Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

10 důvodů...

14.2. ve 20:00 na nově...10 důvodů proč tě nenávidím...skvělá zpráva *3* *14* *4* *14*
    • Re: 10 důvodů...

Jé díky, tak ten film jsem ještě neviděla. Strašně se budu těšit.
    • a.n.c.a.

Re: 10 důvodů...

jupiii *3*
    • heatcliff

tak to jsi mne potěšila, už se těším!
      • gallacher

Re: Re: 10 důvodů...

*3* *4*
    • stankova.lidka

tak to už se těším předem *14* *14*
  • ještě něco

Když jsem včera přišla z kina plná dojmů, zastesklo se mi moc po Heathovi, a tak jsem znovu sáhla po Televizi, kde je Heath "tam nahoře na Brokebacku" a zrovna se ohlíží, co asi dělá Jack, a vtom jsem si uvědomila, že ať podával jakékoliv výkony a hrál v jakkoliv výpravných filmech, mému srdci je nejbližší takhle, jako Ennis ze Zkrocené hory. A také mě napadlo, kdyby na začátku loňského roku nedávali v televizi Zkrocenou horu, kolik by nás tady dnes asi o Heathovi diskutovalo. Nevím, jestli by mě Heath v nějakém jiném filmu tak ohromil, abych se snažila o něm dozvědět co nejvíc, až mě to přivedlo sem na tyto stránky. Prostě Zkrocená hora je Zkrocená hora.
  • včera

Včera jsem byla už od rána trochu nesvá, nervozita se začala stupňovat s blížící se pátou hodinou odpolední. A pak už jsem seděla v kině. Trochu mě rozladilo, že to byl ten nejmenší sál z možných devíti a byl sotva z jedné třetiny naplněný, ale nevadí. Nemohla jsem se dočkat, až se objeví Heath, a pak už jsem četla titulky jen jedním okem a hltala jsem Heath očima i ušima, abych si ho co nejvíc užila, protože je to poslední možnost vidět ho na plátně kina. Film se mi moc líbil, byla to krásná pohádka, kde se fanazii meze nekladly, nádherně propracované triky, velká podívaná, romantika se tady střídá s tvrdou realitou. Výborné herecké výkony i dobrý humor. Když přišel okamžik, kdy Tony projde prvně zrcadlem a objeví se lodičky s fotkami mladých zesnulých celebrit a Johny Depp o nich mluví, vhrkly mi do očí slzy, protože celá tato scéna byla na počest Heatha. V tu chvíli člověku docvakne, že Heath už nežije. Ale film jde dál a je na co se dívat. Ze tří herců, kteří zastoupili Heatha, se mi kupodivu nejméně líbil Johny Depp, protože na mě působil po šaramantním a temperamentním Heathovi tak trochu jako leklá ryba. Zato Colin Farrell měl v té roli jiskru i temperament, takže se mi jako Tony líbil daleko víc. A pak už byl konec, ale lidé se nerozešli, většina jich čekala na závěrečné titulky, kdy se objevil Heath a pak poděkování jeho rodině. Z kina jsem odcházela se slzami v očích, ale nadšená. Moc jsem si to užila.
  • heatcliff

Cinema

Dnes už měla vyjít nová Cinema, ale na webu Cinemy je pořád ta stará, tak nevím.
    • Re: Cinema

A nevychází náhodou až 1. února??...
      • heatcliff

Re: Re: Cinema

No měla vyjít prý dnes, tak to nechápu...
  • petrahladilova

článek

Na www.magazin.cz je článek o Heathovy Ledgerovy jsou tam i fotešky s Imaginária.Až tam budete tak zadejte do vyhledávání Imaginárium a mělo by se to objevit.. *7*
  • petrahladilova

vím termín Imaginária

Přátelé,u nás v Boskovicích budou dávat Imaginárium až 24.3.-poslal mi to sám ředitel kina *9* tak dlouhá doba já to asi nevydržím.... *13* *8* ale už se moc těším!!!!!dle vašich názorů je to moc pěknej filmeček...voala...
  • tetka.betka

NJ..

nj, už to byly 2 roky co umřel..musím se jít podívat na ten jeho poslední film.. *9*
  • emo-anne

ještě týden

Ještě týden musím čekat na to, až u nás budou dávat imaginarium....božžeee....:(:( nehoráázně se těšíím :) *14* *14*
    • gallacher

Re: ještě týden

to mi povidej :D...odpocitavam kazdou minutu..fakt me tim nehorazne nastvali...
      • emo-anne

Re: Re: ještě týden

ejky doufám ze to vyjde a uvidime se tam;)strasneee se tesim uz na ctvrteeek :)
        • gallacher

Re: Re: Re: ještě týden

nemuzu se dockat,uvidime Heathecka..a strasne se tesim na to jeho "vuala" :D:D *1*
          • petrahladilova

Re: Re: Re: Re: ještě týden

Já se taky moc těším na to jeho voalaa,mám ho s tím spojenýho.. *3* Heasička milovanýho *14*
            • gallacher

Re: Re: Re: Re: Re: ještě týden

*4*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: ještě týden

No můžu Vám říct, že i proto jeho Vuala by člověk omdlel, stačí jak to řekne, a má Vás získané! Je stejně neuvěřitelné, že už nežije, a je teď v kinech ve veselé roli, a vše působí tak jakoby žil, je to zvláštní, chudáček malý! *9* Ale film je to moc dobrý! To se musí uznat, protože jsem čekal vše, ale že by to mne to tak byvilo, to jsem nečekal!
            • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Re: ještě týden

jak to tady vsichni rikate, tk se nemuzu dockaat:) bozee to bude uzasny uz se moc tesiim:-* *14*
  • na youtube

Heath Ledger Sound og Silence - úžasná záležitost...
    • Re: na youtube

Samozřejmě Sound of Silence *3*
  • Imaginarium...

Dneska sem byl konečně na Imgaináriu... sem unešenej... vážně nádhera... :) Heath hrál jako vždycky úžasně... :) Vážne škoda, že nikdy už nic nenatočí... :( V jednom okamžiku mi bylo trošku do breku, když sem na to tak koukal... jinak sem to zvládnul kupodivu hodně dobře... :) Stejnak ale nejkrásnější okamžik, když Heath vyletí z toho zrcadla a: ,,voala''... *15* :) U filmu sem se i docela zasmál... :) Jen mě jako docela vytáčeli nějaký lidi... nebyl snad skoro jedinej člověk, co by se tam bavil o Heathoj a nezkomolil jeho jméno... :( jedna holka ho tam nazívala třeba Hedr Ledgr... nebo třeba ty blbosti co tam o něm vykládali... :( No tak ale překousl sem to a snažil se jich nevšímat... ještě mě pak vytočili u konce, když sem čekal na tu fotku Heatha a někteří se už zvedali a zacláněli... :(
    Po cestě domů sem si ještě koupil ten Týdeník Televize a ve vlaku si pěkně počet... :) Prostě dneska vydařenej den a pěkný rozloučení s Heathem... *9* :) Nemůžu se dočkat, až vyjde Imaginarium na DVD... jinak za chvilinku si ho pujdu stáhnout. Prostě si to musim pustit znovu... :) Všem, kdo Imaginarium ještě neviděli ho vřele doporučuju... je to bomba... *3* :)
    • petrahladilova

Re: Imaginarium...

Já se mooooooc těěěšíííím nemůžu se dočkat..!!!!!!!!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit