Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

Jaké bylo když jsi splynul s měsícem.
    Jaké bylo, když jsi opustil zem, a stal se hvězdou, která svítí do každé dlaně, a mává ti do tváří.
    Možná sáhnout k měsíci blíže, a aspoň na malou chvíli cítit tvůj dotek, a tlukot srdce, který zmizel v moři a vlnách modrých oceánů, které pláčí po tvém smíchu.
    Kde jen hledat tvou přítomnost, jednu stopu najít, která mne povede blíže, blíže, blíže k tobě...
    Jsi jako zimní vzduch a zimní můza, našeptáváš svým hlasem do mé mysli, která teskní po tvém životě a tvé osobě.
    Nejde tě nechat odejít, ani vrátit zpět, a na kraji víček budu vždy cítit tvou přítomnost a radost tvé tváře.
    Obloha je teď tvým útočištěm, kde brouzdáš po malých hvězdách, a tiše mluvíš do mých snů, ve kterých s tebou padám na dna lesklých oblaků, a hladím naposledy tvou tvář, vlasy, a slzou svou se s tebou loučím...Jen se dívám, jak tvé světlo splívá s tmou...
    Držet tak ruku tvou, a nechat sé vést...
    Až zavřu oči, a díky spánku se ocitnu v temných tmách, budeš tam snad, snad ty, a tvůj pohled naznačí, že vše je navždy, a že nikam neodcházíš...
    Závírám oči, a ty mi potichu říkáš,
    Vždy tu budu...

Nechal jsem své emoce vládnout mysli, a složil báseň jen pro Heatha, jen pro něj a navždy!
    -:Heathe jsi vším krásným, a pro mne tu zůstáváš dál...
    • Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

Nádherný... :) *9*
    • perth

Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

Honzo, to jsi napsal krásně! Je vidět, že ti to šlo přímo od srdce..že jsi toho byl plný..
      Dojalo mě to.. *9*
      Ale zároveň jsem ráda, že jsi ve svých dojmech z filmu napsal, že Heathův duch tu bude s námi navždy.. *4*
      • heatcliff

Re: Re: Dva roky s tvou hvězdou v oblacích...

,-) Až film uvidíš, sama si to určitě řekneš, protože on je tam tak krásně energický, je to zvláštní, ale i když to samozřejmě nerad říkám,- rozloučil se skvěle, tak jak si ho bude pamatovat mnoho lidí- Usměvavého, krásného a plného života, aspoň na mne tak působil,-)
        • heatcliff

A děkuji, že se vám ta báseň líbí, hlavně kvůli Heatha, a máš Perth pravdu, byl jsem toho plný, pro mne to je úžasná zpověď, prostřednictvím těch básní,-)
    • petrahladilova

Honzo,bože to je tak krásný.OPravdu nádherný.Rozplakal si mě.Jde vidět že tě Heath opravdu dostal a je pro tebe tvou inspirací a tvou můzou..líp jsi to nemohl napsat k jeho výročí toto je totiž to nejlepší...měj se krásně a dnes na něho opravdu mysli tak jako mi všichni...
  • heatcliff

Ačkoli rozloučení, tak výborné!...Nemám slov,-)

Takže přišli jsme do kina se setrou, dorazili do sálu 4, a sedli si uprostřed reklam. V tom to začalo, titulky, a Imaginárium máme tu! Můžu říct, že jsem byl šíleně nervózní, v břiše jsem měl mravence, a zároveň jsem se nemohl dočkat Heatha. Hned začátek filmu mne upoutal, moc se mi líbilo prostředí Londýna, a způsob jakým se Imaginárium v první chvíli odhalilo, bylo to až zábavné, hlavně skřítek Verne Troyer,- byl senzační, chválím!
    Pak nastává scéna, kdy se poprvé objevuje Heath, ale na provazu oběšený, můj prvné dojem byl štěstí, že ho vidím, smutek, že je to taková scéna, a on nežije, a třetí pocit byly rozpaky, celkově z celé té situace, asi chápete,-)
    Pak když máme scénu, kdy Heath se probouzí, a vidím ho tam živého, jak mluví, energicky hraje, říkám si, on je skvělý,-) V některých chvílích jsem trochu snažil opomenout, že nežije, ten děj to s vámi dělá sám, i když vlastně po celou tu dobu myslíte hlavně na Heatha, a jak je neuvěřitelné, že nežije, a já ho tu vidím okouzlujícího jako vždy, plného radosti, aspoň zde to tak působilo, a prostě připadl vám tak živý!
    • heatcliff

Jak se blížila scéna, kdy měl Heath projít zrcadlem, říkal jsem si, Né, to Né, nechci tu scénu, chtělo se mi brečet, protože mi přišlo rychlé a zvláštná se s ním už rozloučit, prostě nechci to! Tak ale nastalo to, Heath coby Tony prošel zrcadlem, a když sundává masku máem tu Johnnyho Deppa, v tom si říkám, tak a Heath není, podíval jsem se na sestru, a ona na mne, smutnými pohledy, *9* *9* *9*
      Říkám si, dobře Heath zemřel, ale musím to vzít, a nějak to sledovat s radostí dále, i když mi bylo smutno z celé té situace. Pak když se Depp vrací zrcadlem zpět, jsem v příjemném šoku a to i sestra! Víte, já už se smířil, že Heath prostě tady skončil, a už ho tam nevidím, najednou se z toho zrcadla nevykutálí Depp, ale Heath! *15* Se sestrou jsme potichu zajásali, a překvapeně jsme se dívali na plátno, a Heath dodal kouzelné slůvko, které jsem celý večer opakoval: VuaLa, bylo to tak krásné a kouzelné,-)
      Jsem opravdu potěšen, jak to Terry Gilliam udělal, opravdu to chvílemi působí naprosto připraveně, a líbilo se mi, že tím, že Heath některé scény dotočil najednou, vracel se občas zpět.
      I když mne popadl smutek, když jsem si řekl, jak Heath je ze zrcadla zpět, neví, že to za něj dohrál Depp, že on už tam nebude, ještě teď mne to dojímá.
      • heatcliff

Jinak musím říct, že chválím nejvíce Johnnyho Deppa, do té role zapadla nejvíce, a byl zde Heathovi velmi podobný, dokonce i hlas se mi zdál totožný, opravdu se toho zhostil nejlépe!
        Jinak celkově film je nádherný pro zrak, všechny triky, fantazie, myslím, že tento film patří mezi Heathovy velmi dobré filmy, ačkoli je žánrem úplně odlišným, než žánry, které má Heath za sebou, vlastně měl *9* Opravdu se mi to moc líbilo!
        Jinak Heath byl ještě jednou úžasný, samozřejmě celým filmem vás provází pocit, že Heath už prostě není, není na tomto světě, tahle atmosféra se filmu dotýká, né že by byla v něm, ale vy sami si to uvědomujete, hlavně ti, kteří mají Heatha moc rádi,-)Ale chce se mi brečet, víte je mi to tak líto, hlavně u titulků, když tam vidím- In Memory of Heath, říkám si, proboha to je naprosto špatně, a vzbudí se ve mě obrovská lítost. Navíc už proto, jak dopadl- sám, nemocný, v depresích a předávkoval se přášky...Tohle se mu nemělo stát, když jsem ho na tom plátně viděl, třepaly se mi rty, to opravdu, když jsem ho viděl mluvit, a smát, a pak si řeknu, tak a máme konec, tohle je konečná, nikdy už ho živého neuvidím. Děkuji Terrymu Gilliamovi, že se rozhodl film dokončit, a jeho fanouškům nabídnout poslední filmové setkání s Heathem. I když prostě ta lítost nemizí, stejně jako Heath, a uprostřed toho filmu mi to bylo jasné- Heath neodchází, jeho duch tu zůstane navždy, a já budu mít v mysli ten jeho krásný úsměv,-)
        Na plátně jsem se ale s Heathem opravdu rozloučili- Heathe myslím na tebe, ale i tak trochu Sbohem, a snad tam nahoře jsi, a tvá hvězda svítí dnem i nocí...
  • majka21

smutne vyrocie

ahojte, o necelu hodinku pride den, na ktory nikdy ako fanusikovia heatha ledgera nezabudneme...uz to budu dva roky, odkedy nas opustil...r.i.p. heath, stale si v nasich srdciach, aj ked uz tu nie si...chybas nam... :(((
  • l.enik

Dojmy

Teď jsem se vrátila z kina a jsem celá ubrečená a zarudlá.Vážně jsem si nemohla pomoct.Moc jsem se chtěla držet,protože jsem tam byla s mamkou,ale nešlo to.Jakmile se na plátně objevil Depp a já si uvědomila,že v době,kdy se tato scéna natáčela,už Heath nebyl mezi živými...Když jsem Johnnyho uviděla,jenom mi běželo hlavou,jestli už tam Heatha nebude.Naštěstí se tam znova objevil.Vážně teď nedokážu napsat nic kloudného.Zkrátka film se mi líbil.Bylo to zajímavé,i když jsem musela vcelku dost přemýšlet,aby my došly všechny srovnalosti.Jsem ráda,že většinu filmu opravdu odehrál náš Heath.Fascinuje mě,jak Depp,Farrell i Law do filmu zapadali,jako by to bylo už od začátku všechno naplánované a ve scénáři.Pořád jsem si jenom říkala 'tady by teď měl být původně Heath a tady by teď tančil místo Deppa.'Prostě hrůza.Nechci vám nic prozradit a chci vám naopak dopřát ty stejné pocity,jaké jsem měla já,až film shlédnete.Celkově se mi to moc líbilo.Strašně mě ale naštvali lidi.Sotva to skončilo,už se všichni zvedali a odcházeli.Na začátku titulků byl ještě obrázek Heatha přes celou obrazovku a zrovna mi ve výhledu překážela nějaká škaredá baba.Stejně jsem ale přes zamlžené oči nic moc neviděla.Určitě bych na to chtěla zajít ještě jednou.Třeba mi to vyjde.Trošku jsem se rozepsala a nevím jestli to dává úplně smysl.Tak Heatcliffe,kde jsi?Lidi čekají na tvůj dojemný příspěvek.AAAAAAAA nechci se zítra vidět ve škole.To bude.Zatím dobrou noc.
  • Imaginarium

Tak sem zklamanej... :( z pardubickyho Cinestaru mi odepsali, ze zatim Imaginarium nemaj propujcene, takze musim cekat... :( Mozna na nej pujdu v Hradci, ale pochybuju, ze mi to vyjde... :( a to sem se tak tesil na premiéru... *9* *9* *9*
    • stankova.lidka

Re: Imaginarium

Taky jsem se strašně těšila na premiéru a dokonce jsem měla slíbeno že zítra na Imaginárium půjdu, bohužel kino navštívím asi až za týden a ton jen tehdy, jestli budu mít štěstí. Jsem moc zklamaná a naštvaná zároveň *9* *16* ale tak snad mi náladu zvedne plakát z Brava, který si zítrakoupím. Jinak nemusím mluvit o tom že bych 22.1. nejraději z kalendáře vyškrtla... *9* *9*
  • perth

Imaginárium

Tak touhle dobou se Heathcliff kochá v kině pohledem na Heathe..*3* Ach jak já mu závidím.. *9* Už se těším až sem pak napíše, jak se mu to líbilo..*3*
    Je to zvláštní pocit, že teprve teď se k nám dostalo to, co natočil před 2lety, těsně před svou smrtí..Je to premiéra jeho filmu, jako kdyby ještě žil..
    Tady v Ústí nad Labem jsem to v programu kin zatím bohužel nenašla..A i kdyby to tu dávali, asi bych to měla komplikovanější s hlídáním naší malé..Ale snad by to šlo nějak zařídit.. Každopádně Heathcliffe a I.eniku moc vám to přeju! Užijte si to!
  • heatcliff

Plakát

Je to opravdu nádherný plakát, hned před kinem si ho koupím! Ale jsem rád, že jsem mohl svým emailem přispět k tomu, aby tam ten plakát dali, a to mi ta šéfredaktorka psala, že v dohledné době nechystají, no ale jak vidíme, je tam!
    Já si jim taky trochu postěžoval, psal jsem jim, že stále tisknou plakáty těch ,,hvězdiček,´´ a na Heatha zapomínají, to víte, musím si postěžovat, a Heatha bránit! *3* No ale nádherný plakát, opravdu. Ještě jsem psal do Popcornu, aby tam dali plakát Heatha plus článek, tak vuidíme, jestli i zde to vyjde,-)
    Jinak I. enik, jsem rád, že jdeš také na Imaginárium dnes, aspon nebudu jeidnej, kdo se tu bude emočně vysypávat,-)
    Jinak někteří lidé mají na Heatha poněkud pochroumaný názor, a také mne mrzí, že i když se mnohokrát potcrdilo, že se Heath předávkoval léky náhodou, né drogami a úmyslně, stejně blábolí lži, ale z toho si nic nedělej,-)
    Ježíš já jsem tak nervózní, za 2 hodiny a půl už budu v kině u Imaginária,-)
    Zatím Ahoj!
  • heatcliff

JOOOOOO

Ano já psal do Brava! Ale ještě Patrik Pumr, nesmím ho opomenout, ten tam psal také,-)
    Ale je vidět že snaha se uplatnila, no konečně!
    • Re: JOOOOOO

Jo no, letos sem jim psal 4x :) i minulej rok sem je taky furt spamoval... :D :) sem tak šťastnej, že nám ho tam konečně dali... :)
    • Re: JOOOOOO

No ,to jo *3* ....už se těším až sem napíšeš své pocity z Imaginária *15*
  • l.enik

Bravo

Mám vážně obrovskou radost.V Bravíčku vyšel plakát Heatha.Fotka z Příběhu rytíře.Vážně nádhera.Nepsal tam náhodou někdo z vás?Vážně podezírám Heatcliffa.
    Jinak dneska jdu v 17:45 na Imaginárium.Už se nemůžu dočkat,i když jsem docela dost nervózní.Je to zvláštní pocit.Vidět Heatha v kině,když už od jeho smrti uplynuli téměř dva roky.Příjdeme mi,že každým dnem,co od té doby uběhl,je zármutek čím dál větší.Nemělo by tomu být spíš naopak?
    Spousta lidí mě nechápe.Dokonce ani moje nejlepší kamarádka.Dost mě dnes ranilo,když moji spolužáci viděli,že jsem tady na Heathově diskuzi a začali s poznámkama "Ten už je mrtvej že?To je ten feťák." V té chvíli bych toho dotyčného nejraději praštila.Nesnažila jsem se mu to však vysvětlovat.Nepochopil by to.Proto jsem to sem musela napsat,protože se mi tím uleví.Vím totiž,že vy to chápete nejlépe.Ten plakát mi spravil dokonale náladu.Večer mi však nejspíš opět poklesne.
    • Re: Bravo

Ja psal do redakce Brava už 4x... konečně tam ten plakát dali... :)
    • stankova.lidka

Re: Bravo

Neboj znám lidi, kteří nás Heathovy fanoušky nechápou a nikdy nepochopí.
  • Plakát

V novém Bravu je plakát Heatha s fotkou z Příběhu rytíře :)
    • Re: Plakát

Díky,hned zitra koupim! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit