-
...
Spustil jsem nové stránky o Heathovi, poprvé na blogu.cz, snad se to bude aspoň trochu líbit...) -
-
Re: ...
heathforever.blog.cz (jaký jiný název, než Heath- navždy)...
-
-
Né Markíza-JOJ!
Promiň Alis, ale Casanova poběží na JOJ, né na Markíze, navíc o tom že bude na JOJ se tu už píše skoro týden. -
-
Re: Né Markíza-JOJ!
JOJ mám taky,tak je to v pohodě *15* -
-
...
Tak to jo, já jen aby nedošlo k omylu, navíc se tady o to bavíme dlouho, takže bych nerad aby se tu zas začala vedla vézt diskuze, co je pravda
-
-
-
Casanova
Ahojky všetci ako sa máte??
Ktorý z vás chytajú TV Kanál Markíza?
To je slovenský kanál.
V sobotu 5.12. o 11:00( cez deň) ide Casanova...hroozne sa tešíím...I LOve Heath...God Bless You -
-
Re: Casanova
Dííky bohu já ho mám..takže se budu koukat!!..mooc se těšíím *15*
-
-
blesk
kdo si nestihl koupit blesk, tak jako ja, tak tady posílám odkaz na ten článek...našla jsem ho na netu;-)
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy -pribehy/127652/three-brothers-z-pr ahy-brneni-pro-svetove-hvezdy.html -
-
Re: blesk
Jo,ten článek sem si taky četla!!!...Moc se mi líbilo,když tam řekli,že HEATH byl moc příjemný!!!... *14* To mě uplně potěšilo!!!... *14* -
Re: blesk
Díky moc, Heath je tam moc krásně. A píší tam o něm, že byl moc příjemný. Každá ho měl rád, musel být hrozně milý. -
-
Re: Re: blesk
jj tomu verim, byl urco prijemny, milý, přátelský, a verim tomu ze nebyl namysleny...urco nemel kvezdne manyry
-
-
-
zdravím
Já JOJ nechytám,škoda,ale mám to na dvdčku.Ale těším se na dakší filmy z Heathem.Jelikož jsem prodavačka a Nedělní Blesk prodáváme hned sem si ho koupila a jsem ráda že se tam objevil o Heathovi článek.
Hoznzo jak se máš? Díky za všechny žes sehnal info o filmech s Heathem...zdraví Petra -
Příběh rytíře 26.12.
Tak ještě přidávám čas vysílání Příběhu rytíře- 17.10. -
-
Re: Příběh rytíře 26.12.
A to je na jakým programu prosím???...
-
-
Heath v Blesku
Tak co máte už ten Blesk?! -
Temný rytíř na HBO
Temného rytíře odvysílá HBO- 27.12.od 20 hodin. -
-
Re: Temný rytíř na HBO
No to nééé!!!...My HBO nemáme!!!... *9* *10* *16* *8* *9* *9* *9* -
Tak to mě moc mrzí, protože nemám HBO. nemám ani JOJ, ale Casanovu mám na DVD, takže jsem ho viděla už mockrát. Je to můj oblíbený film. Ale Temný rytíř mě mrzí moc, protože jsem ho viděla jen jednou, měla jsem ho z půjčovny. Tam byl Heath úplně skvělý, jak správně řekl nedávno Heatcliff - impozantní. To je to správné slovo, které ho v této roli vystihuje. Takhle impozantní mi ale připadal i v ukázkách z Imaginaria. Měl prostě charisma jako málokdo. -
super
-
-
Heath v Blesku
Všichni si zajděte koupit Blesk, - na 28.straně je článek o slavných brněních, které nosily herci v česku, a úvodní velká fotka, je fotografie z Příběhu rytíře, a titulek hlásí: Oblékli rytíře Heathe Ledgera za 300 tisíc!
Takže si to kupte, Heath tam je nádherný!!! -
Emoce
Zdravím po dlouhé době všechny fanoušky Heathyho *3*
U mě velká změna-je ze mě maminka*4* Teď už chápu, co Heathy cítil,když se mu narodila dcerka..Když se dívám na tu svou, jak jí svítí očka, občas se usměje..zažívám pýchu, radost, neuvěřitelné štěstí *14* Vím, že Matty byla pro Heathyho vším..O to víc je mi líto, že musel tak předčasně odejít, že ji nemůže vidět vyrůstat..
Ve čtvrtek jsem se na Zkrocenou horu taky dívala-herecký koncert *3* přestože film je velmi smutný..moje emoce jsou znásobené mateřstvím, tak jsem si pobrečela*9*
Ale mám radost, že teď bude Heathy tolikrát v TV..Škoda jen, že nechytáme JOJ.Aspoň ty svátky budou stát za to *1* -
-
Re: Emoce
taky gratuluji k narození dcery a přeji ať jste zdraví a spokojeni.Doufám že jednou ji povíš o Heathovi.... -
pridavam se k blahoprani k miminku :-) -
-
Re: Re: Emoce
Moc děkuju za blahopřání *4* Adélka je poklad a je taky celá tatínek stejně jako Matilda Rose*3*
-
-
Moc,moc blahopřeju k miminku..a máš svatou pravdu ,že je to herecký koncert...je to prostě úžasnej film.
-