Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Tak Příběh rytíře skončil, - Heath byl jedinečný,toť vše.
    A jinak chrám sv. Víta, no tak tam také půjdu, stát na zemi, na které stál i Heath, no i to je menší zážitek...)
    • eve-lyn

Re: ...

Když skončil Příběh rytíře..jenom jsem vydechla..slova byly k tomu zbytečná..Zrovna teďka na podzim jsem byla na hradě,ale bohužel jsem do chámu nešla.Ale musím si tam udělat výlet! *15*
      • Re: Re: ...

No to bys měla *5* .Stejně je to krásný,že se tento film natáčel v Praze...máš pravdu-slova jsou zbytečná.Nejvíce se mi líbilo,jak tam Heath tančil-připadal mi tak veselý a bezstarostný.On má tak krásnej výraz ve tváři.Když byl záběr jeho obličeje přes celou obrazovku,tak jsem neodolala a políbila ho na tu obrazovku,já jsem trhlá,co?? *7* *1*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: ...

Nejseš,taky mě to lákalo něco udělat.

*15*
  • emo-anne

filmííík

ted zrovna kukáám na miláčka...je tam kráásnýý....bože on je tak vyjimečný, vtipný, hezky.....MILUJU HOO :-*
    • emo-anne

Re: filmííík

babička mi ted rekla, že ten chrám, kde byl s joslin na začátku, je chrám svatého víta....bože tam se pujdu podivat a reknu si ze presne tady staaaal:):)
      • hannaaah

Re: Re: filmííík

taky koukam...a oplakávám *5* x*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: filmííík

Já též ...
  • Příběh rytíře

Já už se taky mooc těším na Příběh rytíře,hezky si to vychutnám *14* *14* *4* ,až uvidím Heathečka jak se tam tak nádherně usmívá-jak to umí jen ON *14* *14* ...mého srdce šampion *14* *14* *14* už se nemůžu dočkati *15* ,už jen 2,5 hod.No, jsem jak malá já vim,ale prostě to tak cítím a vim že nejsem sama....tak si to lidičky taky hezky užijte,určitě si i někteří popláčeme trochu,že?A užijte si i zbytek Vánoc,ahojte....
    • eve-lyn

Re: Příběh rytíře

Přesně.Taky už odpočítávám každou minutu *15* ,protože presně jak si napsala na Heathův úsměv se strašně těším..a nejenom na jeho úžasný úsměv.
  • heatcliff

...

Všechny zdravím, snad máte všichni pohodové a krásné vánoce, tak jak si přejete,-)
    Já dostal ten nový kalendář! Jsem tak rád, jsou tam fakt nádherné fotky, kalendář je už od letošního září až do příštího prosince, zvláštní vždy to je až od nového roku, ale tenhle je už od tohoto září. Ty fotky jsou kouzelné, a k tomu ten mimi plakát, fakt jsem šťastný, že mi ho ségra koupila.
    Jinak dnes se těším na Příběh rytíře, jako vy všichni určitě, a jinak já se teď celkem dost snažím dávat články na ty mé stránky o Heathovi, a kdyby někdo nevěděl, jsou tam i rozhovory, a jiné články...heathforever.blog.cz...
    Tak se všichni mějte, prožijte dnešní poslední vánoční svátek co nejlépe a hlavně s Příběhem rytíře, já se těěěěšííím!,-) *3* *3* *3*
    Tak zatím ahoj všem!
    • gallacher

moc ti to preju ze ho mas,ale mrzi me to a boli ze ho nemaji i ostatni.. *9*
    • eve-lyn

Tak to se máš,já jsem ten kalendář taky chtěla,ale bohužel.Asi nejde sehnat někde na netu ,že ne ?
      • heatcliff

Re: Re: ...

No na netu není, a v Bontonlandu už ho dva dny před štědrým dnem také neměli.
  • gallacher

:'(

Dneska sem hledala nejaky veci o Heathovi na netu a narazila jsem na pisnicku Eminema My mom....je to neco o drogach a zazni tam i Heathovo jmeno...coz me teda fakt dostalo,ja to fakt nechapu,nemuzou na neho vzpominat v dobrym nebo kdyz jim to nejde tak ho nechat napokoji...nechapu to fakt ne *9* *9*
    • eve-lyn

Re: :'(

Ty sou fakt vymazaný..
  • poznámka

I když to sem moc nepatří, ale jsou tady lidi, kteří mají v souvislosti s Heathem rádi také Jakea, tak dnes na Prima Cool dávají v 15.15 hod. film Říjnové nebe, kde Jake hraje hlavní roli.
  • aliss67

........

Ahojky...tak čo ste dostali pod stromček?? já som dostala konečne film s Heathom , Two Hands.... *3* je fakt supér
    • eve-lyn

Re: ........

I když jsem nedostala žádný hmotný dárek s Heathem,strašně mě potěšily Čtyři pírka.A představa,že se Heath na nás někde z výšky kouká..
      • gallacher

Re: Re: ........

já sem dostala Temnyho rytire DVDčko....a snazila sem se sehnat ten novy kalendar ale to se mi nepodarilo :( ale vcera sem se divala na Ctyri pirka a ty krasne Heathovi oci a ten nadhernej usmev a uplne me to dojalo....opet
        • Re: Re: Re: ........

Jéé ty se máš že jsi dostala Dvd "Temného rytíře" ,přeju Ti to,tak si to hezky užij *3* .Zítra dávají na stanici HBO Temnýho rytíře,od 20 hod.,tak jestli tuto stanici někdo chytáte *7* já bohužel nee *9* ,no ale doufám že snad do 2 let to budou dávat i u nás v TV,počítám že příští rok ještě asi ne.Paaaa *5*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ........

děkuju...je to super.... *4*
          • Re: Re: Re: Re: ........

A i Tobě Allis amozřejmě přeji tento film "Two hands" ,kolikrát jsi ho prosim tě už schlídla?? *7* *4* Ale jo,jen si to užij..... *5*
            • aliss67

Re: Re: Re: Re: Re: ........

no velmi vela krát, velmi sa mi páči, Heath tam je okúzlujúci... *4*
        • aliss67

Re: Re: Re: ........

já dvd Two Hands, a kukám ho stále dookola...prostee uplnee super film *4*
  • láska

Já také přeji všem tady na naší diskuzi krásné prožití vánoc, hezky si to užijte a dnes večer koukejte na Čtyři pírka, ať je milovaný Heath s námi i na štědrý den. Doufám, že je mu tam nahoře dobře. Jsem moc ráda, že tyhle stránky existují, a že je nás tady víc, kteří máme stejné pocity a jednu společnou lásku - Heatha Ledgera!!! Krásné vánoce!
  • gabi..heath..

Všem.......♥

Všem lidičkám tady na diskuzi přeju ty nejkrásnější Vánoce,bohatého ježíska a Štastný nový rok..........před chvílí jsme byli celá rodina na hřbitově jako každý rok u rodinných hrobů.....a já si tak říkala kdybych se mohla někdy podívat aspon k heathově hrobu.:(...takže naposled všem krásné Vánoce a Tobě taky Heathe...♥♥♥
  • ......

Ahoj...prajem vám Krásne a Veselé Vianoce...a Heathovi tam hore *4* GOD BLESS YOU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit