-
i já
Zuro
Já tě docela chápu,vlastně prožívala jsem to co ty.A nejen se Zkrocenou horou,mě dostalo 10 důvodú.Já mám taky manžela a dvě děti a přijde mi normální že se zajímám o Heathe.Vlastně by se dalo říct že ho miluju a nikdy na něho nezapomenu.
Víš on Heath to měl v sobě-tu krásu a energii,vůli a člověčinu,jak já říkám.Nehledě na to že jeho charisma bylo a je obrovský.A takový lidi jako je on se rodí jednou za život.I já věřím že Heath úplně neodešel,že tady někde je,mívám ten pocit někdy..a co kniha máš knihu?Líbí se ti?
Já jsem si dokonce založila kroniku a lepím do ní vše co o Heathovy vyjde.
Takže si myslím že tě pochopí i ostatní nejvíc snad Heatcliff.On prožívá to samí co já a ty a další ostatní..
Tak se měj a jo,píšeš o Heathovy moc pěkně..moc pěkně *3* -
heat
26.11.dávají Zkrocenou horu a já jí neuvidím. Hrozný. Poprvé jsem ji viděla 1.1.2009 na Nově a neměla jsem ani tušení co je to za film. S Heatem jsem viděla 10 důvodů a Patriota a brala jsem ho jen za hezkýho kluka, který umí hrát a kterých je spousty. Film začínal v 22.45 hod a já si řekla, že se mrknu tak hodinku a půjdu si lehnout. Jenže jsem koukala dokonce a bušilo mě srdce, brečela jsem a míchaly se vě mě divný tísnivý pocity. Po skončení filmu jsem ještě 10 minut koukala doblba a nemohla se vzpamatovat. Moc jsem toho nenaspala a nesnědla asi týden. Nikomu jsem to radši neřekla, aby si nemysleli, že jsem se úplně zbláznila. To říkám až teď tady Vám, snad mi někdo pochopí. Nemyslela jsem na nic jinýho než jak sehnat Zkrocenou horu. To se mi povedlo 5.1.09. Od tý doby jsem na ni koukala 2x-3x týdně. Bylo to jako droga. Když jsem na film koukala, tak to bylo dobrý, když jsem ho neviděla, byla jsem nervozní. Prostě blázen. Takový pocity jsem snad nikdy nezažila - svírání žaludku, smutek, radost z Heata. Naštěstí mě to pustilo - už se koukám jen 1x - 2x za měsíc. Od té doby jsem sháněla filmy s Heatem, četla všechny články...a to nejsem žádná puberťačka, ale mám manžela a děcka, navíc jsem myslím docela rozumná. Ale Heat mě fakticky dostal. Není dne,abych na něj nemyslela. Myslím, že nemohl umřít, že prostě ta jeho energie, síla, charisma a všechno co z něj vyzařovalo někde je. A pořád mám pocit že je blízko.... -
-
Re: heat
Já jsem měla přesně stejný pocity,také jsem hodně dlouho na ten film myslela a nikomu to neřekla,a myslela jsem si že jsem divná,ale ted vidím,že to není pravda,že víc lidí mělo ty samé pocity jako já.Prostě Zkrocená hora ve mě zanechala opravdu silný pocity,ale zase nemusím na ní koukat pořád,stačí tak 2-3krát za půl rok *4* ,po schlédnutí je mi vždy takový smutno *9* a chci brečet.... -
Re: heat
Úplně přesně jsi vyjádřila i moje pocity, když jsem viděla Zkrocenou horu poprvé. Také jsem si myslela, že jsem blázen, pořád jsem na ten film musela myslet, nic jiného mě nezajímalo. Když jsem sehnala DVD, pořád jsem si ho pouštěla jako ty. A vždycky jsem to hrozně prožívala a brečela jsem. Sehnala jsem si i povídku, podle které byl film natočen, a ta byla snad ještě smutnější než film. Od té doby také miluju Heatha a zajímám se o všechno, co se ho týká.
-
-
...
Například jsem o něm jednou četl, že na něj jeho sousedka řekla, že byl Heath špindíra, a podobné nesmysly, jen to už o čem píší vypovídá, o jejich cíle, znemožnit celebritu, nebo umělce tak chabým způsobeb, a ještě k tomu, když už je po smrti, tak na něj vytahují takové kraviny, které ani nejsou zajímavé! Útok novinářů na Heathe po smrti je jasný, když už za jeho života ho soustavně obtěžovali, byli jedním z důvodů rozchodu Heathe a Michelle, a k tomu se někteří vyjadřují o tom, že paparazziové jsou jednou z příčin Hethovy smrti,- prostě byl pod nátlakem.
Jinak kdyby Heath žil, klidně bysme ho mohli jednou potkat, mohli bysme jet na nějakou premiéru jeho filmu, taky se mu líbilo v Praze, takže je jasné, že by česko ještě navštívil, prostě bylo by k tomu spoustu příležitostí. Ale tak už ho neuvidíme nikdy, a o tom jak mi je líto jeho smrti, Heathe samotného, tak je zbyečné mluvit, zmiňoval jsem se o tom už tolikrát, že ani nevím jak ti lítost vyjádřit- prostě Heath je ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE, ONE.......co víc říct. -
-
Re: ...
g
-
-
...
Petro, smutky k tomu prostě patří, hold s tím nepohneme, ale myslím, že ten kdo říká, že jsme až moc citliví v téhle věci, nebo že přeháníme, je vedle! Je to jen krásný důkaz toho, jak jsme citliví, a jak nás smrt Heathe zasáhla, i když jsme ho vlastně neznali, ale dokonale jsme ho poznali jako herce, a to je také důležitá část poznání. Víme, jak hrál, jaká používal
gesta, a něčím nás šíleně ohromil, a takový cit, jaký máme my, má málo lidí, někteří to vnímají smutně, ale normálním způsobem, jiní zase berou tuhle záležitost až moc chladně, ale my né, máme ho rádi, je našim idolem, vážíme si jej jako osobnosti, a uctíváme jeho život a kariéru. Je snad na tom něco nesmyslného, nebo špatného,??? není!
Co se týče rozmnožování zpráv o jeho smrti, a o tom, že spáchal sebevraždu,- dnes mě už tyhle zprávy nudí, znám dobře příčinu jeho smrti, četl jsem co řekla hlavní doktorka, která pitvu prováděla, a v knize píe i jeho otec Kim o tom, že Heathe zabilo smíchání léků- tak sakra proč nás bulvár krmí těmi nesmysly?! Je to až trapné, za chvíli to budou 2 roky od jeho smrti, a oni se v tom snaží najít stále nová fakta, která ale neexistují. Sebevraždu podle mne nespáchal, ale v jednom Petro jsem si jistý- Heath musel být v nějaké depresi, a možná že byl tak unaven a vyčerpán vším co ho trápilo, a pracovně vytěžovalo, že v tom osudném okamžiku bylo asi jedno , kolik těch tabletek bere, prostě o tom neuvažoval, což si nedokážu vysvětlit, protože smíchat 6 druhů prášků, a ještě k tomu ve velkém množství, nechápu to, jak asi v tu chvíli uvažoval, nějaké nervové problémy mít musel, možná měl nějaký zkrat, to se stává často, a nebo jen polikal, a nepřemýšlel, co se asi stane, ale úmyslná sebevražda to určitě nebyla!
Prostě se předávkoval, co se tam odehrálo, to ví jen Heath, ale nebudeme tu věčně spekulovat, já ho jako člověka respektuji, a i kdyby tu sebevraždu spáchal, nijak bych proti němu nebyl, respektoval bych to, protože by to byla jeho volba, a do jeho vnitřních problémů prostě jiný neviděl.
A zase kdyby tu sebevraždu spáchal, aspoň bychom věděli, že to chtěl, ale když pomyslím, jak si nevědomky vzal toho tolik, nějak mu to nepřemýšlelo, a nakonec zemřel, i kyž to nechtěl,- tak mne to drásá, a je mi ho ještě více líto. -
smutno
Lidi co mi to proboha děláte,vaše příspěvky jsou někdy plné smutku a neštěstí...tak zrovna poslední 3.Tady jde vidět že Heath byl a pořád je nejvíc milovaným člověkem ne této zemi...je mi z toho tak smutno že tady není a už nikdy nebude,myslím fyzicky,protože v naších myslích a srdcích je pořád a navždy bude.Je mi tak smutno po něm a tak strašně mi chybí,že je to k nevydržení a ukápne i ta slza pro něho. *9*
Není to fér,že umřel,byl tak mladý a plný života i když byl unavený,ale pořád měl pro co žít.Měl nás,Matildu a v neposlední řadě Mitchell i když to tam bylo všelijaký,ale pořád jsme tady byly.
Zrovna včera jsem byla na You tube a psaly tam že Heath spáchal sebevraždu-proboha- on by se nikdy vědomě nezabil,proč by to dělal??Já věřím že to byla nešťastná nehoda.A co vy myslíte?
Taky psaly že Heath navštěvuje Mitchell jako duch a že se ho poprvé bála jako ducha.Co já bych za to dala kdyby dal vědět že o mě ví!!!!!Lepší by bylo kdyby žil a já ho směla osobně potkat a podat mu ruku a mluvit s ním a říct že je to ten nejbáječnější člověk na světě.No ale bohužel,snad v příštím životě..
A když to tak vezmu takovej člověk jako byl on se už nenarodí,on byl a je vyjímečný jak svou krásou tak svým talentem a v neposlední řadě svou člověčinou.Škoda Heathy že jsi umřel bude mě a nás to bolet po zbytek našeho života.S láskou a úctou ti vzdávám hold..MILUJU TĚ..a nejen já ale i další a další kteří by daly já nevím co abys mohl žít..Prostě jsi NÁÁÁÁŠŠŠŠ a vždy budeš...
No tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pište,cokoliv hlavně pište...tak ahoj.. -
...
Vidět Heathe zblízka- to je můj sen, který se nikdy nesplní. Proboha být s ním v kontaktu malou chvíli, nebo mu podat ruku, - to by se nedalo mluvit o zážitku, ale o něčem co nelze popsat, je to asi tím, jak mne a vás upoutal, jak působí, je to nějaká jeho moc...Ti, kteří měli tu možnost s ním být, a mohli poznat jeho osobu, by si toho měli vážit, a vlastně ti lidé ani neví, že po jejich známosti s Heathem touží miliony lidí, včetně nás.
Každý by to chtěl, kdo ho má rád, kyž ho vidíte ve filmu tak na vás vysílá ohromné kouzlo, prostě polikáte každý jeho pohled, gesto, či herecký projev, nikdy jsem to u žádného herce neměl, ale u něj to mám, - Heath byl prostě zázračný, nejlepší, a je stále nejlepší, u něj člověk jednoduše NEMÁ SLOV! -
Heat
Včera, když jsem se se dívala na Patriota, tak jsem pořád musela myslet na to, proč se mi filmy s Heatem neokoukají, proč mě pořád (třeba když se včera usmál - ty vrásky kolem pusy) mrazí v zádech i když se na jeho filmy koukám pořád. Nikdy se mi třeba nestalo, že bych nějaký film chtěla vidět 3x. Ale Zkrocená hora, Patriot, 10 důvodů ... ty můžu vidět furt. Nebo nedávno Ruce pryč. Od televize se nemůžu odtrhnout. Co to měl v sobě za sílu, že tohle dokázal? Proč se mi třeba ani ve 12 hod v noci nechce spát? Chtěla bych ho poznat jaký to byl člověk, chtěla bych s ním alespoň 5 min. mluvit a koukat na něj zblízka. Nikdy na něj nezapomenu. -
-
Re: Heat
Další člověk, co cítí uplně to samé co já....byla bych nejštastnější, kdybych se s nim mohla aspon seznamit...nebo ho poprosit o autogram...chybi mi...moc:(
-
-
...
Jak jsem včera viděl Heathe v Patriotovi, kde je prostě jedinečný,no ani slunce nemá tolik krásy a energie jako měl v tomhle filmu on, tak jsem si říkal, že se to opravdu nemělo stát! zemřel naprosto zbytečně,- prostě je to úplně mimo, chyba velká, nehorázná, prostě celé to je špatně,- bohužel se to nedá napravit.
Ale je mi ho fakt moc líto, taky je mi líto toho, že už nikdy nebudu vy všichni , mít ten pocit, že se těšíme na něco nového,- film, takový ten moment, kdyby někdo přiletěl na diskuzi a napsal, že má super novinku, že Heath natáčí nový film, nebo že bysme viděli na netu fotky paparazziů, kteří ho vyfotili včera před jeho domem- tyhle všechny chvíle bych chtěl moc zažít!!! strašně si to přeju, a vyloženě mě to štve, když vím, že se to prostě nestane, ale hýbat se s tím nedá, to víme všichni, a musíme to takhle vzít,- stejně ho mám moc rád, a myslím na něj,- pro mne je totiž radostí, energií, a jakýmsi neuvřitelným tahákem, protože stále víc mě to k němu táhne, je takový spouštěč kouzla a lásky zároveň, nevím jak to popsat...) Ale vím a doufám, že to většina z nás cítí podobně, někteří aspoň určitě))) -
Patriot
Včera Patriot zase se mnou zacloumal, když tam Heath ležel mrtvý a když jsem si uvědomila, že tak ležel za pár let opravdu.... Ale musíme si ho zachovat ve vzpomínkách jako krásného, mladého herce, který měl obrovský talent a byl plný energie. -
těším se
Tak sme se všichni dočkaly konečně budou dávat Zkrocenou horu těším se na ten den,už aby to bylo!!!!!!!!!!!!!!!Tak pa