Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajinta

<3

Už se těšim na 29. října až půjde premiera nového filmíku s Heathekem.. Imaginarium Dr. Parnasse bude vypadat famozne, co jsem videla triler...A Heathek samozrejme nejvybornější výkon... *1*
    • zdenule119

Re: <3

jo...taky se moc těším...a ta upoutávka na youtube byla fakt famozní...!!!už se prostě nemůžu dočkat... *14*
    • gallacher

Re: <3

jo to bude luxusní,ještě když se tam k nejuzasnejsimu herci pridaj dalsi uzasni herci Johnny Depp,Jude Law a Collin Farrel,lepsi herce uz bohuzel nenajdeme..
  • denina8

Zkrocená hora

Chci se zeptat newite nekdo prsny datum kdy budou zkrocenou horu davat na novacinema?? Díky... *5*
    • Re: Zkrocená hora

Zkrocenou horu mají dávat někdy na podzim,uz jsem viděla i ukázky,ale neríkali konkrétní datum,musíš si to pohlídat... *4* ,taky se těším....
  • Patriot

V tescu mají dvd Patriot za 129kč, kdyby někdo nevěděl a chtěl si to koupit.:)
    • Re: Patriot

A Zkrocenou horu jsem si tam koupila za 79 Kč, v prodejně Levné knihy jí pak dokonce měli za 39 Kč. Ale tu už asi doma každý má.
  • petrahladilova

Heathův duch

Na you tube sem četla že se Mitchell zjevil Heath a omlouval se jí za to že nemůže vychovávat Matildu...myslíte že to může být pravda?Já si myslím že mu je to nekonečně líto a kdyby mohl někdo vrátit čas že by to co se mu stalo neudělal..každopádně si myslím že Matildu neustále hlídá svým andělským zrakem...tak pa lidi a pište
    • gallacher

Re: Heathův duch

ja si myslim ze by to pravda byt mohla,sice ja osobne michelle neverim ani nos mezi ocima,ale tohle je mozny...me se to taky stalo..
      • Re: Re: Heathův duch

Můžu se jen zeptat proč Michelle nevěříš ani nos mezi očima? *7* Mě osobně je velmi sympatická a připadá mi milá...ale to je věc názoru... *7*
        • gallacher

Re: Re: Re: Heathův duch

promin ale to je muj osobni nazor a moje pocity,a nezmenim je
        • Re: Re: Re: Heathův duch

Ale jo docela tomu věřim že se Michelle zjevil Heath...určitě je něco mezi nebem a zemí...
      • gallacher

Re: Re: Heathův duch

me se zase omlouval za to ze nam vsem tak ublizil
    • petrahladilova

teda ne neudělalto vím že on se sám nezabil, ale myslim tím že by si vzal třeba jen jeden prášek a ne šest tak sem to myslela *3*
      • petrahladilova

Re: Re: Heathův duch

promiňte sem to poslala omylem dvakrát
    • petrahladilova

teda ne neudělalto vím že on se sám nezabil, ale myslim tím že by si vzal třeba jen jeden prášek a ne šest tak sem to myslela *3*
  • maryka13

Je mi to líto

je mi líto že zemřel takhle mlaý *9* měl ještě život před sebou a takhle o něj přijít *9* opravduje mi to moc líto
  • mileyxd

Zase....

koukala jsem na Čtyři pírka a zse sem se rozbrečela *9* .......na něj se nedá zapomenout už asi stokrát sem četla knížku......už se moc těšim na Imaginárium nejdu tam kvůli filmu, ale kvůli Heathovi :( *9* *9*
    I LOVE HEATH LEDGER 4EVER :************
  • petrahladilova

musela jsem

Ahoj tak umřel Patrik Swayse(Nevím jak se to píše).V Hříšným tanci byl super.Já vím že to je Heathova debata ale jak sem to četla o tom Patikovi bylo my smutno po Heathovy tak jsem sem musela jít a podívat se na fotky Heathe.Tááááááááááááák mi Heath chybí...Andílek s božským hlasem.Já si taky jeho filmy pouštím v anglickém jazyce abych slyšela ten nezapomenutelný a nádherný Heathečkův hlas..
    Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heatha.....pááá *3*
    • Re: musela jsem

Swayzeho jsem měla ráda, byl to sympaťák bez skandálů a dobrý herec. POslední roky už moc nehrál, celý život bojoval s alkoholem, ale někdo je prostě slabší osobnost. Tohle měli asi s Heathem společné. Teď už jsou tam někde v nebi spolu. Tak ať odpočívá v pokoji.
  • imaginarium

Ach jo,bydlím na malém městě,kino u nás hraje jenom 2x týdně a v zimě vůbec ne,tak mi zbude zase jenom hledat na internetu.
  • gallacher

..

ted sem si cetla zajimavosti o heathovich filmech...a v Patriotovi nemel vubec kaskadera,takz to je vsechno jeho prace...a herec kterej byl zvazovanej na jeho roli Gabriela umrel 7 dni pred heathem ve 25 letech...
  • a.n.c.a.

...

nevite, kdy je v Hradci v cinestaru premiera Imaginaria??....NEMUZU SE DOCKAT!!..a nikde jsem to nenasla
    • gallacher

Re: ...

to nevim,ale premiera u nas ma byt 29.10....takze uvidis ne?az to u vas bude,ja na to ujdu az se vratim z Londyna..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit