Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

ach jo...

ježíš, proč se tu někdy musí řešit takové kraviny.
    Já za sebe říkám, že jsem nikdy neřekl, že jsem viděl jeho ducha, a až vůbec jsem tu neříkal nesmysly, nebo příspěvky, které by neměly hlavu ani patu, samozřejmě MJ, každý má svůj názor, a kritka být musí, ale to jak si řekla: že se Heath obrací v hrobě- to bylo mimochodem úplně mimo a zcestné! To jsi přidala příspěvek bez hlavy a paty ty- bylo to přímo dětinské, a emo name máš pravdu, nač to stále rozebírat.
    V pondělí vychází tv mini, a doufám že tam najdu den, kdy budou dávat konečně tu Zkrocenou horu, protože stále na to všichni čekáme, tak snad už to bude!
    JInak včera byla premiéra Imaginária v USA, tak doufám, že jste na Heatha mysleli...)))) *3* *4*
    • Re: ach jo...

Jako promiň, ale o tom obracení se v hrobě jsem já nepsala...
    • emo-anne

Re: ach jo...

juu tak to tem americanum zavidim:) ae nejvic se tesim az to bude u nas:-*
  • emo-anne

heath..

neresme to uz prosiim....nechme to tak jak to je...at si kazdy mysli co chce...a za ty nadavky se omlouvam...tak coo vite neco noveho o heathovi?:)
  • bla bla :)

Vy jste tady všichni asi střelení.. Vidět ducha.. =D Caspera jste třebas neviděli? =D Chudák Ledger se teď musí obracet v hrobě =) *9*
    • eve-lyn

Re: bla bla :)

..představy jsou krásný..je jedno jestli jsou pravdivý.Každý ať si vidí co chce,každý má svou představivost..Nikomu neber iluze..třeba někdo viděl Heathova ducha..Já osobně třeba věřím,že něco mezi nebem a zemí.
  • gallacher

pro MJ

Stejne stim nic nenadelas,i kdyby ses stavela na hlavu a rvala si vlasy,tak ja nechapu proc to delas....jsou to nase pocity,a ty nekdy nemaj smyl no a co? vadi ti to?tak sem nelez.... *16*
    • Re: pro MJ

Jsem ráda žes to konečně přiznala, TOHLE jsem chtěla slyšet :) Chodit sem budu i tak, začalo mě to tady bavit ;) V tom mi nezabráníš. I kritika se musí ventilovat. ;)
      • Re: Re: pro MJ

Začalo tě to tu bavit, protože se chceš jen hádat nebo co??? Nic jinýho tu totiž zatim neděláš... Jakej to má smysl? Musíš tu jen do lidí rejt? To tě to tak baví?... Lidi proč se hádat? Radči si užívejte života dokud můžete... Buďte rádi že vás nikoho nepotkalo takoví neštěstí jako Heatha... nikdy nevíte co se příští vteřinu stabe... tak se nehádejte nemá to smysl... akorát si navzájem kazíte náadu... *9*
        • Re: Re: Re: pro MJ

*stane
          *náladu
          ...
          sorry za ty chyby...
  • heatcliff

Pro MJ!

Poslouchej, nevím co jsi, a jestli Heatha ,,miluješ´´, ale nevíš nic o tom, kdo a jak dlouho je fanouškem Heatha, tudíž nechápu proč polemizuješ nad tím, jestli někdo viděl film Ruce pryč, a když jsem Heathovým fanouškem rok, tak jsem ho asi neviděl, protože jsem se o něj nezajímal, a vůbec proč to tu vůbec rozebírat!
    Taky tady nikdo nikdy vysloveně neřekl, že viděl Heathova ducha, možná tu někdy padly nějaké narážky, jako že se nám stalo něco divného, ale pokud vím, bylo to u více lidí, a byly to prostě jen takové rozmluvy, pokud si z toho bereš hned že jsme blázni, a říkáme kraviny, tak nevím co máš v hlavě.
    Nikoho tady neurážej, že je kretén, já jsem fanouškem Heatha rok, ale za tu dobu jsem toho na téhle diskuzi zažil mnoho, a více takových výrustků, kteří tady naráželi na tuhle diskuzi, a ano diskuze ja na to, abys diskutovala, ale nevím proč bys tu měla diskutovat jako dlaždič s naprosto chybnými a milnými myšlenkami.
    Příjde mi, že to děláš schválně, protože tohle není přirozené, z tvých příspěvků jde vycítit malá inverze vůči některým pasážím diskuze, ale většinou tam cítím spíše schválnost a pravděpodobně spíš testuješ co na tvé hlášky řekneme a jak budeme reagovat.
    Protože to co tu říkáš typu:
    No je vidět jací jste Heathovi velcí fanoušci-
    to je vědomité dorážení a provokace.
    A pokud to myslíš vážně cos řekla- jako, že jsme neviděli nějaký z jeho filmů, takže pak nejsme velcí fanoušci, tak to nemáš v hlavě opravdu srovnané!
    Jestli tu někdy někdo měl nějaké přehnané příspěvky, nebo se tu jakkoli vyznával, byla to jeho věc, a i kdyby mě tu někdy něco naštvalo, nebo mi přišlo něco méně bližší, určitě bych na to špatně nereagoval, protože bych si pak rozhádal polovinu diskuze, a bylo by to zbytečné, radši bych to nekomentoval, a řekl bych si- je také jeho fanouškem.
    A to bych chtěl opravdu vědět co jsi zač, že tu všechny kritizuješ, a bereš si některé na paškál, co by fanoušky, ale pardon- ty Heatha šíleně miluješ, tak potom my jsme daleko za tebou. Nebo zda jsi svou hlášku myslela ironicky...kdo ví...ale na prkotiny nemám čas a ani náladu, takže si tu piš, co chceš, a možná tu najdeš své příznivce, uvidíme..)!
    • Re: Pro MJ!

Ano, všechny mé příspěvky myslím IRONICKY, to ti došlo dobře ;) Ano, chodím sem jenom proto, abych vás "provokovala" blbýma kecama, a četla si vaše rozhořčené příspěvky. ;) JÁ, narozdíl od vás, to v hlavě srovnané mám. Víš co? Přečti si CELOU tuhle diskuzi od začátku, a pak posuzuj, kdo co napsal nebo nenapsal ;) Btw. DĚLÁŠ SI ZE MĚ SRANDU???? Ona mě může urážet, a já ne?? Já jsem si s tím nadáváním do "kreténů a krawek" vážně nezačala, ale to jsi nejspíš neúmyslně přehlídnul že? ;) Taky by mě vážně zajímalo KDO JSI. No, nejspíš si rád, že tu všechny tvoje příspěvky ty holky obdivujou, kterýmu klukovi by to nedělalo dobře že? ;) "nevím proč bys tu měla diskutovat jako dlaždič s naprosto chybnými a milnými myšlenkami. " Moc tě prosím, vysvětli mi tuhle větu, moje nízké iq to totiž nedokáže pochopit ;) Jestli jsi nikdy neslyšel jak mluví "dlaždič", tak to tě lituji, a musím tě zklamat, ale každý nepřemýšlí jako ty ;)
      • heatcliff

Jsi mimo?

Poslouchej, za 1, nedělej tady chytrou, že mé příspěvky obdivují holky, nebo cos to tu řekla, to že občas souhlasí, jako já mnohokrát souhlasím s ostatními, tě neoprávňuje říkat tyhle kraviny. Na tuhle diskuzi chodím o hodně déle než ty, a víš co, od té doby co jsi sem vlezla, tu děláš jen rozepře, a například já musím kvůli tobě řešit naprosté kraviny. Fakt! Díky tobě tu začínají takové hádky, kdybys tu neprudila , tak se tu s tebou nemusel nikdo hádat, tudíž jsem tě já nemusel rozebírat!!! a to co jsem před tím řekl, bylo hlavně z důvodu naštvání, nechápu proč tu musíš pořád dokola někoho poštuchovat, a dorážet, to jako nemůžeš svůj názor říct normálně, ale když jsem příjdeš, tak jen blbě mluvíš, neberu ti tvůj názor, ale nezastávám se toho, že bys tu měla všechny mehementně kritizovat, a vůbec už mě fakt nebavíš, ssoudíš tu mě a jiné podle tvého mínění, a ano samozřejmě že každý tu nemyslí jako já, ale polovina lidí tu je mého názoru, a né jen na tuhle situaci, ale i na Heathe, tak nevím¨co ti vadí, to jako že se mnou někdo souhlasí, tak to hned to dělám kvůli obdivu??? jsi vadná??? proč to říkáš, jsem Heathův fanoušek stejně jako kdokoli jiný, který ho má rád! a přestaň tu říkat kraviny, a výmysly! taky jsem neřekl, že máš nízké iq, to si všechno namlouváš ty, a smýšlíš si něco, co o tobě nikdo neřekl, jen jsem obhájil názor, že prostě ty tu vynikáš leda kritikou, ale tak zbytečnou, která jen všechny naštve, nevím proč to děláš, asi neumíš své názory vyjádřit s klidem, a perspektivou, jinak si to nedokážu vysvětlit! pokud Heatha máš ráda, tak tímhle tu nic nezmůžeš, a tvoje hláška: Heath se obrací v hrobě- myslím, že tohle jsi zase přehnala ty, fakt tuhle větu použít, v tak nesmyslné situaci!
      • aliss67

Re: Re: Pro MJ!

??? hrábe?? *9* ľutujem ťa... *9*
    • gallacher

Re: Pro MJ!

