Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Teďka před chvilinkou měla mamka puštěnou v kuchyni frekvenci 1 a mluvili tam o Heathoj... :) řešili imaginarium, dark knighta, Heathovu smrt atd... byla ňáká soutěž a prostě uplně primitivní otázka... a ten chlap co se tam dovolal vyhrál nějaký filmový ceny a asi všechno s Heathem... škoda že sem si ty soutěže nevšiml dřív a nezavolal tam... :( no frekvenci ale stejnak neposlouchám :D tak vůbec zázrak že sem si tohodle všimnul...

Jinak konečně půjdu na Imaginarium !!! :) Už mi došla trpělivost a nebudu čekat na to, až bude v pardubicích v Cinestaru a půjdu na něj v Hradci... :) a už ve středu... :) strašně moc se těšim... :) ale zároveň sem z toho poměrně nervózní... poslední Heathyho film... *9*
  • heatcliff

Imaginárium

Vidím, že už na Imaginárium chodí čím dál více lidí,-)
    A když si en film promítnu zpětně, musí mříct, že se mi ten film opravdu strašně moc líbí! Celkové provedení toho filmu, ty triky, a také Heath, nevím, ale myslím, že Imaginárium bude opravfu patřit mezi Heathovy povedené filmy. Kletba bratří Grimmů mne třeba tolik nezaujala jako Imaginárium, protože Imaginárium je fakt více zábavnější, na pohled pěknější, a ten chaos v tom filmu, plus musím říct, že ten film třeba ukazuje i to, jaké má člověk tváře, sny, a jakou cestou by se měl v životě ubírat, tím pádem je ten film skrytě jakoby naučný.
    A také se mi líbila jedna věta, kterou řekl ve filmu Johnnny Depp, zněla nějak takhle: Všichni už jsou po smrti, ale zůstávají tu dále, nebo bylo to něco v tom smyslu, a řekl jsem si, jakoby to tam dali záměrně kvůli Heatha, na mne to tak zapůsobilo. No prodtě moc se mi to líbilo, už aby to bylo na DVD! *3*
  • stankova.lidka

Temný rytíř

vím že to většina máte doma ale stejnak jen tak pro informaci dnes na HBO od 20:00 dávají Temného rytíře
  • stankova.lidka

dojmy

Ahoj, omlouvám se že jsem nenapsala už včera ale nešel nám internet celý den a tak píšu teď.
    Z Imaginária jsem unešená. *14* Před kinem jsem byla značně nervozní, už ti Heathcliffe rozumím co myslíš tou trémou. Do sálu jsme s mamkou doběhly tak tak, sedli si a začaly běžet reklamy, však to znáte...Má nervozita a zároveň natěšenost stoupala. Když to konečně začlo říkala jsem si kdy tam asi Heath bude? A pak jsem ho uvidě. V docela nepříjemné situaci. Celá šťastná že prvně vidím Heatha na obrovském plátně. Ano, byl to krásný pocit vidět Heatha tak živého a přitom jsem se bála že za chvilku bude pryč a místo něj přijde Depp, Law a Farrell.Pak přišlo to čeho jsem se nejvíc bála. Heath projde zrcadlem. Říkala jsem si, tak a teď je po všem prostě konec jaké milé překvapení když jsem ho opět spatřila. J. Depp zahrál Tonyho skvěle mamka si ani nevšimla že to není Heath. Na konci když byl Colin a nabralo to nečekaný závěr jsem neměla Tonyho ráda. Ne Heatha ale Colina. Nebrala jsem to podle postavy ale podle toho kdo to hrál jestli mi dobře rozumíte, neumím to dobře vysvětlit. prostě a jednuduše Colin zahrál zvrat a to co jsem na začátku nevěděla a tak pro mě byl ten horší.
    Když jsem potom jela domů celou tu hodinu jsem si film zpětně promítala a najednou mě napadlo jaké by to bylo kdyby to zahrál jen Heath...V tom jsem si všimla že mi teče po tváři slza
    Jen kdyby byla možnost to vidět znova, šla bych na to ještě jednou. Takhle jsem spíš četla titulky a moc nevnímala to okolo, připadá mi že jsem to viděla tak napůl. Je to dobrý film. Jen mě strašně moc mrzí když se koukám na fotky kde jsou všichni herci, že tam Heath prostě chybí
  • Heath v časopisech...

Nevíte, jestli jsou ještě v prodeji nějaký časopisy, kde sou fotky, články atd o Heathoj??? Krom toho BRAVA a ŠÍPU...
    • l.enik

Re: Heath v časopisech...

V časopise Mladá fronta dnes byla recenze na Imaginárium i s fotkou.Moc hezky napsané.Nevím ale,jestli se to bude dát ještě sehnat na stáncích.Kupovala jsem to v pátek za 25 Kč.
  • .........

Dívám se pořád na Heathův plakát, prostě z něj nemůžu odtrhnout oči....taky poslouchám tuhle písničku http://www.youtube.com/watch?v=d_LA uuU-xPo něco mi to pořád připomíná...
  • heatcliff

...

Já si ten plakát nalepil do sešitu, kde si budu odedneška dávat všechny možné výstřižky a články, nebo fotky s Heathem, protože ačkoli Heath je na tom plakátu pěkný, ale že by to byl plakát o tom by se dalo mluvit dlouho, protože tady to je spíše větší fotka, než plakát, samozřejmě jsem i za to rád, ale jako plakát to mohli dát normálně v tom větším formátu.
    Ale samozřejmě mám na zdi jiné- mám ty dva kalendáře, pak plakát z toho kalendáře, kde je Heath jako Ennis, a pak větší fotku Heatha z Patriota, a to v rámečku, takže mám Heatha všude kolem sebe.,-) *3* *4* *4*
    • Re: ...

Já se na Heata taky chodím pořád dívat, ale nemůžu potom nic dělat, jenom na něj myslet. Mám úžasný pocity z toho,jak krásně o něm píšete. Zjistila jsem, že když víc lidí najednou má jednoho člověka rádo, tak mají skoro stejné pocity a vnímajího ho podobně (milujeme jeho vrásky, jeho hluboký hlas, to jak byl nesmělý a citlivý a přitom tak výborný herec) Jenom to dost dobře nedokážu pochopit, že jsem ho neznala osobně, neviděla jsem ho zblízka a jen přes tu obrazovku ve mě vyvolává takový pocity. Pořád si pouštím dokola videoklipy a rozhovory s ním. Chtěla bych mít jenom radost z jeho filmů, ale teď to prostě nejde. Proč musel odejít tak brzy a tak mladý. Nejsem věřící, ale babička říkala, že když si bůh k sobě vezme mladého člověka, tak ho měl rád. A tak jsem tomu začala věřit, protože Heata nešlo nemilovat. Někdo tady napsal, že mu připadal stydlivý. To si myslím taky. A že byl citlivý to řekla nejenom Michelle, ale i Jake Gyllenthall. A v kombinaci s jeho živočišností a charismem se z něj pro mě stává člověk, který se mi navždy vryje do srdce.
  • ...

Tak jsem si koupil BRAVO a rovnou dvakrát, abych měl ten plakát ještě jeden do zálohy... prostě mám takovej lepší pocit, když mám věci s Heathem 2x.. :) a ještě jsem si koupil ŠÍP, kde je článek o Heathovi :) Jinak mě strašně mrzí, že sem ještě neviděl Imaginarium:( protože prostě Cinestar v Pardubicích ho měl celou dobu na programu a normálně že ho budou vysílat 21., když ještě den před premiérou nebyl v programu, tak jsem jim napsal a oni prej, že ho nemaj propůjčenej a ještě jentak nebude. :(
    Neřekli mi, kdy ho teda budou promítat prostě nic... zmizel z nabídky filmů, co maj na stránkách... :(, takže jestli se tam neobjeví, tak na něj pujdu nejspíš v Hradci... ale prostě doufám, že se tam co nejdřív dostanu... mrzí mě, že jsem ho ještě neviděl... a to sem chtěl jít už na premiéru... *9*
    Jinak strašně krásně tu o Heathoj píšete :), taky bych něco napsal, ale asi by se to hodně opakovalo, protože vy ste už toho napsali vážně moc a doopravdy krásně... :)
    Tak zatim a hlavně na Heatha nikdy nesmíme zapomenout... ono by to ale ani nešlo... :) Na něj prostě zapomenout nejde... R.I.P. Heath
    • emo-anne

Re: ...

jj ten plakát je nádherný...a mám stejný problém...u nás v olomouci to také bylo napsané na 21.1 ae budou to PREJ hrát až 4.2...tk doufám ze uz je to poslední termíín...ale hrozně se na to těším ..a máš prawdu vede se tady krásná diskuse a věřím, že každému v srdci zůstane. Na něho se zapomenout nedá:)u mě má vždy kus srdíčka :)
  • l.enik

...

Dnes jsem byla podruhé na Imagináriu.Méně jsem se tentokrát soustředila na děj filmu a více si všímala Heatha.Sledovala jsem jeho pohyby,jeho gesta a grimasy,jeho úsměv a oči.Poslouchala jsem jeho hlas.Má ho opravdu velice hluboký na jeho věk.Všimla jsem si ho už dříve a ze začátku mi připadal až poněkud nepřirozený,teď mi však vůbec nevadí a ráda sleduji rozhovory s ním.Bývá v nich sice dost nesvůj a vypadá dost nesoustředěný,je však radost sledovat ho.Ty jeho vrásky na čele a kolem úst,když se usmívá.Takový úsměv nemá nikdo.Je absolutně výjimečný a nenahraditelný.
    Strašně mě fascinuje kolik toho za tak poměrně krátkou dobu dokázal.Kolik za jeden rok dokázal natočit filmů.A spíše kolik rozdílných charakterů do svých postav musel dát.
    Kolik zajímavých rolí mohl ještě ztvárnit.Pamatuji se,že když jsem poprvé viděla Čtyři pírka:zkouška cti (mimochodem první film,který jsem s ním vůbec viděla),říkala jsem si,že ten herec by mohl hrát Ježíše.Že ho třeba jednou i ztvární.Pak jsem se dozvěděla tu hroznou věc a vím,že už neztvární nikdy žádnou roli.Byl opravdu vynikající herec.Být to na mě,dala bych mu Oskara za každý jeho film.Neznala jsem ho osobně,ostatně jako nejspíš nikdo z nás,ale přece mě dokázal okouzlit svým vystupováním a charismatem.Vždycky ho budu zbožňovat a považovat za svého nejoblíbenějšího herce.
    • Re: ...

Jo jo to jsi napsala moc hezky a to že měl na svůj věk velmi hlubký hlas,tak toho jsem si dříve už taky všimla a řekla bych že i vzhledově vypadal starší,než na svých 28 let.A jak píšeš,že byl nesvůj a nesoustředěný,tak to mi na něm přišlo hrozně roztomilý-byl podle mě i trochu stydlivý.
      • heatcliff

Re: Re: ...

No měl hluboký hlas, a jinak vzhledově možná vypadal starší před svou smrtí, tedy hlavně když natáčel Imaginárium, ale mě se líbil všude, třeba v tom jeho posledním rozhovoru vypadal nádherně, a to měl před sebou dva měsíce života *9*
        Jinak měl různé stránky, protože třeba si vezmu jak vypadal v Beze Mě, a třeba jak vypadal v Candy, je tam velký rozdíl, u něj hrálo hodně, jakou zrovna měl image, ale musím říct mě se líbil ve všech formacích, někdy působil jako takový usměvavý kluk, a jindy zas jako charismatický muž...,-)
        A ano byl stydlivý, to su také myslím, sice byl herec, a v hraní se dokázal klidně svlěknout do naha, ale v rozhovorech byl nervózní, je to zvláštní,-) Ale ta jeho nervozita, jak říkáš byla roztomilá, a navíc mu to vidím v očích, že byl nervózní, stejně jako u něj vidím citlivost, řekla to o něm vlastně i Michelle, že byl neuvěřitelně citlivý,-)
    • eve-lyn

Re: ...

Svatá pravda *4* ..
  • petrahladilova

děkuji

Děkuji všem co si vzpoměly na toto velmi smutné výročí..Jsem ráda že je tu tolik dobrých lidí,kteří nezapomenou a stále obdivují Heathe Ledgera..on je jak slunce našeho života a je velká škoda,že není mezi námi.To co jste o něm napsaly je tak strašně krásné a smutné zároveň,že je mi z toho dobreku a jen mi víme co znamená když se řekne Heath Ledger.No a i já sem si koupila Bravo a plakat je prostě nádherný a nemůžu se na něj vynadívat...a to je mi 30. hm pravda jsem strašně dospělá ale Heath mě stejně dostal tak jako kdyby mě bylo 16,20,25 a i 100 let.On je prostě nejlepší aspoň pro mě a vždy bude vím to...tak překonejte tento smutný čas a prosím nikdy na něho nezapomeňte..on by taky nezapoměl na svoje fanoušky...
    Mějte se HEATHLEDGEROVSKY... *14*
    • heatcliff

Re: děkuji

Petro, Heath tu sice není, ale jeho fanoušci ano, a já ho budu vždy bránit, chválit, a oceňovat jeho herectví, nebo to jak působící osobností byl.
      Dnes jsem si pustil mnoho rozhovorů s Heathem, a hlavně ty před jeho smrtí, a je to zvláštní, když měl před sebou pouhé měsíce života, a zase jsem si všiml jeho nervozity, aspoň si to myslím, že byl z rozhovorů a vystupování na veřejnosti velmi nervózní, a vlastně Gilliam říkal, že to rád neměl. Vždy když mluví, nedívá se přímo, samozřejmě člověk se dívá do různých stran, ale on pokaždé když mluvil, tak si hladil čelo, přejel si lehce tvář, díval se do ze mě, na moment pohlédl na zpovídajícího, a hned se zas vrátil na zem...Takový andílek, a na co mne teď sestra upozornila, že si všimla, že měl příliš hrubý hlas na to jak vypadal, že jí ten hlas k němu nepasuje, a je pravda, že Heath ho měl velmi hrubý, - *3* Když si vezmu jak ho někdy nadabovali do češtiny, je to naprosto jiné, než jak zní jeho originální hlas...Ale mám ty rozhovory s ním rád, on byl takový jiný, jak říkám měl zvláštní projev vyprávění, a já nevím, prostě byl takové zlato!
      A co teprve ho poznat osobně, ty bych z něj člověk zkolaboval, a padnul na zem, protože když na mne už tak silně působí ve filmu, a v rozhovorech, co teprv s ním mluvit, no ale to se mi nikdy ani vlastně už nikomu jinému nesplní, je to zvláštní, že vlastně nikdy už ho nemá nikdo šanci poznat, vidět, nebo s ním mluvit, a to ani jeho nejbližší, hrozné,- *9*
      • emo-anne

Re: Re: děkuji

le musíte uznat že jeho hlas je krásný :) a navíc k tomu ten jeho přízvuk :) náádhera...včera sem byla v kině, bohužel zatím ne na imaginariu a jako náhodu tam dali ukázky na nový film michelle,potom na film The Brothers s jakem gyllenhaalem(u nataceni tohoto filmu se dozvedel ze heath umřel:( ) a nakonec dali ukázku na imaginarium :) byla sem stastná, ze sem videla aspon tu ukázku a nemuzu se dockat na ten unor...uz aby to bylo :)
        • heatcliff

Re: Re: Re: děkuji

To máš pravdu, Heath- měl- *9* , krásný hlas, ...
          • Re: Re: Re: Re: děkuji

Na jeho hlas a úsměv nikdy nezapomenu *9*
      • Re: Re: děkuji

ano máš pravdu, je to nepředstavitelný pocit...že už nikdy zřejmě nebude premiéra filmu s Heathem *9* *9* kromě Imaginaria *9* *9* ....ta ztráta hrozně moc bolela a stále bolí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit