Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Díky Emo- Anne, já to prostě udělám, a myslím, že ségra a mamka, které půjdou se mnou to udělají také)))
    Já to prostě musím udělat! Bude to naposled, kdy na něm budu v kině, a vlastně to bude takové malé ale jisté rozloučení, a mrzelo by mě, kdybych to neudělal, protože on mi dal tolik ispirací, okouzili mě, a vzbudil ve mě pocit, že byl úžasný herec, a člověk s neuvěřitelnou vnitřní a fyzickou krásou, který měl velkou jiskru, byl prostě jedinečný, a je mi moc líto toho jak to s ním skončilo, můžu vám říct, že takhle mě nevzala žádná osobnost, myslím takhle citově, samozřejmě je to i tou smrtí, to je jasné, a ať si říká každý co chce, já to hold prožívám a prožívat budu.
    A v tom kině to budou smutné okamžiky, jak jsi řekla Emo- anne, až budu odcházet také z toho budu vykolejený, bude to prostě neuvěřitelně smutné!
    Navíc den před výročím jeho smrti, to budou emotivní chvíle, a vím že v ten den tu bude diskuze k tomu, abysme sem zašli a ke všemu se vyjádřili, a já budu rád, když to všichni uděláme, a budeme se navzájem podporovat a posilovat ještě více naše fanouškovské pouto k Heathovi!
    Budu na něj myslet jako nikdy před tím, a taky budu myslet co v danou chvíli před dvěmi lety dělal, co cítil, nad čím uvažoval, a jak strávil své poslední hodiny života, hodiny, kdy ještě slyšel zvuk ulic a jendoduše žil, a samozřejmě nezapomenu na okamžik, kdy odešel, ve kterou minutu to asi bylo,...
    Budou to silné okamžiky, a když tu vidíte jak moc ho mám rád, jakým idolem a velkým člověkem pro mne je, bylo by snad možné mu u příležitosti premiéry jeho poslendího filmu zatleskat, a poslat mu tak vnitřní dík tam k němu nahoru, za to co pro film udělal- dal mu ty nejkrásnější role a filmy, a dal naději, že ještě existují mladí dobčí herci, kteří nás stále inspirují, i když jeho odchodem jeden z těch nejlepších film opustil, ale i tak mu děkuji, a vím že vy ostatní také-)
    • heatcliff

Re: ...

...ten potlesk je nezbytný...
  • emo-anne

kino

jj taky bych dala vsechno za to, aby tu byl mezi námi....On byl jedinečný, to jeho charisma, ta povaha, ten talent, ten jeho hlas a přízvuk, ůsmev a oči....to bylo dokonale...on byl pste vyjimecnej a nikdo ho nenahradi...ae jak se divam na matildu vidim, ze neco z te povahy má,jak je vesela na tech fotkach a tak a hlavně ma vzhled, o kterém nikdo z nás nemůže pochybovat, ze??
    A jedna věc mě nejvíc trapí, celý rok se těším na ten jeho posledni filmík.. Ae ta predstava, ze odejdu z kina a uvedomim si,že v řivotě nepujdu do kina natěšená na heatha, je hrozná..Heathcliff měl ůžasný nápad. ŘEKL ze se postaví u titulku....s tím souhlasim...je to super napad, a verim ze kdyz se heath bude dívat, že bude mít radost, že má stale fanousky kteri na neho nezapomenou:)
    • emo-anne

Re: kino

dodávám: postaví se u titulku a začne tleskat....užasný nápad...přidávám se :-*
  • heatcliff

ach jo...

No Petro, to už se tu rozebíralo v září, je to hrůza! Máš pravdu, já bych také al za to nevím co, aby žil, a aby to byla pravda, ale bohužel to je nesmysl...
    I když tak bych si přál ,aby Heath žil!!! Strašně moc, ale musím bohužel myslet na to, že už tu není, a že nám nezbývá nic jiného, než jen na něj myslet, a uchovávat co nejdéle vzpomínku na něj, a obdivovat jej jako herce a osobnost. Včera mě tak napadlo, že je to vlastně fakt tak, že už s Heathem na nic těšit nebudu, myslím jako že by jsme se mohli těšit na nový film v kinech atd..
    tak mě to štve, strašně bych to chtěl, moc, a je to smutné a opravdu k vzteku!
    *9* Naštěstí on je pro nás navždy, a je taková osobnost a krásná bytost, že tu zůstal! navíc jeho filmy tu jsou a budou navždy! *3* *9* *3*
  • petrahladilova

Heath na Jamajce!!!

Lidi tak si představte že viděly Heathe na Jamajce,tak to už je vrchol nenechají ho ani odpočívat v pokoji.Doufám že tomu nevěříte Heath by to neudělal.Sice bych za to dala nevím co,ale to že umřel je víc než jasný... *7* *9*
    No nic mějte se pěkně a pište,pište,pište...
  • heatcliff

...

