-
Díky všem
Jinak jsem ještě chtěla napsat, jak jsem ráda, že tahle diskuse existuje..že se můžu podělit o své dojmy a pocity s lidmi, kteří to cítí jako já..protože se mi stále potvrzuje, že ostatní lidé to bohužel nechápou..Takže DÍKY! -
-
Re: Díky všem
Máš pravdu, jsem také ráda, že jsou tu lidé, kteří chápou a rozumí naším pocitům, a víme že aspon v tuto smutnou chvíli nejsme sami, taky děkuju všem za tu oporu, kterou,i když prostřednictvím internetu, poskytujete nám všem, jedno máme společné a to je láska a obdiv k někomu, který přeci jen náš život rozzářil svým nádherným úsměvem...
-
-
Heath
Jsou to již dva roky...dva roky bez někoho, kdo přispěl do světa filmů něčím, co již nejde nahradit nebo napodobit....nikdy na něj nezapomenu, byl jedinečný, nehraditelný a zkrátka někdo, koho budu mít navždy ve svých vzpomínkách, R.I.P. Heathy -
něco pozitivního...
Přátelé vidím že jsme dokázali všichni společně překročit hranici 3000 fanoušků a tím i děkuji všem novým.....Sice nám to, ani nic jiného Heatha nevrátí...ale myslím že je pěkné že se zájem o tu dokonalou osobu, která nás tak moc okouzlila, stále zvyšuje......We love you, Heathy...♥ -
vzpomínání
Je nádherné a přitom tak dojemné jak tady lidi píší a vzpomínají. Někdy je to hodně těžké dočíst vaše příspěvky a přitom mi neukápnout ani jediná slza. *9* *9* *9* Svět přišel (pro mě) o nejtalentovanějšího herce. No, nevím co jiného dodat jen, že dnes asi neusnu a že nám všem Heathy moc chybí...
Mimochodem Heatcliffe písnička od Alicii Keys je nádherná. A mockrát děkuji, že jsi napsal do Brava a mám tak nádherný plakát. Hned jak jsem přišla domů jsem si ho pověsila naproti postele. Tak nějak jsem seděla na posleti a četla si a nemohla se vůbec soustředit. Heath na mne z plakátu tak koukal...vím že je to jen plakát ale úplně mě to rozhodilo. Tak přeji krásný i když to bude pochmurný večer, věřím že na spoustě televizních obrazovkách u vás bude něco jako Zkrocená hora či jiné skvělé filmy s naším Heathem. -
slzy padají.....
Dnes jsem se vzbudila a sla do skoly....říkám si a tak před dvemy lety tu heath byl...jeste stále žil...jeste stále jeho užasná osobnost která nás tak láskyplně všechny upoutala existovala......ale pak si říkám...už se stalo nic s tím nenadělám....prostě život je krutý a mi s ním musíme bojovat.....a celý den jsem byla dcl OK sice se smutnými myšlenkami.....ale držela jsem se.....a ted jdu na diskuzi a začnu si číst příspevky které ste tu psali...jsou opravdu překrásné a mě začínájí téct slzy....proste to nedokážu ovladnout...nejde to....a stále mi vrtá hlavou čím hás Heath tak okouzlil....už asi mluvím z cesty...jsem proste rozhozená,neštastná a nastvaná na tu nespravedlnost osudu.....Proč ? Proč nás Heathe opustil....aniž by chtěl...? To se asi už nikdy nikdo nedozvíme.....proto R.I.P. Heathy mám tě moooc ráda a doufám že víš kolik lidí tě tak moc obdivuje....Sbohem... *9* -
výročí
heathcliffe to je užásné jaká krásná slova tu máš...četla jsem si tvé dojmy z filmu a nemám slov....Hrozně moc se tešíím:) jinak dneska si udělám filmový večer, pověsím si plakát a budu vzpomínat:(:( jinak vy co jdete do kina, užijte si film♥ ja se bohužel dočkám až 4.února....písničku od beatles dneska poslouchám celý den...nemůžu si pomoct, ale vidim ho v ní...:) -
-
Re: výročí
No myslím, že se to bude vem velmi líbit, já jsem z toho filmu unešený! Tím, že jsem po dlouhé době viděl něco trochu zábavnějšího a pohádkového, nebo spíše fantasy, je to příjemná změna. A navíc to jak si s tím filmem vyhráli, je úžasné!
Už ať to je na DVD, to se budu zas třepat, až tam bude Heath, já měl včera fakt obrovskou trému, a vidět ho tam, jakoby žil, je to zážitek, radost i smutek v jednom!
-
-
:-(
Nevíte někdo,proč umřel? *9* -
-
Re: :-(
protoze osud je pekna svina...a taky ta kombinace prasku,a jeho srdicko to nevydrzelo :'( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
Jedna hodina
Lidi, touhle dobou Heath měl zemřít, v New Yorku je teď jedna hodina odpoledne, no a Heath zemřel mezi jednou, až třetí, takže je možné, že v tuhle chvíli mu srdíčko přestalo tlouct,- *9* *9* *9* -
Heath
Bohužel je to tak už 2 roky co tu Heath není. Je to velice smutné. Jsem, ale ráda za to že se mu vyplnil jeho sice smutný sen, ale přece jenom se vyplnit. Nikdy na tebe nezapomenu Heathe. I love you Heath -
ILY
Heathečku budeš navždy v mym srdíčku..