Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Věčný Heath

Holky, je zbytečné říkat, že vzpomínate na Heatha, protože prostě on tu s námi bude nějakým způsobem navždy!
    Heatha mi snad skoro všechno připomíná, už od ledna 2009 je součástí mého života.
    Vždy si na něj vzpomenu, byl a je jedním z mých životních idolů, a na ty se nezapomíná. Jen mě mrzí, že s ním nepříjde už nic nového, máme sice spoustu krásných filmů, fotek a videí, ale je to takové zvláštní, že už nového nepříjde, teď si to možná ani sám plně neuvědomuji, protože pořád bylo něco, Oscaři, letos premiéra Imaginária, ale co až uplyne nějaká delší doba, a já si prostě řeknu, üž nikdy nic nebude. *9*
    Také je mi líto Heatha, toho že jeho život byl tak krátký, a že to byl člověk, který dal mnoha lidem inpirace a neuvěřitelné zážitky z filmů, jako mě a dalším lidem tady!
    Už z těchto důvodů je moc nespravedlivé, že odešel, ale co se dá dělat?!
    A je mi líto toho, že už není, a nemůže vědět, kolik lidí ho má bezmezně rádo, a obdivuje ho, je mi líto toho, že nazažil ty krásné okamžiky chvály na jeho výkon v Temném rytíři, ale co třeba to vidí tam nahoře,-) *3* *9*
    No prostě Thank You Heathe, za vše, za to jaký jsi byl, a co jsi udělal!
    • Re: Heath

Když jsem četla tu jeho biografii, tak mě utkvěla v hlavě věta "a najednou byl svět bez Heata" bylo to tak stručný, výstižný, pravdivý a hrozně bolavý. Když jsem ji prvně přečetla, tak se mi sevřelo srdce. Vždyť je to tak, Heat už tu nikdy nebude, nenatočí žádný film, nikoho neobejme,nepolíbí. Jeho krásný filmy tu musí být za něj. V odkazech heaty blog jsem četla překlad dlouhého článku o něm (mimochodem poklona té dívčině, co to překládala). Úžasný, fakt. Kamarádi a lidi kolem něj o něm mluvili jenom v dobrém. A stále se mi potvrzuje, co jsem si podle jeho chování v rozhovorech, bonusech atd. o něm myslela. Člověk s dobrým srdcem, který ochotný lidem kdykoliv pomoct, milující otec, člověk, který má rád legraci. Nezkažený šoubyznysem. Jenom nechápu, proč tu svou chronickou nespavost řešil práškama a nesnažil se nějak jinak, i když nevím jak. Do toho zápal plic, deprese. Jak málo stačilo, aby tu s námi ještě byl. Třeba aby masérka příšla o něco dřív, nebo by se vzbudil a bylo by mu špatně a zavolal by si záchranku. Ale teď už je to jedno, jen chci říct, jak mě to hrozně štve a jak se mi jeho smrt zdá tak hrozně zbytečná. Jinak se těším na Legendy - ty jsem ještě neviděla.
  • zpěvák??

hele on to byl zpěvák?? má nějaké písničky nazpívané??plosím odepiště...děkuju:-*
  • gabi..heath..

Dlouhojsem tu nebyla a omlouvám se, ale na Heathyho jsem nezapomněla ani na chvilinku...je to pro mě tak silné....že kdybych měla namalovat piramidu lidí,které mám nejvíce ráda a kteří mají mé max. sympatie....byl by heathy na špičce,na vrcholu, pouze v těsném závěsu mé nejlepší kamarádky....a to jen kvůli tomu že s heathym jsem se nikdy nesetkala.bohužel.. *9* jen doufám že se v životě dostanu do austrálie a navštívím jeho rodný perth....
    • emo-anne

Re: ♥

jet do perthu je můj doufám splnitelný sen :) tyy jo....doufám, že to bude co nejdřív ;-)
  • stankova.lidka

Heath =*

Jsou chvíle kdy se nemůžu s jeho odchodem smířit. Brečím jako želva a vduchu si přehrávám jeho úsměv.
    V srdci mi zůstává kus naděje, že jednou budu moct číst článek, že Heath žije. Svoje zmizení bude komentovat něčím, jako chtěl jsem si udělat prázdniny bez paparaků, chtěl jsem si utřídit myšlenky nebo co já vím...Prostě by žil. Je to sice blbost, ale ten plamínek ve mně přetrvává. Nechci si prostě připustit že už nebude žádný nový film, nic. Kladu otázky, Proč zrovna Heath (talentovaný, bezkonkurenční herec)?...ale nedostává se mi odpovědi, té se mi asi nikdy nedostane *9* V pondělí a v úterý jsem byla ve svém živlu, když jsem poslouchala holky ze třídy jak komentovaly 10 důvodů něco jako "ten film se mi líbí" "Patrick má hezký úsměv" prostě na 10 důvodů a na Heatha padaly jen slova chvály a já si tak jen myslela "ano, mluví o našem Heathovi" *14* a na závěr jedno video: http://www.youtube.com/watch?v=vReseGjjdVE&feature=related některé ty fotky jsou nádherné *4* A chtěla bych dodat, že jednou si získal kus mého srdce a navždy v něm zůstane. Máme tě rádi Heathe a nikdy nezapomeneme =*
    • kackac

Re: Heath =*

Když se zadívám na jeho fotky tak taky brečím a nedokážu přestat. Někdy nemůžu a ani nechci věřit tomu že Heathe už není mezi námi. *9* *9* Mám tě strašně strašně moc rádá a nikdy tě nepřestanu mít ráda. *14* *9*
    • emo-anne

Re: Heath =*

to si vystihla uplne presne....My ho nepřestaneme milovat :) získal si nás a tak to prostě zustane ;-)
  • who wants to live forever

BUT TOUCH MY TEARS WITH YOUR LIPS
    TOUCH MY WORLD WITH YOUR FINGERTIPS
    AND WE CAN HAVE FOREVER
    AND WE CAN LOVE FOREVER

v překladu znamenají tyto slova písničky od Queenů WHO WANTS TO LIVE FOREVER

ALE DOTKNI SE MÝCH SLZ SVÝMI RTY
    DOTNI SE MÉHO SVĚTA ŠPIČKAMI PRSTů
    A MůŽEME HO MÍT NAVŽDY
    MůŽEME MILOVAT NAVŽDY

Heathe TY budeš navždy žít v mém srdci a JÁ Tě budu navždy milovat...
    *4*
  • Heath Ledger

musim jen souhlasit se všema co říkají ,že Heath Ledger byl ten nejlepší a nejhezčí herec. On uměl taky hezky zpívat a ten jeho sladkej úsměv. ON BYL DOKONALEJ!!! jenom mě moc mrzí, že už mezi náma neni *9*
  • nic

nevite nekdo proc umrel??
  • heath....nezapomeneme!!!

holky heath nás možná opustil,ale my neopustíme jeho!!!
  • heath

Prostě není fér že někdo tak úžasnej už není mezi náma.*9*.. byl prostě dokonalej, a neznám žádnou holku která by se nerozplývala jenom co ho uvidí *14* když ho vidím ve filmu chce se mě brečet. proč někdo tak dokonalej a roztomilej už není!.. On byl a je ten nejlepší herec!! Zbožnuju ho! *14* *14*
    • katie113

Re: heath

Je ho nejvíc škoda... měl něco v sobě.. neodolatelnýho!!
  • příběh rytíře

Ahojky lidicky, jsem take velka fanynka Heatha, miluju jeho hlas, proto bych se chtela pozeptat, zda nekdo z vas nema v anglictne Pribeh rytire. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit