-
pisnicka
http://www.youtube.com/watch?v=y4U3 0XPUdJA
toto je odkaz na nejhezci pisnicku...je to pisnicka která hrála, když se heath ztrácel ke konci v tom stinu...nejvic me to rozplacee vzdycky...kdyztak je to pisnicka od powderfinger-these days...hrali ji i na pohrbu...boze jak ja ho porad miluju...a milovat budu:-* -
-
Re: pisnicka
*14*
-
-
...
Když to tady tak všechno čtu, mám pocit, že asi nikdy nemůžeme přesně vychválit Heathe. Aspoň já to mám tak, že si myslím, že takovou chválu jakou bych chtěl na něj říct, neexistuje, protože byl prostě perfektní, a to je to nejmenší slovo...
Myslím, že k Heathovi by se hodila jedna věta z jedné písničky:
Byla to taková show, ale ta už skončila, tak se uklonil a život jde dál...)Je to z angličtiny, ale pro mě mnohdy vystihující.
Je totiž jasné, že Heath zdaleka neukázal vše, čím by nás ohromil,i tak jak říkáš Petro- v jeho filmech a rolích bude navždy žít dál, a pro mě také-
HEATH JE A BUDE PROSTĚ HEATH...- pro mne to je POJEM! -
-
Re: ...
pro mě je Heath taky pojem a já si ho moc vážím.On je prostě skvělí a nikdy nikdy mě nepřestane udivovat jeho hraní a on samotný.Prostě Heath je nááááááášššš!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!Napořád...
-
-
ruce pryč
No myslím že jste tady už všechno řekly.Heath byl prostě dokonalý a na to že mu bylo 19 hrál super.Nejvíc se mi líbil v tom vlaku byl tam takový zadumaný a ty rty..bože ty rty...prostě nádhera,co víc říct.Už se těším až budou dávat Zkrocenou horu...
Honzo-já to taky tak cítím když čtu jeho knihu--že jsem totiž v jeho světě a v té knize jako by neumřel už jen proto že tam jsou věty který sám řekl a je to jako by žil a říkal nám co si myslí a co cítí.Já prostě Heathe miluju nade vše a vždy si ho budu vážit jak si jen člověka vážit lze.Pro mě Heath Ledger nikdy neumřel protože on žije v mým srdci a ve filmech které nám tu zanechal.
Heathy děkuji za to že jsi byl a pořád jsi.Miluju tě...navždy.Nikdy nezapomenu... *14* *3* -
-
Re: ruce pryč
Nevím, co ještě dodat. Všechny pocity, které jsem měla, jste tady už tak krásně vyjádřili, že bych to líp neuměla. Heath tam byl moc krásný, zvláště, když se tak usmíval, jak to nedovede nikdo jiný. Také mě překvapila jeho fyzička. No prostě zase jeden krásný zážitek. Moc, moc hezké!
Také si jeho knihu čtu často a pořád dokola, zrovna tak, jako si často a pořád dokola pouštím Zkrocenou horu i jeho ostatní filmy. Moc se těším, až bude konečně v TV.
-
-
Nemám slov....
A tak kde začít....No těžko říct, protože Heath byl zase perfektní, krásný, okouzlující a film byl sám o sobě hodně zajímavě udělán.
Ale Heath byl prostě jendička, ty jeho oči, a v tomhle filmu byl chvílemi šíleně roztomilý, a chudáček. Prostě úžasné, nemělo to chybu!!!
Byl ohromě talentovaný, a to mu tam bylo 19 let, a už tehdy si myslím měl vysoce našlápnuto na kariéru špičkového herce.
A taky musím zmínit jeho postavu v tomhle filmu- WOW!
Vypadal tam perfektně, měl kondičku, jen jsem koukal, jak tam boxoval, zbíral jsem dech...opravdu...!
No prostě nádhera, a už vím, co na něm tak zbožňuji,- jeho hraní mi přivádí šílenou radost, je to vždy tak skutečné a autentické, že se mi nechce věřit, že to byla jen pouhá role.
On byl, je a bude nejlepší, tomu věřte, v jeho generaci byl pro všechny nemalou konkurencí!
Jsem nadšen, prostě Heathe, smekám a dnešní noc patří tobě! -
ruce pryč
boooze ten film je skvelej...a jak odchazel ke konci od toho pandy a jak se ztracel v tom stinu...nevydrzela sem to a spustila sem par slz...a ke konci taky...jak se ztracel v tom stinu uvedomila sem si ze mezi nami neni...:( ae potom sem si rekla ze v nas stale zije...a mela sem pocit jako kdyby byl u me...pste nadheraa...MILUJU HO NAVZDYY:-* -
-
Re: ruce pryč
jj nádhera...ten film je fakt super Heath tam bol krásny *4* Heath 4ever -
-
Re: Re: ruce pryč
prostě úžasný...
-
-
-
..
lidi já se tak těšiim..už jenom hodina..
Až zas uvidim Heatha..alespoň ve filmu,když už to jinak nejde..bohužel -
...
Petro mám to naprosto stejně, a pokud si myslíš že jsi blázen, a dokola četš knížku,tak po tom já jsem ještě větší blázen, tu knížku jsem totiž četl asi 5 krát, a máš naprostou pravdu v tom, že můžeš kdykoli narazit na něco, co jsi minule přehlédla, já to mám stejně.
A navíc rád se k té knížce vracím, vždy si říkám: tak a teď se zase vydám do světa Heatha a budu cestovat jeho životem a je to super...nejsi blázen, a pokud jo, je nás víc!
Také na něj myslím, a na film se těším hrozně! *3* -
tak dnes
Konečně je sobota a bude film s Heathem Ledgerem *15* *3* !!!!!Taky se tak těšíte??Já si musím natáhnout budík ....radši...nerada bych to zaspala.Tak doufám že nás bude co nejvíc a zítra tady,sem ten film neviděla tak se strašně těšíííííím *15* .Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a v noci u filmu ahooooooj.... -
800!
Tak lidi, právě přidávám 801 příspěvek, takže zatím tu je800 příspěvku bez toho mého,no...
Super, jen tak dál, tak na další 800stovku!
Dnes v noci Ruce pryč, tak se dívejte!Už se těším, zatím! -
-
Re: 800!
jj nejviic se tesim:-* -
Já se budu dívat také určitě, už se moc těším. A zítra si o tom popovídáme. Tak po půlnoci u TV!!! -
na ruce pryč se určo budu koukat!..To nemůžu zmeškat!
-
-
...
Nebudeme se tu dohadovat, protože, jak každý tvrdí něco jiného, mi to dělá v hlavě taky pěkný guláš, jak jsi Lenko podotkla.