-
vanoce
michelle bude s matildou na vánoce v ausrálii, je krásné si představit, že tam s rodiči a tak budou všichni pohromadě :) ale je smutné, že jim tam bude chybět heath..VESELÉ VÁNOCE VŠEM a užijte si filmy :) -
Veselé vánoce
Veselé vánoce všem.....i tobě Heathe...Merry Christmas.. -
Veselé Vánoce
Veselé Vánoce přeju všem,ať se vám dneska kostička z kapříka nezasekne v krku,ať vám ježíšek přinese vytoužené dárky,zkrátka užijte si Vánoce!Heathe tobě taky přeju krásné Vánoce v tom hereckém nebi...Mějte se krásně a užijte si Štědrý den *4* -
KRÁSNÉ VÁNOCE!
Tak lidi máme štědrý den, snad ho všichni prožijeme jen nejlépe, a hlavně tak jak si sami přejeme,- všem tedy přeji nádherné svátky, pohodu, klid a třeba ty vytoužené dárky,-)
*3*
Myslím i na Heathe, na to, že on už si tu vánoční náladu po boku svých nejbližších, Matildy a třeba i Michelle, nemůže užít, stejně jako tito lidé. Je mi to moc líto, ale budu na něj myslet, a vím že on se dolů dívá,-))) *3*
Tak to krásně oslavte, a a oslavujete vánoce i za Heathe, třeba i s jeho filmy)
KRÁSNÉ VÁNOCE. -
Veselé Vánoce
Chtěla bych vám všem popřát VESELÉ VÁNOCE PLNÉ POHODY A FILMŮ S HEATHYM:O) VYCHUTNÁVEJTE KOUZLO VÁNOC ZNÁSOBENÉ HEATHOVÝMI VÝKONY V JEHO FILMECH V KRUHU SVÝCH NEJBLIŽŠÍCH *3*
Mě dnes přišel Casanova, kterého jsem měla doposud jen v angličtině *3* Takže mi chybí už jen Ruce pryč a ty jeho starší filmy jako 10 důvodů, Roar apod.
Doufám, že je Heathymu tam nahoře dobře a má třeba na obláčku i vánoční stromeček... *4* *1* -
..
Tak dneska sem si koupila na vánoce DVD Temného rytíře,abych si udělala aspoň radost když u nemám ten kalendář.....Veselé vánoce všem,a šťasný nový rok... -
TV
Teďla jsem v televizi viděla další reklamu na Příběh Rytíře,na čtyři pírka..no prostě bomba!..jak já už se těšííím!! *15* -
-
Re: TV
Také jsem před chvíllí viděla velkou upoutávku na Příběh rytíře, kde byl pořád Heath, měla jsem takovou radost!!! Úplně jsem se u té televize rozplývala. Už se nemůžu dočkat, až na štědrý den budou Čtyři pírka, a pak další a další filmy. To budou vánoce! Jinak také všem přeji moc hezké vánoce, aly ty hezké určitě pro nás všechny budou, když nás bude přořád provázet náš miláček Heath, že. -
-
Re: Re: TV
Tobě taky krásné Vánoce a Nový rok.Na zítřek a samozdřejmě i na další dny se až nevýslovně těším!Až ho opět uvidíímm..to bude úžasný *15*
-
-
-
Děkuji...
Petro děkuji,-))) jinak triko, nevím¨, protože si představ, že ta tiskárna jak má ted hodně objednávek před vánoci, tak asi to nestihnem takže asi až po vánocích, ale to nevadí, i tak s Heathem mým milovaným dostanu jiné věci.
