Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

časopisy

Dekuju ze sem pisete v jakym casopisu je Heath,protoze bych byla uplne namydlena.....hned si je pujdu koupit....a dekuju predem za dalsi informace..a tesim se na unorovou Cinemu...
    • heatcliff

Re: časopisy

Tak to jsi mne potěšila! To se tedy těším také a moooc! Kdyby tak byl na přední straně, na obálce, to by bylo!,-)
      • gallacher

Re: Re: časopisy

mohli by ho tam dat..ja si myslim ze nejaka sance tady je...
  • l.enik

Časopisy

V časopisu Story je přes celou stránku fotečka z Candy.V TV Revue jsou hned tři obrázky a článek.Vážně mi to udělalo velkou radost.Zase nastává období,kdy budu chodit po obchodech a listovat všemi časopisy,jestli tam náhodou někde něco nebude.Ne jen kvůli Candy,ale taky kvůli Imagináriu.Už se strašně moc těším.Musím jít hned 21.Doufám,že konečně bude něco i v Cinemě.
    • stankova.lidka

Re: Časopisy

tak až zítra půjdu z oběda tak prolistuju celou trafiku *15* *15*
    • gallacher

Re: Časopisy

psala sem do cinemy a bylo mi odepsano ze do unoroveho cisla pry pripravuji i neco o Heathovi ...
      • a.n.c.a.

Re: Re: Časopisy

super!! :)
  • heat

Dneska psali i v Blesku, že Ledgerův poslední film přichází právě do kin. Tak jsem si říkala, že o tom informují s předstihem. Ale nepsali kde. Spíš mi ta informace přišla strašně chladná. Jakej Ledgerův film? Vždyť to byl náš Heat!!!
    Cožpak neví,jak ho máme rádí? Jinak vůbec nevím co ten film udělá. Bojim se, abych se tam nesložila. Až uvidím tu jeho tvář....Ještě jsem nečetla žádné recenze na jeho poslední film. Nevíte jak v Americe?
    • a.n.c.a.

Re: heat

jojojo v MF DNES taky psali...a taky jen tak kratoulince...do kin prichazi imaginarium s Heathem Ledgerem...
    • petrahladilova

Pro Zuru

Zuro,prej tam tomu filmu tleskaly a že to nebylo v slzách ale že mu dávaly hold čestně a zaslouženě,jeho jedna z nejlepších rolí.Tak sem to četla...
      A já to mám taky tak,jak Ledgerův to mohli napsat trochu jinak a s úctou nám vlastní..ale oni neví že tu jsou i nějací fanoušci,jsou hloupoučcí... *7*
      A taky všem díky za tipy na časopisy,hned budou moje *15* *15* a já se taky bojím co ten film se mnou udělá naž tam uvidím Heathe,musím jít někam do poslední řady kde si můžu v klidu pustit emoce na vzduch *9* na jednu stranu se těším a na druhou ne...ach jooo
      Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a tak vůbec myslete na našeho Heathe Ledgera... *3* *4*
      • Re: Heat

Tak to mám velkou radost. Díky. Myslím, že ho měli všichni rádi nejenom protože byl talentovaný herec, zpěvák, režisér...ale hlavně proto, jaký to byl člověk. Jen si vzpomínám na přebírání Oskarů, jak všichni byli dojatý, když ho posmrtně získal Heat.
    • Re: oprava

Chtěla jsem napsat: nevím, co ten film se mnou udělá.
  • heatcliff

...

Proboha, ono se to hrálo v Lucerně na Nový rok?! No tak to jsem vůbec netušil, proboha bydlím v Praze, a nevím to, to je zvláštní, fakt jsem o tom nevěděl, no nevadí, já si počkám na 21. ledna, aspon se mám ještě chvíli na co těšit...)
    Jinak o premiéře už píší v TV Max, a je tam i malinký článek o Candy, která je v sobotu, - nic významného, ale to víte, já mám rád každou malou zmínku, ....-)
    • petrahladilova

Re: ...

my víme:-)))))
    • Re: ...

já to taky netušila, jinak bych to tady s radostí napsala, jen jsem nevydržela a koukla na čsfd- jestli už někdo napsal nějaké názory na tenhle film a pár lidí se tam právě zmínilo, že na něj byli tam
  • předmremiéra

Zdravím všechny v Novém roce a přeji hodně zdraví a pohody!!!
    Nevím jestli někdo z Vás byl na předmpremiéře Imaginária, která byla V Lucerně na Nový rok. Asi deset let jsem chodila na Nový rok do kina-byl to docela fajn zvyk, škoda, že nejsem z Prahy, protože bych si to nenechala ujít. Je fajn, že kino tímto filmem začalo novou sezónu.
    No hrozně moc se těším až konečně po 21.1. tenhle poslední pohádkový film s Heathem uvidím, kritika sice trochu setřela konec, ale na Heathův poslední výkon se pěje jen samá chvála. Tak hezkou podívanou i Vám! *3*
  • heatcliff

...

No mě to také naštvalo, totiž Zone Club kabelová společnost UPC zrušila ze své nabídky, a patrně hádám, že máte práce UPC, které máme také, ovšem stejně k ničemu,-)
    JInak Aliss já se na Příběh rytíře na Markíze díval,i když mi hrozně vadí slovenský dabing, který mají slováci fakt hrozný, z českým dabingem se to ani nedá porovnat, a to néjen u tohodle filmu...ale díval jsem se, Heath tam je totiž slunce, stačí jen vidět ty jeho oči, a udělali byste pro něj cokoli,- no prostě Heath je Heath,-!)
    • stankova.lidka

to je pravda když Heath nahodí ten svůj úsměv k sežrání a ty oči *14* *14* *14*
    • aliss67

nj *4* s českým dabingom som ešte nepočula *4*
  • aliss67

a knights tale

Ahojky kto z vás chýta kanál Tv Markíza?
    Dnes tam išiel film Príbeh o Rytierovi...
    s Heathom.
    *4* We Love HL
    • stankova.lidka

Re: a knights tale

já chytám nedávno tam dávali Kletbu bratří Grimmů, ale Příběh rytíře dávali 26. prosince na NOVĚ tak jsem koukala tam *1* *1* *4*
  • seriál Heath Ledger

Věděli jste, že na TV zone club budou dávat seriál Heath Ledger(dokument)??
    8. ledna v 21:00
    9. ledna v 20:10
    14. ledna v 21:55 a dál nevim... možná víc dílů nebude... vážně nevim...
    Jinak žádné bližší informace sem k tomu zatím nenašel... Kanál zone club stejnak nemám, tak se nebudu moct koukat... :(
    • l.enik

Re: seriál Heath Ledger

Jééé,tak to dík,že jsi to sem vůbec napsal.Jsem asi jedna z těch mála šťastných,co tuto stanici májí.Budu tedy při tom dokumentu na Heatha myslet i za vás.Asi to však není potřeba,protože vy na něj myslíte stejně sami a stále.
      • Re: Re: seriál Heath Ledger

Nechtěla by si to třeba nahrát a pak to uploadnout někam a jako že bysme si to mohli pak stáhnout my, co ten program nemáme... :)
    • petrahladilova

Re: seriál Heath Ledger

no tak já ho taky nemám *16* to snad ne.Nemohly to dávat na zone reality?AAAAAACCHh jooooo *9* *9* *9*
      • stankova.lidka

Re: Re: seriál Heath Ledger

neboj nejsi sama já to taky nemám a docela mi to štve *10* *16* *16*
  • petrahladilova

nový rok

Zdravím všechny a Heatcliffa a zuru a gabi a gallacher a prostě všechy co milujou Heathe.Všem přeji šťastný nový rok a hodně radosti při Heathových filmech a při jeho poslední premiéře Imaginária.Tak pevné zdraví a pohodu v roce 2010..A nezapomeňte-Heath je náš a Heathe milujeme.....navždy... *14* *3*
    • gallacher

Re: nový rok

Děkuju...I tobe krásný rok 2010..:-) ♥
      • gabi..heath..

Re: Re: nový rok

mooc děkuju....také Ti přeju Nádherný nový rok 2010.... *4*
  • heatcliff

Rok

Přemýšlel jsem úplně stejně se Zkrocenou horou, také jsem jí poprvé viděl 1.1.2009, néjen to, také jsem poprvé viděl a zažil Heathe, tehdy si mne dostal, a od té doby jsem na něj myslel, stejně jako na Zkrocenou horu, byla to až magická noc, určitě mi rozumíte, nikdy mne nic nezasáhlo jako hora a Heath, a zvláště film a herec, opravdu jedinečné.
    Takže já vlastně dnes slavím rok od poznání Heathe, je to zvláštní, že už to je rok,-)
    Jinak přesně za 20 dní máme Imaginárium.
    když jsme si o půlnoci připíjeli, já si se ségrou připil i na Heathe,-)moc jsem na něj myslel, že on už ten nový rok slavit nemůže, chudáček náš,-)
    Tak se mějte, zatím, a DOBRÝ vstup do roku 2010.,-)
    • gabi..heath..

Re: Rok

to je až magické...měla jsem to taky tak Heatcliffe. Já si teda nepamatovala kdy v lonském roce davai zkrocenou horu.....ale když jsem se na ní dívala.....cítila jsem to naprosto stejne.....uplně mě to ovládlo jako kdyby heath a hora byli nejaka droga ..... a já se z toho totalně zhulila...:D a když to skončilo.....šla jsem spát a celou noc....mě ten film pronásledoval (v dobrém :) a pořád jsem na to myslela.....a tak to u mě taky začalo....:) Od té doby je Heath jediným mužem v mém životě který mě nikdy nezklamal......
    • piper002

přesně tak..jsem na tom stejně.Ty pocity co líčíš a tak.Doufala jsem, že třeba i letos bude Zkrocená hora v Tv, ale zatím nic:(..už je to rok a já mám znovu odvahu se na ten silný příběh podívat(loni mě to dost sebralo)..a už bych moc chtěla..po roce..jenže kdoví kdy to bude..do té doby to snad seženu na DVD
    • Re: Rok

Nemůžu neodpovědět na tvůj příspěvek. Prostě jsem si nás všechny, který to zasáhlo představila před rokem v noci u televize u Zkroceny hory. Kdybych tehdy věděla, že v tom nejsem sama a že takový stav jako já má i mnoho dalších... Tenkrát jsem chtěla s někým ten film probrat, ale nikoho to nezasáhlo tak jako mě. Prostě se jim ten film třeba líbil, ale nic víc, žádný další myšlenky na něj. Dneska to moje výroční sledování Zkrocený hory bylo mimořádný. Nevím proč ale jsem v tom zase. Zase jsem toho moc nesnědla a pořád myslím na Ennise a Jacka, na jejich srdcervoucí osud. Ach jo. Ale teď už je to jiný, můžu sednout k počítači a trochu se z toho vypsat. Pořád nemůžu pochopit, co se mnou ten film dělá. Tak se mějte fajn.
      • Re: Re: Rok

Úplně přesně jsi popsala moje pocity, když jsem Zkrocenou horu viděla poprvé. Myslela jsem, že jsem se zbláznila. Nikoho to moc nezajímalo, až tady jsem zjistila, že ten příběh zasáhl hodně lidí stejně jako mě. Je to mimořádný film s mimořádnými výkony. Včera jsem si ho pustila zhruba ve stejnou dobu jako šel před rokem, a byl to ohromný zážitek, daleko silnější než po celý rok, kdy jsem ho viděla xkrát. Je natočený a zahraný s takovým citem, že se člověku dostane hluboko do duše a už tam zůstane.
        • Re: Re: Re: Rok

Přesně tak, když jsem si Zkrocenou horu pustila 1.1., tak to bylo úplně jiný než během roku (a to jsem ji viděla nejmíň 60x) Taky jsem si pustila určitý momenty v angličtině, třeba když se loučili hned po létě 1963 nebo po 20 letech 1983 na jaře a i když jsem rozumněla jen málo, tak to bylo úchvatný a procítěněnjší než v češtině. Víc to vyniklo a zarylo se do duše. Už napořád.
          • Re: Re: Re: Re: Rok

A víš, že jsem si také potom ještě pouštěla určité momenty v angličtině? Je v tom daleko víc emocí a prožitku, když člověk slyší opravdové hlasy herců, kteří to tak skvěle zahráli. Je to prostě úžasný zážitek.
      • emo-anne

Re: Re: Rok

Přesně tohle se mi stalo, když sem v roce 2005 poprvé viděla Příběh rytíře a poznala Heatha...byla sem na cestě do Anglie a celý pobyt sem myslela jen na něho :) Pak už začla mánie fotek, informací a trvá to až doteď....Zrovna teď sem se dívala na dotky z Anglie a všimla sem si fotky, kde jsme s tetou v automatu a fotily jsme se a datum bylo 28.10.2005 tedy den, kdy se narodila Matilda...Pánii...Už to tak uběhlo...Ale Heatha sem nepřestala milovat a ani nepřestanu :)
    • stankova.lidka

tak ty myšlenky jsem měla tu noc podobné *9* jinak přeji šťastný nový rok 2010 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit