-
...
Krom toho, zajdi si na neoficiální web Imaginária, tam najdeš všechny důležitá data, i to, že v jiných zemích a městech se Imaginárium objevuje už od října, dokonce na slovensku bude v prosinci! -
...
No ten článek o přeložení před oscary jsem četl pěkně dávno!
Co já vím, premiéra byla v Londýně na začátku října, a v NewYorku minulý pátek. -
...
Lenko 32, máš asi chybné informace, tehdy jsem psal já, že premiéra Imaginária bude v den před výročí jeho smrti, takže je možné že sis to špatně přečetla. A Imaginárium mělo světovou premiéru někdy kolem 14.října v Londýně! V americe už tedy také bylo- takže nevím kde jsi četla, že světová premiéra bude až v prosinci, máš fakt chybné informace- to se stává.
Navíc se tady o té premiéře v Londýně dlouho psalo...
Jinak také se těším na Ruce pryč! Bude to krásné, že ho zas uvidím ve filmu, který jsem ještě neviděl, navíc tak mladého! v Tv Mini je o filmu malý článek, a je tam malá fotka, a Zkrocená hora zas nic! Tak snad už tohle pondělí v programu bude.
A Petro to je super, že máš takové sny s Heathem...))) *4*
Je vidět že na něj opravdu myslíš, jako my všichni, že?!
Tak se mějte a zatím...)
PS: a po skončení Ruce pryč napište své pocity z filmu, myslím že zklámani nikdo nebudeme...) -
-
Re: ...
Ahoj,jo hezký to je jen kdyby to nebylo takový smutný ten sen.A máš pravdu myslím na něho pořád,asi jsem cvok ale jeho knihu čtu právě po 3. ale vždy se mi vryje do paměti co sem třeba přehlídla.Na HEATHE totiž nejde zapomenout,že?Tak pa Honzom a všichni... -
Re: ...
http://zkracovatko.cz/7k0 -
-
Re: Re: ...
já se nepletu, je mi líto
http://kultura.idnes.cz/posl edni-film-ledgera-odklada-premieru- chce-oslnit-tesne-pred-oscary-1ia-/ filmvideo.asp?c=A090918_131139_film video_tt -
-
Re: Re: Re: ...
je mi líto pokud se pletu, protože je fakt, že v novinách si s tím hlavu nelámou a pokud nastane nějaká změna, tak o tom už nanapíšou. Pokud se nepletu, tak ta premiéra o které píšeš Ty byla 6.10., ale myslela jsem , že je to předpremiéra té světové, jak jsem dala do odkazu.Ještě včera bylo na Čsfd datum světové i české premiéry a dnes tam půstalo datum pouze té čeké, takže i já začínám váhat a mám v tom guláš
-
-
-
-
sen
Lidi dnes se mě nechtělo ani probudit,zdálo se mi o Heathovy.Byl to sice smutný sen ale viděla jsem ho *9*
Já se těším na sobotu noc a na Ruce pryč.Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a já se do soboty ještě ozvu tak paa.
Miluju tě Heathy Ledgere a moc nám chybíš... -
-
Re: sen
Já se také nemůžu dočkat soboty. Moc se těším na Heathův film, který jsem ještě neviděla. Včera jsem si koupila Ples příšer, i když to zrovna není můj oblíbený film, ale zase mám další do sbírky Heathových filmů. Tak v sobotu!!!
-
-
Imaginarum
Je to asi jedno, ale co já vím, tak světová premiéra Imaginária je až 25.12.2009, takže nevím, jestli Heatcliff má ještě nějaký jiný zdroj informací. Je možné, že někde na festivalu se film už promítal, ale myslím, že když celosvětová, tak to platí i pro Ameriku. U nás jak víte až 21.1., což není v den úmrtí, ale den před.Jak tady taky někdo omylem napsal. Fanoušci by tyhle věci měli vědět, i když jsou na světě mnohem důležitější věci-jako zdraví a duševní pohoda. Já taky stále vzpomínám a zdravím současné i ty fanoušky, které tady už není tak často vidět. -
-
Re: Imaginarum
To sem tady omylem napsala ja,protoze me zmatl clanek ktery em cetla,ze ta premiera bude na den jeho umrti, netusila jsem ze to zmeni nebo co se stalo....tak se omlouvam -
-
Re: Re: Imaginarum
to nevím kdo to psal, ale bylo tam i datum jako, že premiéra bude toho 21. a ten dotyčný tam napsal, že to je den jeho výročí úmrtí a že bude plakat jak želva nebo něco v tom smyslu, já jenom, že jste tady velcí skalní fanoušci a ani neznáte den jeho úmrtí, což je trochu k zamyšlení.......ale což, hlavně když se Vám opravdu líbí jeho filmy a vzpomínky na něj Vám někdy pomůžou k zlepšení nálady nebo k přátelení s lidmi s kterýma je fajn si někdy popovídat a nebýt sám...takže neberte tyhle mé připomínky nějak osobně -
-
Re: Re: Re: Imaginarum
ale ja si pamatuju jeho datum umrti,na to bych nezapomela nikdy...ja sem cetla ze to bude 22.ledna.....tak sorry -
-
Re: Re: Re: Re: Imaginarum
blbe si to pochopila......ty si psala ze to bude 21. a ja sem cetla ze to bude na jeho datum umrti..coz vim ze je 22.ledna... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Imaginarum
nevím, nemám čas pátrat po minulých příspěvcích, jen by bylo smutné to nevědět,možná jsem to vážně špatně pochopila....takže kdo neviděl Ruce pryč, tak koukejte, je to ze stejné doby jako 10 důvodů a Heath tam vypadá přesně jako v tomhle filmu. Je to něco jako ve stylu Pulp Fiction po australsku. Pár herců z tohoto filmu jsem zahlídla na jeho posledním rozločení v Austrálii. Tak se hezky bavte. *3*
-
-
-
Re: Re: Re: Imaginarum
myslim ze to bylo fakt nedorozumeni...na jeho datum umrti se zapomenout neda:'(
-
-
-
-
T-Shirt Heath
Ahojky *3* chcela by som sa vás opýtať či nemajú v českom Bontonlande trička Heatha alebo Jokera??? I Love Heath 4ever *9* *4* -
koření 2
Já se na to koukala abylo super slyšet o Heathovy.Jo a v Superstar zpívala Ištvancová píseň z 10 důvodú-hned jsem si vzpoměla na Heathe a bylo mi smutno tak jelikož mám neschopenku tak si budu pouštět jeho filmy.Tak se mějte a díky za tipy v Bravu a Tv mini.Ahoj -
Bravo
V novém Bravu je malinký článek o Heathovi - jeho fotka + 2 věty. Sice nic moc, ale aspoň něco :) -
bla bla :)
To nepsala žádná MJ ale tk co už detajlek :) Pro někoho možná zcestné pro mě vystihující. -
-
Re: bla bla :)
a o čem je řec?
-
-
Koření
Právě jsem dokoukala na TV Nova v pořadu Koření reportáž o filmu Imaginarium, o tom, že uprostřed natáčení zemřel herec Hsath Ledger, že režisér nejdřív myslel, že film vůbec nedokončí, a pak nahradil Heatha třemi jinými herci, což všichni víme, ale zase mě to dojalo, ale byla jsem zároveň ráda, že zase vidím v TV Heatha. Je tam teď tak málo. Ale už se těším na příští sobotu a samozřejmě na to, až konečně budou dávat Zkrocenou horu. -
-
Re: Koření
Jéé tak to mě strašně moc mrzí,že jsem neviděla koření,vlastně viděla ale jen konec *9* .Ale myslím,že Koření opakují na Nova Cinema,ne*7* ,jo zrova jsem se koukla na program a opakují to dnes ve 12 hod.,což je vlastně za chvíli *15* ,tak já si to jdu zapnout-už se těším.Jo a psala jsi že se těšíš na příští sobotu? *7* *7* .... -
-
Re: Re: Koření
dávají v telce ruce pryc...filmik s heathem:) -
-
Re: Re: Re: Koření
prominte blbe sem odklikla:D
-
-
Běžela jsem se podívat na Koření na Cinemě, ale nebylo to opakování toho včerejšího. Škoda. Možná ho opakují jindy. -
-
Re: Re: Re: Koření
Byla jsem celkem zklamaná,ale asi opakovali Koření z minulého týdne a to včerejší budou opakovat asi až příští neděli.Tak se omlouvám... -
-
Re: Re: Re: Re: Koření
A dík za informaci...určitě se budu dívat na film Ruce pryč,ještě jsem ho neviděla,budu si muset nařídit budíka,a zítra si hned ráno v práci koupím Tv mini doufajíc že už budou dávat Zkrocenou horu...a běda jestli néé *14* *1* *15*
-
-
-
Příští sobotu dávají na ČT 1 pět minut po půlnoci Ruce pryč s Heathem.
-
-
Re: Koření
jeee koreni sem stihla jen konec....vubec newim ze tam byl...musim si to najit v tv archivu:)
-