Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rok 2010

Takže všechno nejlepší do nového roku. Právě jsem dokoukala Zkrocenou horu (stejný nápad jako danny - 1. výročí) a nemůžu zastavit slzy. Heat byl neuvěřitelný. Jinak k Vánocům jsem dostala "Biografii Heata" konečně !! A o Vánocích tolik filmů s Heatem, že se z toho vzpamatuju asi až během roku. Heate díky! Nikdy nezapomenu.
  • gallacher

2010

Všechno nejlepsi do noveho roku 2010.....kdyby se nekdo chtel pridat do me skupiny Heatha..na facebooku tak se jmenuje... I Love Heath Ledger...Forever in My Heart!!
    • gallacher

Re: 2010

a kdyby jste si me chteli pridat do pratel tak tu skupinu ridim...a ma prezdivka na facebooku je Jane McLean Ledger...
      • Re: Re: 2010

To je nějaká nová móda, mít na facebooku milion lidí které ani neznáš?
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: 2010

MJ!!! jenže my se známe....sice jsme se třeba nikdy nevideli ale mnohokrát jsme mezi sebou sdíleli nové zprávy a naše pocity okolo a heatha...a i informace o nás....já třeba vím že gallacher bydlí u olomouce..a heatcliffe v praze a to už taky neco je.....to je neco uplne jineho než že například já minimálně jednou denně odmítám přidání do přátel nějakých....japonců,indů,francouzů apod.....ty vůbec neznám..!!! my jsme tu všichni jako jedna velka komunita.....o sorry oprava kromě tebe samozřejmě....tak čau!!! *8*
          • heatcliff

Re: Re: Re: Re: 2010

Přesně tak,-)!!!,-)Jsme tu pro Heathe!,-)
      • eve-lyn

Re: Re: 2010

Tak jestli můžu,tak si tě přidám :)
        • gallacher

Re: Re: Re: 2010

jasne pridej :-)
  • rok 2010

Také chci popřát všem fanouškům Heatha krásný rok 2010, bude to rok, kdy bude stále ještě něco nového, nový film, který nikdo ještě neviděl, možná i nějaké ocenění, které bych si přála. Pak už zůstanou jen vzpomínky. Jinak zítra si pustím Zkrocenou horu, protože to bude přesně rok, co jsem ji viděla poprvé (i mnozí další), a kdy se mi, dá se říct, změnil život. Hodně štěstí všem!
  • emo-anne

silvestr

v australii uz maji novej rok:) STASTNY NOVY ROK VSEM;-)
  • aliss67

...

Ahojky...Štastný Nový Rok *4*
  • heatcliff

Ať to tu běží,-)!!!

Lidi, končí rok 2009, který myslím pro nás, jakožto všechny fanoušky Heathe moc znamenal, vyšla jeho biografie, Heath získal Oscara, kterého jsme mu všichni neskutečně přáli, a bylo toho celkově mnoho...
    Já si k němu našel cestu na začátku roku, který teď končí, a chtěl bych mnoha lidem na téhle diskuzi poděkovat, že jsme tu mohli všichni plně a pohodově hovořit o našem idolu,-)
    Chtěl bych všem popřát krásný rok 2010!, a jen to nejlepší v něm, a kromě toho popřát další skvělé zážitky, které si získáte s Heathem. Imaginárium máme v kinech za 20 dní, což je krátká doba, a tím pádem se blíží okamžik, na který všichni netrpělivě čekáme, ale zároveň se ho obáváme, a máme z něj pocit smutku, i tak si myslím, že se máme ne plno dalšího s Heathem těšit, on přeci pro nás v mnoha věcech zůstal, a jeho filmy jsou tu a budou jen pro naši radost,- Tak si dnešní den pohodově užijte, a myslete na Heathe,-)H.
    • gabi..heath..

Re: Ať to tu běží,-)!!!

Nejspíš se mi nepovede tak pekně a dobře sformulovat mé myšlenky jako ty Heatcliffe ale chtěla bych také všem popřát nádherný budoucí rok.....ve kterém budeme moci i nadále sdílet naše myšlenky,sny,přání a nové zprávy o našem milovaném Heathovi on je pro mne jakési světlo mé dušičky i v tom nejtemnějším okamžiku...takže všem krásný nový rok užíte si Silvestra a doufám že nás tu bude stále jen přibývat a přibývat...jo a ještě jsem chtěla říct že by bylo fajn kdyby jsme se navzájem přidali na Facebooku jestli ho teda máte.....a mohli si i tam občas popovídat.....
      • gallacher

Re: Re: Ať to tu běží,-)!!!

já mám na facebooku zalozenou Heathovu skupinu...
      • stankova.lidka

to není špatný nápad ale to by chtěla založit Heathův profil ještě jednou a český *4*
    • stankova.lidka

vím že tu jsem jen krátce, ale chtěla bych vám také popřát do nového roku hodně zdraví, štěstí, lásky a radosti *4*
    • Re: Ať to tu běží,-)!!!

Pro všechny z nás moc znamenal,myslím si,že jeho filmy jsou boží,lepší člověk už se do filmů nehodil-Do Neda Kellyho-ohromně mu to tam slušelo:-* Chtěla bych se s ním setkat...Kéž by tu mohli být mezi námy.Miluju film Temný rytíř,Čtyři pírka,Příběh rytíře!Zbožnňuju ho,teda zbožňovala... *14*
      • Re: miluju ho!!

Já miluju i film Kletba bratři Grimmů,je to boží a malém sem se ke konci rozbrečela,když to vypada.,že umře..a navíc je Přece oceněn jako ,,NEJLEPŠÍ PADOUCH ROKU,,bomba,stejně se mi v BATMANOVI líbil nejvíc Joker,které hrál-měj pěkný kostým,ale myslím pořád na Heatha..je mi strašně líto..mám slzy v očích,když slyším,že tu není...:,-(
    • heatcliff

A samozřejmě přeji ještě mnoho fanoušků Heathovi na osobnostech, né jen tu! A také ať diskuze stále jede, a přípěvky nešetříme nikdo.,-)
      Takže všem všechno nej!!!
      • eve-lyn

Nebudu se nějak vypisovat,takže krátce.I tobě a Vám všem přeji krásný Nový rok.Aby ten Nový rok byl pokud chcete lepší něž-li tento letošní,byli jste,a to především zdraví a šťastní.Mějte se krásně..
  • petrahladilova

Matilda

Bože můj ona je pravá dcera svého otce..je Heathovy tak strašně podobná že je to až s podivem zarážející.To proto že heath tu nemůže být s námi a tak nám ho má připomínat což nemusí,protože na Heathyho se nezapomíná..jen chci říct že jsem vděčná za Matildu a za její podobu s Heathem..a je to tak dobře doufám,že s zní vyroste dobrý člověk jako byl a je její tatínek...Matildo buď šťastná že si mšla takovýho tatínka,maminka ti o něm jistě hodně vypráví a to je dobře byl skvělý a my to všichni víme...měj se dobře maličká... *3*
  • Matilda

http://justjared.buzznet.com/2009/1 2/15/michelle-williams-matilda-ledg er-are-new-york-dolls/.....Matilda je vážně převtělený Heath, protože ta podoba a taky mimika je taaaak *příšerně* autentická, že to až člověka bolí!!!!!Máš nádhernou dcerku Heathe.... *4*
  • heatcliff

...

Zítra dávají na Markíze Kletbu bratří Grimmů, tak se to kdyžtak pusťte, kdybyste chtěli.
  • stankova.lidka

ahoj

můžu se přidat? *4*
    • iriska11

Re: ahoj

jasně :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit