Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • l.enik

Candy

9.1.2010 budou dávat na ČT1 ve 23:50 Candy.Myslím,že to tady ještě nikdo nezmiňoval.Tak zatím ahojky a mějte se krásně v novém roce :-)
    • Re: Candy

Jéé,opravdu budou dávat Candy?? *15* *3* *14* ,tak to je supééér....už se moc těším,mám jí sice na divku,ale ráda se na ní kouknu v televizi,jupííí *1* *1*
      • Re: Re: Candy

A všem Vám přeji krásného Silvestra,a všechno nejlepší v novém roce 2010,hlavně zdraví,štěstí a LáSKU-tý není nikdy dost.Hezky si to dnes všichni užijte a ahoj v příštím roce *3* *4* Doufám že se tady budem nadále scházet v tak hojném počtu,paaa *5* *4*
  • Ned Kelly

Také jsem včera koukala na Ned Kelly, a už když jsem ho viděla poprvé, začala sem brečet už ve chvíli, kdy se Heath ptal, jak mu říkal jeho otec - moje sluníčko, protože Heath je pro mě také takové sluníčko, hlavně ten jeho úsměv, miluju ho. Nikdo není tak milý jako on. Moc jsem ten film prožívala a bylo mi pak moc smutno, když psali, že Ned Kellyho popravili, když mu bylo 25 let, a Heath se vlastně dožil jen o 3 roky více. Je ho hrozná škoda.
    • eve-lyn

Re: Ned Kelly

S tim sluníčkej máš pravdu ,on byl sluníčko a pořád to malé-velké sluníčko v srdci nosím..Nosím a nosit do konce života budu.
  • petrahladilova

proč

Včera mě chytl zas nějakej smutkovej den po Heathovy a normal sem všechny emoce pustila na vzduch..neměl umřít a neměl nás tady tak nechat *9* je mi po něm moc smutno a někdy to je až k nevydržení..a bolí mě z toho u srdce..já hrozně Heathe miluju a říkám to všem a je mi jedno kdo si co o mě myslí páč Heath je jedinečný a krásný člověk a to nejen vzhledem,ale i vnitřně..a vím že ho nikdy nepřestanu milovat a obdivovat i kdybych tady měla být poslední člověk tak sem budu chodit a vzpomínat na něho..vzpomínat s láskou a budu vzpomínat na to jakej to byl úžasnej člověk..
    Prostě na Heathe se nezapomíná *14* *3* je to slunce v mém srdci a můj milovanej andílek *4* .Heathy miluju tě....
    Mocinky moc..a navždy...
    • gallacher

Re: proč

taky to tak mam.. *9*
      • petrahladilova

Re: Re: proč

sem ráda že nás je víc a tak tolik Heathe milujem.Zaslouží si to je tááák krááásnej a nevšední a milounkej a je prostě nejnejoblíbenější človíček na této planetě i když už nežije,je prostě Náááááááááááš,miluju tě Heathy...
    • emo-anne

peti, nebudeš jediná, protože já to tak mám taky....z celého srdce ho miluju a nepřestanu....včera u ned kellyho jsem to nevydržela a vytryskly mi slzy i presto, že jsem se na něho dívala s celou moji rodinou...:( miluju ho a neprestanu:(;-)
    • emo-anne

peti, nebudeš jediná, protože já to tak mám taky....z celého srdce ho miluju a nepřestanu....včera u ned kellyho jsem to nevydržela a vytryskly mi slzy i presto, že jsem se na něho dívala z celou moji rodinou...:( miluju ho a neprestanu:(;-)
  • emo-anne

ned kelly

ten konec nesnasiiim bozeee:'(:'(
    ale je zajimave, podle ceho se ucil ty pohyby,tu mimiku..byl fakt jedinecnyy...dokazal se vzit do kazde role a to kazdy herec nedokazee.....miluju ho a nikdy neprestanu....
    • eve-lyn

Re: ned kelly

Přesně,ten konec nesnáším,ale zároveň strašně miluju.Heath byl a v našich srdcích vždy bude úžasný herec a člověk.
  • gabi..heath..

dredy...♥

dříve jsem si nevšimla u příběhu rytíře že náš milovaný Heath má na začátku filmu dredy.......jako nikdy se mi dredy na klukách nejak extra nelíbily ale na Heathovi upe úžasný.....mazec proste sice je mel určite jen pridelaný na svých vlasech ale stejne to bylo suprový....♥♥
  • heatcliff

...

Těším se, že náš drahý Heath bude opět v TV. A Gallacher také se s tím občas nechci smířit, že Heath už není, - Heath mě prostě dohnal k emocím, které jsem skoro nikdy neměl, a to říkám po pravdě! Mám z něj trému, když ho vidím ve filmech, a pomyslím na něj, a na to všechno, já z něj fakt nemůžu...
    • temný rytíř

kdo nemáte ve sbírce heathových filmů temnýho rytíře tak dnes v tesku za 300kč s obalem jokra. *3*
      • gabi..heath..

Re: temný rytíř

fakt?? myslíte že ho seženu i když si ho koupím zítra..? já ho mam v PC ale originál je originál.... *3*
        • Re: Re: temný rytíř

já myslím že jo,měli jich tam asi deset a věčina lidí se stejně zajímala o slevněný hračky a oblečení *15* *15*
  • dnes zase

Včera jsem také viděla Příběh rytíře, měli jsme návštěvu, ale já jsem si sedla před televizi zády ke všem a koukala jsem se. A za chvíli koukali všichni a všem se to moc líbilo. Byl to krásný film, Heath tam byl také moc krásný. Dnes bude ještě Ned Kelly, už se zase moc těším.
    • gabi..heath..

Re: dnes zase

my jsme měli také náštevu a taky na to vsichni jedním okem porad koukali.....a já jim k tomu povídala o Hetahovi.....♥
      • gabi..heath..

Re: Re: dnes zase

sry sem se preklepla Heathovi ♥♥♥
  • piper002

Ned Kelly

Zítra ve 22:30 na TV prima je Ned Kelly tak at víte:) já už to teda viděla a moc mě to nebavilo..ale možná se na Heetha znovu kouknu..:)
    • gabi..heath..

tak to heatha neobdivuješ tolik jako my...:)....nebo aspon vetšina z nás....já bych si sedla na prdel i kdyby natočil reklamu na ponožky..:D....ale mě ten film příde plný emocí a vlasteneckých skutků.....je to dobrý film....♥
      • piper002

Re: Re: Ned Kelly

myslíš že když se mi nelíbí film, tak neobdivuju herce??to je trochu hloupost ne..můžu nějakého herce milovat, obdivovat a přesto se mi nemusí líbit všechny filmy co natočil..obdiv s tím nemá nic společnýho!
        • Re: Re: Re: Ned Kelly

To já bych teda na ten film moch koukat, i kdyby mě nějak moc nezaujal... prostě mám tam Heatha, takže bych ho moch vidět milionkrát už jen kuli tomu... :) Ale jako mě naštěstí všechny filmy s nim bavěj... :) Chtěl sem jen říct, že i kdyby natočil tu nejvetčí ptákovinu, co by mě absolutně nezaujala, tak bych na to mohl furt koukat... když je tam Heath tak mě to nudit rozhodně nebude... :) Řekl bych ale že tak to má každej pořádnej fanoušek... Takže si myslim, že se ti Heath líbí... ale asi ho nežereš tak jako dost z nás tady... Joo a mimochodem Ned Kelly je uplně maximálně úžasnej film, smutnej, plnej emocí... Já miluju prostě každej jeho film... :) Ten Heath byl vážně neskutečnej člověk, herec... :) R.I.P. Heath *9*
          To že se ti ale ten film nelíbí je čistě tvůj názor a já ti ho samozřejmě neberu...
          • piper002

Re: Re: Re: Re: Ned Kelly

však ano...kvůli Heatha jsem se na to dívala...dívala bych se na cokoliv s ním..i když se mi to nelíbí..takhle to bylo!a navíc včera jsem to viděla podruhé a po delší době..často musím takové filmy vidět dvakrát..a docela se mi líbil..ale o tom jaký jsem fanoušek nic nevíš, tak mě laskavě neurážej ;)))
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ned Kelly

*dotknul
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ned Kelly

Já sem se tě rozhodně nesnažil urazit... ;-) Tak promiň, jestli sem se tě nějak dotkun... :)
    • gabi..heath..

tak to heatha neobdivuješ tolik jako my...:)....nebo aspon vetšina z nás....já bych si sedla na prdel i kdyby natočil reklamu na ponožky..:D....ale mě ten film příde plný emocí a vlasteneckých skutků.....je to dobrý film....♥
  • gallacher

..

Nahnala jsem celou rodinu k televizi a vsichni jsme se divali....Celou dobu jsem zadrzovala abych se nerozbrecela,nevim porad se s tim nedokazu smitit...k jeho vykonu ani nejsou slova...proste BEST!!
  • ..jako vždy dokonalý

Dokoukala jsem Příběh Rytíře..a musim říct, že nezklamal..nádherný to bylo =) Už dlouho jsem sem nepsala, tak jsem si řekla, že bych to zas mohla obnovit =) K Vánocům jsem dostala ten nový kaledář Heathem a nějak jsem se neubránila a začala brečet štěstím!!! *9* *14* *4* Nádherný obrázky!!
    A chtěla bych se zeptat jaký je ten film Ned Kelly?? *4*
    • Re: ..jako vždy dokonalý

Ten novy kalendár jsem dostala taky k Vánocum ! *14* NEJLEPŠÍ ON JE!! *9*
      • eve-lyn

Re: Re: ..jako vždy dokonalý

Ned Kelly je pěknej film ,určitě se koukej.Když jsem ho viděla poprvý ,rozbrečela jsem se..,ale asi jako u každýho Heathovýho filmu. *15*
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: ..jako vždy dokonalý

u neda kellyho jsem taky brečela a videla jsem ho jen jednou takže se těším na podruhé.......nejhorší je snad jak ho ty kulky zasypou a on padá na zem :,( *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit