-
narozeniny Matildy
Včera jsem se na počítač nedostala,tak dodatečně Matildě přeji vše co jen chce hlavně hodně hraček a pak aby hodně slyšela o svým tatínkovy.Heath tě miluje Matildo,na to nikdy nezapomínej...
Tak krásný narozeniny... -
-
Re: narozeniny Matildy
Já přeji opožděně taky všechno nejlepší Matildě,hlavně aby byla v životě štastná a nikdy nezapoměla na svýho skvělýho tátu....
-
-
.
Matilda dnes slaví narozeniny, ale moc jich vás tam nepopřálo, a když už je to ta Heathova dcera...))) -
matilda na mapách google
když si v mapách googlu zadáte hoyt street 126.a dáte si tam to zobrazení ulic.tak když se dostanete na křižovatku hoyt st a dean st.na rohu má michelle šedivej barák.tak u přechodu stojí skupinka lidí a když se podíváte za ní je tam strom a vedle toho stromu je vidět matilda,má na sob2 růžové šatičky v kterých jsem jí už viděla na fotce.tak se koukn2te *3* -
-
Re: matilda na mapách google
drsně,Matilda -
Re: matilda na mapách google
Ahojda, mrkla jsem se na ten tvůj odkaz a máš pravdu, opravdu tam je vidět Matilda...máš výborný postřeh, toho bych si asi nikdy nevšimla*4* -
-
Re: Re: matilda na mapách google
jj pani to je zajimave ze sis toho vsimla:)
-
-
-
podoba
jj podoba je tam fakt velka:) aji moje mamka to rika:) a zitra ma mati 4 roky:) -
Neuvěřitelná podoba!
Proboha Matilda je opravdu celý tatínek!
Je až neuvěřitelné jak je mu podobná, na jedné fotce, když se zamyšleně dívá na Michelle, to vypadá jakoby to byl Heath v těle Matildy- prostě podoba šílená, a to je také dobře...
Je to zvláštní, vidět člověka, který mu je tak podobný, nevím proč, ale trochu mi to přidalo radost, jakoby Heath opravdu stále žil...Tak namě ta podoba působí...Jinak jim to moc sluší jako mamince a dceři, - nádherné slečny, jen co je pravda! *3* Heath by na ně byl patřičně pyšný! a myslím, že tam někde nahoře je...))) *3* -
nove fotky
ahojky,
http://justjared.buzznet.c om/2009/10/26/michelle-williams-and -matilda-ledger-take-flight/
toto jsou nove fotky matildy a michelle...matilda ma delsi vlasky a sla poprve do skolky:) je krasna....sak mrknete:) -
-
Re: nove fotky
určo se kouknu :) ..teďka zrovna koukám na primu na hádej kdo lže..mluvili tam o Heathovi.. *4* -
-
Re: Re: nove fotky
a co rikali?:)
-
-
-
Patriot
Dnes jsem si půjčila od kámošky v práci program na 14 dní,a jak jím tak listuji a hledám kdy už budou dávat Zkrocenou horu,tak jsem si všimla,že budou dávat Patriota,na Nova Cinema 9.11. v pondělí od 20 hod.Sice ho nedávno dávali,ale to bylo pozdě v noci.Tak doufám že jsem někoho aspon trochu potěšila *7* *3* ,ale stejně se nejvíc těším na Zkrocenou horu,protože to je Heathův nej film *14* *4* -
?
Ahooj =)
Možná jste to tu už probírali, ale slyšela jsem, že premiera Imaginarium .. bude posunuta?? Je to pravda??? =( -
-
Re: ?
ano na 21. ledna 2010
-
-
,...
Mariňák bude ve 23.10, jinak Zkrocená hora bude určitě, oznámila to oficiálně Nova, a navíc už běžely v září ukázky na podzimní filmy, a mezi nimi byla i Zkrocená hora, spíše si myslím, že jí plánují blíž k vánocům, přece jen to je úspěšný film a hodně diskutovaný, ..no uvidíme, ale bude určitě! -
Brokeback mountain zas ne...
Tak dnes jsem si s očekáváním koupil TV Star, a nalistoval na program Nova Cinema- ale bohužel zas nic, to znamená, že do 12.listopadu ještě v tv nebude.
No tak uvidíme...
Jinak je v sobotu na Primě ale film s Jakem Gillenhaalem- Mariňák, vím, že tohle není jeho diskuze, ale já ho prostě mám s Heathem nesmírně spjatého, a vždy když vidím Jaka, myslím i na Heatha, takže se kdyžtak dívejte...)))
A myslím, že takhle spajtého ho má spoustu lidí, a navíc byl to jeho velký přítel, a konec konců je to kmotr Matildy,...) -
-
Re: Brokeback mountain zas ne...
Doufám, že to s tou Zkrocenou horou nedopadne jako na jaře, kdy se také proslýchalo, že bude v TV, a nakonec nic. Na Mariňáka budu koukat určitě, také mám Jakea spojeného s Heathem. A v kolik vlastně na té Primě bude?
-