-
o Heathovi
Já všechny zdravím.Bože děcka vy tak krásně o Heathovi píšete a po právu.Ve chvilce pro tebe je opravdu pěkná fotka Heathe,no už ji mám nalepenou v jeho kronice.
Poslední dobou se mi po něm až moc stýská a je mi strašně smutno.Jak já nenávidím ten den kdy nám umřel,náš milovanej andílek Heath.Včera jsem se dívala na Příběh rytíře a ten film je vtipnej krásnej a Heath je opravdu ten nejlepší herec a člověk.Ne nepíšu BYL protože on JE.Jen je někde jinde než mi a je mu tam dobře a opatruje svou rodinu a Matildu a nás fanoušky.Věřím tomu...
Já nevím jak vy ,ale já na něho každý den myslím a věnuji mu několik svých myšlenek za den.Já bych chtěla vrátit čas a vrátit se do toho pro nás stašného dne a zachránit mu život..jen kdyby to šlo..
Mě těší že někde psaly že Heath má tady v ČR velkou fanouškovskou základnu.No bodejť ne,zaslouží si to.Za to jakej byl a je,za jeho filmy a hraní za to jak miluje a miloval svou rodinu a doufám že až jednou umřu budu mít tu obrovskou čest se sním setkat byť jen na pár vteřin...a jak řekla Emo-anne
objala bych ho,tak strašně bych ho chtěla obejmout a poděkovat mu..za všechno co udělal.Heathy děkuji a věř že na tebe hodně myslíme,nejen já ale i ostatní tvý fanoušci.
Tak se mějte lidi HEATHLEDGEROVSKY a myslete na Heathe protože i on myslí na nás všechny.Tak pa a Hethy -miluju tě *14* ani nevíš jak... -
Plno otázek...
Stále přemýšlím, s jakým vědomím Heath zemřel. Co mu probíhalo v hlavě, kdy ještě viděl denní světlo, slyšel ruch ulice, a srdce mu tlouklo poslední hodiny. Co když se trápil, podle mého ho rozchod s Michelle trápil, i když byly mezi nimi možná nějaké neshody, ale tak to chodí, a nechci mu vyčítat jakoukoli příčinu jejich rozchodu, i když je možné že udělal také chybu, spíše si ale myslím, že Heath a Michelle byly opravdu rozdílné povahy a život chtěli žít jinak, prostě se mohli milovat jako nic na světě, ale žít spolu nemohli.
Je mi moc líto, že když Heath zavíral oči a tím se rozloučil s životem, nevěděl že se neprobudí, a že už nikoho neuvidí, s nikým se ani nerozloučil...
V jakou minutu asi zemřel, co v té minutě dělali všichni jeho blízcí, a nevěděli, že Heath navždy odešel, a že nikdy už ho neuvidí.
Nebo jak asi trávil poslední ráno svého života...Příjde mi neuvěřitelně strašné, že nevěděl, že do toho dalšího se neprobudí, že to další ráno bude jeho postel prázdná, a po něm bude možná jen stopa v otiscích...
Kdyby to byla sebevražda, řekl bych si, chtěl to, a život si vzal sám, ale on to nechtěl, jen se nevědomky dostal do zápasu s životem a smrtí, v tomhle měl být opravdu opatrný...Navíc co je ironie, že jeho doktor s ním tři dny před jeho smrtí mluvil, a Heath mu řekl, že v příštích dnech s léky naprosto skončí, podle toho terapeuta mu scházelo velmi málo, aby s těmi tablekami přestal. Ale to už bylo pozdě, skončit to nestačil, život totiž skončil s ním.
A nejvíce mi Heatha bylo líto, když jsem četl, že po nocích, kdy vůbec nespal, stěhoval nábytek sem a tam, aby se zabavil.
*9* *9* *9*
Chudák...Tohle si nezasloužil, ale vzpomínky jsou věčné, a v těch nám zůstane jeho krása, jak řekl Christopher Plummer: Heath tu s námi zůstane navěky...))) -
-
Re: Plno otázek...
