-
10 důvodů, proč tě milujeme!...
Heath je prostě skvělý, a co se mi stalo dnes poprvé, že ta scéna, kdy Kat říká svou báseň a rozpláče se u ní, mě poprvé skoro dojala, hlavně i to jak tam Heath seděl s tím smutným výrazem *9*
Ale stejně byl tam takový mladý, bylo mu 20 let, chudáček nevěděl, že dalších kulatin se nedožije *9*
On je takové slunce, mám někdy fakt až stavy, že nevěřím tomu, že zemřel, jako, že fakt se stáhl do ústranní, je to asi tím, jak on působí, tak energicky, a krásně, a je jen záhada a k neuvěření, že takový člověk už není, *9*
Prostě on je slunce! *3* -
-
Re: 10 důvodů, proč tě milujeme!...
10 důvodů proč tě nenávidím mám v mobilu a koukám na to skoro pořád *4* -
Re: Heat
Tak jsem se soustředila na Heata, že jsem ani film nestačila vnímat. Viděla jsem ho už asi 3x, ale tentokrát jsem si Heata užila nejvíc, ty jeho grimasy a úsměvy. Vždycky jsem si říkala...takhle se zatvářil, když viděl Jacka, nebo když přemýšlel o svém osudu.. Fakt skvělý..V každým filmu je úplně jiný i jinak vypadá. Ale všude je kouzelnej a přitažlivej a vždycky mě naplní neuvěřitelnýma pocitama.
-
-
10 důvodů, proč tě milujeme!...
Heath je prostě skvělý, a co se mi stalo dnes poprvé, že ta scéna, kdy Kat říká svou báseň a rozpláče se u ní, mě poprvé skoro dojala, hlavně i to jak tam Heath seděl s tím smutným výrazem *9*
Ale stejně byl tam takový mladý, bylo mu 20 let, chudáček nevěděl, že dalších kulatin se nedožije *9*
On je takové slunce, mám někdy fakt až stavy, že nevěřím tomu, že zemřel, jako, že fakt se stáhl do ústranní, je to asi tím, jak on působí, tak energicky, a krásně, a je jen záhada a k neuvěření, že takový člověk už není, *9*
Prostě on je slunce! *3* -
-
Re: 10 důvodů, proč tě milujeme!...
jejda, nahrál jsem to dvakrát,-)...
-
-
:)
Ten jeho úsměv je k nezaplacení....:) -
Casanova
V pondělí 22.2. vyjde Casanova jako DVD příloha za 99,-- Kč, ale myslím, že většina z nás už ho má. Ale asi to sem už někdo psal. Jinak do 10 důvodů už jen půl hodiny, nervozita stoupá! -
OTÁZKA
Chtěla bych se zeptat jak je možný že ve filmu hraje Heath když zemřel v roce 2008 a film byl vyroben v roce 2009?..Tak jako co to je za blbost?.. *7* *7* *7* -
-
Re: OTÁZKA
Heath sice zemřela, ale točilo se dál a proto teď máme Imaginárium v kinech *4* -
-
Re: Re: OTÁZKA
*zemřel*
-
-
Re: OTÁZKA
Myslíš třeba Imaginárum ? Je to kvůli tomu,že Imaginárum bylo dotočený až v roce 2009,i samotná premiéra byla až v roce 09,tak pro to.
-
-
...
Dneska jde 10 důvodů proč tě nenávidím *3* Úžasnej filmík,už se těšim *3* -
-
Re: ...
Taky se už stráášně těšim.Už jenom pár hodin! -
-
Re: Re: ...
Už taky pomalu odpočítávám....:D -
Re: Re: ...
Už se nemůžu dočkat !! *3* *14* Heath je v tom filmu úžasnej ! *14*
-
-
-
Romantické...
Na Novinkách.cz je článek o filmových tipech pro dva na valentýna, a jedním z tipů je i Zkrocená hora,-) *3* Je tam i anketa, který z filmů je nejromantičtější, tak jí kdyžtak dejte hlas *3* -
-
Re: Romantické...
Jeden hlas pro Zkrocenou horu.... *4* -
Re: Romantické...
http://www.novinky.cz/valentyn/1915 00-filmove-tipy-pro-romanticky-vece r-o-samote-i-ve-dvou.html -
-
Re: Re: Romantické...
Já jsem dala také, ale moc jich tam bohužel není.
-
-
-
Fotky
Na blog http://heathy-ledger.blog.cz/ přidala včera jeho autorka několik dosud nezveřejněných fotek Heatha z jeho soukromého alba, které vyšly nedávno v australském časopisu OK! Je tam zároveň překlad celého článku a komentářů fotek. Tak mrkněte, stojí to opravdu za to *4* -
-
Re: Fotky
Ty fotky jsou moc krásný, zase něco úplně nového. -
ty fotky jsou uzasny,uplne me to dojalo,na vetsine fotkach je videt jak byl stastny :'( ....za ten casopis bych dala vsecko.. *9* -
Máš pravdu, ty fotky opravdu stojí za to *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Fotky
vzdycky sem si prala videt fotky z jeho soukromeho alba...to je uzasnyy...paaani:-** on je proste jedinecnej :)
-
-
-
...
Proč lidi jako byl Heath musejí umírat. Takovýhle lidi by měli být nesmrtelní. Jinak se strašně moc těším na zítřek ! *14*
Moc mi chybíš. *9* Mám tě strašně moc rádá ! ! ! *14* *14* *14* *14* -
10 duvodu
vite co me hrozne stve? ze tu scenu v 10 duvodech jak zpiva, tak ji dali s dabingem...to je hrozny...jediny co me stve...ted sem si na to vzpomela, jak sem se na to minule divala :) proto to mam v originale stahle v ipodu a poslouchám to denne :) -
-
Re: 10 duvodu
To je pravda! Taky nechápu, proč tam dali zpěv toho dabéra, zní to příšerně! A navíc Heath to zpívá tak pěkně!, fakt škoda, že tam není originál jeho zpěvu! -
-
Re: Re: 10 duvodu
No zas tak hrozně zazpívaný to není.Od Heatha je to ale stokrát lepší.Ne,stokrát ne-milionkrát.Když 10 důvodů dávali na slovákách,tak to měli v originále.Chtěla jsem si to nahrát,ale než jsem to postřehla,tak už bylo pozdě.Taky to mám stažený v mobilu.Když je mi zle,tak si to pouštím.Dá se u toho hezky vybrečet.Mohli by to dávat v originále.Blbá Nova.
-
-