Jinak Petro, pokud něco zjistím, dám ti ihned vědět, víš že pro Heathe, vše,-)
Jinak lidi, víte co jsem měl včera? Popadla mě asi nějaká euforie, nebo co, protžoe jsem narrazil na pár videí, jak Heathe odvážejí na těch nosítkách *9*
no a jak jsem to tak viděl, najednou mě napadlo: S třeba to Heath udělal tak jako v Temném rytíři Joker, byl zazipovaný v tom černém igelitu, a pak ke překvapení všech z toho pytle vyskočil, všichni tu scénu doufám znají, no a mě napdalo, že to třeba Heath udělal stejně, že ¨sotva co zavřeli tu dodávku, tak že z toho igelitu vyskočil ,a jel někam pryč...Samozřejumě to je nesmysl, ale prostě mě to popadlo, jako bych si myslel, že Heath žije, že je to možné, nevím co mě to popadlo, měli jste už někdo takové stavy, že jste si mysleli, že žije, já to mám poprvé.
Přemýšlel jsem, víte jak prostě byl ovše domluvené, i to že ho najde hospodyně, a pak si odjede pryč, určitě chápete jak to myslím, je to možná i mé podvědomí, protože bych si přál, aby žil, tak asi proto to teď mám. Měli jste to někdo, ale opravdu že vás to přepadlo, a mysleli jste si to. Samozřejmě Heath nežije, takové ty fám,y že chtěl žít v ústranní, to se říkalo o každé celebritě, která zemřela, hlavně ty velké hvězdy, je to opravdu nesmysl, ale asi ho mám tak moc rád, a stále nad tím uvažuju, že mě to prostě popadlo, tak doufám, že mě to zase rychle přejde. Protože chápete, že je to takové rozpačité. A je to jen o tom, že dokola myslím na to, proč zemřel, jak zemřel, jak je to možné, že to musí být omyl, a že to je záhada, a že to je tragické, pořád si rozebírám, tím to asi je.!
A protože Heath všude působí jako slunce, jako zdroj neuvěřitelné energie, doslova vás nabíjí, a říkáte si, on je skvělý, a je prostě těžké uvěřit tomu, že už nežije, že tento člověk,- TENTO ČLOVĚK nežije- to je šok pro mě stále. -
-
Re: Děkuji...
Ahoj Honzo to je mi líto s tím trikem,ale aspoň budeš mít jiné věci a na to se můžeš těšit po Vánocích..tak se měj moc hezky a krásné vánoce...
A vlastně všem krásné vánoce... *3*
-
-
..
HOnzo prosimte byl si se tam ptat?prosim reknni ze mi to prijde *9* *9* *9* *9* *9* *9* nechci otravovat ale nejak moc mi na tom zalezi *9* -
-
Re: ..
Gallacher, ještě jsme tam nebyli, asi dnes večer pravděpodobně. Vím, že bys ho moc chtěla, ale stejně ja jasné, že kdyby to vyšlo, do vánoc ti to nepříjde pod stromeček, ale pokusím se. -
-
Re: Re: ..
me nejde o to abych to mela pod stromecek,to mi je jedno,hlavne abych to mela vubec :'(...prosim dej pak hned vedet jak to dopadlo.. *9*
-
-
-
kalendář???
Dle vašich příspěvků soudím že je další kalendář a že se dá sehnat i jen v Praze:.Je to tak?A na netu ho nikde nemají,HONZO-ty seš takovej andílek nevíš nedíval ses?Ty totiž víš všechno aspoň mi to tak přijde... *3* ,kdyby si něco věděl dej mi vědět jo?
A tak lidičky jak se těšíte na filmy s Naším milovaným Heathem?Já strašně moooooc... *15* budou to ty nej Vánoce...jo a taky dostanu dárek s Heathem pod sromek..jojojo *3* a vím co,manžel mi to řek---OBRAZ s Heathem *5* táááák se těším...
JInak Vám všem přeji Veselé Vánoce a co nejkrásnější chvíle na této diskuzi a hezké chvilky u televize s Heathovými filmy..a ať je nás tady pořád dost jen tak nám a Heathovi pro radost..tak Šťastný a veselý...
A HONZO tobě speciálně užij si to triko,vím že se na to těšíš...
Mějte se HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heathe jako on má rád nás a vím že má... *3* -
-
Re: kalendář???
jeee to se mas,obraz s heathem....tobe taky stastny a vesely..
-