rekla bych, ze Heath si vetsi lasku nez byla Michelle nenasel do sve smrti a myslim ze Michelle taky ne =) ...zatim... ale rozchody v partnerstvi proste byvaji -
chudák tohle si nezaslouzil....četla sem, že během natáčení temného rytíře spal jen 2 hodiny:( chudáák...tak rada bych ho objala:( -
Tak z toho mě úplně zamrazilo jak's to napsal...co k tomu říct,je to strašně mooc smutný,ale víš že mě to taky už několikrát napadlo jak musel vypadat jeho poslední den,poslední hodiny,minuty jeho života?Je to opravdu strašný...říkala jsem si i,že kdyby v tu chvíli k němu někdo přišel tak to třeba nemuselo takhle špatně dopadnout,a mohli ho zachránit *9* ,ale to se bohužel nestalo *9* .A to že se trápil a byl moc unavený,tak to šlo na něm vidět,na posledních fotkách z Imaginária vypadal hrozně unaveně,jako by to ani nebyl on,ale na starších fotkách byl tak usměvavý a veselý...škoda,že se s Michelle rozešli,všechno by bylo jinak,ale to už se nedá změnit *9*
-
-
Heathovým nejlepším filmem je Zkrocená hora
Už jsem to říkal mnohokrát,ale budu to opakovat stále, Heathův nejlepší film a to jak po stránce jeho výkonu i kvality filmu, samozřejmě Temný rytíř mu přinesl oscara, a právem, protože Jokera zahrál nadlidsky, jkao by jím byl, tak ale pokud za tuhle roli dostal taková ocenění, měl je dostat už za Zkrocenou horu, a myslím, že akademie udělala chybu, samozřejmě tomu komu to dali, respektuji to, mohl hrát také dobře, ale taková role a takový film jako je Zkrocená hora není každý den, a myslím, že už kvůli toho výkonu Heatha, který byl strhující, a ani nedokážu říct jak to zahrál, on prostě zformuloval Enisova gesta, pohyby, byl tím Enisem, s tím souhlasila i Annie Proulx, která Zkrocenou horu napsala. Takže Zkrocená hora pro mě vždy bude jeho nejlepším filmem, který pro něj podle mého byl životní, a otevřel mu cesty herce na té nejvyšší úrovni. On hrál vždy skvěle, ale filmy na té opravdové úrovni- jsou Zkrocená hora a Temný rytíř, a pro mě jeho druhá nejlepší role v opomíjené Candy. Byl prostě fascinující a čekám, že Imaginárium podle toho oficiálního traileru bude také hodně dobré.
Heath něčím byl, něčím co mohlo dostat každého, a to kouzlo tu zůstane!... -
-
Re: Heathovým nejlepším filmem je Zkrocená hora
Já souhlasím také se vším, co jsi tady napsal, zvláště Zkrocená hora je film, který mě zasáhl tak, jako žádný jiný. Temný rytíř a Candy - strhující výkony. Ale mě třeba zaujal i ve filmu Čtyři pírka, kde zahrál svou roli také skvěle.
Myslím si, že čím byl starší, tím větší měl charisma. Jak svým vzhledem, hlasem a především tím, jak se do svých rolí dokázal vžít. Strašná škoda, že už žádný další film nenatočí!!! -
Re: Heathovým nejlepším filmem je Zkrocená hora
jj souhlasím s tebou ve všem:)
-
-
...
Tak mám přečtený článek s magazínu Vogue, který pojednával o Michelle, a je to krásný a dojemný článek. Slova Michelle jsou krásná, myslím to jaká je, je přirozená a éterická. Moc mě dojímalo to co říká o Heathovi, že když jí to občas přepadne, a zas si uvědomí, že jí hcybí, že začíná přemýšlet kam Heath odešel...Řekl jsem si, že jí musí být opravdu strašně, a musí někdy cítit svíravou úzkost, která jí musí zžírat, a je mi jí hrozně líto, už kvůli toho, jak Heatha milovala, možná stále k němu něco ještě cítí, a navíc tam píše jak dodával jí a Matildě pocit bezpečí před neustálým výskytem paparazziů v jejich blízkosti, a když řekla, že Matilda pozná svého otce opravdu dobře díky známým a rodině, kteří jí řeknou mnoho historek a budou součástí jejího života. Je to prostě celé dojemné a smutné, ani se neumím představit to co musela přetrpět, a vlastně stále asi někdy trpí, ...) Příjde mi fakt neuvěřitelně zbytečné, že Heath zemřel, jak mohl být osud tak krutý a nechal o jeho konci rozhodnout prašivé tabletky, které Heath díky nevědomosti z toho co se může stát spolikal...Je opravdu strašné, že život tak krásného, mladého, talentovaného a milujícího člověka ukončily léky, samozřejmě takových případů je mnoho, ale že Heath takhle dopadne...To je kruté, co se dá dělat. Teď zbývá už jen na lidech, jak na něj budou vzpomínat a uchovají si jeho osobnost uvnitř sebe, a doufám že to tak bude, a nikdo na něj nezapomene, protože by to byla škoda, když dokázal i za svou krátkou kariéru mnoho, a ve filmu znamenal novou svěží generaci, kterou prezentoval ze všech nejlépe, a né každý se mu mohl vyrovnat, a možná ještě dlouho nevyrovná, Heath totiž udělal to ono, čím okouzlil, uchvátil a bohužel brzy sklonil klobouk a z jeviště odešel, nečekaně a tragicky.
Co říct, loučit se s ním by bylo hloupé, když jeho tvář se bude objevovat v našem životě asi ještě dlouho...)))... -
-
Re: ...
Nemám slov.Tak nádhernej příspěvek.Vždycky mě svýma příspěvkama rozbrečíš a zároveň rozveselíš... *9* *4*
A musím říct,že máš ve všem úplnou pravdu a musím se vším souhlasit...
Na jeho tvář a na to,co nám tady po něm zůstalo už se prostě zapomenout nikdy nedá... *9* *14* *4* -
-
Re: Re: ...
Jo jo taky souhlasím,je to napsané moc hezky....prostě vždycky ví,co má napsat a píše to mooc krásně *3* *4* .To by vyšlo i na knihu co tady už tolikrát napsal *4* *1* ,ale vždy mě to baví číst *3* *3*
-
-
-
Druhý Oscar?
Ještě jsem chtěl apelovat na téma, že by Heath dostal druhého oscara. No jsem zklamán, že Imaginárium nebude už brzy, ale na druhou stranu pokud chtějí film uveřejnit v lednu, patrně blízko k výročí smrti Heatha, a k tomu jestli si opravdu myslí, že Imaginárium může nějaké sošky, nebo aspoň nominace posbírat, podporuju je. Sice by bylo opravdu zvláštní kdyby Heath zabodoval na oscarech znovu, ale nevím, jestli by třeba film nebo laťka toho výkonu byla stejná, nebo dosahovala na výkony, které předvedl ve Zkrocené hoře a Temném rytíři, ale možná ano, Heath sice hrál v každém svém filmu na jedničku, ale za ty opravdu velké výkony je považován Enis Del Mar a Joker, jinak oficiální plakát k Imagináriu se mi líbí, je to nádhera, hned jsem si řekl, že to bude perfektní podívaná, a Heath na té fotce vypadá jako anděl, když se tam dívá tak nahoru, navíc tam vypadá tak zářivě a živě, že je až fakt divné, že už tu není, ale krutá pravda to je, bohužel...) *9* Možná že je dobře, že Imaginárium bude ještě později, máme možnost se ještě chvíli těšit, když nás už jiná novinka s Heathem nečeká...A Heath a Michelle podle mého návrat neplánovali, sice se měli rádi, ale podle slov Gilliama, mezi nimi bylo velké dusno, myslím že lehké to opravdu neměli... -
-
Re: Druhý Oscar?
Bylo to by to skvělý,kdyby dostal dalšího Oscara... *3*
A zase musím souhlasit se vším,co si tady napsal...
Byl jednička ve všech filmech a ve všech byl pro mě nejlepší(asi jako pro všechny... *3* )...A snad Imaginárium bude taky tak úžasný jako Zkrocená hora a Temný rytíř,protože bych Heathovi toho druhýho Oscara přála... *9* *4*
Ale nevím...Tyhle dva filmy byly opravdu ze všech nejlepší...A pak ještě Příběh rytíře... *4* *4*
A je škoda,že se k sobě nechtěli vrátit...Moc sem jim jejich lásku přála... *9* Ale i kdyby se vrátili k sobě,tak jim stejně osud jejich cestu společnou zkazil... *9* *9* *9* Spíše ty blbý pilulky... *9* *9* *9* Ale to už je teď jenom samý kdyby kdyby... *9* *9* *9*
Heath je prostě nejlepší...A navždycky jím zůstane... *14*
-
-
...
Jinak Zkrocená hora bude na Nova Cinema, jak již bylo zmíněno, a na datum také čekám, těším se na to hrozně! V tv je to prostě něco jiného...))) Ukázky jsou krásné, krátké¨, ale líbí se mi, že tam dali polibek Heatha a Jaka, tím upozornili na téma toho filmu, a nepoužili nějaké vystříhané scény...Jako například v Itálii, kde film prostříhali, nebo v USA vystřihli scénu, kde Heath skáče nahý do toho jezera...naštěstí v Evropě to je jinak, a naprosto zbytečné cenzury zde nejsou, myslím, že film by přišel o tu hlavní myšlneku, a byla by to zráta... Také va středu na Tv Markíza vysílali Čtyři pírka: zkouška cti, kdo nemá kabelovku, nebo satelit, asi to nechytl, ale já ano, tak jsem se díval.) Jinak jsem k narozeninám dostal 2DVD Temného rytíře- a je to super, obal je ve stylu Jokera, a jsou tam skvělé bonusy...A jinak Petro klidně se vybreč, myslím, že je to opravdu pěkné, jak jsou lidé emotivní, stejně jako já, no u Imaginária- nevím, nevím...) *9* Bude to smutné...doufám že v Bontonlandu, dostanou nějaké plakáty, už dávno jsem se jiych ptal zda mají v plánu dostat nějaké plakáty s Heathem, ale aby tam byl v civilu, no tak snad aspoň dostanou ty z Imagináriem- hned půjdu a vše zkoupím...) a vy všichni musíte též!))) *3* Tak se všichni mějte, a zní to tu pořád, ale opakuji: Heath tu bude s námi stále, jasné?!!! *9* *3* -
-
Re: ...
Ať koukám jak koukám, pořád se mi ještě nepodařilo vidět v TV ukázku ze Zkrocené hory. A tad ráda bych ji viděla! Ta ukázka je na TV NOVA nebo Cinema? -
-
Re: Re: ...
Já viděla ukázku ze Zkrocené hory jednou na Cinemě a to asi před měsícem a od té doby už né.Dávali tam ukázky z více filmů,co budou na Cinemě (asi ze 4-5 )a mezi nima i ukázku z filmu "Ti druzí" ,kde hraje Nicole Kidman,a ten film již na Cinemě vysílaly,tak myslím že snad "Zkrocenou horu" budou vysílat co nejdřív,možná nejpozději do konce října *7* .Už se těším hrozitáncky na Heathečka,on je tam tak sladkej *14* ,ale i Jack je tam super...a jestli Heath s Michelle plánovali návrat tak to se už asi nedovíme-může to být pravda a nemusí,nikdo do jejich vztahu opravdu neviděl,to věděli jen oni dva-ono se toho napíše...vždyt se i psalo,že Heath spáchal sebevraždu a není to pravda *13* .A překvapilo mě že Imaginárium bude až v lednu *7* ,dva roky po Heathově smrti,to bude mooc smutnýý *9* ,aaspon se budeme déle těšit...... -
-
Re: Re: Re: ...
jj...Přesně tak...Už se to nikdy nedozvíme... *9* *3*
A k tomu Imagináriu-když sem o tom četla,že odkládají premiéru,tak mě to taky zaskočilo,protože už sem se nemohla dočkat... *4* Ale aspoň se na to budem víc těšit... *4* A doufám teda,že když se oddálilo kvůli nominacím na Oscara,tak že aspoň dostane Imaginárium nějakou tu nominaci... *3* Ale už teď vím,že když to budou dávat okolo výročí Heathovi smrti,tak že budu bulet... *9* *9* *9* Bude to pro mě horší,protože budu vědět,že už nikdy další skvělej film nenatočí... *9* *9* *9* Ale budu na něj stále myslet a pořád dokola se budu dívat na filmy,který stil natočit... *4* Nikdy už na něj prostě nezapomenu... *14* *14* *14* HEATH FOREVER!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
Jsem zpět, a jsem rád!
Tak konečně mám opět plně funkční počítač, a tak zase můžu do tohoto světa naplno spadnout, a na tuhle diskuzi. Pročítal jsem všechny příspěvky, a jsem rád, že nic zásadního se nestalo, protože by mě mrzelo, kdybych něco prošvihl, jinak jsem se dozvěděl, že Michelle se rozešla se Spikem Jonzym, a jeden z důvodů uvedla, že nedokázala překonat bolest z Heathovy smrti, opět mne to dojalo. Je vidět, že Michelle ho určitě stále miluje, a nechce si asi možná moc připouštět, že už tu není a nebude, je mi jí tak líto, a přeju jí hrozně moc, aby se měla dobře, ale na Heatha aby samozřejmě nezapoměla, a měla ho v živých vzpomínkách, takového jaký byl- krásný, usměvavý a plný života, a myslím, že takhle ho budeme mít zafixovaného všichni a napořád. Jinak ohledně Imaginária- také z toho mám zvláštní pocity, i má sestra, která chce jít na premiéru Imaginária se mnou mi říkala, že to bude divné ho tam vidět hrát, a při tom si uvědomíme, že Heath je pryč...Bude to hrozné, smutné a po skončení filmu mu asi přímo v tom kině zatleskám, bylo by to pěkné, kdyby to lidi napadlo, myslím že v ten den budu na Heatha myslet jako nikdy, a zvláštně po tom si uvědomím, že ho v kině už nikdy nespatřím, aspoň co se týče premiéry filmu, moc mě to mrzí... *9* *9* *9* Je to opravdu škoda, fakt mě to drásá, jako spoustu lidí... -
-
Re: Jsem zpět, a jsem rád!
Tak to mě celkem překvapilo,že se s ním Michelle rozešla...ale nedivím se ,že nedokáže překonat Heathovu smrt *9* ,protože když někoho opravdu milujeme tak to nikdy nepřebolí *9* kort když Heatha vidí v Matildě,a furt jí ho bude připomínat.Někde jsem četla,že se k sobě chtěli Michelle s Heathem vrátit? *7* tak nevím....
-
-
další dvdčko
Tak mám další dvd ve filmotéce Heathe Ledgera.Kamarád mi vypálil Příběh rytíře...já se tááááák těším až se na to podívám ale pěkně v klidu a sama abych to mohla prožívat.Vím že budu brečet tak nechci aby mě někdo u toho rušil.Chci si to prostě vychutnat. *3*
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a přeji pěkný prodloužený víkend..Tak pa a myslete na Heathe bo se na něho nesmí zapomenout.Pa pa pa
MIluju tě Heathe Ledgere *14* -
-
Re: další dvdčko
Příběh rytíře je první film, který jsem s Heathem viděla, moc se mi líbil - jak film, tak i Heath, ale doma ho bohužel nemám. Tak si to hezky užij. -
Re: další dvdčko
tak nezapomen na to ze se to natacelo v praze a ze se mu tam nejvic libilo:)
-
-
premiéra se odkládá
http://kultura.idnes.cz/posledni-fi lm-ledgera-odklada-premieru-chce-os lnit-tesne-pred-oscary-1ia-/filmvid eo.asp?c=A090918_131139_filmvideo_t t -
-
Re: premiéra se odkládá
tak to si myslim ze udelal spravne,ja si myslim ze heath bude mit druhyho oscara -
-
Re: Re: premiéra se odkládá
tojo..ale jestli to bude u nás v kině v den Heathovi smrti..tak budu mít vážně co dělat abych nebrečela.. -
-
Re: Re: Re: premiéra se odkládá
ja budu brecet..jak maly mimino..to mi verte -
-
Re: Re: Re: Re: premiéra se odkládá
to ja taky...ptze predstavava ze v tu dobu umrel a ze uz nic nenatoci..jak budu vychazet z kina budu brecet ptze budu vedet ze tohle byl jeho posledni film v kine:(:(:(:(:( bude to sila.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: premiéra se odkládá
tak ale ukapnout slza muze...on vi ze je nam po nem strasny smutno a ze nas to strasne boli,ale on byl veselej clovek... -
presne a nebude zvedavej na to jak vsichni brecej...ja brecet nebudu a uziju si ten film ...ale smutno mi bude *9* -
boli to,ale zase mysleme na to ze se na to urcite bude heathy taky divat a bude se radovat z toho ze se nam to libi a ze se mu to povedlo..
-
-
-
-
-
-
Jééé
Oni budou ávat Zkrocenou horu???? *15*
Tak to se moc těším a musím to pohlídat abych to nepropásla.Sice to mám na divku ale stejně se na to podívám..Těším se.
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a myslete na něho -tak paaa -
-
Re: Jééé
Ano,budou dávat Zkrocenou horu...koupila jsem si TVmini,kde je program az do 9.10.,a zatim nebude,ale snad v ríjnu se dočkáme *5* ,nebo nejpozdějc v listopadu *7* *3* *3* ,taky ji mám na dvd,ale uz se strrrašně těšim *3* *3* -
-
Re: Re: Jééé
taky se tesim... ale jeste jsem to nevidela anglicky s titulkama...to je vzdycky nejlepsi..musim si koupit DVD -
Re: Re: Jééé
Já se také strašně těším, taky jsem koukala na TV mini a zatím nic.
-
-