-
Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Nevím,jestli to sem někdo psal,dnes ve 21:40 na nova cinema -
Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse -
-
Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Tak bohužel neviděla jsem *9* *9* Cinema je placený kanál který mi nemáme a byla jsem maštvaná vám musím říct. V 21:35 jsem byla nastoupená před televizí s mamky souhlasem a zapnu to. Překvapení - nova cinema nám nejde *9* *9* já byla tak naštvaná. Tak jestli jste to někdo viděl tak napište *4* -
-
Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Já jsem to taky buhužel neviděla,strašně mě to štve,ale co můžu dělat,že ?!.. -
-
Re: Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Taky jsem to nevidela:( když jsem si to přečetla, bylo už po 10 :(:(
-
-
-
Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Skvělé ale já to v tv programu nenašla. *9* -
-
Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Já taky ne ,ale na stránkách nova cinema to je http://tvprogram.nova.cz/?hash=6093 648061265566912352 -
-
Re: Re: Re: Pohled za zrcadlo aneb jak se točil film Imaginárium dr. Parnasse
Děkuju, tak snad překecám mamku abych se na těch (15 min jestli dobře počítám) mohla mrknou. *4* *4*
-
-
-
-
žena a život
Už jste si koupili nebo přečetli tu ženu a život?:) -
-
Re: žena a život
Ano, mám to doma už od soboty. Neodolala jsem. *14* Jinak je to takové zvláštní číst jak Pýt ze Zdivočelé země vypráví o Heathovi. Dva herci z "různých světů" a přitom se setkali a natočili spolu film... Závidím Táborskému, Rousovi, Chalupovi prostě našim českým hercům co si mohli po boku Heatha zahrát i když v malé, nijak nevýrazné roli. Jednou bych chtěla takového člověka potkat osobně a zeptat se na Heatha, jaký byl při natáčení, jak to vlastně probíhalo. Zatím můžu kládst otázky jen sama sobě *9* -
Re: žena a život
Jasně,hned jsem si to šla koupit.Je zvláštní číst rozhovor českého herce,jak píše o Heathovi.
Vždycky když se dívám na Kletbu bratří Grimmů,říkám si jaký měl Miroslav Táborský štěstí,že si zde zahrál poměrně větší roli a ještě k tomu po boku Heatha.Hrál s ním,mluvil s ním...takový štěstí. -
-
Re: Re: žena a život
¨JJ aji Tomáš Hanáák:)Pani...zavidim jim to:(:(
-
-
-
Bratři
4.2. měl mít u nás premiéru film Bratři, kde hraje Jake jednu z hlavních rolí. Je to film, který se vznikl ve stejné době jako Imaginarium a při jeho natáčení se Jake dozvěděl o smrti Heatha. Psali, že z toho měl takové trauma, že musel na dva měsíce natáčení přerušit, protože nebyl vůbec schopen pracovat. Chtěla bych ten film vidět, ale v Plzni zatím v kinech není. -
-
Re: Bratři
Jj...viděla jsem na to ukázku v kině, a vypadá to velmi zajimavě...navíc uplně jsem si vybavila jakea, jak sedí jako tělo bez duše a vzpomíná na heatha:(:(
-
-
nápad
Znovu jsem se koukala na týdeník Televize, kde je Heath jako Ennis, a jsou tam i ostatní mladí herci, kteří zemřeli předčasně. Říkala jsem si, že o spoustě takových umělců byly natočeny životopisné filmy, jestli třeba někoho nenapadne natočit takový film i Heathovi. Určitě by to byl zajímavý námět. -
Ned Kelly
Ned Kelly byl úžasný...nemám slov -
Honzo..
tak jindy ty nepíšeš a já musím končit..no tak se měj a ahoj někdy.. -
-
Re: Honzo..
Už jsem ti napsal,-)
-
-
Ned Kelly
Probírala jsem filmy na který bych se mohla kouknout a narazila jsem na Neda Kellyho, tak se jdu ted dívat. :) -
-
Re: Ned Kelly
tak pěkný pokoukání *5* -
-
Re: Re: Ned Kelly
Díky, když tam hraje Heath tak to určitě bude :)
-
-
-
HONZO!!!
Jak se máš?A jak se těšíš na 10 důvodů?Petra -
-
Re: HONZO!!!
Petro mám se dobře, napíšu ti vzkaz,-)
Jinak na 10 důvodů se těším moc, i když jsem si 10 důvodů stáhl před pár dny, a podíval se na to, a musím říct, že Heath je tam opravdu božský, jako všude,-)
Dnes odpoledne mě tak zas napadlo, že je neuvěřitelné, že už Heath nežije, protože já ho mám tak rád, a všechno kolem něj vnímám dost živě, někdy mi prostě příjde jakoby stále žil...
A navíc on všude na fotkách a ve filmech vypadá tak moc živě a radostně, je to k neuvěření, že tak už to není, a že Heath sám už vlastně není, je to fakt zvláštní pomyšlení. Bý ta spon na chvíli v kůži těch, kteří s ním měli možnost mluvit a hrát, i když nevím, on je silně působící přes obrazovku, a vidět ho na vlastní oči, já bych byl asi v tranzu,-) *3*
Asi to všichni chápete, protože on měl jako jeden z mála lidí přirozené charisma a talent ovládnout mysl lidí prostřednictvím malého pohledu. No jo Heathy je andílek,-) -
-
Re: Re: HONZO!!!
budu se těšit na vzkaz...
-
-
-
Imaginárium - zážitek navždy
Tak před chviličkou jsem se vrátila z kina, plná dojmů a zvláštních nepopsatelných pocitů. O tom že je film už u nás v kině jsem zjistila půl hodiny před začátkem. Jen sem uviděla ten název, rychle jsem sbalila tašku a běžela na autos. Stihla sem to naprosto včas. V sále jsem byla nervozní. POřád jen ukázky k jinýcm filmům, což mi jenom k nervoozitě přispělo. Konečně tady, ale byl film. Nebudu tady popisovat o čem příběh byl, to musíte vidět sami *4* , tento film na mě zapůsobil zvláštním krásným dojmem. Kydž se Heath smál smála jsem se taky. Dokonce se mě kamarádka v kině ptala proč se pořád usmívám...ani jsem si to neuvědomovala...byl to nádherný pocit vidět ho na plátně, na ten pocit asi už nikdy nezapomenu. Když ten film končil, četla jsem si titulky, a řekla si že už v titulkách jeho jméno...bohužel nebude, titulky stále běhaly dokola a když jsme odcházeli ze sálu tak jsem se naposled ohlédla a tam s titulkami mizelo jeho jméno, potom tam již byla jména ostatních, bylo to něco nepopsatelnýho....odcházela jsem plná radosti a smutku zároven, věřím, že i vy na tento fim nezapomenete, protože je svým způsoben neobvyklý a zlváště jedinečný...Heath do toho vložil své srdce, stejně jako do všech ostatních rolí, a proto na něj nikdy nezapomenu. -
-
Re: Imaginárium - zážitek navždy
To ti vážně závidim, já to už uvidim tak maximálně v letňáku, protože u nás v kině to najednou přestali dávat! Po 14ti dnech!!! Když jsem viděla ten program, myslela jsem, že se zbláznim!!!! Nechápu!!! -
já se tak těším,ale musím počkat až do března *9* to budou u nás dávat teprve Imaginárium.. -
Chyba : jeho jméno...bohužel v dalších nových filmech nebude - tam mělo být, jeho jméno tam samozřejmě bylo napsané
-
-
Žena a život
V ženě a život je rozhovor s českým hercem, který hrál s heathem a mattem v bratrech grimmech:) Je tam popsaná jeho spolupráce s heathem a taky jeho casting na roli..jak heath seděl v publiku s mattem a jaký meli pohled a tak:) stojíí to za to;-);-) nebudu dál prozrazovat :)