Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

do austrálie

Já jsem to zde psala několikrát,taky se chci podívat na Heathův hrob a dát mu tam květiny a říct mu jak moc ho miluju a že nikdy na něho nezapomenu.Jednou se tam dostanu vím to...mějte se moc pěkně a vydržme to.Bude to strašný týden,výročí Heathovy smrti a jeho premiéra posledního filmu s ním..moc bolestný a žalostný týden.. *9* *9* a pak už nic,prostě nic pak to bude na nás jestli Heath upadne v zapomění nebo jestli si ho budem pořád hýčkat tak jak to dělí¨áme doteď...ale myslím že známe odpověď,je tu dost dobrých lidiček kteří se sem budou pořád vracet,že... *5*
  • l.enik

TV revue

Ahojky,teď se zasmějete.V TV Revue,je článek k Imagináriu.Nejsou tam sice žádný fotečky Heatha,ale na zadní stránce je jeho obrázek k hádance "hledej pět rozdílů".
  • stankova.lidka

ahoj

tak po týdení odmlce jsem zase tady a chtěla jsem se zeptat jestli je něco nového, nové články ohledně příšerného výročí, Imaginária...
  • eve-lyn

velká náhoda

Přístí týden jdeme do divadla...Potom učitelka napsala,že dem do divadla na Zkrocenní zlé ženy,a vlastně podle toho je natočený Deset důvodů.. a navíc jdem v den Heathově smrti..To je vážně náhoda....
    *7*
  • dotaz

ahojte všichni, prosím, mám otázku, co znamená zkratka R.I.P, asi budu mezi váma vypadat jako blb, ale nemůžu to nikde najít, díky moc Jana
    • stankova.lidka

Re: dotaz

neboj taky jsem to ze začátku nevěděla *3* *4*
    • heatcliff

Re: dotaz

R.I.P., ve zkratce- Rest in Peace, v češtině Odpočívej v pokoji.
      • Re: Re: dotaz

ok, díky, opravdu jsem za blbce, děkuju za odpověď i za tyto stránky *4*
  • heatcliff

Týden

Tak přesně za týden máme druhé výročí Heathovy smrti *9*
    Vemte si, že přesně před dvěmi lety Heath žil svůj poslední týden, je to strašné, když na to jen pomyslím...
    • Re: Týden

Taky to pořád probírám stejným směrem. Před dvěma roky poslední vánoce, poslední Nový rok, poslední týden, poslední den..Co asi dělal, na co myslel a co všechno plánovat, jestli myslen na Michelle nebo na někoho jiného..Když to takhle prožíváme my, co asi jeho blízcí a jeho rodina. Nejraději bych zaletěla do Austrálie, do Perthu dát mu tam kytičku. Nebo do Wyomingu, kde se procházel spolu s Jackem..
      • Re: Re: Týden

Také bych chtěla vidět Wyoming, kde byli Jack s Ennisem. Vždycky, když vidím nějaký film, kde se mluví o Wyomingu, hned je mi úplně do breku, jak mě to dojímá, protože mám hned před očima Zkrocenou horu. A Austrálie - to zase myslím na Heatha, jak tam začínal a jak tam i skončil. Je to strašné, tak mladý.
      • heatcliff

Re: Re: Týden

Zuro, já bych také letěl rád do Perthu, prošel se v Heathově roném městě, kde žil a cyrůstal, - od doby co znám Heatha, je pro mne Austrálie jakousi přední zemí, Heath mne ovlivnil v opravdu hodně směrech.
        A ve Wyomingu bych byl také rád, vidět ty hory, které jsou dnes prázdné, ale před 5 lety tam byl Heath a Jake jak říkáš, - vše je to tak smutné... *9*
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: Týden

Také jsem od doby co znám heatha austrálií uplne unesená.....kdyz v zemáku neco probíráme a ted treba naposled ze nejvetsi naleziste bauxitu je práve v austrálii, hned jsem zbystrila.....:D a řekla jsem si že v životě se chci proste podívat do austrálie , do perthu, a jestli to bude možné tak i k heathovu hrobu......opravdu bych tam nekdy chtela....a myslím že by mě to posunulo zase o sféru výš.......R.I.P. Heathy *14*
          • heatcliff

Heathem unešen...

Já bych se také rád podíval do Perthu, ale také bych moc chtěl do New Yorku, nejen proto, protože to je pro mne snové město, a vždy jem o něm snil, ale protože tam žil Heath, zemřel tam, a k tomu tam stále žije Michelle s Matildou, a kdybych je tam tak obě potkal, i to by byl zážitek, Michelle mám od Zkrocené hory, a od zjištění, že byla s Heathem, o něco více rád, a líbí se mi jak hraje, takže ji také určitě obdivuji,- prostě tito lidé žili s Heathem, co víc říct, už proto také je vidět na vlastní oči...
            Navíc už odjakživa jsem říkal, že bych tam chtěl třeba žít v New Yorku...
            Včera jsem si také pouštěl jak Ang Lee získal Oscara za Zkrocenou horu, je to tak pěkné, jak tam sedí Heath, Michelle, Jake, a k tomu jak jde Lee na pódium hraje hudba ze Zkrocené hory, fakt dojemné, už ta hudba je naprosto krásná, a taková životní...,-)
    • Re: Týden

Ano je to strašné,takhle před 2 lety ještě Heath žil,a nikoho by tenkrát ani ve snu nenapadlo co strašného se stane o týden později *9* Je to smutné výročí nejen pro nás,ale hlavně pro jeho rodinu *9* ....Kdyby jen šel vrátit čas *9*
      • heatcliff

Turn Back Time

Přesně tak vrátit čas- Turn back time, to ale nikdo nemůže... *9*
  • mf dnes

Jojo, ale nadpis je : Psychopati z Hollywoodu. Dost hnusný.... *5*
    • gallacher

Re: mf dnes

jo to jo....
  • gallacher

..

Dneska v Magazinu Dnes je mala fotka Heatha..teda spis kvetiny a mezi tim fotka Heatha ze zkrocene hory.. *9*
  • dada.

Imaginárium

Ahoj.V časopisech InTouch a v Týdeníku Televize jsou články o Imagináriu.Je to pozvánka do kina a jsou tam zase trošku jiné fotečky,než které jsme dosud viděli.Mějte se.
    • gallacher

Re: Imaginárium

to je super :-) diky za info :-)
  • fotka

Dnes jsem si koupila In touch č. 2, je tam krásná fotečka Heatha z Imaginaria a krátký článek o filmu. Jinak jsem moc ráda, že se to tady teď tak krásně rozjelo, samé hezké příspěvky. Mám z toho velkou radost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit