Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • l.enik

kalendář

Včera jsem byla s našima v Praze a samozřejmě jsem hned musela zajít do Bontonlandu.Tam mají tak nádherný věci.Kalendář Heatha je vážně úžasný.Nemám slov.Vážně nechápu,proč u nás v Brně v Bontonu nemají vůbec žádný výběr ničeho.Kalendáře mají nanejvýš s Efronem,Jacksonem a Nirvánou.A ty plakáty jaký tam měli.Pět plakátů s Jokerem.Moc mě mrzí,že jsem si je všechny nemohla koupit*9*
    Tak pa a doufám,že se vám podaří ten kalendář sehnat.
  • heatcliff

Heathy náš...

Dnes lidí sněží teda moc, už mnohokrát jse mříkal, že mám Heathe se zimou a sněhem spjatého, tím že zemřel v lednu, získal oscara v únoru, a vyšla ta knžíka,- vím že v tom obodobí moc sněžilo. A tak ještě jednou říkám, že ve vší té euforii,- Sněží nám Heath, já si to říkám, samozřejmě úvozovky tam jsou, ale víte jak to myslím, mnozí tady mluví o tom, že je tam nahoře, a pro mne je sníh Heath, sněží nám z nebe, ))) Myslím na něj, že už si tu předvánoční atmosféru neužívá, a a není na světě, a je mi ho čím dál více líto...I toho že si Oscara nevyzvedl sám...Heath je number one! Prostě řeknu- Heath, to byl herec se srdcem na správném místě!
  • lucuska90

kalendář

Teď mě napadlo, co kdybysme si udělali z jeho fotek nějaký fanouškovský kalendář? Jasně, sice to nebude taková paráda, jako ty kalendáře, co prodávají, ale myslím, že by se Heathovi líbilo! *14* *14*
  • TDK

Ahojky...ako sa máte??
    kto z vás má HBO kanál?
    27.12 ide Temný Rytier....ak to už viete tak sorry....I Love Heath
  • heatcliff

Pro MJ...

Pokudj jsem tím, kdo tu neodpověděl , tak MJ, ten odkaz co jsi tu dal/a, je neplatný, pokaždé když tam najedu, ukáže se mi tam Not Found, takže asi těžko něco vidím. A jinak Gabi, ale tam u vás asi budou mít ten první kalendář, že?!
    Ten druhý pochybuju, protože nikde na netu není, takže si myslím, že byl objednán jen pro Prahu, dnes jsem byl opět v Bontonlandu, a ten nový druhý kalendář je prostě krásný, a ten plakát, který je tam uvnitř, no nemám slov!...Nechápu proč ho nemají na webu, no škoda, hlavně těch pitomých Patinsonů tam mjaí tisíce! *10*
    • gabi..heath..

Re: Pro MJ...

heatcliffe......já jsem tak štastná dneska jsem byla v jednom nákupním centu v budějovicích a kouknu a tam v jedné prodejne knih (KNIHY DOBROVSKÉHO) visel.....hned jsem tam běžela a mam ho...když jsem ho držela v ruce uplně jsem povyskocila radostí až se mi tata začal smát..jsem tak štastná a tata na mě to si ho budeš kupovat a já no samozřejmě...a potom nebo mi ho chceš koupit k Vánocům..?A on tak jo.....jsem fakt nedšená a ted ještě bratři Grimmové...takže dnes mam den s Heathem... *4* *4* *14*
    • Re: Pro MJ...

Když ten odkaz nejede, tak je logické se nejdřív podívat, jestli tam někde není mezera..Já jsem si toho bohužel nevšimla ,když jsem ho sem napsala, takže se omlouvám, a posílám ho znovu, teď už snad bez té mezery. Nevím jestli je to on, proto se tě ptám, našla jsem ho na amerických stránkách.
      http://ecx.images-amazon.com/imag es /I/51KwKfoTkVL._SL500_AA280_.jpg
      • Re: Re: Pro MJ...

Bohužel se tam ty mezery objevily znovu, tak si to kdyžtak oprav...
    • gallacher

Re: Pro MJ...

taky sem u toho nadavala :D blby stmivani..........byla jsem v bontolnlandu a u nas ho nemaji *9* ach jo ,to je pech...
  • gabi..heath..

Zapadákov...:( !!!

Ahojdy všechny zdravím.... Tak jsem dneska došla natěšná do Bontonlandu a hned u dveří se ptám jestli mají kalendáře...A TEN TÝPEK MI ŘEKNE ŽE MAJÍ PROBLÉMY S DODAVATELEM A ŽE UŽ NA TO ČEKAJÍ OD ZAČÁTKU PROSINCE..... *5* *5* *5* !!! já se asi zblázním...... *9* blbý budějce ještě že tam nebydlím...:(
  • Tv mini

V Tv mini je krásný obrázek Heathečka...když jsem ho tam viděla tak jsem "tála" ,a kámoška v práci musela obrátit list,abych na něho pořád nekoukala *14* *14* ...já vždycky když vidím někde Heatha,tak jsem uplně mimo...a když jsem holkám říkala že se mi moc líbí,tak se mnou souhlasily.On se prostě líbí každému *4* *5*
  • ..

Děkuju za odpověď, seš vážně "ochotnej" ;)
  • heatcliff

ukázka

Já také tu kázku viděl, a vždy jak tam promluví, no to jeho kouzlo, a krása sálá z obrazovky až domů, nádherné,...Také se už těším
  • gallacher

..

Strašně se těším až se budu dívat na jeho filmy v televizi....ve čtvrtek na moje narozeniny to začíná a bude Kletba bratří Grimmů,nemůžu se dočkat až uvidím ty jeho očička a ten úsměv,hlavně v Příběhu rytíře ♥♥♥♥♥♥♥ *14*
    • Re: ..

Tak to budeš mít krásný narozky vid?Když zrvna začínaj Heathovi filmy...tak s předstihem Ti přeji všechno nejlepší *3*
      • gallacher

Re: Re: ..

dekuju moc :-).....strasne se na ty filmy tesim,uz sem vsecko naplanovala a rodina musi vyklidnit pole u televize *1* protoze na moji televizi novu cinemu nemam tak ve ctvrtek se budou hezky klidit *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit