Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Víte, těší mě dny, kdy to na téhle diskuzi prostě jede, a působí to moc dobře, jkaoby Heath žil, asi víte jak to myslím, prostě je super ho řešit, chválit, a těšit se z něj, a tak to má být- prostě pro nás tu zůstává dál...
  • heatcliff

Konečně

Takže jak už tu bylo zmíněno, Zkrocená hora 26. 11. od 20 hodin, nejdřív jsem to málem přehlídl, protože jsem čekal, že to dají jako tv tip, ale oni se o tom vůbec nezmínili, nechápu proč. Jinak taky v TV Star píšou o filmu, který měl Heath natočit , jmenuje se Strom života, a místo Heathe, to zahraje Brad Pitt, celkem zvláštní, protože jsem četl rozhovor s Heathem, kdy o tom filmu píše, jak ho bude natáčet *9* No a nakonec zemřel, a místo něj nasadili Brada Pitta- asi dobrá volba, ale i tak je to zvláštní, mohl být další film s Heathem, no nic...
    • Re: Konečně

Já už se taky tak těšííím *14* ....ale čekala sem že ZH bude o víkendu,a jelikož trvá 2,5 hod.,tak mám obavu,že nevydržím až do konce.Každopádně jsme se ale už konečně dočkali,a že to bylo dlouhý čekání.Mě se taky nikdo z herců tak moc nelíbil jako právě Heath Ledger,nikdy jsem tak nebyla přilepená k obrazovce u nějakého filmu jako právě u filmů,kde hraje Heath....prostě ho "žeru" *14* *4*
      • Re: Re: Konečně

Já mám Heatha také moc ráda. Vždycky, když si pouštím nějaký jeho film nëbo ho vidím v TV, mám takový slavnostní pocit a když se objeví, připadá mi, jako kdyby to byl nějaký můj kamarád nebo příbuzný, jako bych ho znala osobně. Nevím, asi ten pocit neumím dost dobře popsat, je to prostě miláček. ak za chvíli u Patriota!
  • Už je to tady!!!

26.11. ve 20.00. - ZKROCENÁ HORA!!!!!!
  • petrahladilova

dneska

joooo dneska,dneska a dneska je Patriot.Manžel říkal že půjde spat k děckám abych měla klid...zlatíčko aspoň si to vychutnám pěkně v klidu ten filmeček..prostě nádhera...no a pak ještě ta Zkrocená hora ..když se daří tak se daří se fakt těším jak malá holka....
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a večer u telky ahooooj......
    PS:já tak Heathe strašně miluju a obdivuju,že to až někdy bolí..máte to taky tak???
    • heatcliff

Re: dneska

Jo Petro taky to tak někdy mám, jsem hold oba hrozně citliví, co se týče Heathe, a myslím, že někteří také *3* *9*
      Mám to úplně stejně, ale nikdo by se tomu neměl divit, Heath prostě jednoduše všude zářil, a když mě tak dostal jako herec,- to je vlastně vůbec poprvé, co mám za idola herce, nikdy jsem nevěřil, že by mě nějaký herec takhle dostal, ale jemu se to povedlo! A zrovna si ho člověk tak zamiluje, ale bohužel ví, že už nežije, to je dvojí podoba...)
      Ale já na něj budu myslet vždy- je to prostě HEATH LEDGER- JEDEN A JINÝ NIKDY NEBUDE, TO VÍ KAŽDÝ! ( A MY VŠICHNI TO VÍME DVOJNÁSOB)! *3* *9* *4*
      • petrahladilova

Re: Re: dneska

Honzo,to si řekl moc pěkně o Heathovy *3* .Já jsem opravdu někdy citlivá co se týče Heathe a nemůžu a ani nechci věřit že už nežije i když vím že opak je pravdou.Bude to 2 roky co umřel,ale mě to pořád bolí a vím že NIKDY nepřestane,protože Heath byl a stále je vyjímečný člověk.Takovej se rodí jednou za život a je opravdu škoda že nám ho osud tak nemilosrdně vzal a neohlížel se na to jak nám všem bude.Je to nespravedlivý a hloupý a nemělo se to stát,aspoň ne jemu a ne tak brzo kdy mu začal svět ležet u nohou.A k tomu Matilda.Beruška malá-měla tak strašně málo času poznat svýho jedinečnýho tátu.Ale já věřím že Heath tam někde na nás kouká a je pyšnej jak na nás tak hlavně na Matildu,protože z ní je opravdu krásná mladá slečna,která se tak podobá svýmu tatínkovy.
        Takže myslete všichni na Heathe,protože já věřím že se s ním v nebi nebo kdekoliv jinde setkáme a vzdáme mu úctu a obdiv.Doufám že v příštím životě budu mít tu čest ho opět znát a že nám tak brzo neumře.
        Já Heathe opravdu moc MILUJU a nikdy nezapomenu.HEATH je prostě NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠŠŠŠ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak na to myslete....
        No tak to by bylo-mějte se HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heatha-zaslouží si to!!!! *14*
      • emo-anne

