-
nezapomenu
Jak tady píšete o Heathovy a Jakeovy je tak smutný.Určitě byl z toho moc špatnej když se to Heathovy stalo.Ostatně i my jsme trpěly a trpíme dodneška.Jeho smrt byla naprosto zbytečná,hloupá a nikdo se nezeptal jestli to tak má být.
Ne nemělo,měl žít,učit svou dceru životu a natáčet pro nás další a další filmy amy jsme ho měly odivovat ne jako mrtvího,ale živýho.Ale bohužel,náš andílek sice odešel z tohoto světa,ale neodešel z našich srdcích a myslích.
Heathy NIKDY na tebe nezapomeneme,NIKDY...
Navždy s Láskou k tobě Heathy Ledgere *14* *4* -
Heath svou smrt tušil...?...
Ještě jsem se chtěl zmínit o jedné věci:
Nedávno jsem shléfl jedno video na YouTube, jde o poslední rozhovor Heatha, který asi mnozí viděli, ale nevím zda si všichni všimli , nebo viděli tu nejpodivnější, a nejsmutnější část:
Heath totiž říká, že se ohledně smrti cítí dobře, protože ví, že kdyby zemřel, tak by žil dále, protože by žila Matilda, ale na druhou stranu žít chce, protože jí chce zůstat navždy nablízku...)To mi přišlo tak drásající, když tohle řekl, je to tak smutné, ale taky mi příjde jakoby tu smrt tušil...nevím proč....ale jeho názor byl na to zvláštní, je zas na druhou stranu krásné , jak to řekl, je vidět, že Matilda byla jeho největší láskou života, a vlastně jeho životem. A to že jí chce být nablízku navždy.... *9*
Je to opravdu zvláštní, že se takhle o tom zmínil... -
-
Re: Heath svou smrt tušil...?...
Myslim si, ze kdyby svou smrt tusil tak by s tim neco delal, sel by se alespon lecit... *9* Kez by to udelal
-
-
....
To s tím Jakem jsem ani nevěděl, je to smutné, k pláči......muselo to pro něj být strašné, když se s ním tak spřátelil během Zkrocené hory, navíc ještě k tomu hráli spolu takový film, který je musel hodně zblížit, protože museli zahrát intimnější věci, což není jednoduché, Jaka mám od vidění Zkrocené hory taky moc rád....
Prostě to s Heathem zasáhlo všechny, je to zbytečná, ale opravdu zbytečná smrt.... *9* -
-
Re: ....
Já jsem to také četla o Jakeovi. Právě natáčel v Mexiku film Brothers, když se to dozvěděl. Seděl prý v křesle a byl úplně duchem mimo, a pak vyskočil a utekl pryč, zřejmě se šel někam vyplakat. Bylo mi ho moc líto. Psal to jeden člen natáčecího štábu. Říkal, že nikoho to to tak nezasáhlo jako Jakea, že si byli s Heathem moc blízcí.
-
-
kamarádi
Ahoj, tak jsem si dnes zase koupila TV mini s nadějí, že budou konečně dávat Zkrocenou horu, ale zase nic. Já se jí snad nedočkám. A tak bych ji ráda viděla v televizi! Je to můj nejoblíbenější film ze všech. Často se dívám na videa z doby po natočení Zkrocené hory, kdy byli Heath s Jakem tak veselí a šťastní. Museli si spolu moc rozumět a určitě si užili spoustu legrace. Je strašné, jak to nakonec všechno dopadlo. Jake moc trpěl, když Heath umřel. Dlouho se z toho nemohl vzpamatovat. I nám je to pořád moc líto, že? Ale nikdy na něj nezapomeneme. -
-
Re: kamarádi
NIKDY! opravdu nikdy *3* -
Re: kamarádi
nn opravdu na něho nikdo z nás nezapomene...tim sem si jista...jj jake byl z jeho smrti tak zoufaly, ze jak se dozvedel o jeho smrti, sedel na miste a se slzami v ocich koukal dve hodiny na jedno misto...je to opravdu smutne...ale u me porad zije...navzdy:-*
-
-
Vzpomínky zůstanou
Už to tu bylo mnohokrát zmíněno, ale já to zopakuji- Heath prostě zůstává dál ve vzpomínkách jak fanoušků, tak těch, kteří ho měli rádi. Dnes jsem četl, jak Heath pomohl v Imagináriu Lily Cole, která do té doby neuměla hrát, říká, že jí podporoval, a pomáhal. Tak i tomu herci, který řekl, že byl Heath na něj přísný, ale po nějaké době prokoukl, že to dopomohlo tomu, aby se zdokonalil, a aby byl lepším hercem. Je vidět, že Heath byl určit skvělým režisérem, a je možné, že bysme se za nějaké roky dočkaly třeba jeho filmu,kdo ví...
Jinak jsem se opět zbláznil do Jokera, je fakt, že to je perfektní role, a Heath to opravdu zahrál jak to jen říct- Tak jedinečně a Heathovsky.
Stále si totiž všímám že Heath měl osobitý styl hraní, tak jak to uměl jen Heath, asi tomu začnu říkat -HEATHOVSKÝ STYL. *4*
Je to fakt škoda, že se už nedočkáme jiných Jokerů, nebo aspoň tak dobře zahraných, nebo dalších úžasných rolí, a vím že by jich bylo hodně! Ale bohužel... *9*
PS: Pište taky...a vzpomínejte na Heatha. *4* *9* *4* -
-
Re: Vzpomínky zůstanou
HEATHOVSKý STYL *4* to zní mooc hezky *14* *14* ,taky jsem četla jak pomáhal Lily Cole-jo a mimochodem Lily Cole hraje v reklamě na mace-up,viděli jste jí taky někdo?? *3* -
-
Re: Re: Vzpomínky zůstanou
jo jasne ja jsem si rikala ze ji od nekud znam =D
-
-
-
...
To je pravda emo-anne. Heath je takové malé kotě, takové zlatíčko, prostě náš veselej chlapec Heath. Ale i tak, toho hodně zameškal, a zamešká, a moc mi je líto, že se mnoha věcí nedožil, ...Ješt že je Matilda a Michelle- jsou takové dvě dámy, které jsou jkýmsi jeho pozůstatkem, který si s ním aspoň já budu vždy spojovat, hlavně tedy Matilda, celá táta. Vůbec už mnoho lidí mám s Heathem spjatých, jako Jaka Gillenhala, toho asi nejvíc,...
A my musíme milovat to co Heath vytvořil, to čím žil, a ty, kteří ho měli rádi a mají- myslet na něj, a nevěřit tomu, že zemřel, tak zemřela jeho osobnost a tvář-nikoli...ty tu navždy zůstanou. *4* *9* *4* -
miláček
Myšlenky na měho mi vždy pomůžou...Miluju ho nejvic a nikdy nepřestanu:-* -
Zas nový měsíc
Tak a je opět nový měsíc, a zase jsem blíž k druhému výročí Heathovy smrti. *9*
Vrátit se přesně o dva roky zpět, Heath ještě byl na světě, a žil. I když si říkám, že nemohl tušit, že je to jeho poslední podzim, říjen. No a dva roky utekly, a Heath už není. Je ten osud ale vrtkavý, a někdy krutý.
Heath se opravdu zbytečně dostal do takové schýzy, i když to neměl vůbec za potřebí, a je ho velká škoda! a bude!!! *9*
Nad Imagináriem jsem přemýšlel, a je asi dobře, že to bude později, stále jak už bylo zmíněno, je na co se těšit, a být zvědaví co zas skvělého pro nás Heath přichystal,- leč tentokrát naposled.
Je to podle mě záměr Gilliama, že zrovna u nás ta premiéra vyšla den před výročím Heathovy smrti, protože jemu i Heathovi se v Praze a česku líbilo.
Budou to smutné dny, myslím, že mě přepadne velmi zvláštní pocit, když ho tam uvidím na plátně, po skončení filmu možná budu nadšen, a nejvíc hlavně budu myslet že Heath se ovací, kterého čekají- nedočkal.
Heath...))) *4* *9* *4* -
Cinema
Ahojky.Když tady tak všichni mluvíte o Imagináriu,tak vám chci jen říct,ať nezapomenete,že zítra by měla vyjít recenze v časopise Cinema.Aspoň nějaká malá útěcha,když už si budu muset počkat na film.Dost mě to naštvalo,protože už se takovou dobu těším...Ale co se dá dělat.Aspoň je stále na co se těšit,protože potom už nic nového nepříjde.Vždycky se ale budu vracet k jeho vynikajícím filmům a vzpomínat na něj jako na nejlepšího herce. -
-
Re: Cinema
Opravdu to tam bylo?Nic jsem tam neviděla nebo spíš enašla.Nebo vy někdo jo?Jestli jo tak na které straně to je prosím.. -
-
Re: Re: Cinema
njn nebylo.Já se těšila jako malá a ono nic. *16* *16* *8* Ještě v minulém vydání byl velký titulek "V příštím vydání Imaginárium dr.Parnasse" Heathova fotka...a teď? Na některé stránce byl taky jen obrázek a nic víc.Vážně mě zklamali *9* *9* Měla jsem sto chutí jim tam napsat...a možná to ještě i udělám a optám se jich na to.
-
-
-
VŠICHNI BYSME MU TO PŘÁLI...)
Já bych také chtěl, aby Heath žil a účastnil se všeho co mu život přinesl, růstu své dcery, úspěchů svých filmů, a prostě ještě nějaké ty roky žil...)))
Jenže bohužel o život přišel, a myslím, že každému příjde hrozné, že zemřel, byl tak mladý...
A mrzí mě, že další rok zas budeme jen vzpomínat na něj, a na to jaký byl, a tak to bude každý další rok...
Opravdu mi příjde neuvěřitelné, že nežije, když ho vidím ve filmech, na fotografiích, působí vše tak živě, ale po delší řece myšlenek, že je živý, se zase navrátí to, že to už přes rok není pravda, a je to fakt zvláštní.
Nejvíce je mi také líto Michelle, jejího trápení, a asi nepřekonatelné touze ho zas znovu vidět, nebo slyšet, pro ní to musí být šílené, když ví, že už se jí to nesplní, ale co my všichni žijeme dál, a proto pro co bysme měli plakat je, že Heath už dál žít nemůže, že on ten svůj život ztratil...V té knize je psáno, jak Michelle pořádala malé smuteční shromáždění, a když se promítaly Heathovy fotky, že to všechny dojalo k slzám, musela to být hrozná chvíle, jak pro Michelle, tak pro jiné, muselo je to trhat za živa...
My teď musíme s radostí příjmout Imaginárium, a být vděční za to co už Heath stvořil, co po sobě zanechal...
Žít v jeho odkazu, a myslet na něj, jako na krásu, která nikdy nezemřela...