Ja s tebou naprosto souhlasim...nikdo nikdy nerekl presne ze videl jeho ducha,jen se nam deji divne veci,a tobe to muze byt ukradeny,jestli se ti to nelibi tak sem nelez,protoze je kazdyho vec co pise....jak si sama rekla diskuze je od slova diskutovat a mi diskutujem
      • emo-anne

chtěla bych vedet kolik jich videla ona kdyz je tak chytra....nebudeme si kazit naladu nejakou krawkou...heatha budeme milovat sebevic a nikdo nam to nerozmluvi...;-)
        • eve-lyn

Re: Re: Re: Pro MJ!

ta ty příspěvky nemaj hlavu ani patu..je to jedno,někdy slova nemusej dávat smysl...
      • emo-anne

chtěla bych vedet kolik jich videla ona kdyz je tak chytra....nebudeme si kazit naladu nejakou krawkou...heatha budeme milovat sebevic a nikdo nam to nerozmluvi...;-)
        • Re: Re: Re: Pro MJ!

Jsem neskutečně šťastná, že si o mně myslíš, že jsem "chytrá krawka" :))) Takovou poklonu jsem ještě neslyšela...Miluj si Heatha jak chceš, já ti to neberu, ale ty VAŠE příspěvky někdy vážně nemají ani hlavu ani patu ;)
  • me se libi i jako v obliceji a tak

jj jj je heskej ,a mela sem ho taky za hvezdu dyt taky porat je ae uz sem o nem moc neslisela a tak ani nwm ze umrel ae je mi to moc lito to je hrozna pohroma minule michael jackson pak nasledoval patrick swaizei nebo jak se to pise a ted i on skoda sou to velki talenti co??doufam ze se tam nahore maj dobre *9* *4* *14*
    • l.enik

Re: me se libi i jako v obliceji a tak

Nic proti,ale Heath zemřel mnohem dřív než Jackson a Swayze.
      • Re: Re: me se libi i jako v obliceji a tak

jj přesně 22.1.2008 *9*
  • heatcliff

První sníh

Lidi, dnes sněží, celkem brzy už v říjnu, ale když jsem šel venku, tak mě napadlo, že sněží Heath.
    Doufám, že někomu ty mé pocity nepříjdou už bláznivé, ale sníh mám spjat s lednem tohoto roku, kdy Heath získal oscara, byl to rok od jeho smrti, a také mu vyšla ta knížka, a když jsem si tu knížku tehdy odvážel domů, tak hrozně moc sněžilo, a prostě os té doby vnímám sníh jako Heatha, samozřejmě ,,euforicky´´, ale doufám, že chápete jak to myslím.
    Prostě ,,sněží Heath´´
    Mám to s lednem prostě spojené, a možná víc lidí...a pokud bude sněžit i u vás, tak si to myslete, je to pěkná a taková radostná představa, a myšlenka, no takže já chci jen ať sněží!!....)))...))) *3*
    Navíc Heath v lednu zemřel... *9*
    • gallacher

Re: První sníh

Krasa,taky sem na to myslela *3*
      • eve-lyn

Re: Re: První sníh

achjo..u nás nesněží jenom padaj kroupy,fouká studenej vítr..
  • petrahladilova

Už se to blíží

Ať už je sobota se tak těším na Ruce pryč..škoda že mě to nemůže někdo nahrát...Tak se všichni dívejte a i když je to pozdě v noci dá se to vydržrt pak budeme spát dýl v neděli ráno...Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a "čučte" na film..paa
  • heatcliff

Co jsi zač MJ?

No, dívám se, a vidím tu ty hrozné příspěvky , takže bych chtěl vědět, kdo inteligentní tu zas vlezl?
    Vůbec nevíš, co říkáš, a říkáš naprosté kraviny, ale nebudu tu nic říkat, protože je to ztráta času,a takových lidí tu bylo už mnoho, takže si běž rozhádávat na jiné diskuze, možná že ti to tam ,,sežerou´´!))
    • Re: Co jsi zač MJ?

Promiň, ale o tom kdo je a nebo není inteligentní, bych mohla diskutovat dlouho. :) Já si například nemyslím, že mě navštěvuje duch Heatha, a plno dalších nesmyslů, které jsem si tady za ty 2 roky stačila přečíst. Věř, že inteligentním lidem něco takového nepřipadá zrovna dvakrát normální. :) Je mi jedno, jestli mi to někdo žere nebo ne, diskuze je od slova diskutovat, a od toho tu jsem já. :) A o tom kdo je kretén bych taky mohla polemizovat. ;)
    • gallacher

Re: Co jsi zač MJ?

neres to prosimte,nema cenu se zase hadat,ignoruj to.....je to forum Heatha a nejaci kreteni nam muzou byt ukradeni
  • heatcliff

...

Já se budu dívat, i kdyby to dávali v jednu ráno, už proto, že jsem to ještě neviděl, a navíc ten film není moc k ostání v obchodech...)
    • Re: ...

Na netu se ale stáhnout nechá.. :) sem ho viděl a je pěkneej... :) jko každej film s Heathem :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit