-
my feelings
to co Heath předvádí ve Zkrocené hoře je obrovská emoční symfonie a člověka neopustí husí kůže od začátku do konce filmu!Hloubka jeho očí, ve které by se snad utopil i Phelps(a to je nějaký plavec *3* )je naprosto pohlcující,ta síla citu, kterou v sobě doslova dusí, se napovrch dostane málokdy ovšem pak to stojí zato!!Dala bych všechno na světě být aspoň chviličku na místě Jaka Gyllenhaala, miluju scénu, kdy Enis najde košile od krve v Jackově pokoji, to mi z očí valí doslova Niagáry!Dala bych všechno na světě,aby byl stále mezi námi a taky strašně zavidím lidem, kteří ho měli tu čest osobně poznat...daň za to co uměl, byla příliš vysoká!!!Je mi hrozně líto, že Matilda už nikdy nepozná svého báječného tátu...stále se nemůžu smířit s tím(jako vy všichni tady),že prostě není...fakt nevím co to v sobě měl,že takhle dokázal zasahnout v srdíčku miliony lidí na celém světě...We miss you forever -
-
Re Heat
Tak na tohle jsem se hrozně těšila, až skončí Zkrocená hora a všichni budete plni emocí a sednete k počítači, abyste se vypovídali ze svých emocí. Moc jsem na vás všechny myslela a promítala jsem si film v hlavě, protože ho znám slovo od slova, gesto od gesta. Není vůbec možný, že to cítíme všichni stejně. Co ten Heat s náma udělal. Něco ti řeknu......někdy mi chybíš tak, že to neni k vydržení..... Často používám věty z toho filmu, jak ho chci mít pořád na dosah. A zrovna tahle věta vystihuje pocity, který mě dost často chytají. Musím si ten film opravdu pustit, protože už to dýl nevydržím...Mějte se moc hezky. Cítím, že jsme nalazeni na stejnou vlnu a to je hodně příjemný.
-
-
JOJ
Na Tv JOJ bude 5.12. v 10:25 CASANOVA... *1* *4* *14* -
-
Re: JOJ
No tak to máme takovou mikulášskou nadílku,co?! Budu se dívat, i když si Casanovu pouštím teď často, ale budu koukat!!! *15* *3* -
-
Re: Re: JOJ
Ja si to asi ve stejnou dobu pustim na dvdcku portoze u sebe nemam JOJ :(... -
-
Re: Re: Re: JOJ
Aha, já zas TV JOJ chytám...
-
-
-
-
Jak jen to vyjádřit?...
Tak a máme to za sebou, Zkrocená hora opustila naše hrdiny, ale v anšich srdcích zůstává nadále. Je to opravdu nádherný film, přemýšlel jsem nad tím, že jde fakt o nevšední film, je v něm mnoho pohodového znění, ale zároveň má v sobě kouzlo, napětí a smutnou až lirickou euforii. Všichni tam hrají úžasně od Heatha, který je prostě nenahraditelný, až po Lindu Cardelini( hraje Cassey), všichni herci jsou tam skvělí, Michelle hraje také neuvěřitelně, miluju tami chvíle s Anny Hathahway, co by Lureen, příjde mi hrozně komická a ironická. Stejně jako miluju Michelle, a její herecký koncert ve scéně, kde jí vidíme naposledy ve filmu, jak se tak moc pohádá s Ennisem.
Je to krásný film, myslím že ve své kategorii nemá konkurenci, a jde o tak cenný film, prostě tohle tu není pořád.
Navíc nádherná hudba, krásná krajina, a slza mi ukápla u scény, kde se Ennis a Jack hádají, kdy Jack vyčítá Ennisovi, že mají málo společného času, a pak jak je tam ta vzpomínka, jak Ennis zazadu obejme Jakcka a zpívá mu, a pak nasedá na koně a odjíždí, všechno je to tak krásné a smutné. Když film skončil, a rozjely se první titulky, zatleskal jsem, jen tak , jsem navíc sám doma, a chtěl jsem to udělat, protože si toho filmu nesmírně vážím, a na závěr použiju název písničky ze soundtracku Zkrocené hory- I dont want to saygoodbye... -
-
Re: Jak jen to vyjádřit?...
užasnej film,užasnej Heath,užasnej Jake,užasna hudba....víc to není potřeba komentovat *4* *3* -
Ty ty pocity dovedeš opravdu skvěle vyjádřit, já to tak neumím, ale cítím to přesně tak. Ještě bych chtěla dodat, že i Jake tam podal svůj životní výkon, zvláště se mi líbí ta scéna u jezera, kdy už se vlastně vidí s Ennisem naposledy a pohádají se, a pak Ennise obejme a tisknou se k sobě, to je úžasný výkon obou. Včera jsem měla nádherný pocit i z toho, když jsem věděla, že u tohoto filmu jsme my všichni, co si tady vyléváme srdce, a všichni ten film zbožňujeme a moc pro nás znamená. -
líp bych to nenapsala..............opravdu cítím to stejně a i když jsem ten film viděla alespon 4krát.....nikdy ho nepřestanu obdivovat jak užasně zajímavý pocit to je když to najednou skončí a objevý se titulky.....pamatuju si když sem ho videla poprvé bylo to myslim loni v tuhle dobu jen ty ukázky me naprosto upoutali a o heathovi sem temer nic nevedela az když skoncil a ja si pro sebe rekla to neni mozny proc to takhle skoncilo.....a od te doby jsem se zacla o Heatha zajímat....a stále nechápu proč on proč zrovna jemu už život skončil....I love you Heath... *4* -
-
Re: Re: Jak jen to vyjádřit?...
jo jo Heatcliff má vždy skvělé a pravdivé příspěvky.Ten film je skvělí a snad se to líbilo i Zuře na dvdčku.Škoda že u toho nemohla být s náma...
No ale už teď se těším na další filmy s Heathem,které nás čekají.
Já taky Heathe moc miluju a nikdy nezapomenu co pro mě a vlastně nás všechny znamenal a znamená..je to prostě náš andílek *4* .
Tak se mějte HEATHLEDGEROVSKY a pěkný víkend přeju... *3*
-
-
-
Zbývá 5 minut
Jen 5 minut zbývá do začátku filmu, tak všem přeju krásnou podívanou, myslete na Heatha, a pozorujte jeho gesta, - prostě užijte si to, a pláč- no asi nedodolám slze, aspoň jedné, tak ahoj. -
konečněěě
dneskaa *IN LOVE* konečně zase něco s Heathečkem:-)) miluju Zkrocenou horu, nejlepší film!! trochu pobrečim, zavzpomínám a užiju si filmu:)) -
dneska!!!!
Já se tak těšííííím.Zkrocená hora--ať už je večer.I ordinaci oželím,hraje tam přece Heath a je to ten nej film...tak večer ahoj u Zkrocené hory..a kapesník budu mít u sebe páč mě smutno bude já se znám... *3* -
Zkrocená hora, už dnes
No my fanouškové Heatha můžeme dnešní den trochu považovat za menší svátek, když dávajíé náš nejoblíbenější film s Heathem, navíc mluvíme tu o Zkrocené hoře, - to je film filmů, který každý den nemáme! -
-
Re: Zkrocená hora, už dnes
Já už jsem ráno nemohla dospat, strašně se těším. Nemusím psát, že je to můj nejoblíbenější film, psala jsem to už mockrát. Stejně je zvláštní, jak takový jeden film s člověkem zacloumá. Bylo v něm něco, čím se člověku dostane pod kůži a úplně ho uchvátí. Nikdy mě žádný film tak neučaroval. Nemohu se dočkat večera!!!!!
-
-
...
Včera jsem poprvé viděl takovou malou ukázku na Zkrocenou horu, a úplně mě zamrazilo, už kvůli té hudbě, která je hned na začátku filmu, pak ty sestřihy, no prostě Zkrocená hora je zážitek!!! Je to nádhera, jenom ta hudba, a jak vidím Ennise, který na začátku stojí opřený o ten karavan, nebo co to je, a jak pak říká, Jakovi, když se seznamují: Já jsem Ennis, a on mu řekne, jestli mu dali příjmení, a Ennis jen tak potichu a nevinně ucrvkne: Del Mar, ježíš to je boží, krása!!! -
-
Re.Zkrocená hora
To máš tedy pravdu, ten film je jako z jinýho světa. I ty ukázky mi přijdou strašně vyjímečný. Přeju vám krásný zážitek u Zkrocený hory. Na Heata budu myslet celý čtvrtek a bude mi to hrozně líto,že ji neuvidím.Hrozně, hrozně.... Pustim si v noci alespoň DVD. -
-
Re: Re.Zkrocená hora
ja to vcera videla na nove,vecer,ukazku na zkrocenou horu,potesilo me to,ale i zaroven rozsmutnilo
-
-
-
VÁNOČNÍ DÁREK 2
Takže po Nedu Kelly, který bude 27.12, přináším zprávu o Příběhu rytíře, který bude o den dříve, tedy na druhý svátek vánoční odpoledne, tak se těšte, že v dvou dnech uvidíme Heatha a ještě o vánocích, snad jsem potěšil všechny, tak dobrou,. *4* -
-
Re: VÁNOČNÍ DÁREK 2
Díky moc, tak to se budu strašně těšit. Ned Kelly sice není film, co by mě nadchnul, je moc ponurý a celý příběh je beznadějný, ale budu se na něj dívat, protože Heath je tam zase skvělý. Příběh rytíře mám ale moc ráda, je to můj oblíbený film. Tak to si Heatha o vánocích krásně užijeme! Celé svátky bude s námi. Ale nejvíc se přesto těším na Zkrocenou horu. Vždy, když vidím ukázky, je mi, jako kdyby mě pohladil někdo, koho strašně miluju. -
-
Re: Re: VÁNOČNÍ DÁREK 2
tak to je supr zpráva *15*
-
-
Re: VÁNOČNÍ DÁREK 2
A bude to na Nově- takže ještě jednou:
PŘÍBĚH RYTÍŘE- 26.12. ODPOLEDNE NA TV NOVA
A NED KELLY- 27.12.- 22:30- TV PRIMA
-
-
...
Temný rytíř v TV? No já už psal do Primy, zda na něj mají práva, a budou ho vysílat, zatím mi odpověď nepřišla. Jinak v kinech byl minulý rok, a na dvd je od prosince, já si myslím, že v tv by mohl být tak na podzim příštího roku, a nebo na jaře v tom dalším. Uidíme...A vemte si třeba Imaginárium, to bude v tv tak v roce 2012, to už budou 4 roky od Heathovy msrti, ježíš to je šílené, opravdu...Ale těším se na vydání Imaginária na dvd, to hned zkoupím všechny edice, a plakáty *15* -
-
Re: ...
taky si už dělám zálusk :D *15*
-