Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Pro všechny ahoj- Potlesk zaručen!

Všem ahoj, Petro nebo zatleskám mu, myslím, že i sestra, která jde se mnou. Těším se, i ne, to víte, bude to jak říkáte smutné, a až ho tam spatřím na plátně, tak mě to dojme hned, protžoe to bude fakt zvláštní, ale aspoň jednou ho na tom velkém plátně uvidím, když už se mi to nikdy nepodaří,-) *9* Jako Vám.
    Jinak nebojte, hned až příjdu napíši sem jaké to bylo, mé prožitky, a taky detailně popíšu jaký Heath byl, no prostě výlev emocí určitě čekejte,- *9* *3*
    Začíná nám to v 17:10, tak v tu dobu myslete na mne a na Heatha, a na to, že já budu sedět přikován k sedátku, a jen budu trnout, prostě z toho filmu mám obzvlášť zvláštní pocity, nneí to nic obyčejného, to snad chápete,-)
    Tak se všichni mějte! A večer ahoj, budu se možná ( se slzami) hlásit!,-) *9* *3*
  • petrahladilova

kino

Všem kteří jdou dnes na Imaginárium,přeji ať si ten film užijí a dají vědět jakej ten film je,Vím že Heath tam bude skvělej...
    Honzo-pořádně si to užij a dej vědět.Emoce ty budou asi velký a bude to i bolet v srdci ale nezapomeň mu zatleskat..Měj se a ahoj Petra
  • dada.

Heath Ledger se loučí...

....tak s takovým nadpism dnes vyšel článek v časopise Šíp.
  • gallacher

...

Skvěli už přes 3000 fanousku... *4*
  • premiéra

Tak ty jdeš dneska Heatcliffe na premiéru Imaginaria? To se nebudu moct dočkat, až sem napíšeš svoje pocity. Doufám, že to bude ještě dneska. Moc se těším. Já půjdu za týden. Tak už se také brzy dočkám.
  • heatcliff

3000

Tak konečně Heath dosáhl 3 tisíců fanoušků,-)
  • xcornelia14

...

Taková veliká škoda.. že umřel. Má skvělé filmy! Zajímavé je že jdou do kin a televizí až ted *3*
  • dada.

Televize

Ahoj,dneska jsem si koupila časopis Týdeník Televize a v zadu je malá fotečka Heatha a upoutávka na článek,který vyjde příští týden na téma: předčasná smrt slavných.Tak na to příští týden jukněte,třeba tam najdete něco pro vás zajímavého.Jinak taky doufám,že se zítra dostanu do kina.Pak dám vědět!
  • :(

Tak jsem se takovou dobu těšil, že půjdu na Imaginarium hnedka na premiéru a ve čtvrtek zrovna nemůžu :(... poměrně mě to naštvalo, když se na to tak strašně dlouho čekám a pak mi to prostě nevyjde... :( Stejnak ale nevim, jestli to vůbec v Pardubicích v Cinestaru budou promítat toho 21.1., protože v programu zatim není, tak doufám že se to ještě objeví... Půjdu teda asi 22.1.(pokud se teda uráčej dát Imaginarium na program...), tak se bojim, že emoce budou ještě vetčí, než kdybych šel toho 21... uvidim no... *9*
  • heatcliff

Premiéra

A tak ségra už zarezervovala vstupenky na zítřek, na pátou, moc se těším,-)
    Ale zároveň ne, no...
    Mamka s námi odmítla jít, protože nechce brečet, tady vidíme jak Heath a jeho příběh zapůsobil na tolik lidí,-)
    Jsem rád, protože jsem chtěl jít v den premiéry, a to se mi splnilo, takže to se mi povedlo,-)
    • Re: Premiéra

2 dni nám nešel internet a já jsem byla celá nesvá, protože jsem se nemohla dostat do diskuse. Četla jsem ten článek o Imagináriu v TV Star a jak jsem četla, že takovou šlechetnost a přátelství ještě ve filmové branži neviděli, když ti 3 herci si nevzali ani peny a všechno darovali Matildě. Musela jsem přestat číst, protože jsem neviděla. Hrozně mě to dojalo. To znovu dokazuje, jak bylo jeho charisma velké a jak skvělý člověk to byl...Nevím, kdy se dostanu do kina a tak doufám, že se podělíte o zážitky. Hned zítra večer se budu těšit na vaše dojmy.A pozdravujte Heata na tom plátně.......ať ví, že na něj pořád myslíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit