Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flondynka

...

Ano píšete to tu hezky a bohužel je to tak Heath už tu není,ale v našich srdcích zůstane navždy.Jeho krásné oči a sladkej úsměv si připomeneme v jeho filmech *3* Zapalme dnes na jeho památku svíčku a vzpomeňme na úžasného člověka s velkým srdcem,který miloval život.Chybíš mi Heathe,nikdy nezapomenu. *9*
  • perth

Výročí

Tak je to tu.. *9* ..2 roky.Bolest a prázdnota z jeho odchodu zůstala stejná..
    Raději bych se radovala z jeho života,tak jak se uměl radovat on-miloval život, jeho nových filmů, jeho nových úsměvů..prostě z toho, že je..Že nám dělá radost svými filmy, úsměvy..Ale je to bohužel tak jak to je..Vím, že on by se nikdy záměrně nezabil..

Heathcliff měl dobrý nápad s tou písní, a proto mu také chci věnovat píseň (prý byla jeho oblíbená) - Here Comes A Sun..
    http://www.youtube.com/watch?v=DVBB FvhVx0g
    ..protože je taky takové naše sluníčko a vždycky bude*4* Cítím v té písni naději, kterou všichni, kterým Heathy chybí, potřebují..

Jak krásně napsal Heathcliff, Heathův duch tu bude s námi navždy a fyzicky ho bude vídat v jeho krásné dcerce Matildě*3*

Heathy mám tě hrozně moc ráda a vždycky mít budu *14* Nikdy na tebe nezapomenu! Slibuju! R.I.P.Heathy *9* Renča
    • heatcliff

Re: Výročí

Moc pěkně jsi to napsala,-)
      Jinak také vím, že to byla Heathova oblíbená píseň, a máš pravdu, že ta píseň je taková optimistická, tak asi chtěl žít Heath, jen v životě se sluncem,-)
      A máš pravdu v tom, že ta píseň vyjadřuje možná jakousi radost ze života, a že by měl člověk vidět i v tom špatném, někde kousek slunce,-) Je to stejně zvláštní, že už Heath není, kdyby tak žil, kdyby to tak bylo sehrané, aby měl pokoj, ovšem to by nešlo už z mnoha důležitých důvodů...Jinak vemte si, že v New Yorku je touhle dobou 9:46 hodin ráno, takže před dvouma rokama Heath v tuhle chvíli ještě žil, měl před sebou poslední 3 hodiny života, proboha to je strašné, jen jak si to představím, třeba ještě v sobě neměl ty prášky, možná už měl, ale stále žil...
  • b.e.t.u.l.i

Imaginarium

Tak du dneska s kamaradkama do kina na Imaginarium:) tak uvidim jaky to bude:) nevim jestli to sem uz nekdo psal, ale vcera vyslo novy bravicko a v nem je plakat Heatha:)
  • :(((

tak dnes sú to 2 roky čo zomrel Heath *9* *9* R.I.P Heath *9*
  • :'-(

*9* *9* *9*
  • heatcliff

Věnování

Zde vám dám odkaz na krásnou písničku od Alicie Keys, a chtěl bych jí věnovat Heathovi, už kvůli toho textu,-)
    http://www.youtube.com/wa tch?v=fEd7qwqfSlo
  • Heath

Dnes ráno jsem se vzbudila s myšlenkami na Heatha, pustila jsem si Casanovu v angličtině a jen jsem se tak dívala na jeho tvář a poslouchala jeho nádherný hlas než se ostatní vzbudili. Pak jsem si četla všechny vaše krásné příspěvky a tekly mi slzy, že jsem na ně ani neviděla, zvláště při Hetcliffově básni. Dnes budu na Heatha celý den myslet, večer si určitě pustím na jeho počest můj nejmilejší film Zkrocenou horu, abych s ním byla co nejvíc. Ale to až budu sama, abych se mohla pořádně vybrečet, pustit všechny emoce, které se ve mě budou dnes hromadit. Mám tě moc ráda Heathe, jako my všichni tady. Doufám, že se na těchhle stránkách budeme stále setkávat a na Heatha nezapomeneme. Moc by mě to chybělo. Buď sbohem Heathe!!!
  • gallacher

...

Dnes sem se probudila,otevrela oci a uvidela na plagatu Heatha a uvedomila jsem si ze sou to dneska dva roky,hned jak prijdu domu tak cela rodina mu zapalime svicku,jak jsme to udelali i minuly rok...Jinak sem si dneska koupila Bravo a pul hodiny se divala na ten plagat,nadherne oci,nadherny oblicej proste vsechno...Nemuzu se dockat az uvidim Imaginarium,i kdyz vim ze budu hodne smutna a budu brecet i kdyz tam pujdu s mamkou....a taky se nemuzu dockat na ten pocit az budu drzet DVD Imaginaria v ruce....A az v kine skonci film a bude tam ta fotka Heatha pres cele platno tak si poradne uvedomim ze uz bóhuzel nic noveho neuvidime a ze se na nic uz nemuzeme tesit...Hruza... *9* *9*
    • gallacher

Re: ...

a chci moc podekovat ze ste tam napsali do toho Brava,ja tam psala taky nekolikrat.....
  • petrahladilova

smutné výročí

Tak.Dnes je to přesně na den 2 roky kdy nás tak náhle a bez rozloučení opustil náš milovaný Heath Ledger.Báječný člověk,dobrý partner a skvělý táta.O jeho hereckém talentu ani nepíšu,protože všichni víme že to byl vskutku talentovaný a dost dobrý herec. *5* .Věřím,že svůj život žil tak jak uměl a jediné co je na tom smutné je že už ho žít nemůže.Není den kdy bych na něho nemyslela a není dne kdy jsem se nezaptala-Proč!!!Proč on!!!Ale i když není mezi živými,tak přeci je tu stále s námí,v našich srdcích a myslích a i díky této diskuzi se na něho nezapomene.Je spousta lidiček kteří ho doopravdy milují a nemusím pro jména chodit daleko...Heatcliif,gabi,pert stankova.lidka a mnoho mnoho dalších a mě nevyjímaje...a já jim děkuju,že jsou a můžu sem napsat o Heathovy cokoliv a oni mě chápou,protože prožívají a cítí to co já..a je to tak dobře.
    Heath mi opravdu chybí i když sem ho neznala osobně,ale vzhledem k tomu že bohužel nenatočí žádný skvělý film chybí hodně.A to i v novinách a tisku určitě by se o něm psalo daleko víc a byl by víc vidět.
    Takže Heathy mocinky moc mi chybíš a věř že tě moc miluju a neustále na tebe myslím. A to mluvím i za další,kteří cítí to samé.Vím že seš náš andílek *4* tam v nebi a že nás vnímáš.Nikdy na tebe nezapomenu a nikdy tě nepřestanu milovat a obdivovat.Pro mě si prostě pan HEATH LEDGER.Odpočívej v pokoji...S láskou Petra.Nezapomenu!!!!
  • Vzpomínám!

Dnes jsou to právě dva roky, kdy nás opustil tento talentovaný herec, určitě i mý člověk a skvělý tatínek. Vzpomínejte. Já určitě budu, už proto, že večer poběžím na jeho poslední film do kina.Takže Heatcliffe, určitě jsi tenhle film popsal skvěle, ale já si tvé dojmy přečtu, až ho sama uvidím. Ať se mám na co těšit. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit