-
ještě něco
Zuro, víš, neměl jsem mluvit tolik, jak tak přemýšlím nad Heathem: On byl jednoduše úžasný, a jedinečný!!! toť vše!Přesně- jedninečnost to je ono, čím byl, a bude. HEATH NAVŽDY! -
-
Re: ještě něco
Jsem ráda, že jsi to všchno napsal, udělalo mi to strašnou radost. Protože to jsou taky moje pocity a takhle jsem to popsat neuměla. Heat si prostě na nic nehrál. Byl jaký byl a to bylo úžasný a je to to co mi k němu přitahuje. Jinak zážitek ze Zkrocené hory jsem měla takový, že to skoro nešlo ten první měsíc vydržet. Všechno mě dojímalo, pořád jsem na Heata a Zkrocenou horu myslela, žaludek jsem měla stažený. Když jsem sehnala DVD, tak jsem se dala do shánění knížky Zkrocená hora. Kombinace knížky a filmu je fakt neuvěřitelná. Myslím, že mě to bude provázet celý život a nikdy nezapomenu. Před začátkem filmu jsem věděla,že ten herec co hraje Enise už nežije, ale když ten film skončil, tak mě to hrozně vzalo. Člověk se s tím nemůže smířit a říká si proč, proč on. Když to takhle vzalo nás, tak co asi musela cítit Michelle a lidi co ho znali a měli rádi. Ale určitě by nechtěl, aby jsme jako jeho fanoušci truchlili. Bude žít dál ve svých filmech, ale to už všichni víme. Prostě Heata mám pod kůží a tak to zůstane.
-
-
Pro Zuru
Zuro, já jsem také uvažoval nad tím, proč jsem nepropadl i Jakovi, ale Heathovi, a i když si Jaka taky vážím za tu roli, a mám mo ho rád, tak prostě Heath byl jedinečný, a říkám to pořád, měl v sobě to, co jiní herci neměli a ani nemají, byl prostě bezprostřední, nevím jak ti to jinak popsat, měl v sobě vše- , hrál tak autentičně, prostě byl jedinečný, když jsem sledoval tu Zkrocenou horu, stejně jako ty 1.ledna, , vyloženě mne ten film vtáhl do děje, a po skončení filmu to začalo! Myslel jsem jen na Zkrocenou horu a na Heatha, až jsem z toho byl překvapený, jak mne to všechno vzalo, jindy jsem totiž takový zážitek z filmu, nebo z herců neměl, tohle bylo poprvé, prostě jsem tomu jednoduše ,,totálně propadl´´. Heath mě prostě šíleně zaujal, začal jsem i přemýšlet nad jeho smrtí, takže mi ho bylo i zároveň strašně líto, a začal jsem to hrozně prožívat- tak to mám vlastně dodnes, no a vzal mne i jako herec, a v únoru, jsem byl jeho oddaný fanoušek, každý den jsem vstával s pomyšlením na něj, a chodi lspát s pomyšlením na něj, když vyšla jeho knížka, , nikde nebyla, a když jsme zavolali do jednoho knihkupectví, tak nám řekli, že jí mají, a já pro ní letěl snad v 18 hodin, a to v 19 zavírali, ale i kdybych tam byl na poslední chvíli, letěl jsem,když jsem si jí pak nesl domů, zrovna sněžilo, a říkal jsem si, že to je Heath, navíc to bylo zrovna období před oscary, nebo těsně po, a z toho všeho mne popadla hrozná euforie, prostě jsem byl v jeho světě, a říkal jsem si, že jde až o platonickou lásku, určitě všichni chápete jak to myslím, není to jako platonická láska, nedokážu to popsat, prostě jsem měl pocit, že s ním žiji, a vnímal jsem každou fotku nebo video na netu, začal pomalu vídat všechny jeho filmy, a když se objevil ve filmu v prvních scénách, už jsem žasl, a byl z něj úplně roztřepaný, hltal jsem ho postavu, a každé jeho slovo, či gesto, a samozřejmě jsem pečlivě studoval jeho styl a formát hraní, a přišlo, mi že tak jako on, nikdo jiný nehraje, a mám z něj takový pocit dodnes,proto když dnes sleduji tu mánii kolem kluků tipu Patinson, celkem se tomu divím, , Heath , byl jiný, jeho role byly zvratné, jedinečné, a sice si také zahrál v pár komediích, a v jedné středoškolské movie, jeho herectví vzrostlo do těch největších prostorů. -
-
Re: Pro Zuru
No a Zkrocená hora je prostě number one, je to a zůstane tím filmem, který mne prostě dostal, ale né ledajak!))) A o čem často uvažuji, že vnímám jeho smrt jinak neže někteří, jsem hrozně citlivý člověk, a Heathovu smrt prostě hrozně prožívám, a vím, že jsem ho neznal osobně, ale to je přeci úplně jedno!!! Ten kdo tu říká, že by to nikdy takhle neprožíval, a že by si připadal jak padlý na hlavu, měl by se nad sebou zamyslet, nebo nad tím, že jsou lidé, kteří mají úplně jiné cítění, než on sám, proboha, když zemřel Michael Jackson, někteří spáchali sebevraždu, jiní prohlašují, že byl Michael jejich celý život, jejich jediná náplň života, a příjde vám to snad bláznivé, já ne!!! Je to jen krásný důkaz toho, jaký dopad na nás mají hvězdy, ale hvězdy, které pro vás přenechají nějaká poselství, odkaz kterým se řídíte, a je pro vás mnohočetnou inspirací, idolem, nebo tou životní náplní, je přece krásné, co pro nás herci, či jiní umělci, zrovna jako Jackson, nebo jiní znamenají, je krsáné, že když třeba máte složitý život, a nenacházíte v něm štěstí, nebo vám něco schází, je tu ta osobnost, která vám pocity štěstí dodá, říkáte si, že myšlením na ni vám stoupá sebevědomí, a řeknete si, že ten život o něčem je, a že je pro co žít, Heath mi také určitým způsobem pomohl, od ledna jsem procházel složitým obdobím v rodině, měl jsem velké stresy, a bylo to prostě těžké, ale žil jsem aspoň na netu Heathem, chodil jsem na tuhle diskuzi, a měl pocit, že unikám z toho reálného světa, Heath se pro mne stal inspirací a sílou, a pokud si ted někdo o mě řekne, že přeháním, vůbec nepochopil to co jsem tu řekl, a vím, že tu jsou lidé, kteří mne budou naprosto chápat, jako Petra Hladilová, či právě ty Zuro, která máš také podobné pocity, nebo aspoň mi to tak připadá. -
-
Re: Re: Pro Zuru
Jen chci lidem říct, že není vůbec nenormální, když někým slavným doslova žijete, pokud vám dává inspirace, čerpáte z něj, jako z energie, nebo máte pocit, že vám jde příkladem, a neuvěřitelným způsobem jej obdivujete a vážíte si ho, tak proč ne?!
Hvězdy jsou hvězdami jen tehdy, kdy vám právě dávají odkaz, předají něco důležitého, třeba něco s čím se můžete ztotožnit, Heath mi tohle všechno dal a dává, a já jeho hvězdnou velikost vnímám a budu vnímat navždy!
-
-
-
...
Je to tak, jeho role se mu dali věřit, což se u některých herců musí vyloučit, protože jim to lčověk prostě nevěří, - Heathovi to člověk věřil jako nic, pro mne to je jakobych se díval na člověka, který hraje svůj životní příběh, at auž to byl Enis, Joker, Dan v Candy, nebo Sonny v Plesu příšer, tyhle role, které jsem vyjmenoval jsou pro mne jeho nejlepší, myslím po hereckém výkonu a ohromení, ale jiné filmy jsou také excelentní, hrál všude dobře. I kdyby hrál tu nejhloupější roli, zahraje to prostě nejlépe, jak umí, a člověk mu to stejně uvěří! A je pravda, že by natočil spousty, spousty vynikajících filmů, které by byly také nadlidskými kousky, tím jsem si jist! Je to taková škoda, no nebudu o tom začínat, protože bych skončil u tisíce vět, a stejně bych nevyslovil vše tak, jak bych chtěl. To se totiž nedá popsat, prostě nedá, - je mi z něj tak krásně, a jsem z něj stále ohromen, byl to podle mého neuvěřitelný herec, a jedním slovem osobnost, je mi líto, co musel v posledních dnech prožít, a jaké problémy měl, že neviděl Matildu, a ani se s ní vlastně nerozloučil, no proboha co na to říct- Heathe jsi tu dál a navždy! -
-
Re: heat
Máš to jako já, taky bych chtěla všechno co k Heatovi cítím, jak ho obdivuju a jak se mi jeho filmy líbí napsat a vyslovit, ale těžko hledám slova aby všechno tohle obsáhla. A zůstanou jen věty, který tu sílu nemají a dost dobře to nevystihnou. Jak je možný, že se dá skloubit do jednoho člověka tolik talentu a umu. Uměl hrát, zpívat režírovat, psal poezii, písničky, byl to dobrý člověk, byl hezký.... Slovo "byl" mě ničí, ale nic s tím nenadělám. Před 2 roky byl ještě na světě a blížily se jeho poslední Vánoce. Ještě se každý den
probouzel a měl plno plánů, sršel velkou energií, kterou prý nabíjel všechny lidi kolem sebe. Určitě na něj budu o Vánocích myslet. A myslím, že nebudu sama... -
-
Re: Re: heath vánoce
No já na něj o vánocích budu myslet obzvlášť, a na jeho rodinu, mám s ním prostě zimu, nebo sníh spojený, tím že zemřel v lednu, a já si ho v lednu oblíbil, ... -
-
Re: Re: Re: heath vánoce
Já taky leden, sice jsem ho registrovala i dřív, ale po Zkrocené hoře jsem mu úplně propadla. Jenom by mě zajímalo, proč na mě takhle nepůsobil i Jake Gyllenthal, i když tam byl taky svělej. Proč Heat? Jak jsi to měl ty a jak dlouho tě to už drží?
-
-
-
-
HEATH
Včera jsem se díval na Temného rytíře, a já jsem prostě unešen z Heathových hereckých schopností, a jeho výkonu v tomto filmu je také jedinečný, když jsem ho tak sledoval jako úžasného Jokera- Heath hrál neuvěřitelně, byl impozantní, a měl v sobě jednodeuchou jedinečnost, mě si získal, mám ho rád, a těm novinářům bulváru bych řekl jedno: BĚŽTE NĚKAM! Heath je prostě nejlepší -
-
Re: HEATH
Je to fakt, všechno co hrál bylo fantastický, ve všem nechal kus svýho srdce a všechno jsem mu věřila. Ve Zkrocený hoře jsem mu věřila, že Jacka opravdu miluje, v Temným rytíři se mi taky moc líbil. Nejvíc asi v tý nemocnici, jak seděl u postele Harvyho a mluvil s ním, to jsou jedinečný okamžiky! Myslím si, že hrál líp a líp a natočil by ještě spoustu skvělých filmů. Když to tak píšu, tak je mi zase smutno u srdce a musím si něco s ním pustit. Asi Casanova, tam byl tak veselý a spokojený. I bonusech Casanovy byl veselý a smál se. Připadá mi to, že v té době byl hodně šťasný, narodila se mu Matilda, s Michell byl šťastný. Potom jsem viděla jeden rozhovor s ním, asi po natočení Šesti tváří Boba Dylena a tam byl roztěkaný a ve tváři měl něco, čemu jsem nerozuměla, ale radost to rozhodně nebyla..Miluji tě Heaty
-
-
???
Jaký článek ste to četly a kde to vyšlo?
Já to teda vím o té Lohan z emailu,páč si nechávám posílat všechny novinky co vyjdou o Heathovy..
tak jestli to vyšlo v nějakých novinách tak napište v kterých abych si to mohla koupit...díky.. -
Heath a Lohan
Teda já nepřestávám zírat.Cítím to úplně stejně-podle mě je to pěkný výmysl a i kdyby ne,byla to Heathova věc a opravdu mi je líto Mtchell,že musí slyšet takový věci.Se vším co jste tady řekly souhlasím.Heath byl a je prostě skvělej a navždy pro mě zůstane.A to bez debat.
Nechápu kde to ty lidi z novin berou a proč mluví tak o člověku který se nemůže už bránit.Heatheček se musí obracet v hrobě.Nic to nemění na tom že Heathe miluju a vždy budu,páč je to opravdu vyjímečný člověk.
Takže -Heathy a i vy ostatní-nic si z toho nedělejte,my víme co byl Heath zač a nikdo,nikdo mě ho nesrazí v mých očích..já na něho nedám dopustit..
HEATH JE PROSTĚ NÁŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a hezký víkend -
-
Re: Heath a Lohan
No podle mě je to pěkná blbost!!Nejdřív psali,že před smrtí chodil s Mary -Kate Olsen,ted je to Lindsay Lohan a kdo to bude příště??! *10* Už neví o čem psát,tak si vymýšlejí-a i kdyby to byla pravda,tak to byla Heathova věc s kým byl,stejně jeho jedinou láskou byla Michelle.Dokonce jsem četla,že měl Heath už jedno dítě před Matildou-ale já tomu prostě nevěřím,jenom na něj hází špínu,a je mi Heatha moc líto...a i jeho rodiny že to musí číst.Za pár let se může zase nějaká přihlásit,že s Heathem chodila nebo s ním měla dítě nebo bůhví co si vymyslí!Ale člověk s tím nic nenadělá,bulvár je holt bulvár,a nejhorší je že Heath se už nemůže bránit *9* *9* .Ale v naších očích bude Heath pořád ten nejlepší,a i kdyby o něm napsali tu nejhorší špínu,tak ho budu mít stejně ráda...néé ráda,budu ho MILOVAT pořád stejně a at se všichni ti,co o něm píšou hnusně jdou zahrabat!!Nás neodradí,pro NáS je JEDNIčKA NAPOřáD,nemám pravdu?? *4* -
-
Re: Re: Heath a Lohan
jo jo jak říkáš,pro nás je heath jednička
-
-
-
...???...
Pořád všude čtu jen nadpisy: Ledger a Lohan...bla,bla,bla...Je to hrůza, píšou všude to stejné, byla to fakt jeho věc, a navíc tyhle fámy, to je otřepané, protože je mi moc divné, že ta matka Lohan to volala svému ex, a ,,náhodou´´( já jim dám náhodou) se to dostalo na internet, to je opravdu zajímavé, aby to zas nebyl kousek zviditelnit ještě víc, když už Lohan prosakuje bulvárem a světem šoubysnysu od svých ,,16 let´´, fakt pitomost to řešit, chudák Michelle, určitě na ty noviny všude naráží...Heath už o ničem neví, a oni si z něj dělají pomluvnou hračku... -
-
Heat
Ani nevím, proč mě ten článek naštval, protože pohled na Heata se mě nezmění. Vnímám ho jako hodnýho a citlivýho kluka, který si prostě užíval život. A hlavně ostatním radost rozdával taky - ve svých filmech. Důležitý je to, co pro mě znamená a jeho soukromý život to nemůže ovlivnit. Jen si myslím, že si bulvár může dělat co chce a ten člověk se proti tomu nemůže bránit. A to nejenom Heat. Jeho rodina řekla, že ho znal jenom málokdo a vím jak to myslela. Přesto mám pocit, že Heata znám, že jsem se s ním potkávala a míjeli jsme se po ulici. Ale to už fantazíruju. Jinak už mám Kletbu bratří Grimmů, takže ji co nevidět skouknu. -
-
Re: Heat
máš pravdu, cítím to stejně, můj pohled na něj se taky nezmění, jak už jsem řekl, bylo to jeho soukromí, a pokud si užíval, bylo to jedině dobře, ani chudáček nevěděl, že si toho moc neužije, je mi ho tak líto, pane bože, to se ani nedá vyjádřit.
-
-
-
a navíc..
Jo a ještě, Heath byl krásný kluk, měl velké charisma, tak když na to měl, a byl ženami tolik obdivován, tak co?! Proboha kolik herců je proutníků, a Heath zas moc takový určitě nebyl, ale jak říkám, měl na to, a jestli si to užíval, proč ne?! Co je komu do toho?!!! Byla to jeho věc! -
ach jo
Zuro, Kletba bratří Grimmů je moc pěkná, je to jak jsem řekl úplně jiný žánr filmu, které Heath točil, je to prostě pohádkové fantasy, ale líbí se mi to, jinak knížka je perfektní, jsou tam krásné fotky, a je hodně přehledná, a jsou tam podstatné věci, určitě si jí kup. Jinak mě rozesmutnilo to, co píší o Heathovi, že byl známý proutník, tohle už o něm psali tolikrát, a proboha co je komu vůbec do toho! I kdyby měl více vztahů, no a?! Bylo to jeho soukromí, a já ho jako člověka respektuji, a navíc nikdo mi nemůže zaručit, že to je pravda, a Michelle byla určitě jeho životní láska. Navíc všichni o něm říkají, že to byl velmi hodný člověk, milý a ze srdcem na dlani, a když to řekne jeho otec...) A tyhle fámy jsou hrozné, nevím proč ho bulvár ještě pomlouvá, nebo na něj něco vytahuje, já bych je tam fakt vyfackal! Navíc v té knize se vůbec nepíše o žádné Lohan, a ten spisovatel měl podložená fakta, a celkem přesná, jen se tam zminuje o Olsenové, takže kdo ví, z kterého kolena zas tenhle drb o Lohan pochází, oni si můžou spekulovat o čem chtějí, ale já po tom pátrat nehodlám, mám ho moc rád, miluju jeho filmy, vážím si ho jako člověka, a to mi stačí, a jestli měl románky, kolik jich bylo, nebo jestli vůec nějaké byly, proč by mne to mělo zajímat! HEATH JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ, a je mi líto, že nežije, proboha, a já tu budu řešit, že měl něco s nějakou herečkou?! ani náhodou, a už se to mnohokrát potvrdilo, bulváru se nesmí věřit, protože oni neznají žádné meze, klidně si vymyslí tu njsprostší věc, která je napadne! -
Kletba bratří Grimmů
Zrovna jsem dokoukal Kletbu bratří Grimmů, a jsem zase nadšen. Heath tam hraje takového romantického blázinka, ale hlavně je tam moc roztomilý, jsem rád, že si to s Damonem vyměnili, protože jinak by původně Heath hrál Willa, a Damon Jacoba, ještě že to proměnili. Pěkná podívaná, taková hororová pohádka, no, ale zase jiný odvar filmů, než které třeba Heath často točil, a někdy se čověk na tyhle pohádkové fantasy koukne hodně rád. Ale co, je super, že v tom filmu hrálo tolik českých herců, i ty děti byly české, a mohli poznat Heathe, čeští herci, a viděli ho, je to hrozné, *9*
A super jsou i bonusy na dvd, jak tam ukazujou záběry z natáčení, Heath tam vypadá hrozně mile, je škoda že Gilliam měl s filmem tolik smůly, ale on má asi fajt prokletí. Myslím, ale , že Imaginárium bude hit, podle popisu filmu, hereckého obsazení, bude to hodně dobré, i když to bude provázet smutek, a pochmůrnost, díky Heathově smrti, to bude i trochu horší, ani se nedivím, jeho rodině že ještě film neviděla, a ani neví, kdy se na něj podívá, musí to pro ně být tak těžké ho vidět živého v jakémkoli filmu, a navíc ve filmu, který natočil před svou smrtí, vlastně ani nedotočil, musí tak všichni trpět, je mi jich líto, a Heathe také, je tam tak živý, veselý, a je těžké uvěřit, že už nežije, naproto neuvěřitelné! -
-
Re: Kletba bratří Grimmů
Kletba bratří Grimmů je jeden z filmů s Heatem, který jsem ještě neviděla. Jenom ukázky a vypadá to moc dobře. Dneska jsem četla Blesk a na straně sportu tam najednou na mě kouká Heat - úplně nečekaně, tak mi polilo horko a čtu, že až do své smrti chodil s Lindsay Lohan, to se mi moc nezdá, teď o něm můžou napsat cokoli a už to nikdo nevyvrátí. Psali o něm, že to byl známý proutník. Ale já si myslím,že nebyl. Dokazují to i dva vztahy (Naomi Wats a Michelle), který trvaly dost dlouho. Spíš si myslím, že když už něco bylo, tak hledal útěchu, ale doopravdy po Michelle nikoho nemiloval. Taky se mi moc líbilo, jak o něm Jake Gyllenthal řekl, že byl hodně citlivý a tichý. I když tím "tichý" jsem byla dost překvapená. Myslím, že se rád smál. Už bych si chtěla přečíst tu jeho knížku, ale zatím ji nemám. Vám se líbila? Četla jsem jenom ukázky. Jinak Petro ta tvoje kronika musí být úžasná, jak dlouho ji píšeš a lepíš?
-