-
...
No já se pro jistotu díval na program Palace Cinemas, a je to fakt už ve čtvrtek,-) A samozřejmě se to hraje další dny potom, uvažuji, že si potom zajdu ještě jednou,to víte Heatha si už v kině nezažiju, jako všichni,-) *9* -
Budějovice..
já taky sleduju 10krat denně program cinestaru....a ted jsem taky zírala že tam imaginarium není.....tak jsem tam hned volala a tam mi náka pani řekla že programy nejsou ještě kompletní....takže já doufám že se to tam objeví...a jestli ne tak jim budu volat tak dlouho dokad mi tam heathecka proste nedaji....!!! -
-
Re: Budějovice..
ja doufam ze budes mit stesti a objevi se ti to tam...u nas v olmiku to bude davat hold az toho 4.2...fakt me to dost nastvalo...vsechny filmy davaj v den premiery,stmivani apod...a proste heathecka ne.....fakt me to dost stve
-
-
...
Tak to mi je holky líto, těšil jsem se, že si tu budeme vyměňovat zážitky ve čtvrtek, a nic,no, tím, že bydlím v Praze, tak tady to je toho 21., ted ve čtvrtek, holky škoda, že třeba nemůžete přijet sem, šli bysme na to společně, bylo by super, kdyby na to šli lidi z osobností spolu, -)
No já se těším na Imaginárium, ale zároveň, bude to moc smutné... -
-
Re: ...
jj to je hrozny....taky jsem z olomouce...tesila sem se na to az se s gallacher uvidime pokecame a tak...ae tak budeme to muset vydrzet...v programu na ctvrtek to fkt neni :( ja se tak tesilaa....tk snad uz to vyjde toho 4.!! mejte se a uzijte si to a vsechno nam neprozradte;-) -
vy se tak mate :( ja to tak dlouho nevydrzim....ja sem se strasne tesila na tento ctvrtek a nic z toho jako obvykle kdyz se na neco tesim nebude...fakt me to uplne nastvalo jak sem si to precetla......nechapu proc to nemuzou dat vsude stejne,tak clovek si bude zlosti kousat nechty kdyz sem budete psat ze ste na tom byli a ze to bylo uzasny..... *9* *9* *9* -
to by bylo určitě super *4*
já na to jdu zrovna 22.1. tak nevím jak to zvládnu *7* ale tak doufám že to se mnou moc nezamává, dnes jsem se statečně držela při slohu ve škole, měli jsme napsat životopis a já sivybrala našeho milovaného Heatha, při psaní jsem udržela emoce na uzdě, ale když to dnes češtinářka četla před celou třídou měla jsem co dělat, abych neutekla na wc...
-
-
...
ted sem se divala na stranky cinestar a divam se ze tam maji uz dalsi dny a divam se na 21.1 a zadny imaginarium *9* *9* *9* *9* *9* ani 22...ja se na too vy..kaslu *8* *16* *9* -
-
tak to fakt naštve ale koukala jsem se na cinestar v Plzni (to je pro mě nejblíž) a asi půjdu o víkendu, lidičky já se tak těším *14* -
tak sem tam psala a odpoved zni ze u nas to budou promitat az 4.2.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* -
-
Re: Re: ...
tak to se máš u nás až 25.2 !.. *16* -
-
Re: Re: Re: ...
hej tak to fakt nechapu,vsude je napsany ze to ma premieru 22.1 a nakonec si bude clovek muset jeste pockat protoze bydli v nejake prdeli jmenm Olomouc a ne v Praze..to tejny s tim novym kalendarem,tady ho taky nesezenu...to je fakt...prominte za my rozhorceni ale fakt uz me to stve.. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Ne ,ale jako máš pravdu já to samý,na Imaginárum budu čekat ještě měsíc a ten new kalendář taky nemám!..prostě v Kolíně ho nemaj,nemaj nic.
-
-
-
-
-
Imaginárium
Na těch globech se Imaginárium neumístilo nebo jo?Nevíte někdo?Já nevím,ale nic sem neslyšela,že by získal ten film nějakou cenu... *7* -
-
Re: Imaginárium
Ne Petro, nic nezískal, ani žádná nominace, to bych tu už dávno řekl, já to sledoval celé do 5 rána...,-)
-
-
Tv star
ted sedím ve škole na pc......a před chvilinkou jsem si koupila tv star jen tak rychle jsem to prokoukla a už jsem natěšená jak malé dítě.....za chvilinku se do toho začtu a nikdo už mě od toho ¨nešdostane.....:D jedině tak až konečně cinestar uveřejní program na 21.ledna..... *3* -
Story
Jděte si koupit Story.Asi nemusím psát proč *3* -
...
Nevím jestli je to u vás taky takové jako u mě nebo jsem jediná, ale mě teď Heatha všechno připomíná. Zrovna dnes ve škole jsme na němčině probíraly něco kolem masek a karnevalu a narazili jsme na škrabošku. Detailně nám němčinářka popsala jak to dříve měli lidé ve vysokém postavení a já jsem si najednou z ničeho nic vzpoměla na fotku kde je Heath jako Casanova: http://www.babble.com/CS/blogs/fame crawler/2008/01/16-22/heath-ledger- casanova-dating-ward-lohan.jpg prostě zničeho nic se mi objevila před očima
řekne se kino a automaticky se mi vybaví Imaginárium...teď je toho všude plno a jak se mám potom soustředit na učení....? *14* -
Heath ...
Tak TV Star si musím koupit, jinak od dvou hodin do pěti jsem sledoval vyhlášení Zlatých Glóbusů, a pořád jsem myslel na Heatha, váte nevím jestli to tak máte také, ale od doby co jsem si oblíbil Heatha mne to tak ovlivnilo, že když slyším o Osarechn ebo Zlatých Glóbech, vzpomenu si hned na Heatha, on mne prostě ovlivnil po všech stránkách, taky jsem se od doby co ho znám, začal o trochu více zajímat o svět filmu, jak říkám, díky Heathovi. Jinak v hledišti seděla Magie Gillenhaal, Matt Damon, Joseph Gordon Lewitt, Halle Berry, no a já když je viděl jsem si opět vzpoměl na Heatha, protože všichni tito lidé se s ním objevili ve filmu, a říkal jsem si, jak je to smutné, že oni tu stále jsou, a Heath ne, on už tam být nemohl... *9* -
-
Re: Heath ...
Taky mě to dost ovlivnilo. Dřív jsem to vůbec nesledovala a teď zbystřím jakmile se udílejí nějaké filmové ceny a vidím tam ty celebrity. Říkám si, že většina z nich Heata znali a Heat je. A že se tam v té společnosti taky pohyboval. Teď je to všechno bez něj jako by se nic nestalo a život jde dál. Už nenatočí nikdy žádný film a nepřevezme žádnou cenu.Ale lidi, co ho mají rádi na něj nikdy nezapomenou. A věřím, že bude nesmrtelný ve svých filmech a budou ho mít rádi i generace po nás a vždycky se určitě najde spoustu lidí, kterých se dostane pod kůži..Tak jako mě. Omlouvám se za tu nostalgii, ale tenhle týden to asi jiný nebude. -
-
Re: Re: Heath ...
Zuro, to máš pravdu, tento týden ani jiný nebude, já to mám stejně a stejně to mít budu...Před dvěmi roky Heath žil své 4 dny, v tom pátém už žil jen krátce, - jen jak to říkám, je to strašně smutné, pořád si říkám, že navíc Heath sám smrt nechtěl, a prostě byl vyčerpán, a je mi moc líto toho, že ho to stálo život, když vím, že to v úmyslu neměl, a chtěl žít dále, tohle je na tom ještě více drásající, když vím, že smrt si nepřál, a chudáček usnul navždy... *9* -
-
Heath chybí na světě
Také si říkám, že jeho přátelé a kolegové ve filmu žijí dále, natáčejí filmy, ale on už ne. Heath už prostě není, a i bez něj to musí vše pokračovat samozřejmě. Ale je jen škoda, že tu není, protože myslím, že zrovna tento člověk tak brzy říct sbohem neměl, to určitě ne! Heathe, Heathe!, proč?!...,-)
Ale prostě je fakt, že tolik množství prášků, a takové smíchání přežít nemohl, když psali, že i koně by to zabilo okamžitě. Musel být prostě hodně v depresi, ale to se dalo řešit, jenže bohužel zemřel, a nikdo s tím nic neudělá, ale pro mne tu jeho duch zůstává nadále, budu ho vždy obdivovat, za to jak neuvěřitelně silně působící osobností byl. Člověk si ho prostě musel zamilovat, i ty jeho oči jakoby to říkaly, : Miluj mne, byl k tomu snad předurčený, protože nikdy se mi nstalo, nebo hlavně si myslím, že je málo pravděpodobné, že by se mi někdy zalíbil nějaký herec, a zaujal mne jako Heath, a najednou vidím Zkrocenou horu, a je to tu! Heath byl prostě vyjmečný!
-
-
-
Re: Heath ...
mam to uplne stejne...vzdycky kdyz se aji podivam na jacka tk si rikam jak casto vzpomina na heatha a tak...upe vsechno mi ho pripominaa...moc....:(
-
-
TV Star
Dnes je v novém TV Star celá dvojstrana o Imaginariu i s několika fotkama. Když jsem to četla, měla jsem úplně slzy v očích, jak tam píší o Heathově smrti, a jak tři jeho náhradníci nechtěli žádný honorář, protože měli Heatha moc rádi, a věnovali všechny peníze Matildě. Je to moc krásné.