Petro, Jakův výkon ve Zkrocené hoře byl také skvělý, a vážím si ho za to, a mám ho už prostě navždy spajetého s Heathem, stejně jako Michelle, která tam je také úžasná, a hraje neuvěřitelně, a pak i Anne Hathaway, která mě v tomlhe filmu mile překvapila, všichni si určitě zaslouží pochvalu! Ale Heath je Heath, myslím to tak, že mě zaujal více než Jake, a to jak už jsem řekl, jeho výkon byl také senazční, ale prostě Heath měl v sobě to něco, co jiní herci neměli. Jeho úsměvem se jakoby rozsvítilo všechno, v jeho očích byl jakoby takový malý vánoční stromeček plný jiskřiček, a stále na mě působí, jakoby ty jeho oči se snažily něco říct...
    Díky němu mám mám radši filmový svět, a více se o filmovou tvorbu zajímám, dal mi totiž mnoho inspirací, a nebýt ho, tak bych neviděl spoustu skvělých filmů.
    Celkově je prostě Heath hvězda, a upoutal mě, tak jako nikdo předtím, když vidíte jak hraje, sotva popadáte dech, a jste z toho každého gesta unešeni.- byl a stále je úchvatný, - navždy!
    A také se těším na vánoce s Heathem, díky rodinným problémům, které jsme měli, a které až dá se říct skončily, prožiju po několika letech klidné a pohodové vánoce, a nejen to, prožiju je s Heathem a jeho filmy, ,- to budou svátky! A co vy? už jste si napsali ježíškovi o nějaké dárky s Heathem?! *3*
  • petrahladilova

tolik filmů

To budou ty nejkrásnější vánoce vůbec,tolik filmů s Heathem Ledgerem,já se tak těším,mám radost.Už aby ty vánoce byly,že???
    Jo a jsem tak přemýšlela,ještě dní a budem si moct otevřít první stránku v Heathově kalendáři...tak ho budu moct mít na očích a budu se moct na něj pořád dívat,dám si to do kuchyně páč tam trávím nejvíc času jak jinak že?
    HONZO,máš pravdu Jake je taky fajn a zaslouží si pozornost přinejmenším stejnou jakou měl Heath vždyť v té Zkrocené hoře byl dobrý neříkám že lepší než Heath ale dobrý a byl to jejich film a nakonec to byly přátelé že?
    Tak se mějte všichni dobře a za pár dní vybuchne Vánoční akce s Heathem v televizi.Tak se mějte HEATLEDGEROVSKY a těšte se to bude velká pohodička *5* *3*
    • Re: tolik filmů

Jo jo,s filmy s Heathem se roztrhl pytel,ale to jedině dobře *3* ,už se taky moc těšim *15*.Ještě by mohli dávat Casanovu,ale to se snad dočkáme příští rok.Tyhle Vánoce budou Heathovský a to je super...je to takový hezký dáreček pro nás,jeho fanoušky,k Vánocům.A to je moc hezký *14* *4*
    • petrahladilova

Re: tolik filmů

mělo tam být- 25 dní!!! ale neměla jsem zaplá čísla tak pardon...
  • heatcliff

Heath v TV i po vánocích!

Kromě vánoc, kdy si Heathe užijeme dostatečně, se na něj můžeme těšit i po vánocích, a to 9.ledna na ČT1 poběží ve 23.45 - Candy. Pro mě to je jeho druhý nejlepší film po Zkrocené hoře, máte radost?! Já strašnou!
    • Re: Heath v TV i po vánocích!

Tak to je úplná přehlídka jeho filmů. To snad ani není možné!!! Já mám děsnou radost. Samé bezvadné filmy - moje oblíbené: Příběh rytíře, Kletba bratří Grimmů, Čtyři pírka, Candy - ty všechny mám strašně ráda. Už se nemůžu dočkat.
  • Další film!

Teď jsem prohlížela TV STAR a našla jsem další Heathův film. A sice na NOVA Cinema 17.12. ve 20.00 hod. Kletba bratří Grimmů!!! Myslím, že to sem ještě nikdo nenapsal, abych to neopakovala. Jsem strašně ráda, že uvidíme tolik filmů s Heathem.
    • heatcliff

Re: Další film!

Výborně Danny, jsem rád, že máme zase další film, no to budou hotové Vánoce s Heathem!!! Já dostanu pod stromeček tričko s Heathem , pak si ho obleču, a v něm se budu dívat na jeho filmy,to se těším...)
      *4*
  • heatcliff

,...

A je to na Nova Cinema, takže 24.12.- 22 hodin, Nova Cinema.
    • Re: ,...

Jé, tak to jsi mi udělal obrovskou radost, Čtyři pírka je jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. V tomto filmu podal úctyhodný výkon v jeho věku, moc se mi tam líbil. Mám ho na DVD a pouštím si ho často. Heath to zahrál úplně skvěle, a nebyla to zrovna lehká role. Budu se moc těšit na vánoce, moc si všichni užijeme našeho milovaného Heathka. Obzvlášť na Štědrý den, to mám radost dvojnásobnou. Štědrý večer budu trávit s mým miláčkem Heathem.
      • eve-lyn

Re: Re: ,...

Vánoce sem nikdy neměla ráda..,ale tyhle budou jedny z mých nejkrásnějších..na tyhle vánoce se těšim jako malá holka..budu si odpočítávat každej den! *15*
  • heatcliff

Další dárek!

K třem filmům s Heathem, které budou o vánocích přináším ještě jeden- Čytři pírka: Zkouška cti, a to přímo na štědrý večer,- tedy 24.12. od 22.00 hodin, doufám, že máte radost, že nám Heathe dávají na štědrý večer...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit