Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

RUCE PRYČ! V TV

V sobotu, 24.října v 00.05 odvysílá ČT 1- Ruce pryč!
    Zjistil jsem to včera listováním programem na 14 dní, a najednou se dívám, a koukám.
    Superm konečně ho uvidím, takže všichni si to někam zapište, a nezapomeňte se koukat, ale to je celkem daleko, ale jinak doufám, že jsem všechny potěšil! *3* *4* *3*
    • Re: RUCE PRYČ! V TV

Jde vidět jací jste jeho "VELCÍ FANOUŠCI", když jste ještě neviděli jeho film starý víc jak 10 let. ;)
      • petrahladilova

Re: Re: RUCE PRYČ! V TV

a tady je vidět jaký seš tele...
        Za 1.ten film se dá těžko sehnat a za 2.někteří jsou fanoušci teprve pár let ty chytráku...
        a jdi si kibicovat někam jinam.Ty "VELKÝ FANOUŠKU". *9* *9*
        • Re: Re: Re: RUCE PRYČ! V TV

Věřím že se dá těžko sehnat, ale v tv už ho jednou dávali, tuším že před rokem :) Mě to zrovna začalo bavit tady, takže se odtud jen tak nehnu, Heatha totiž taky "šíleně miluju" :)
      • gallacher

Re: Re: RUCE PRYČ! V TV

já sem to viděla.i Tlapku s 20 sekundovim vystoupenim :D
    • Re: RUCE PRYČ! V TV

Super!!! Tak ten film jsem také ještě neviděla, mám hroznou radost, že zase uvídím nový film s mým milovaným Heathem. Üž se nemůžu dočkat! Škoda, že jeho filmy dávají vždy tak pozdě. Ale každopádně se dívat budu. Doufám, že my všichni jeho fanoušci.
    • petrahladilova

Re: RUCE PRYČ! V TV

Potěšil???Blázníš!!!!Takovou radost mě dlouho nikdo neudělal.Ten film sem neviděla tak se mooooooooc těšííííím,fakt mám radost...Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a určo se dívejte..
    • emo-anne

Re: RUCE PRYČ! V TV

Ten film jsem ještě nevidela...rada se podivam...nejvic se tesim:)
  • heatcliff

Další mladý...

O tom Stevenovi jsem se dozvěděl dnes dopoledne, také mě to moc mrzí, takový mladý kluk. Hned jsem si vzpoměl na Heatha, je to opravdu hrozné...takový mladí lidé, a umírají...
  • gallacher

:-/

Prave jsem cetla ze byl Heath spatren na Jamajce,fakt to me dostalo,lidi by si nemeli delat s takovich veci srandu....a jeste sem se dozvedela ze umrel Stephen z Boyzone,hej co se to deje?fakt nechapu,jestli to tak pujde dal tak nebudou zadny celebrity,a to ja fakt nepreziju...
  • a.n.c.a.

...

moc bych si prala, aby byl mezi nami a natacel dal filmy...
    • Re: ...

Já bych si přála, abyste se šli léčit. Splní mi to někdo? Nejspíš ne...
    • heatcliff

Re: ...

jé, nad tím jsem přemýšlím pořád, a představuju si, jaké by to bylo, kdyby Heath natáčel nové a nové filmy, a my se mohli těšit, a prožívat všechno....prostě by to bylo nádherné, a strašně bych si to moc přál, ale splnit se to nemůže, i tak ho mám rád, a fandím mu!( určitě chápete jak to myslím).:))) *9* *3*
    • gallacher

Re: ...

to bysme si prali vsichni *9*
  • heatcliff

Oslavovat?---...

Už asi dva dny přemýšlím o tom, že Heath vlastně letos slaví 10 let kariéry, hrál už před rokem 99, ale právě v roce 1999 se proslavil naplno v Ruce pryč a 10 důvodech, takže proto 10 let kariéry, co na to říkáte?
    No nějaké výročí to určitě je!
    ...))).:)))
    • Re: Oslavovat?---...

Oslavovat? Někteří lidi vážně nejsou normální, ty jsi příkladem...Jak budeš oslavovat jeho smrt? Koupíš mu tucet růží?
    • Re: Oslavovat?---...

Je to pravda, že je to deset let, kdy začal být Heath vlastně slavný. A co za tak krátkou kariéru dokázal natočit krásných filmů s úžasnými výkony. Právě jsem dokoukala Kletbu bratří Grimmů, Heath je tam tak roztomilý!!! Až mi z toho bylo zase smutno.
    • gallacher

Re: Oslavovat?---...

bouchnem šampáňo
  • heatcliff

Hrůza konec!

ježíš, právě před chvíli zemřel Heath v Patriotovi- no slza padla, bylo to tak autentické, a když jsem si pomyslel, že Heath zemřel, navíc v tom filmu je takové kotě, slunce, takže ten konec s ním je hrozný....no strašné...
    Ale Heath krásný, nádherný, - NUMBER ONE, nemám slov...)))!!!
    • Re: Hrůza konec!

Dojemné...Ještě si tam zapomněl připsat "MUCK Heathečku!"...
    • eve-lyn

Re: Hrůza konec!

jojo..mě taky a nejedna slza ukápka..kámoška se na to ani nechtěla koukat,že by brečela od začátku..ani se nedivím
  • heatcliff

...

Včera jsem byl v Tescu, a na co nenarazím, na dvd Patriot, za 103 korun, jinde ho mají hodně drahé, a najednou tady tak levně, až jsem se divil, a je to zlatá edice, takže super. No zatím mi do konce filmu chybí hodina, díval jsem se na něj do půl páté ráno, ale tu poslední hodinu dokoukám až za dnes. Heath tam je božský, vypadá tam vůbec nejlépe ze všech filmů, a je tam neuvěřitelně roztomilý, úplné slunce filmu. Možná je to i tím, že je tam mladší...krásné..)))
    Heath je prostě navždy! *9* *4*
    • Re: ...

Já jsem si Heatha poprvé všimla právě v "Patriotovi"¨a strašně se mi zalíbil, byl i skvěle nadabovaný *14*.No a můžeme se těšit v televizi na další Heathův filmeček - "Příběh rytíře" *15* ,dnes říkali na Nově,že ho plánují bud na konci roku,nebo na začátek příštího *14* ,no není to supéér *14* ,už se moc těším i když je to ještě daleko,ale tento film jsem ještě nikdy neviděla celý,ale upe nejvíc se těším na Zrocenou horu...už aby to bylo,ahojte...
      • heatcliff

Re: Re: ...

No Příběh rytíře Nova dává vždy na konci roku, nebo v tom novém roce, například minulý rok byl 22.prosince, dává ho pokaždé ve stejném období..)))ale těším se, a s tou Zkrocenou horou, doufám, že v pondělním programu už to bude, protože také stále čekám...)
        • a.n.c.a.

Re: Re: Re: ...

Ahojda, jupííí pravě jsem se dozvedela od vas, ze bude zkrocena hora! *3* moc casto jsem nechodim, ale porad jsem verna fanynka Heatha Ledgera =) takze ted budu cekaz na Zkrocenou horu na Pribeh rytire a jeste na Imaginarium!!...uz se tesim *4*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: ...

už nás moc napínaj s tím kdy bude zkrocenná hora v telině..!...
      • Re: Re: ...

Sorry za překlep-nejvíc se těším na ZKROCENOU HORU...
  • heatcliff

...

No prostě, je to pravda, i když není pěkná ani chtěná. Heath už tu prostě není, tohle je jen jeden z hrozných činů osudu, ale všichni s tím musí žít dál, co teprv jeho rodina, a Michelle, kamarádi, jako Jake, .
    I když je škoda, že Heath už také nežije, a nemůžu si říct , co právě dělá Heath?
    Co se dá dělat, já jsem tu jednou řekl, na Heathovy narozeniny,- Heathe, přísahám, a tak to také je, moc jsem si ho oblíbil, mám ho moc rád, a nějakým způsobem mu budu vždy fandit,- nikdy na něj nepřestanu myslet, vždy si na něj vzpomenu, i kdyby to mělo být za hodně roků občas, ale vzpomenu, a budu z radostí sledovat jeho filmy, jako krásné dárky, které po sobě zanechal.
    Je to přece náš nejoblíbenější herec! *9* *4*
  • heatcliff

Neuvěřitelné.

Stále si říkám, že je až prapodivné, že Heath zemřel, místy se to zdá jako opravdu holý nesmysl. Smrt je zvláštní věc, ti, kteří Heatha mají opravdu moc rádi, mne asi chápou jak to myslím. Je prostě šílené, že Heath žil, byl plný energie, života, a najednou je druhý den, a už nežije...příjde mi to fakt otřesné, tady je příklad toho, že nemůžete si být nikdy jistí, co vám nový den přinese, a jak se vám najednou může obrátit život, a Heathovi nový den přinesl smrt... *9*
    Škoda, že už nežije, nebude a není tu pro svou dceru a jiné, a také.
    Hold si svůj život prožil, i když nebyl dlouhý, ale prostě něčím žil, něco dokázal, a dál už žít nemůže-bohužel, tak to prostě je... *9*
    • gallacher

Re: Neuvěřitelné.

Nekdy si vecer rikam ze se probudim a nebude to pravda,ale bohuzel se vzdycky probudim a je to pravda....nejradsi bych to vratila zpatky a udelala to jinak,jenze to nejde,smirit se s tim taky nejde,takze budeme muset trpet...ale i s usmevem vzpominat na jeho uzasne vykony...a mame tady Matty ktera jako by mu z oka vypadla,ale stejne Heathy je Heathy *9*
  • rozloučení

Na YouTube je na začátku videa HEATH LEDGER – tribute video – OVER 1 MILLION HEARTS REACHED hlasový záznam, kdy se s Heathem po jeho smrti loučí mimo jiné také Jake Gyllenhaal. Je to moc smutné, pokaždé u toho brečím. Musel ho mít strašně rád.
    • a.n.c.a.

Re: rozloučení

jsem to nenasla =( a chtela bych to moc videt...pomuzete mi =)
      • gallacher

Re: Re: rozloučení

zadej tam ten celej nazev a pak klepni na to prvni video co ti tam naskoci
    • petrahladilova

Re: rozloučení

poslechla jsem si ten záznam,ono celý je to smutný.A Jake tam je opravdu moc smutný.Škoda Heathečka našeho.Tak pa
      • gallacher

Re: Re: rozloučení

poslouchala jsem to a vehnalo mi to slzy do oci,protoze vsichni vime jak ho Jakei mel rad,a musela to byt pro neho obrovska rana,hodne velka,jeho nejlepsi kamarad....mrzi me to dvojnasob..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit