-
Story
Dnes jsem si na vaši radu koupil jeden z časopisů Story- a je tam nádherná fotka Heatha jako Dana a Abbie Cornish jako Candy,- fakt krásná fotka, Heath tam je takový zasněný, moc pěkné,-)
Tak se těším, že bude Heath zas v TV, a zvláště Candy,- to je opravdu moc dobrý a krásný film.,-) -
-
Re: Story
krasnej...jeden z tech nejoblibenejsich s Heathem
-
-
Dokument
Ahoj, objevila jsem na netu stránky TV Zone Club http://www.uk.zoneclub.tv/ nedá se to sice sledovat online, ale je tam vždycky krátké video ke každému pořadu...i k tomu o Heathovi. Myslím si ale, že nemusíme být zklamaní, že ten dokument neuvidíme, je to možná ten samý, který se dá stáhnout na ulož.to, protože ukázky na stránkách Zone Club jsou úplně ty samé jako ty z toho dokumentu. Včera jsem si ho stáhla, je to v dobré kvalitě, ale je to bohužel celé v angličtině. Ale kdo je v ní trošku zdatnější dá se tomu celkem dobře rozumět. Je tam spousta rozhovorů s Heathem, hlavně z premiér filmů, rozhovory s herci, kteří s ním ve filmech hráli atp. -
-
Re: Dokument
Hele a na ty TV Zone Club de ten dokument taky v Angličtině?? Nebo k němu přidali aspoň titulky??
Protože titiulky k tomu dokumentu jak je na uloz.to neexistujou zatim... :( ani anglický... kdyby aspoň ty anglický byli tak bych to třeba s tunou slovníků přeložil... ale odposlouchat to nedokážu no... :( Tak hlavně kdybyste někdo někdy někde objevil ty titulky, tak sem dejte vědět... :) Ještě lepší, kdyby tu byl někdo dobrej angličtinář a přeložil to... :)
-
-
...
Hele, jestli je tu někdo, kdo má TV zone club, tak nechtěl by nám nešťastlivcům nahrát ten dokument o Heathoj??... mohl by to pak uploadnout někam na net... Třeba uloz.to nebo hellshare to je jedno... a my ostatni by sme si to pak mohli stáhnout žejo... prosíííííííííííím...
j en připomínám, že to de 8. ledna v 21:00, 9. ledna v 20:10, 14. ledna v 21:55... prosím nahrajte to někdo... byl bych vděčnej... -
-
Re: ...
ej jooo ja taky moc...prosiim:(
-
-
dokument
ten dokument ktery mas na dvd sem nasla i na youtube....brzy sem pridam odkaz :);-) -
-
Re: dokument
na youtubu to rozhodně nebude celý... a jestli jo tak možná nakouskovaný... ale jinak určitě ne...
tady je kdyžtak ten dokument: http://uloz.to/3483610/aaf-heath.le dger.a.tribute.avi
někdo to tam uploadnul... :) -
-
Re: Re: dokument
jo a v tom odkazu si kdyžtak musíte smazat ty mezery... tady na osobnostech se vždy v odkazu objevěj... nevim proč... -
-
Re: Re: Re: dokument
ne cely to neni..je to na 4 casti...tak ae kdyz to dvd neni nikde moc k sehnani tak to stoji za to...me osobne to potesilo;-) -
-
Re: Re: Re: Re: dokument
Noo tak jasny chapu... ;-) :) ale řekl bych, že je praktičtější si to normálně stáhnout na netu... budeš to mít uložený a nenakouskovaný... ještě k tomu určitě lepší kvalita aaaaaaaaaaaatd... :D jen škoda, že k tomu zatim neexistujou titulky... už sem o ně žádal na titulky.com ale ňáko mi zatim nevyhověli... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dokument
jjj tak snad vyhovii....dozvedeli by sme se zas neco noveeho;-)
-
-
-
-
-
-
vystřižená scéna
Danny omlouvám se, pustil jsem si to, je to vlastně kus té scény, která tam je, ale tenhle kousek je oprabdu trochu jiný!
Ennis s tou košilí ve filmu jen stojí, a pak už jde dolů, ale ten vystřižený záběr ukazuje, jak se zničený opírá o zeď, a ještě více pláče- mne to tak dojalo!
měli tam ten kousek nechat, ukazuje to ještě větší stránku Ennisovy zdrcenosti z Jackovy smrti, a z toho jak ho miloval.
...A Heath, proboha, jak to mohl zahrát tak úžasně životně, nechápu to, věřím mu každé slovo i pohyb, věřím, že by to spustu herců zahrálo dobře, možná iskvěle, ale nikdo by to nikdy nezahrál tak jako Heath, -NIKDO NIKDY! -
-
Re: vystřižená scéna
Právě je to ten krátký kousek, kde ze sebe Heath vydal obrovské emoce, mrzí mě, že to vystřihli. A ještě dál, kde Jackovi vyznal lásku - jednalo se jen o několik vteřin. Taky mě moc mrzí, že to nebylo ve filmu. -
Řekl jsi to fakt moc hezky. Strašná škoda, že tu scénu nenechali ve Zkrocený hoře. Jenom když o tom píšeš, tak se mi svírá srdce. Teď je momentálně období, kdy na Heata myslím hodně často. Sníh (díky tobě jsem si ho s ním taky spojila), výročí Zkrocený hory (pro mě), výročí smrti, poslední jeho film atd...Prostě nejde na něj nemyslet. -
-
...
Zuro to je milé, že sis s Heathem také spojila sníh- možná si někdo myslí, jak jsem emocionálně mimo, ale tady se může vidět, že i jiní lidé to prožívají jako já, a myslím, že to dokazuje, že to je normální a pěkné.
Jinak také mám teď něco jako výročí, Heatha jsem poznal 1. ledna 2009 při Zkrocené hoře, zároven druhé výročí, pak minulý rok byli Oscaři, Zlatý Glóbus, vyšla o Heathovi ta knížks, a byl to vůbec takový nový rok Heatha.
No a ted právě se blíží to výriočí jeho smrti *9* , pak Imaginárium, a jak sama říkáš, myšlnky na Heatha se hrnou ještě více. jen mne mrzí, že teď už se na Zlatých Glóbech a Oscarech moc věcí týkat Heatha nebude, tehdy se aspon čekalo, zda získá ty ceny za Jokera, ale letos už nic, ale to k tomu prostě patří,- no je zbytečné říkat, jak obrovská škoda ho je...
-
-
je hodne dobrejch herci jako treba Depp,Pitt....apod....ale Heath mel velky dar a to nikdo jiny nema....usmev,oci,tanec,rezirovani, sport,hrani,zpivani..a mnoho dalsiho...
-
-
vystřižená scéna
Našla jsem na YouTube vystřiženou scénu ze Zkrocené hory, z Jackova pokoje, kdy Ennis najde Jackovu košili a tiskne si ji k sobě. Škoda, že to vystřihli, bylo tam ještě daleko víc emocí. Pak existuje ještě jedno video, trochu delší, kde ještě Ennis říká: y love you..., ale to je již nedostupné. Strašně mě to zase dojalo. Podívejte se: BBM Deleted Scene -
-
Danny ale jak Ennis tiskne Jackovu košili k sobě to v tom film je, pokud vím!
Jinak to jak mu říká I love you, to bych chtěl teda vidět, vždy si říkám, že je škoda , že to sobě neřekli , měli si říct, že se milují, to mi je fakt líto, že tohle film neobsahoval, myslím, že to k tomu patřilo, ale asi to nechali záměrně otevřené, a myslím, že za všechno mluví ta závěrečná věta Ennise- Jakcu, přísahám,- sice jiným slovem, ale také je to určitě Miluji tě,-)
-
-
Imaginárium
Díval jsem se na web Palace Cinemas, zda už si tam třeba nejde zarezervovat vstupenky na Imaginárium, ale ještě né, vím je brzy, ale prostě chci tam jít ned v den premiéry! A pak aspon ještě jednou!
Ale už tam o Imagináriu píší,- blíží se to, blíží! Zároveň se blíží strašně smutné období,- bude to smutné, co víc říct... -
-
Re: Imaginárium
taky sem se divala,bohuzel to nejde.....ale jsem z toho jelen protoze na netu pisou ze to bude mit premieru 21.1. a dneska v novinach Metro byl o tom velkej clanek a tam je napsany ze 22.1. tak fakt nevim,kazdopadne je to jedno,protoze na to stejne budu hned jak to bude mit premieru...a kdyby to bylo presne na den jeho umrti tak to asi v tom kine nepreziju,uz tak se bojim ze tam budu bulet jak mimino.. *9* -
-
Re: Re: Imaginárium
neboj nebudeš sama, vidět ho ve filmu a říct si že už žádný jiný nebude....je hodně těžké při tom zadržet pláč, sama to obrečím jistě večer 22.1. v kině u Imaginária a určitě i večer až půjdu spát *9* *9*
-
-
-
Uvidíte?
Zítra je na Kanále Zone Club ten dokument o Heathovi, budete to někdo sledovat? Nebo to nikdo z vás nemá?
No my bysme si chtěli dát tu nabídku, kde ten kanál je, sice neuvidíme ten 1. díl asi, ale ty další mám šanci vidět- proboha dokument o našem Heathovi, a já neuvídím první část,- tak to mne to štve!!!,-))) -
-
Re: Uvidíte?
sice nevim jestli tech dokumentu je vic..ale ja mam jeden na DVD.... -
-
Re: Re: Uvidíte?
A který máš na dvd? -
-
Re: Re: Re: Uvidíte?
ja mam Heath Ledger: A Tribute...je to dobry,popisuji tam jeho cestu z australie do hollywoodu....mluvi tam o nem i Magie a myslim i Christian..a par dalsich,hlavne z temnyho rytire.. -
-
Re: Re: Re: Re: Uvidíte?
a to se dá normálně koupit v obchodě nebo sis to objednala přes net?Já to chci totiž taky mít doma,pěkně u Heathových filmečků.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Uvidíte?
No je to normalne na netu zkus uloz.to treba... ale neexistujou k tomu ani cesky titulky a je to jen v Anglictine... -
tak to uz nevim,nasla jsem to nekde na netu... -
a kde já si to taky stáhnu..dík -
ne ja si to stahla z netu...
-
-
-
-
-
-
...
Všechny zdravím!,-)
Je jasné, že se teď články o Heathovi pohrnou, když se blíží to hrozné výročí jeho smrti, zároveň premiéra Imaginária.
Doufám, že brzy dostanou v Bontonlandu propagační plakáty k Imagináriu i s Heathem- v ten den se Bontonland pořádně napracuje,-)))! -
ještě jeden tip
ve chvilce pro tebe je taky fotka s naším Heathem je tam jako casanova a taky pěkná foteška *14*