-
Pojídač
Včera mi přišel Pojídač hříchů, který jsem si objednala, ještě ho doma nemám. Sice to není zrovna můj oblíbený film, ale hned jsem se vrhla k přehrávači a kochala jsem se Heathovým obličejem, postavou a hereckým výkonem. To byl zase zážitek. Vždycky, když vidím nějaký jeho film, vžiju se do děje a zapomenu na to, že už nežije. A když si to pak uvědomím, je mi ho strašně moc líto. -
-
Re: Pojídač
To mám úplně stejně Danny, vždy když vidím jeho film, a on pak skončí, příjde mi hrozně překvapivé a neuvěřitelné, že to slunce jakým on ve všech filmech je, už nežije, je to opravdu neuvěřitelné... *9*
-
-
...
No to zas slovenský bulvár něco naše....!
Kdyby to neudělali, nad nějakou podobou bych ani nepřemýšlel, možná má šmajda nějaký blond, širší úsměv,a hnědé oči, ale to má tisíce jiných herců a osobností, to bych mohl s Heathem srovnat někoho jiného, -ale prostě Heath je Heath, a jen nechápu proč dělají takové stupidní články o nějaké podobě, na druhé straně je pravda, že tu o Heathovi krásně píší, jak byl neodolatelný, a že ho budeme ještě dlouho oplakávat, ale jinak se mi nějaké srovnávání nelíbí, Heath byl jedinečný.
A opravdu nebýt readakčních nud slovenslého bulvárního plátku, kdy nevědí co dalšího by na svůj web uveřejnili, tak bych nad nějakými podobami nepřemýšlel, ale tak samozřejmě pokud někomu podoba příjde nezazlývám mu to, a nic proti tomu nemám, ale víte všichni jak Heatha pro všechno obdivuji, a nedám na něj dopustit,-) Ale v tomto případě to lze pokládat i za lichotku, když Heathe z tolika herců vyberou jako sex symbol,- to je pravda...) *4* -
Podoba
WWW.blesk.cz/clanek/celebrity-super star-finaliste/130073/smajda-sexsym bol-jako-heath-ledger.html Jako musím řict, že už mě to napadlo, když se vysílala superstar a tak mě tenhle článek docela dostal, neříkám, že jsou kluci uplně stejní,to vžádnem případě, Heatha nikdo nenahradí, ale něco z něho prostě v sobě Šmajda má *3* nemůžu si pomoct!!! -
-
Re: Podoba
Mě teda nepřijdou, že si jsou podobný vůbec... Šmajda a Heath, to se nedá srovnávat... -
-
Re: Re: Podoba
No, tak možná trošku jo... ale stejnak... -
-
Re: Re: Re: Podoba
Ne prostě nemůžu si pomoct... když je tak prohlížim tak prostě ne... nejsou si podobný... Heath a Šmajda, to je uplně něco jinýho... Heath je prostě Heath a nikdy na něj nebude nikdo mít...
-
-
-
Re: Podoba
Možná,že mají stejný nos,oči,vlasy..a možná i podobný úsměv.Ale já si nemůžu pomoct,Šmajda je pro mě prostě nenom kluk,který je známý díky superstár a musím za sebe přiznat,že se mi jeho hlas líbil.
Ale..když slyším Heathův hlas,i když nezpívá je to pro mě zážitek.Úžasnej,hlubokej hlas..Já bych ale nikdy nesrovnávala Heatha a Šmajdu..ani podobou a ani v ničim jinym. -
-
Re: Re: Podoba
Já tam teda žádnou podobu nevidím,snad jen že jsou oba blondáci...Musim říct že Miro Smajda se mi vzhledově moc líbí,ale nenapadlo mě ho srovnávat s Heathem.Podle mého názoru je každý jiný,ale pokud tam někdo podobu vidí,tak budiž...Smajda se dokáže krásně usmívat,ale v Heathově usměvu je něco zvláštního,nádhernýho....ta jeho mimika,jak se tvářil-ten jeho pohled,prostě to nedokážu pořádně vysvětlit.... -
-
Re: Re: Re: Podoba
Ještě jsem chtěla napsat,že je moc hezký že o Heathovi píšou a že se na něj nezapomíná *15* .Sice každej má na to-co se jejich podoby týče-svůj názor,ale jak už psal Heatcliff je to krásný že o něm píší *14* .A i kdyby se o něm už nepsalo a to se doufám nestane,tak mi na něj nezapomeneme,v našich srdcích bude pořád *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Podoba
je prawda ze tam možná nějaké rysy jsou, šmajdu sem měla moc ráda...Ale heath a šmajda,to se srovnat nedaa....heath byl jedinečny a dokazal toho strasne moc...a smajda je znamy jen diky superstar...vemte si kolik talentovanych lidi mame v ČR a na SLOVENSKU...ale heath tim jak si sel za svym snem tak to dokazal :) -
Re: Re: Re: Re: Podoba
..krásně jsi to vystihla. *4*
-
-
-
-
-
TV mini
Další časopis.Myslím,že to nikdo nezmiňoval.V TV mini píší o Imagináriu a jsou tam dvě fotečky s Heathem. -
-
Re: TV mini
dekuji za info,hned zitra si ho pujdu koupit.. -
Re: TV mini
jéé díky hned si to musím jít koupit ať mám všechny fotky do kroniky *5*
-
-
Candy...♥
TAaak včera jsem se opet celá zaplnila smutkem, několikrát běhěm tohoto překrásného filmu mě napadlo proč už si nic tak velkkolepě procítěného náš milovaný Heath nezahraje....měla jsem slzy v očích jak z filmu tak už po několikáté z Heathova odchodu.....:( ♥ -
...candy...
No Candy je opravdu nádherný film, samozřejmě ho také nevidím poprvé, myslím, že po Zkrocené hoře je to jeden z jeho nejlepších filmů. Je tam i krásná hudba, a Heath se mi tu mimořádně líbí, a konec je velmi smutný...
Jinak dnes jsem si byl koupit tu Chvilku pro tebe, je tam fakt moc pěkná fotka Heatha, jako Casanovy. Teď si štřím na věci, které se blíží, jako to Imaginárium, chtěl bych jít aspon na to dvakrát, protože vím, opravdu to chci,,-) -
..
Tak v noci sem dokoukala Candy,jakouz tradicne sem brecela, působilo to na mě víc než když sem to videla Xkrat předtím...Celej film je skvelej ale me se nejvic libila ta scena na konci jak ona za nnim prijde do te restaurace nebo co to bylo a polibi se a pak on zacne brecet,to me dorazilo uplne.. -
-
Re: ..
Tahle scéna je fakt moc smutná, a pak jak jí řekne, že je to pořád hrozně křehké, a ona se se slzama zvedá a jde pryč, ... -
Re: ..
U mě uplně stejný..i když sem to viděla už několikrát pokaždý to ,já nevím,ale asi prožívám víc..a pak v tý restauraci jak začně brečet,tak mi tečou po tvářích uplný niagáry *1*
-
-
Candy
Koukali jste všichni na Candy? Je to film, který jsem už viděla mockrát, jak v angličtině, tak v češtině, ale v televizi je to nějak působivější. Heath to zahrál neskutečně, je to určitě jeden z jeho nejlepších výkonů. Moc to na mě zas zapůsobilo. Je ho taková škoda!!! -
-
Re: Candy
Ano Candy je opravdu krásný film,ale zároven i moc smutný...Heath to zahrál tak autenticky,a i Abbie....Candy mám i na dvd,a určitě se na to kouknu co nejdřív znovu.Taky jsem u toho brečela.
-
-
CANDY
Dnes před půlnocí dávají na ČT1 Candy.Tak se všichni dívejte,já jdu spat po zprávách a natočím si budík a budu koukat.Se moc těším... *3* -
-
Re: CANDY
Candy sem už viděl tolikrát... *4* , ale stejnak budu koukat... *3* Heathyho si prostě nemůžu nechat ujít... *4* Je tam úžasnej... jako všude... *1* *4* -
Re: CANDY
a nemusím říkat že to je film s naším milovaným Heathem *13* to všichni víme ne? *5* -
-
Re: Re: CANDY
Ano to víme *14* *14* ....Já už se taky těším dnes na Candy, na našeho milovanýho,sladkýho Heatha *3* *3* .Tak se sejdeme všichni ve 23.50hod. u televize jo? -
-
Re: Re: Re: CANDY
Určitě,tohle si nemůžeme nechat ujít. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: CANDY
Je to uzasnej film... *4* krasnej... a s nim i Heath (: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CANDY
přesně tak.. *4*
-
-
-
-
-
-
ship to shore
TO MUSITE VIDET: je to jeden z uplne prvnich serialu heatha kde ma sladkych 14, http://www.youtube.com/watch?v=hZeZB94yuLk na tomto odkaze je heath mezi 2:00-5:16 a je to cyklista v cervene uniforme...je tak vazne sladkej.....sak mrknete ja sem u toho mela slzy v ocich:* -
-
Re: ship to shore
HOME AND AWAY
http://www.youtube.com/watch?v= E9xBZf6Ujo0&feature=related -
-
Re: Re: ship to shore
woow..tady to Heathovi opravdu sekne ! *15* ..Je prostě kouzelnej.
-
-
tak to je fakt neco :D -
-
to je fakt suprový....skoro až nepředstavitelné že je tady Heathovi stejně jako mně ted....:D -
To je úžasný..
-
-
v jednu chvíli jsem úplně oněměla a zároveň jsem chtěla křičet: jeeeeď Heathe, dokážeš to! :D :D -
ještě jednou ten odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=hZeZ B94yuLk
-