-
já sem blbá...:(
Heatcliffe já sem tak pitomá......když jsem mamce říkala a básnila o kalendáři Heatha o kterém se tu bavíme tak se domluvila s její kamaradkou ktera tam jela že mi ho na Václaváku koupí a ona mi ho dá jako překvápko pod stromeček.....ale já si koupila ten starej v budejcích....a ona to teda zrušila protože stejne jako já nevedela že jsou dva....OMG kdybych si tamten nekoupila tak budu mít tamten k Vánocům ale kdo to mohl tušit.....no doufám že to jěstě nejak napravým a řeknu bratrankovi kterej tam jezdí do skoly aby mi ho koupil.......ale stejne je to na hovno...!!! v tamton jsou nejspis fotky z filmů..že? a ten bych chtela mnohem radeji nez ten co už mam... *9* *9* -
-
Re: já sem blbá...:(
já ten 2 kalendář taky nemá..a mít asi nebudu *9* ..protože do Prahy to mám daleko,a navíc tam ani nikdo z naší rodiny nebud mít asi cestu,takže mám po .. *9* -
-
Re: Re: já sem blbá...:(
já taky ne....:(:( -
-
Re: Re: Re: já sem blbá...:(
ja doufam ze to vyjde protoze to jinak asi nepreziju,ja nevim,mozna cvokatim ale heath pro me znamena hodne a musim to mit.
-
-
-
-
...
Gallacher, ted jsem o tom mluvil s mamkou, a říkala, že tam zajdeme se s nimi domluvit, aby vám to poslali, takže mi kdyžtak napiš adresu, a v pondělí ti to zarezervuji, pokud to půjde, mělo by to myslím jít, pokud by chtěl ješt někdo ten kalendář napište mi adresu, ale neslibuji že se dostane na všechny, protože tam už tolik kusů mít nebudou, snad jsem vás trochu potěšil, - zkusíme se s nimi domluvit, a uvidím, v pondělí nebo v úterý napíšu jak to dopadlo.))) *3* -
-
Re: ...
a prosimte kdyby to nechteli poslat oni koupil by jsi to a poslal ty? a ja bych ti samozdrejme hned poslala penize... -
-
Re: Re: ...
Gallacher, snad by to šlo, uvidím, ale nevím jestli ted před vánocemi, to víš mamka za mě už tak dost utratila, za Heathe atd...Ale pokusím se to řešit, s mamkou to nějak domluvím, slíbím ti že se pokusím, aby to vyšlo! -
-
Re: Re: Re: ...
byli by to super vanopce,ale s mym stestim asi tezko *9* -
Re: Re: Re: ...
ale ja ti to zaplatim,takze s tim nebudes mit zadny vydaje nebo tak....tak dej vedet..jo a kolik te ten kalendar prosimte stal? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Kalendář stojí 199,- ) a jinak uvidím jak všechno vyjde, abych tam nepřišel a oni už tam nebudou mít žádný, ...ale pokusím se.) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no tak to snad ne..
-
-
-
-
-
jezisi ty si zlatej...poslu ti adresu do vzkazu....dekuju moooooc..a napis i prosimte kolik to bude stat -
-
ja sem taky z olmika...neslo by to nejak?:(
-
-
-
:)
v HK jsem kalendar taky videla a moc bych ho chtela....jsou tam krasny fotky joooo a v TV budou davat Pribeh rytire! :) -
-
Re: :)
to se mas,ja bych si ho hned koupila kdybych vedela kde ho maji nekde kde muzu zajet......a na pribeh rytire se strasne tesim,andilek krasnej,,
-
-
...
Gabi, mě je také líto, že Heath už své 29. a letos 30 .narozeniny neoslavil, a že si neužil ta ocenění, která získal za Jokera, je mi to strašně moc líto!!!
A jinak Gallacher, je mi líto, žes to nesehnala, ono to asi mají jen v Praze tady v Bontonlandu..,asi to byla jen speciální objednávka pro Prahu, protože ten oficiákní vyšel právě najaře,... -
-
a nemohl by jsi mi ho koupit a poslat postou a ja bych ti ho zaplatila? -
-
nebo ne kasli na to...clovek musi neco oželet...a obrečet...kašli na to..
-
-
-
Jake....Birthday
Jakeovi je dnes 29.....přeju mu všechno nejlepší samozřejmě ale zároven mě zaplavuje pocit smutku že tyhle narozeniny si Heath už oslavit nemohl... *9* -
omluva
hej lidi...omlouvam se vam strašně moc...jsem tu nebyla snad pul roku možna jete dil!omlouvam se a snad zlepšim svou dochazku! -
...
No taky je mi láto, že si ho nemůžete sehnat, ale opravdu mne štve to jak se zdvihuje pozornost kvůli Roberta Patinsona, chápu že se dobře prodává, a ty společnosti z toho mají velké peníze, ale Heath byl někdo, a pokud vím od Temného rytíře ta oblíbenost ještě stoupla, měli by se mu více v čechách věnovat! -
-
shanela jsem ho po celym olomouci a nikdy ho nemaji :'(.... *9* *9* *9* *9*
-
-
..
já ten kalendar chci taky *9* *9* *9* :'( to neni fer -
...
Tady je odkaz na jednu knížku, která o Heazhovi vyšla v USA, ale dávám to sem kvůli toho, protože ta knížka má úplně stejný obal jako ten kalendář, o kterém mluvím, tak aspon budete vědět, jak vypadá.http://www.amazon.com/Heath-Ledger-Beautiful-Mysterious-Death/dp/1844546330/ref=sr_1_15?ie=UTF8&s=books&qid=1261092336&sr=8-15 -
-
Tam je Heath moc krásný, je to ze Zkrocené hory, ten jeho úžasný úsměv! Škoda, že se ten kalendář dá získat jen v Praze. Kletba bratří Grimmů je můj oblíbený film, viděla jsem ho nejmíň pětkrát, ale mohu ho vidět pořád. Heath je tam moc a moc milý, zvláště se mi líbí když tancuje v těch svých kšandičkách. Už se moc těším na další filmy.
-
-
...Heathy...
Gabi mám z tebe velkou radost, přeji ti to, ale chtěl jsem se zeptat, jaký ten kalendář máš? Protože ten první vyšel na jaře, a ten o kterém tu mluvím pořád dokola, ten vyšel ted v prosinci, kdyžtak sem napiš, jak vypadá přední strana, díky.-) Ale opravdu ti tu radost přeju, a Kletba bratří Grimmů, je taková vtipná, ale Heath tam je opak svých jiných rolí, je tam moc roztomilý, máte úplně chuť ho obejmout, v tomhle filmu je obzvlášť milý...)
Já na něj pořád myslím, a ani nikdy nedokážu vyslovit jak moc mi ho je líto, je neuvěřitelné, jak moc na tolik lidí po celém světě zapůsobil, a svou smrtí šokoval a dostal lidi do smutku, mne tedy obzvlášť!)
Heath byl prostě kouzlo! ...a stále pro nás bude...) -
-
Re: ...Heathy...
Tyjo Heatcliffe já mam teda asi ten starší....není to ten jak je na tom odkazu....je tam jiná přední strana...a jsou to fotky které jsou i tady na osobnostech. mno tak ted jsem teda i trochu smutná.... *9* mno tak snad seženu i tamhleten......takže jestli to chápu tak na rok 2010 jsou dva kalendáře s heathem..? -
-
Re: Re: ...Heathy...
Jojom ten co máš je asi ten, který vyšel na jaře, Heath je tam v klobouku, že?! na přední straně, a směje se.
No a ted v prosinci vyšel nový, ale mají ho asi jen v Praze, no...rád bych vám holky pomohl, škoda že nebydlíte blízko,.... -
-
Re: Re: Re: ...Heathy...
jj to je on.....mno co nadělám doufám že se do prahy co nejdříve dostanu a do tý doby se budu muset rozjímat nad tímhle...
-
-
-