Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Beze mě

Včera jsem koukala na nějaký film na Barrandově a najednou koukám, zase přes celou obrazovku Heath Ledger. Byly to upoutávky na sobotní únorové filmy a podle ukázek to bude Beze mě, šest tváří... Tak se máme zase na co těšit. Já se ale nejvíc těším na 10 důvodů, protozže jsem to ještě neviděla.
  • stankova.lidka

Cinema

Mě Heath taky dostal Příběhem rytíře, s tím jeho úsměvem vypadal jako andílek *14* *14* . Jinak dnes jsem si koupila Cinemu a neumím své pocity popsat. Když jsem to četla vystřídalo se ve mně několik emocí. Něco jako jééé jak o něm tak krásně píší ale na druhou stranu sakra vždyť tam vůbec nemá být, prostě nemá... *10* *9*
  • heatcliff

Poprvé

Já viděl Heatha poprvé ve Zkrocené hoře, a jsem rád, protože je to zrovna jeden z jeho nejlepších filmů, možná i díky té roli mne Heath moc zaujal, protože do té doby jsem takový film, a výkon neviděl.
    • Heat

Ani nevím, kdy jsem Heata viděla poprvé. Myslím, že to bylo 10 důvodů a určitě i několikrát. Ale Heat byl pro mě jen hezký kluk, jakých je hodně.Trošku víc jsem ho začala vnímat v Příběhu rytíře, film se mi líbil, ale zatím jiskra nepřeskočila. Potom jsem ráno ve zprávách viděla jak v New Yorku odváží tělo mladého a talentovaného herce zabaleného do igelu a řikali Heat Ledger, ukázali i jeho fotku ze Zkrocené hory (kterou jsem do té doby vůbec neviděla). Vzpomněla jsem si, že to je ten herec z těch 2 filmů, které jsem viděla.Občas to člověk vídá , ale tentokrát to bylo jiný. Měla jsem z toho divný pocit ještě dost dlouho. Ale potom to přišlo. 1.1. Zkrocená hora. Moje pocity jsem tu vylíčila už 100x a pořád to cítím stejně intenzivně. Prostě Heat je jediný. Od té doby nerozlišuju jestli jsou jeho filmy dobré nebo ne, ale když se objeví na obrazovce, tak mě to přibije do křesla a přenesu se do jinýho světa. Zrovna teď neprožívám nejlepší období, ale Heat mi vždycky pomůže na chvilku zapomenout.
      • Re: Heat

přesně tak, úplně s tebou souhlasím! Taky mě poprvé chytil za srdce až když jsem viděla zprávy o jeho smrti. Od tý doby se snažim sehnat všemožný filmy, kdybyste měl někdo nějaký typ kde nejsnáza nejkvalitněji stahovat filmy právě s ním, tak moc prosím...
    • emo-anne

Re: Poprvé

jj to já taky ne...:) on byl nenahraditelny a jedinecny..nikdo by ten jeho vykon nepodal tk jak on...to pste nejde
      • heatcliff

Re: Re: Poprvé

Pravda, málokdo by to dokázal zahrát s takovým emotivním procítěním a vervou...Heath se prostě stal v tom filmu stal Ennisem...)
  • Ahoj

Ahoj, nechci se na nic zeptat ani nechci komentovat ničí názory, jen jsem si tak nějak řekla, že bych také mohla něčím přispět. Nikdy jsem nepatřila k těm, kteří by kdovíjak žrali jakoukoli známou osobnost, zakládali fankluby, pořádali meetingy a tak vůbec, ale musím uznat, že osud tohohle člověka mě skutečně zasáhl. Poprvé jsem ho viděla ve filmu Příběh rytíře, ostatně asi jako většina. Do té doby jsem ho znala jen z nějaké té fotky v časopisech a tak...Nikdy mi nepřišel nějak úžasný, ale po tomhle filmu jsem změnila názor. Jenže to bohužel bylo moc pozdě. Za rok se objevila zpráva o jeho smrti. Zdaleka jsem neviděla všechny jeho filmy, ale pokud bych měla vybrat jeden jako ten nej...vybrala bych Čtyři pírka. Nevybírám podle důležitosti nebo nějakého bodového zlomu, vybírám prostě tak jak se mi filmy líbí. Nyní se chystám do kina na Imaginarium. Vzdát poslední poctu! (jinak moc se mi líbil článek o imaginariu v MF Dnes, Spáčilová se vyšvihla)
  • emo-anne

Herec

pro každeho je to neco jineho...i pro me pribeh rytire znamena moc ...u tohoto filmu jsem ho poznala a mohla bych se na neho divat furt...moje srdecni zalezitost..tenhle film beru hlavne jako zabavu, humor:) i heath se timto nataceni urcite bavil,ale zkrocena hora mu zmenila zivot:)...a je prawda ze heath si vybiral role, ktere by si nevybral jen tak nekdo.a to je prave super...nechtel byt tim hollywoodskym krasavcem...ve svych filmech dokazal, ze je pan Herec:)a rozhodne by nekteri hollywoodsti krasavci nezahrali ennise, nebo dana tk jak heath, protoze podle me byl jedinecny:)
  • heatcliff

Heathovy podoby...

Je pravda, že 10 důvodů je komedií dobrou, ačkoli tenhle žánr filmů nemusím, přesněji tipy filmů, které se odehrávají na středních školách, a děje jsou většinou o ničem, 10 důvodů, je film, který má trochu něco do sebe, navždy si budu pamatovat Heatha, jak tančí a zpívá na té tribuně.
    Aůe když si vezmete, jak odlišné jsou filmy Heatha, chci říct, koho by napadlo v roce 2001, že ten krásný blonďák v Příběhu rytíře dokáže zahrát takové role, jako ve Zkrocneé hoře, Candy, nebo Temném rytíři. Protože když vezmeme to, kdybysme ho neznali, tak ano v Příběhu rytíře hraje pěkně, ale nejedná se o nic zajímavého, dnes když ho máme rádi a známe ho, to bereme jinak, ale tehdy, bych asi moc lidí nevěřilo tomu, že by Heath mohl být tak velkým hercem, jakým se ukázal v pozdějších letech své kariéry, respektive ve druhé části té kariéry od roku 2005, od té doby natočil filmy, které byly už o něčem jiném, nebo hlavně to všechno poznamenala Zkrocneá hora, díky které podle mě Heath probořil všechny možné hranice umění, a uzemnil všechny, kteří ho před tím brali za krásného, obyčejného hollywoodského herce. Myslím, že naprosto chápu Heatha, jak řekl, že naprosto zničil svou předchozí kariéru, a od Zkrocneé hory chtěl začít úplně nanovo, protože podle mě dospěl jako herec do velkých rozměrů, a chtěl opustit role, které by mu toho prostoru dávali málo, kromě filmů jako Ples příšer, Ruce pryč, nebo Patriota, to jsou filmy, ve kterých ukazoval prvná kusy svého herectví, ale naplno se ukázal až právě ve Zkrocené hoře, to byl jeho první vrchol, ale jsem rád, že Heath zahrál i takové filmy, které třeba na kvalitě ztrácely- jako Pojídač hříchů, Příběh rytíře, ale můžeme pak údivem porovnávat to, jak dokázal z lehkých a nevýjmečných rolí a filmů, ve kterých už ukázal, že má něco do sebe, dopsět do takových filmů, které jsou naprostými opaky těch předešlých, i když si myslím, že to jak Heath byl emotivním hercem s velkým dramatickým nadáním, mohl dobře předvést v Plesu příšer, kde je také úžasný!
    • gallacher

Re: Heathovy podoby...

souhlasim,ale nesouhlasim s tim ze Pribeh rytire neni zajimavi,dobre neni to nic kvalitniho ale pro me je to citlive tema...
      • heatcliff

Re: Re: Heathovy podoby...

Víš, i já Heatha zbožňuji, ale nebudu lhát o tom, že ten film moc kvality nemá, a to se na ten film vždy rád podívám, a Heath je tam dobrý, ale sám o sobě je ten film takový tuctový, nebo spíše prostě jednoduchý, což není špatné, ale jen jsem tu srovnával dvě rozdílné části Heathovy kariéry, a víme, že kdyby se jeho cesta ubírala do takových filmů jako Příběh rytíře, myslím, že by se tím ,,velkým herecm nestal nikdy´´, chci tím vším říct, že Heath měl navíc, než na jednoduché a rozverné komedie, měl obrovský talent, a nadání, které ukázal ve Zkrocené hoře, Candy, nebo Temném rytíři..atd...Nemysli, si i já mám Příběh rytíře rád, beru to jako začínající kariéru Heatha, ale jen jsem popravdě hodnotil samotný film, nesmíš si to brát nějak špatně,-)
        • gallacher

Re: Re: Re: Heathovy podoby...

neberu si to spatne,ale pochop ze pro me je Pribeh rytire citovy zlom,,,,,vis co No comment...
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: Heathovy podoby...

Chápu tě....Pro mne je tím citovým zlomem Zkrocená hora,-)
  • petrahladilova

10 důvodů

taky se moc těším na 10 důvodů už aby to bylo... *15* *3* *14* *4* v tomhle filmu je taky nádhernej andílek náš
    • gabi..heath..

Re: 10 důvodů

to je pravda ... tady je Heathy opravdu k sežrání.....tenhle film znám téměř nazpamět....a přijde mi až neuvěřitelné že tenhle film je 11 let starý....když porovnám i mladší filmy podobného žánru....deset důvodů je zkrátka NEJ...ostatní vás po prvním shlédnutí omrzí a je to taková klasika holka potká kluka zamiluji se do sebe a The End......a 10 důvodů je opravdu úžasný , vtipný a zajímavý film na dobrou náladu ale i k smutnění po milovaném Heathym.... *9*
      • a.n.c.a.

Re: Re: 10 důvodů

jojo presne .... je to sice komedie ... ale muze se na ni clovek koukat porad a neprestane ho bavit
      • petrahladilova

Re: Re: 10 důvodů

taky ho znám na zpaměť...a dcera taky ..miluje tu scénu kdy Heath plácne policajta přes zadek..strašně se tomu směje...a jak Heath zpívá tak u toho tančí...jsem ráda,že ví kdo je Heath Ledger...
  • l.enik

Cinema

Dnes už vyšla ta Cinema.
    • Re: Cinema

Hele a jak dlouho bude ta Cinema v prodeji?? Já jen že ňáko teďka nemám možnost se dostat k žádný trafice nebo obchodu s časákama... tak jen jestli je tam teda něco s Heathem abych si to stihl koupit...
      • gallacher

Re: Re: Cinema

no tak to vychazi jednou za mesic,a ja to stary videla jeste v prodeji dva dny predtim nez vyslo to novy...
        • l.enik

Re: Re: Re: Cinema

Určitě to budou prodávat celý měsíc.Je tam recenze na Imaginárium.Strašně hezky napsané.Opravdu mě dostal poslední odstavec.
          A pak na stráně 48 je fotka Heatha a nadpis "Když pro mě padla poslední klapka" s poustou dalších herců,kteří již zemřeli.Říkám ale-vrcholí tomu Heath.
          Kéž by však mohl vrcholit jinému nadpisu,např. "připravují další film."To už se však nikdy nestane *9*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Cinema

jje diky moc... :) letim pro to ...
    • gallacher

Re: Cinema

a je tam teda neco o heathovi?
  • a.n.c.a.

kniha

Doma mam knizku, kterou jsem kdysi dostala...je z ameriky a je o Heathovi... je samozrejme anglicky...snazila jsem se prelozit prvni stranku, ale y vety mi nejdou do kupy je to az moc slozity...i kdyz se snazim co nejvic..nedavam to ...je to knizka, ktera v cestine neni samozrejme a je celkem velka o dost veci nez ta, kteravysla v cesku..budu se snazit to prekladat, ale neni to opravdu snadny...ale pisou tam o Heathoj vice nez v te uzoucke, ktera vysla v cechach...mohla by vyjit dalsi knizka :)
  • heatcliff

Imaginárium

A jsem tak rád! Právě jsem si stáhl Imaginárium i s titulkama, jsem nadšený, to si ho budu pouštět často! *3*
    • Re: Imaginárium

Taky mám Imaginárium stažený... :) já ho dal stahovat ještě ten den, co sem přišel z kina a druhej den sem si ho musel hnedka pustit... :)
    • a.n.c.a.

Re: Imaginárium

jeee prave jsem prisla z kina... a tenhle film me moc nesedl asi se mi libil nejmin ze vsech jeho filmu , kazdymu nesedne tento zanr...ale kazdopadne ma to zajimavy dej a Heath tam hraje vyborne :) to nezname to, ze uz na Heatha jako nemyslim nebo tak neco,...jenom me to proste nesedlo... k mym oblibenym filmum porad stale patri Zkrocena hora, Temny rytir a Candy... ale ostatni taky krasny :)
      • Re: Re: Imaginárium

Tyyjo to se divim... mě se Imaginárium líbilo moc...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit