-
Příběh rytíře.....
Včera jsem viděla kratoučký ukázky z "Příběhu rytíře" ,a Heatheček jako blondák je tam prostě neodolatelný *14* *14* .Jeho usměv je tak nádherný,že se to ani slovy popsat nedá.Ten film jsem nikdy pořádně neviděla celej a už se na něj moc těším *3* *3* ,a možná i slzička ukápne *9* ....ach joo *9* -
-
Re: Příběh rytíře.....
Právě jsem sem chtěla napsat, že jsem na Nově viděla Heatha v Příběhu rytíře, ale nejsem sama. Heath je tam moc krásný. Je to první film, který jsem s Heathem viděla, a kvůli kterému jsem se dívala skoro před rokem na Zkrocenou horu. Příběh rytíře jsem viděla už několikrát, ale bohužel jsem ho nesehnala na DVD. Taky jsem měla krásný pocit, když se zničehonic v televizi objevil Heathův oblíčej přes celou obrazovku, úplně ve mě hrklo a polilo mě horko. Už se strašně těším na všechny jeho filmy o vánocích. Ve čtvrtek už to začně! -
-
Re: Re: Příběh rytíře.....
já jsem na tom uplně stejně jakmile tam tancovali sem zbystřila a jak tam jeho obličej přes celou TV upe sem zakřičela na mamku ........ koukej,koukej.... *14* *14* *14*
-
-
Re: Příběh rytíře.....
Já to taky viděla..určitě se mi uplně třpitily oči *15* ..já byla tak štastná v tom okamžiku,co jsem ho viděla.
-
-
Kalendář
http://ecx.images-amazon.com/images /I/51KwKfoTkVL._SL500_AA280_.jpg Není to tenhle?? -
Sbírky...
Gallacher nejsi blázen, já se také snažím kupovat jen originálky, a také mám početnou sbírku, dvoudisk Temného rytíře jsem dostal letos k narozeninám, a mohu ti ho jen doporučit! Jsou tam bezva bonusy.
A kup si edici s obalem, kde je Joker, protože je bud obal s batmanem, nebo jOkerem, já si samozřejmě vybral ten s jokerem. -
-
Re: Sbírky...
jasne ze s Jokerem ;) uz se strasne tesim az to budu drzet v ruce....a tesim se az pujdu na imaginarium do kina a pak jak si koupim dvdcko a plagat...ja budu nejstastnejsi na svete -
-
Re: Re: Sbírky...
myslim že nejštastnější bysme byli kdyby Heath žil... *9* -
-
Re: Re: Re: Sbírky...
jo to jo,jenze to neni realny.... -
-
Re: Re: Re: Re: Sbírky...
Však se s ním jednou někdy setkáme *14* Musíme tomu věřit!! a já tomu věřím, že se nám to splní! *3* *14*
-
-
-
-
-
upoutávka
Včera už jsem viděla na Cinemě upoutávku na Kletbu bratří Grimmů, takže už se moc těším, až ve čtvrtek vypukne parádní přehlídka Heathových filmů. Měli bychom si sem vypsat všechny filmy co budou o vánocích, abychom měli přehled, kdy který bude, protože jich je hodně. -
Čtyři pírka
nevím jestli to tady někdo už nepsal,kdyžtak to přípomínam že 24.12. ve 22:00 na nova cinema jsou Čtyři pírka *14* *4* -
...
Emo- anne- ano je nový kalendář!!!
Ještě to jednou zopakuji, vyšel již druhý nový kalendář Heathe na příští rok, a jak jsem řekl, je milionkrát krásnější naž ten první, má nádhrnější fotky, a k tomu tam je plakát Heathe!
Doufám, že si nemyslíte, že tu mluvím o tom prvním kalendáři, který jak předpokládám, už dávno všichni mají.)))
Já byl dnes dopoledne na václaváku v Paláci Knih, byl jsem si koupit Candy, měl jsem to kdysi stažené v pc, ale originál je originál, a navíc vevnitř obalu jsou krásné lesklé fotky z Candy.
A k tomu je to i v originále, což je lepší, slyšet ten Heathův nádherný hlas!
*4*
Jinak já se ještě pokudím někde podívat, zda ten nový kalendář někde na netu není, hodil bych vám sem odkaz-))) -
-
Re: ...
porad to sleduju na strankach bontonlandu a zitra tam jedu tak pevne doufam a verim ze to tam budou mit jinak se na miste asi odstrelim protoze to proste musim mit,chci aby mi v pokoji vyseli dva kalendare heatha a chci se na neho divat ..proste to potrebuju jinak nebudu spokojena...a zitra si taky koupim original Temny rytir,dvoudiskovy....uz se mi plni originalni filmografie heatha,jeste par filmu a budu to mit komplet,mozna jsem blazen ale ja to miluju.. *14* *9* *14* *14* *1* *4*
-
-
Budějovice...kalendář..
Tak jsem se koukala Bontonland ma prodejnu i v Budějkách takže jestli ho tam mít nebudou...tak mi ho prostě objednaj!!! *10* *10* *1* .....chci tu mít heathečka celý ro každý měsíc pořád na očích *14* -
kalendář
ON JE NEJAKY NOVY?:(:( -
...
Tak jsem se díval na oficiální web Bontonlandu, a nemají ho v nabídce zatím, takže si ho ted nelze objednat,)))To mi je líto, přál bych si, abyste to se mnou prožívali, protože ten kalendář je opravdu nádherný!!! Už se nemohu dočkat 24.prosince... -
-
Re: ...
no to je jako fakt super,ja to chci taky...a bydlim v olomouci a tady ho urcite mie nebudou.to je fakt skveli *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* ....ja ho chci taky k vanocu¨m...dop*ce.to me fakt dokaze nas*at -
-
Re: Re: ...
ty bydlis v olomouci????? neces se nekdy sejit a pokecat o heathovi a vzit si nejaky clanky a tak?:-* bylo by to super;-) -
-
Re: Re: Re: ...
moc rada..ty taky bydlis v olomouci?.. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jj bydlim...kousek ae jsem tam kazdy den:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
ja taky nebydlim presne v olomouci,bydlim 12km od neho v male vesnicce...ale chodim tam do skoly a jezdim tam nakupovat a tak.
-
-
-
Re: Re: Re: ...
ten kalendar bych vzala;-)
-
-
-
-
Nový kalendář Heathe na rok 2010!!!
Lidi, dnes jsem byl v Bontonlandu, no vlastně už včera, a jak se tak rozhlížím v tom velkém výběru, vidím regál s kalednáři Heathe, kalnedář který všichni dobře znáte, pak se otočím a za mnou z boku byl jiný regál, kde jsem našel nové kalndáře Heathe na příští rok!!! Je vidět že česko ovládá vánoční nákup, protože tam ted dostali mnoho zboží, včetně placek s Jokerem! Jinak ten kalendář je nádherný, je milionkrát krásnější než ten první, za 1, jsou v něm nádherné fotky a to i z filmů, a pozor ted ta bomba: Uvnitř najdeme také jako bonus plakát Heathe, - na něm je vyfocen ve Zkrocené hoře, a myslím že jde o černobílý plakát!!! No co na to říkáte?!!! Jak říkám, ty fotky jsou krásnější než v tom prvním kalendáři, Heath tam je všude božský, a k tomu ten plakát!!! No já už řekl ségře, at mi ho koupí pod stromeček, takže si na něj musím počkat 13 dní, už se nemohu dočkat! Ale byl jsem fakt v šoku, když jsem ho tam viděl, protože jsem nevěděl, že má v česku vyjít ještě nějaký, a prvděpodobně ani vyjít neměl, jen Bontonland si ho objednal, ale jsem rád, že jsem v Praze, jinak bych se k němu nedostal!!!---nemohl jsem se na ten kalendář vynadívat, je tak nádhernější než ten první, je o něco menší, ale božský!!! Pokusím se podívat, zda ho nenajdu na netu, kdyžtak si ho objednáte! -
-
Re: Nový kalendář Heathe na rok 2010!!!
Nebo spíš jaký obrázek je na titulní stránce?? -
Týjo, hnedka píšu ségře aby mi ho koupila taky na Vánoce :) Nevíš kolik stál? :) -
jéééé...twe no to mě fakt se*e....já chci do prahy musím k tomu překecat rodiče aby sme tam zase jeli...i když vlastne mame jet nekdy v lednu na muzikál....třeba se mi poštestí...abych si ho koupila.... *7* *4*
-