Re: Re: dneska

ne jen vy dva...když mám blbou náladu tak bulím hned, jak si na měho vzpomenu....a na něho myslím neustále, 24 hodin denně....MILUJU HO SNAD JAK JEŠTĚ NIKOHO....A NEJVIC SE TESIM NA TY FILMIKY ZAS:-*
  • rebus

OOh anoo

Joo .. dneska ve 20:00 na Nova cinema bude dávat Patriot!.. oo už se těšim na ten jeho zářivej úsměv!! xD
    • emo-anne

Re: OOh anoo

videla sem ukazku na nove....dneskaaaaa supeeer:-*
  • heatcliff

Kletba bratří Grimmů

Právě jsem přišel z Bontonlandu, koupil jsem si tam Kletbu bratří Grimmů, tak se těším až si jí pustím, navíc jde o pohádku, dá se říct, tak jsem zvědav, jak Heath v té roli bude působit...) *4*
    • Re: Kletba bratří Grimmů

Já ji mám na DVD a viděla jsem ji už asi pětkrát, moc se mi ten film líbí, Heath je tam roztomilý, roztržitý, nesmělý, zahrál to skvěle. Je to jeden z mých nejoblíbenějších Heathových filmů. A zítra se moc těším na Patriota.
  • heatcliff

Snad...

Toto pondělí by už podle mě mělo být známo, kdy bude Zkrocená hora, to znamená nesmíte si zapomenout koupit TV Star...Jinak v pondělí je Patriot, ten konec ale- kvůli něj se mi na to nechce moc dívat, ale i tak budu, Heath je tam totiž slunce! Tak myslete na Heathe, a těšte se na pondělí, teda snad těšte, doufám že už uvidím na nějaké straně Zkrocenou horu!...)))
  • heat

Moc se těším na Zkrocenou horu, i když jsem ji viděla už nejmíň 100x, ale v televizi je to něco jinýho. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte jak se dostanu k videoklipu který tu nedávno ještě byl, ale teď tu není. Jmenoval se Because of you a byl to klip ke Zkrocený hoře. Heat je prostě úžasný a nikdy jsem žádnýho herce tak neobdivovala a nedovedu si představit, že se někdo jemu podobný ještě objeví. Jeho filmy mě přenáší do jiných světů a jeho charisma mě vždycky do sebe úplně vtáhne (je mi hrozně smutno). Tak se mějte moc hezky a jestli někdo víte, tak dejte vědět.
  • emo-anne

pribeh rytire

divali jste se na ty nepouzite sceny z pribehu?:)
    • gallacher

Re: pribeh rytire

jojo divala,nadhera *4*
    • Re: pribeh rytire

Zkoušela jsem to , ale nejde mi to otevřít.
      • emo-anne

Re: Re: pribeh rytire

MR & MRS CHAUCER'S DELETED SCENE *** A KNIGHTS TALE

to je cely nazev...zadek si to na youtube do vyhledavani:) je to sranda:)
        • emo-anne

Re: Re: Re: pribeh rytire

promin zadej:D chyba
          • Re: Re: Re: Re: pribeh rytire

Tak už jsem to viděla, je to super. Heath je tam zase nádherný jako vždy. Díky. Jinak to tady zase nějak zamrzá, ne? V pondělí bude Patriot, na Cinemě stále upoutávky na Heatha v Patriotovi a Jakea ve Zkrocené hoře a ohlas žádný. Polepšete se.
  • Zkrocená hora

Tak včera jsem na Cinemě dvakrát viděla kraťoučké upoutávky na listopadové filmy a mezi jiným tam byla i Zkrocená hora!!! Takže by měla být v TV už v listopadu. no snad se konečně dočkáme. Doufám.....
    • petrahladilova

Re: Zkrocená hora

treba se uz konečně dočkáme..té Zkrocené hory...mám ji na dvd ale i kdybych se stokrát na ni měla dívat tak mi to vadit nebude..tak pa...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit