-
ahoj
Já se omlouvám nešel mi internet ale už to bude snad v pohodě...
No tak čím začnu,tolik nových informací-Ned kely a v radiu mluví o Heathovy,sice mají špatné informace,které se nezakládají na pravdě,ale i v televizi se o něm mluví-třeba v Koření.Jsem ráda že média na něho nezapoměli a pořád o něm mluví.
Honzo to jak píšeš že bys radši kdyby ses mohl zeptat co dělá Heath-já když se dívám do časopisu a hledám byť jen jednu informaci o něm,tak si říkám škoda že Heath už není mezi nama,neříkám že nežije on žije jen někde jinde než mi,protože by to byl nejsledovanější človíček a my bysme byly v ráji protože by byl všude.Mám pravdu že???Já se těším na Zkrocenou Horu,nemůžu dospat,ten film je opravdu jedinečný a žádný další takový už nebude a ani herec co by se jen trochu podobal Heathovi nebude,protože Heath je jen jeden a je celej celičkej nááááááááááááš!!!!!!!! !!!!!
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a já se zas ozvu tak paaa -
-
Re: ...
Nevím proč mi nejde přidat příspěvek, ale jenom odpovědět na příspěvek. Budu to zkoušet. Upoutávky na Zkrocenou horu mě fakt zničí. Jsem zvědavá, jestli se v dohledné době taky dočkáme Temnýho rytíře... -
-
Re: Re: ...
V dohledné době asi ne,ale jednou to budou v televizi určitě taky dávat a až ten den přijde tak to bude moc super...
-
-
-
Zkrocená hora na Nova Cinema
Zašel jsem na web Novy, a podíval se, zda jsou už informace o Zkrocené hoře, a až po té, co jsem si našel program na příští čtvrtek, bylo to tam, jsou tam fotky a informace o filmu, tak se mrkněte, hned na úvod,, je tam pěkná fotka Heatha, jo a také jsou informace o jednotlivých hercích, a info o Heathovi je od začítku až do konce zkopírované z Osobností *15* POznal jsem i pasáž, kterou jsem psal já....ODKAZ: http://tvprogram.nova.cz/detail/?CZ epgDetail=1180217808&hash=a6889e05a 730fdda0a4dba0edd5ae100 -
-
Re: Zkrocená hora na Nova Cinema
Jelikož Zkrocenou horu neuvidím, tak jsem čekala alespoň na upoutávky. Nejdřív tam byl jenom ve filmech na listopad Jack jak řiká "to je zlý" a jinak pořád nic. A najednou to přišlo, když jsem to vůbec nečekala. Ztuhla jsem u televize a nemohla se vůbec hnout. Slzy se mi zničeho nic draly do očí a nemohla jsem to zastavit. Jenom ta upoutávka udělala to, že mám zase stejný pocity jako po tom prvním shlédnutí. Fakt je to jiný v televizi, takový skutečnějí a bližší. Příběh ožívá a já jsem jeho součástí. Chtěla bych psát něco pozitivního, ale mý pocity mi to nedovolují, protože vím, že Heat bude milovat, ale tu lásku bude v sobě potlačovat. Přesto z celé jeho osobnosti a z gest je ta láska a něha a touha po Jackovi jasně cítit. To mě fakt dostává...znovu a znovu. Nechápu jak mohl být takový film natočený, nikdy jsem nic podobného neviděla a myslím, že už ani neuvidím. Protože Heat už není. Jinak k tomu co jsi slyšela v rádiu musím říct, že takový věci už neřeším ,ale je fakt, že když slyším jeho jméno v rádiu, v televizi tak mě zamrazí, ale ne proto že věřim nějakejm blábolům co si vymyslí někdo, ale proto, že jsem ráda že někdo vysloví jméno, které já si pořád dokola opakuji. Tak se mějte
-
-
!
Sice to už bylo v pondělí,ale byla sem nemocná,a tak jsem sem nemohla napsat.. Jela jsem autem ,měla puštěný rádio (fajn)
a co neslyšim..rozebírali tak smrti slavným ..zmínili se bohužel i o Heathovi..
A řikali .sice asi ve 3 větách,ale i přez to ..řikali ,že se Heath oběsil! v autě na pásu a ..zmínili se i o erotice..no ..strašný..navíc uplný nesmysly..!!.. *16* -
-
Re: ! nemá cenu řešit...
To si z toho dělají srandu?...je to strašné, no prostě to nemá cenu řešit... -
Re: !
*10* to si delas srandu *9* *9* *9* *9* *16* *16* *10* *10* -
-
Re: Re: !
tyhle reci me dokazou nastvat:-! -
-
Re: Re: Re: !
fakt..jinak bych to sem nepsala..mě to tk dcl dost naštvalo.. *16* -
-
Re: Re: Re: Re: !
Tak to teda zírám....kde jen berou takový informace? *8*
-
-
-
-
-
Upoutávka
Včera večer jsem přepla náhodou televizi na Cinemu, kde pomalu končil Hvězdný reportér, a najednou se tam objevily ukázky ze Zkrocené hory jako upoutávka na příští čtvrtek. Okamžitě se mi úplně zkroutil žaludek, rozbušilo se mi srdce a nemohla jsem pomalu dýchat. Netušila jsem, že by mě to mohlo tak zasáhnout. Až příští čtvrtek uvídím, jak ve východu slunce jede krajinou kamion, který veze Ennise do Signalu, asi omdlím.... Jinak z Neda Kellyho mám velkou radost. -
Jsme...
Zuro, to je hezký, že máš radost z mých a Patřiných příspěvků, já se tu jen vždy vypovídávám, a jsem moc rád, že má slova bereš, opravdu díky!
A přináším také dobrou zprávu!
O vánočních svátcích se opět setkáme s Heathem v televizi- 27.12. bude na Primě- NED KELLY.- od 22.30.
Možná něco s Heathem pojede i na ostatních televizích, ale zatím jsem četl jen Primu.
Ale i tak, doufám, že jsem všechny potěšil.
Jinak si říkám, že za chvíli už to bude rok, co chodím na tuhle diskuzi, a uvědomuji si, kolik mi toho tahle diskuze dala, nejen lidi, kteří mají Heatha také moc rádi, ale i možnost vypovídat se, a mít pocit, že tě ostatní chápu, a zdílejí to stejné co ty.
Jen chci říct, že Heath mne velmi zasáhl jako herec, tak osobnost, a strašně ho mám rád, a je mi tak líto toho, že si nemůžu říct, co asi dělá právě Heath?...
To si nemůžu a ani nebudu moct nikdy říct, a to je na tom tak hrozné, Heath je totiž sršící energie, má v sobě krásu, jiskru, a obšťastňuje mne svými filmy, a mám v něm idola, který mě upoutal svou sympatií, a v úvozovkách mne dostal na kolena, a je neuvěřitelné, že už nežije, jak jen mohl tak krásný, radostný a nabíjející člověk zemřít, zvláště Heath, je to strašné, a vím, že se z toho bude zde vypovídávat ještě moc dlouho...)))Tak jinak se radujte s Neda Kellyho, také z příštího čtvrtku, kdy na nás na obrazovce zazáří Zkrocená hora, a milovaná postava Enise Del Mara, a taky z možných jiných filmů, které o vánocích uvidíme, ...) *4* -
kinoo
to bude hrozne, až odejdu z kina, a budu vedět, že do kina na něho už v životě nepujdu...ale i tak...v mym srdci je naporad... a srdce v krku mam jen když se podívám na ty jeho vrasky:) libi se fotky?? pridam dalsi;-) -
-
Re: Kde jste?
Chybí mi, když sem Heatcliff a Petra nepíšou... -
Re: kinoo
Jo, fotky jsou moc krásné. Já mám teď u počíače Heathův kalendář na příští rok, kde se na mě pěkně usmívá,a hned vedle mám stejně velkou fotku Jakea, takže tu mám kluky pěkně pohromadě. Ale když se na té fotce zadívám Heathovi do těch jeho rozesmátých jiskrnných očí, i když to zní hloupě, úplně mě z toho běhá mráz po zádech. I z té fotky na mě působí to jeho kouzlo přitažlivosti. Je prostě jedinečný, nikdo jiný podle mě nemá takové charisma. -
-
Re: Re: kinoo
presne to pocituju ja, jen kdyz se na neho podivam:) a ze je to uzasnej pocit?:) me to moc pomaha...pohled na neho:)
-
-
Re: kinoo
Fotky super... ! -
-
Re: Re: kinoo
tak to jsem ráda...neschválili mi všechny, tak ještě dneska přidám:)
-
-
-
heath...
No já z něj skoro nemůžu dýhat u většiny filmů, prostě mám z něj neuvřitelné pocity, jsem mu oddán! Mrzí mě, že už neexistuje, a zůstal pouze ve filmech, nebo na foktách, co teprv jeho blízcí a rodina, chtěl bych jim tolik vyjádřit to,jak pro mne znamená Heath a jak si ho vážím...Je mi nesmírně líto, nedokážu to říct, jak bych chtěl...No a Imaginárium bude 21.ledna- den víme před čím, bude to pochmůrné, těším se, ale zároveň ne, protože si uvědomím, že už ho nikdy živého v ničem jiném neuvidím, jsem rozhodnut, že po skončení filmu u titulek vstanu a zatleskám, musím to udělat, bude má možná poslední poklona pro něj, *9* *9* *9* -
Těším se
Já už se strašně těším na příští týden na Zkrocenou horu. Je to můj srdeční film, úplně mě dostal. Nevím jak je možné, že tolik lidí zasáhl, asi že byl tak opravdový a opravdové byly i herecké výkony. Podobně jako tu psal Heatcliff, i mně pomohl dostat se z jedné životní krize. Neskutečně mě totiž nabíjel energií a pomáhal mi uvolnit potlačované emoce a stresy. Nikdy se mi neomrzí. Asi mi vyskočí srdce z krku, až příští čtvrtek začne. -
-
Re: Těším se
Je to jiný v televizi než na DVD viď? Já ji neuvidim a chápu srdce až v krku. Na Imaginarium se moc těšim i když pocity budou asi smíšený..... -
-
Re: Re: Těším se
Přesně tak, v televizi to člověk nějak víc prožívá. Na Imaginarium se také moc těším, i když to bude strašně smutné, až v polovině filmu Heath najednou zmizí a všichni budeme vědět, že už se víckrát nikdy nikde neobjeví. Určitě tam bude zase úžasný, alespoň podle ukázek. Nemohu se dočkat!
-
-
-
Imaginarium
My se snad toho Imaginaria nedockame!! *9* Nevíte kdy bude premiera tady v CR!? *3* nemuzu se dockat... -
-
Re: Imaginarium
Premiéra Imaginária v ČR je 21. ledna 2010, den před výročím Heathovy smrti.
-
-
fotky
pridala jsem asi 7 novych fotek...doufám že se budou líbit a že se tady objevi:)