Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

nova cinema

na nova cinema ted davali ten dokument o imaginariu :) nemohla sem se ozvat driv nez ted , protoze jsem v praze ;-)
  • New York

V roce 2oo6 jsem Heatha viděl na jedné přehlídce filmů v New Yorku.Byl to jen mžik ale zážitek na celý život.
    • Re: New York

Ty jsi viděl Heatha Ledgera na vlastní oči ? *9* Tak to Ti strašně moc závidím...protože to je opravdu zážitek na celý život-jak píšeš. Já bych za to dala nevim co ,abych ho mohla vidět na vlastní oči....ale to už se bohužel nikomu nikdy nestane... *9* *9* říští týden si musím koupit Bravo...a taky DVD Casanova... *15* Strašně se těším,protože tento filmík s Heathíkem jsem ešče neviděla... jinak Vás všechny co sem píšete tak krásný články o Hethovi musím pochválit a poděkovat Vám,protože to je nádherný...jak ho máte všichni tak rádi a nezapomínáte na Něj... *4* Heath si to zaslouží,aby se o Něm stále mluvilo a vzpomínalo se na Jeho krásný filmy....na Jeho ůžasný výkony,který málokdo překoná... *3* *3* PROSTě HEATH JE JEDINEčNEJ...Náš MILOVANEJ A NIKDY NA NěJ NESMíME ZAPOMENOUT *13* *13* ONO TO ANI NEJDE ZE *14* *14*
      • Re: Re: New York

Ty jsi ještě neviděla Casanovu? Tak to se máš na co těšit. Je to takový lehounký film, pastva pro oči. Jen sedíš a kocháš se: krásní herci, kostýmy, hudba a architektura Benátek. Nádhera!
  • Bravo

Dneska jsem si také koupila Bravo (měli poslední) a honem jsem nalistovala dvojstranu s Heathem. Na té velké fotce je strašně pěkně, má tam tak krásné oči! Až se mi zase zatajil dech. Píší tam o něm moc hezky, je vidět, že ho měli všichni jeho kolegové moc rádi. Musel být opravdu moc milý. Na jeho smrt moc nemyslím, snažím se namluvit si, že prostě přestal filmovat a vrátil se zpět do Austrálie (což je do jisté míry pravda), protože představa toho, že již nežije, je strašná. Přesto si to ale po každém jeho filmu uvědomím a pak je mi do breku.
  • spnetka

smutná

vy tady tak o něm krásně píšete, až jsem se opět rozbrečela *9* *9* *9*
  • gallacher

....

Tak dneska mi rodice douvezou Bravo,uz se na nehho tesim,ale to co pisou v bracu a podobnych casacich naprd si nectu protoze by me to jeste rozbrecelo,protoze tam vetsinou pisou uplny kraviny..
  • petrahladilova

bravo!!!

to snad nemyslí vážně *16* *8* Heath NEBYL!!!!žádnej feťák co si myslí,že spolkly celej svět? *16* *9* NO já vím co byl Heath zač a nic se nezmění na tom že to je pořád moje největšííí lásečka na tomto světě,hned po mé rodině a po něm..prostě Heath je můj a nikdo a nic mě ho nemůže vzít ne ne *13*
    Heathy miluju tě...a to bravo musím mít...tak paaa
  • Legendy

Ahoj, viděl jste už někdo Legendy z Dogtownu? Já jsem jenom četla o čem film je a viděla fotky, ale jinak o něm nic nevím. Už se nemůžu dočkat. Zase něco nového! Tak jestli jste ho někdo viděl, napiště sem prosím, jaký je, ať vím, na co se mám těšit.
    • l.enik

Re: Legendy

Legendy jsem viděla.Heath tam nemá nijak velkou roli.Alespoň v porovnání s ostatními filmy.
      První celkový dojem z filmu byl dost rozporuplný.Druhý den však,když se mi to nějak naleželo v hlavě,říkala jsem si,že to byl vážně dobrý film.
      A ne jen kvůli Heathovi.Hraje tam úplně jinou roli.Takového bezradného politováníhodného člověka.
      Ale jinak prostě super snímek.(I když z rostřesené kamery při jízdách na skatu,mi bylo vážně zle *4* .)
      • Re: Re: Legendy

Tak to ti moc děkuju, jsem na to zvědavá. I když tam má Heath menší roli, přesto se budu moc těšit, protože je to zase pro mě úplně nový film.
        • Re: Re: Re: Legendy

rozhodně tam hraje víc než v tlapce:-D
          • l.enik

Re: Re: Re: Re: Legendy

Tak to určitě *1* *3*
  • heatcliff

Bravo

Je to pěkná dvojstrana, ale smutná je ta fotka, kde odvážejí Heathovo tělo v tom černém igelitu.
    *9* *9* *9*
    • kackac

Re: Bravo

Až to budu číst určitě se zase rozbrečím *9* *9*
      • stankova.lidka

Re: Re: Bravo

Taky jsem se rozbrečela a dneska jsem se potřebovala vybít, mrskla jsem vším co mi přišlo pod ruku. Potřebovala jsem to ze sebe dostat ven, tu nespravedlivost, která mě tíží.
        • kackac

Re: Re: Re: Bravo

To znám. *9* Taky to tak dělám. *9* *9*
          • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Bravo

Člověk to potřebuje dostat jednou za čas ven. *9*
    • stankova.lidka

To jo, se mnou to úplně otřáslo. *9*
      • heatcliff

No přesně... *9* když vidím třeba na YouTube ty videa, kde ho odvážejí, je mi tak úzko! *9*, říkám si, pane bože v tom igelitu je náš krásný Heath, a už nežije *9*, je mi z toho až zle! jak takový člověk jako on může ležet zabalený v černém pytli, a odvážený víme kam---.--... *9* chudáček ...
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: Bravo

Tak nějak a nemusím dodávat, že mi z toho mrazí v zádech *9* Jsou to divné pocity. Poslední dobou myslím na Heatha často. Jaké by to bylo kdyby žil? - určitě veselejší, možná by jsme se teď těšili na další nový film...
          K té velké v fotografii Heatha v Bravu - mamka se vyjádřila že mu to tam sekne, jsem ráda, že mě podporuje a tak trochu mi rozumí. Dívá se se mnou na filmy - prostě mám v mamce oporu a za to jsem jí vděčná. A jsem ráda že se jí Heath líbí jak vzhledově tak i po herecké stránce *4* A líbilo se mi jak nazvala Heathovi filmy - "na city" - jsem ráda že Heath nehrál v žádných kravinách na co se nedá koukat, kromě 10 důvodů, ten jeho úsměv mě opravdu dostal. *14*
    Dnes jsem si přečetla nové příspěvky, jsou tak krásné! Co by asi tomu řekl Heath, kdyby si je mohl přečíst a věděl, že v maličkém Česku ho lidé tak milují a tak hezky o něm píší. Určitě by ho to potěšilo.
  • l.enik

Bravo

Dneska vyšlo nové Bravo.Je tam celá dvojstránka o Heathovi.Normálně se překonali.Vůbec jsem nečekala,že by tam toho dali tolik.Ještě jsem to nečetla,takže doufám,že nepíší nic škaredého.Tenkrát když psali o jeho smrti,tak to bylo v celku dost hnusný.Psali že byl feťák a něco o té Mary-Kate Olsen...Můj názor na něj to však nijak nezmění...
    • kackac

Zátra si je musím jít určitě koupit ! *9*
    • l.enik

Tak teda píší tam moc hezky.I když je smutné to číst,jako většinu článků *9*
    • stankova.lidka

Už jsem vyslala taťku aby mi to koupil, bohužel se dnes do obchodu nedostanu´a chci to mít co nejdřív do zítra bych asi nevydržela.
      • stankova.lidka

Ta fotografie jak je úplně nahoře a pod ní popisek: Velká ztráta... to je tak strašné. Tu fotku jsem viděla už dřív na internetu, ale stejnak mě úplně polil pot. Ve mně se střídají emoce, je to nepopsatelné vidět to a říct si: Tam leží Heath a přitom by tam vůbec být neměl. Jak už jsem řekla jeho smrt je jeden velký omyl co se neměl stát! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit