayden a hroznej a hnusnej herec??? (ve Star Wars III byl nejhezčí:P) seš vůbec normální??? kde žiješ??? je strašně krásnej tak nvm co tady mektáš za pí*oviny!!! *16* *16* takovýhle lidi vážně nesnáším *10* *16*
      • Re: Re: ble

jo je fakt nejlepší a ve SW III byl krásnej *14*

Cooožeee??? Star Wars, že je propadák?!!! Kde žiješ ty psycho člověku!!! Za to tě bůh ztrestá... *16* Tfuj
      • Re: Re: ble

Původní díly HV byly dobrý, ale ty nový byly co díl, to větší sr***...
  • no děs

Je to fakt tragický herec a je mi úplně blbě, když říkáte, že je nejhezčí(protože není) bo když kecáte, že je super herec(to taky není). Vraťte se na zem, ten hezoun sem nikdy nepřijede a je mu jedno, že ho "milujete", tak se zečněte dívat po normálních klukách a trochu žít v realitě. *7*
    • Re: no děs

zarlis??:D:D
    • zirafa1521

Re: no děs

No co co, to se nám nemůže líbit nějakej herec? Lidi jsou různý! Náhodou, já kluka mam a v realitě žiju, ale proč bych se občas nemohla podívat na jeho fotky?
      PS: Pořád lepší Hayden než Efron *8* *8*
  • Je to nefér = je stejnej jako ostatní fajn super herci, hraje jednu velkou roli, která ho trochu proslaví, ale to je všechno...Bohužel, stejně jako třeba Mark Hamill nebo Ed Speleers = úžasný herci, ale jen jedna slavná role!
  • Boreeec

Ptž je kráááásnej:D *14*
  • dig2

Rachel a Hayden

Caw takze Rachel Bilson a Hayden Christensen spolu chodi ??
  • Nahodou me se libil jako Anakin ja ho fakt zrala :D ale s skoncem Star Wars se uz nikde moc neblejskl akorat v Jumper.Je to docela skoda.Mozna se mu moc nelibil ten humbuk okolo,ale pamatuju si co sem kdysi cetla,ze s herectvim chce seknout nakonec jen zvolnil asi spis tempo,ale docela me zaujal film co chysta na rok 2014 Neuromancer.Treba se zas blejskne :D :) uvidime ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit