Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heatcliff

...

Tak nakonec se plány změnily, a nikam nejedu, jsem rád, protože opustiti Heatha a jeho svět, nechtělo se mi ani náhodou,-)
  • heatcliff

Za týden.

Zdravím ještě jednou všechny, zítra ráno odjíždím pryč, a budu mimo internet, takže se tu ozvu příští středu odpoledne. Tedy den před pemiérou Imaginária, snad mi zde nic důležitého neuteče.,-)
    Takže se tu mějte, pište, a nechť je unášení Heathem i v dalších dnech stále velké,-) *3* Mějte se!
  • heatcliff

Bez Oscara, s Oscarem- Heath navždy!

Petro, druhý Oscar, to nevím,-)
    Ennis Del mar, a Joker- tohle jsou opravdu kalibry, a že by ta role v Imagináriu byla nějak velká, nebo tím kalibrem, to nevím, - věřím, že Heath to zahrál určitě skvěle, a dal do toho opět všechny své síly, a celou svou osobnost, ale pochybuji, že získá dalšího Oscara, to nevím, ale vyvrátit ti to nemůžu, doufat v to můžeš, samozřejmě já bych mu přál dalších 10 oscarů, ale víme, že to už není možné, na jedné straně mi je i jedno, zda něco získá či ne, já vím, jak Velký Herec to byl, věřím v něj a jeho neuvěřitelnou osobnost, myslím, že to byl jeden z nejnadanějších herců své doby, a mám ho moc rád, a jsem rád za to, že už jednoho Oscara má, a plno jiných cen, které si myslím vystihují to, jak obrovský a bezkonkurenční výkon v Temném rytíři podal,-)
    A k tomu všemu je mi líto, když vidím kolik těch cen dostal, on si to užít nemohl, neví jak moc byl oceněn, a mrzí mne, že si toho Oscara, v kterého možná ve skrytu duše věřil, nemohl vyzvednout sám, a jo bylo by fajn, kdyby něco získal ještě, ale potom budu mít ještě větší lítost z toho, že on sám z toho už nic mít nemůže. Také mne mrzí to, že se nedočkáme dalších nových rolí, které s jeho talentem mohly být dalšími ikonickými výkony, které by byly oceněny.
    Sice Joker je skvělý, a v určitém slova smyslu to byl jeho vrchol, ale vrchol, která nastal příliš brzy!A musíme si proto všichni vychutnat období Imaginária, musíme si to všichni pořádně užívat, už proto že to je jeho poslední film, musíme být z toho rádi, a při tom se dále dívat na jeho ostatní filmy, které nás rozšťastní, a které nám dělají dny pěknějšími,-) Použil bych přesně tu věti, kterou říká matka Francescy, v Casanovovi: Láska, s ní ti je vždy pěkně, i když se okny valí déšť a stromy cloumá vítr,to je láska, a já bych místo té lásky použil- Heath, protože vždyx když se vám nedaří, a nemáte zrovna nejlepší den, Heath je spouštěč, ten vám vždy danou situaci v mezích ulehčí, a také si říkejte jedno, každá věc má řešení, když se vám zrovna nedaří, nebo je vám nějaká situace nepříjemná, vzpomeNte si na to, že Heath nemá šanci zažít ani to nepříjemné, on už nemá šanci žít, ale my ano, a my tu musím být pro něj nadále...,-)
    • petrahladilova

Re: Bez Oscara, s Oscarem- Heath navždy!

Honzo tak role Tonyho v Imagináriu je něco jiného než Enis nebo Joker,ale i tak věřím že toho Oskara získá.A věřím tomu proto,že dle referencí které jsem četla zahrál tu roly skvěle tak už proto by si to zasloužil,víš??Ale uvidíme...třeba máš pravdu a Heath nebude mít Oskara *9* uvidíme..
    • perth

To máš Heathcliffe pravdu..Kolikrát si nevážíme toho, co máme..Dneska každý někam spěchá a vůbec nad něčím takovým nepřemýšlí..že by se něco mohlo stát a najednou by to všechno mohlo skončit..Každý den se občas nepovede..ale stále žijeme..Máme šanci udělat si život hezčí, užívat si ho, pokud to jen trochu jde..Heath už bohužel tu šanci nemá *9* Ale jsem si naprosto jistá, že pokud by žil, užíval by si života plnými doušky a prožil by určitě ještě spoustu krásných chvil se svou rodinou..s Matty.. *3* Jsem si jistá, že to všechno zezhora sleduje *4* a je pyšný na svou krásnou dcerku.. *4*
      Jinak co týče toho Oskara, popravdě taky moc nevěřím tomu, že by za Imaginárium dostal Oskara, ne že by si ji nezasloužil..Ale myslím, že je těžké to hodnotit, když se v té roli vystřídali i s Heathem 4herci, takže myslím, že tato role oceněna nebude..Ale určitě bude mimořádná už jen tím obsazením..Tím co se v průběhu natáčení stalo.. *9*
      Budou to 2roky, ale stejně si stále nemůžu nepokládat otázku:"Proč?"Proč zrovna on, člověk, který byl tak mimořádný, mělo ho rádo tolik lidí, měl malou dcerku..Je to nespravedlivé, ale musí s tím žít jeho rodina, přátele a musíme s tím žít my..Naštěstí jsou tu lidé jako vy, takže můžeme být jeden druhému útěchou *3* Mějte se všichni pěkně *3*
    • heatcliff

Ale samozřejmě Heathovi bych další ceny přál, a je pravda, že bych z toho měl asi velkou radost, ale zároveň bych toho také moc litoval, víme proč,-) Ale pokud má něco ještě získaz, ať získá, bude to jedině dobře...)
  • petrahladilova

aach joo

Teda lidičky,vy máte tak hezký příspěvky.Pravdivý a výstižný,hlavně heatcliff a gabi a zura.Ach joo já to cejtím uplně stejně ne-li víc.Heathe opravdu moc miluji a vím že nikdy nepřestanu.On je pořád tak krásný nejen na venek ale i uvnitř a to v podobě Matildy.Ona je calá Heath.Jsem za ni šťastná nesmí být smutná,že nemá tatínka,ale musí být pyšná a hrdá právě proto,že měla a co si budem povídat stále má takovýho člověka jako je náš milovaný Heath za tatínka.Věřím tomu,že o ni ještě uslyšíme a mě osobně bude Matila připomínat kdo byl její táta a tak vím že nikdy nezapomenu,nikdy.
    Heath měl v sobě prostě člověčinu a pokoru a úctu k lidem a tím si hodně lidí získal a proto ho hodně lidí taky miluje a obdivuje.Heath byl sám sebou a přesto patřil všem *9*
    Jsem opravdu smutná,že tady není mezi náma a že se nemůžeme radovat z jeho filmů a z jeho žití vůbec.A to že ho přirovnaly ke Šmajdíkovy z toho si nic nedělejte,my víme svý a Šmajdi má do Heathe hoodně daleko *5* však víme ne?Je škoda,že až skončí rozruch kolem Imaginária nebude se nač těšit.No ještě na Oskary protože věřím,že Heath získá posmrtně druhého Oskara,vím to!!!!!Naštvalo by mě kdyby ne.Ne že umřel ale proto jaký to byl pan Herec *14* *3*
    Heath mi moc chybí a chybět bude,ale já nikdy nezapomenu.Je mi smutno ale jsem moc ráda,že jsem měla tu čest poznat Heathe přes filmy a mohla jsem žít v jeho době..teď žiji také,ale bez Heathe je to smutný a člověkovy nezbylo po něm nic,jen filmy a jeho energie kterou cítím vždy když na něho jen pomyslím..
    Tak lidičky nezapomínejte na Heathe a myslete na něho a choďte sem a pište o něm,zaslouží si to, moc si to zaslouží...
    Mějte se HEATHLEDGEROVSKY a milujte Heathe tak jak je to možné a tak jak by miloval on nás -jako své fanoušky...byl by na nás pyšný... *3* mějte se krásně paa
    • Re: aach joo

Moc krásně sem všichni o Heatovi píšete..moc krásně, fakt. To dokazuje,jak ho všichni máte rádi a co k němu cítíte. Hlavně Zkrocená hora s námi pořádně zacloumala. Ještě jsem ty vystřižené scény neviděla, ňák se mi to nedaří. Ale je pravda, že jsem celý film čekala na to, že Enis nebo Jack řekne tomu druhému "Miluju tě". Protože to bylo cítit při každém jejich pohledu. A opravdu jak to napsala danny při každé takové vypjaté scéně to bylo přerušený a v člověku se ty emoce hromadily. A nakonec ta nenaplněná láska...Člověk cítí,jak jim prostupuje ten neuvěřitelný smutek. Já osobně jsem se cítila po tom filmu úplně rozervaná a zničená. Nedá se to ani popsat.
      Zajímalo mě, jestli to co tady na diskusi cítí lidi k Heatovi se objevuje i na jiných diskuzích. Probírala jsem Brada Pitta, Jaka Gyllenthala a jiné myslím, že oblíbené herce a zpěváky a fakt jsem nenašla takové příspěvky jako tady. Heat je vyjímečný a myslím, že takový herec jako on se už nenarodí. Chtěla bych toho napsat víc, co k němu cítím ale nedostává se mi slov abych to všechno vyjádřila..a znovu musím říct, že o něm píšete krásně..moc mi to těší. Heat si to zaslouží.
      • Re: Re: aach joo

Ta vystřižená scéna je hrozně kraťoučká, je to v Jackově pokoji, kdy Ennis objímá jeho košili. Našla jsem jí na YouTube: BBM Deleted Scene. Je to strašně dojemné.
  • emo-anne

candy

ahojí....četla sem si všechno, co jste napsali a nemám slov...tak nadherně napsane, tak vystižné tak emoční....nadhera...heath by mel radost, kdyby si všechno tohle přečetl...
    našla jsem nedávno na youtube vystřižené scény z candy, které jsou na každém originálním dvd, které má určitě většina z vás,ale kdo by neměl, tak tady posílám odkaz...věřím že se budou líbit...hned ta scéna s tím miminkem je nádherná..:)
    http://www.youtube.com/watch?v=fz vEToFsim4
  • Ještě Zkrocená hora

Koukala jsem znovu na vystřiženou scénu s Ennisem a znovu jsem litovala, že ve filmu nebyla. A pak mě napadlo, že možná zrovna proto, že Ange Lee přesně věděl, kdy tyhle vypjaté scény přerušit, a tím povzbudit fantazii diváků a vtáhnout je tak úplně do děje, měl jeho film tu neskutečnou sílu. Každý si podvědomě přeje u tak silného příběhu vidět co nejvíc emocí a vášní, ale Lee je odvažoval tak, aby lidi držel ve vzrušení a touze až do konce filmu. Celý děj vlastně plynul pomalu a klidně, vypjaté scény byly vždycky nečekané a strašně silné, až se tajil dech. Během celé té doby Jack s Ennisem o svých citech skoro vůbec nemluvili, a když se konečně po dvaceti letech Ennis přiznal jak hrozně na Jacka žárlí a jak moc touží po jeho lásce, hned nato mu osud Jacka vzal navždy. A když si myslíte, že už nic nebude, přijde vrcholná scéna v Jackově pokoji, která by člověku vytrhla srdce z těla. A pak se Ennis vrací krajinou, kterou na začátku filmu přijel a vypadá to, že film končí, ale přijde další stejně silný závěrečný moment a zůstene jenom zoufalství z Ennisova strašného smutku a z toho, že film už opravdu skončil a nic už nebude pokračovat. Probrečela jsem pak půlku noci a fňukala ještě celý týden. Je to mistrovské dílo režiséra i obou hlavních hrdinů.
    • gabi..heath..

Re: Ještě Zkrocená hora

To jsi někde našla a nebo jsi to opravdu napsala sama.....neuvěřitelně výstižné...při každé věte si užasně vybavím tu danou scénu o které píšeš.....:) moc pěkné a to máš pravdu že je to mistrovské dílo....:) nedávno jsem někde četla že Heathovo ztvárnění Ennise ovlivnilo životy mnoha gayů po světě........a k lepšímu....:) a z toho jsem měla opravdu velkou radost
      • Re: Re: Ještě Zkrocená hora

Nikde jsem to nenašla, to mě jenom napadlo, když jsem pořád přemýšlela, proč vlastně tenhle kousek, který byl přímo nabitý emocemi, vystřihli. Vždycky mi vrtalo hlavou, čím Zkrocená hora člověka tak strašně dostane. Nikdy předtím se mi nic takového nestalo.
        • Re: Re: Re: Ještě Zkrocená hora

Můžete mi ještě napsat, kde ty vystřižený scény najdu Móóóć děkuju. Úplně se na to bojim podívat.
  • gabi..heath..

MOOOC Natěšěná...♥

každý den se koukám na program cinestaru...a pořád je to tam do 20,1. nemůžu se dočkat ale zárovan se bojím že už potom nic nebude.....každopádne je skoda že jsme každý z jiného koutu republiky....bylo by úžasné kdyby jsme se na to mohli dívat společně a potom si o heathovi plni zážitků povídat............jinak trailer už znám nazpamět...:D
    • Re: MOOOC Natěšěná...♥

Ano Gabi je to moc smutné,že už nic nebude *9* *9* ,už nikdy další Heathův nový film *9* na který bychom se mohli těšit.Je mi to taky strašně moc líto *9* .Potom už si můžem pouštět dokola jeho filmy....ale uvidíme aspon vyrůstat jeho Matildu,která nám ho bude furt připomínat.... *9*
  • heatcliff

Zbytečné.............

Nevím o čem tu je řeč,- Heath je Heath a tečka!
    Znám spoustu krásných a dobrých herců, ale Heath měl něco, co ty všechny ostatní vlastnosti předčilo. Měl něco více, měl něco, co prostě vypouštěl ze svých očí a rtů, u něj stačilo, když udělal jeden letmý pohled obličejem, a získal si vás tak, až je to k neuvěření! Nechápu čím to dělal, hlavně jeho oči, ty na něm byly nejkrásnější, vždy máte pocit, že jimi něco říká,...
    Opravdu byl jedinečný, člověk si říká, že už proto je každý den krásný, pro ten jeho úsměv, a proto čím byl, je až neuvěřitelné, jak moc dokázal zasáhnout tolil lidé po celém světě, měl v sobě lidskost, krásu, charisma, a myslím si, že to byl určitě velmi citlivý člověk, jde to poznat z těch jeho rozhovorů třeba, mluví tak pěkně, a při tom se často dívá dolů, rukou si přejede čelo, a pak se na závěr věty trochu pousměje takovým klukovským úsměvem¨. Ani to nechápu, když jsem 1. ledna 2009 sledoval Zkrocenou horu myslel jsem si, že se podívám na obyčejný film, půjdu třeba spokojený spát, a to je vše. Ale už během filmu jsem cítil, že něco takového jsem dlouho neviděl, a že Heath si mne získal na celé čáře, pak jsem stále jen myslel na něj a na film, můžu říct, a myslím, že s emnou bude souhlasit spoustu lidí,, že Zkrocená hora a Heath dělají zázraky s lidma.
    A to všichni víme, že Jake byl ve Zkrocené hoře také skvělý, a jeho výkon byl rovněž nadlidský, ale Heath byl tím, který to všechno proboural, byl to pevný most celého filmu, byl předurčený k tomu, že pokud se tu máte z něčeho a z někoho zbláznit, byl to jedině on. Už na začátku filmu, když Heath jako Ennis se Jackovi představí tím tichým a smutným hlasem, když se ho jack zeptá, zds mu doma dali příjmení, a on tak ucvrkne- Del Mar, říkáte si pane bože, i ta věta je u něj zážitek. Nechápu to, ja nerozumím tomu, jak to zahrál, to že dal do roho celou svou osobnost, to vědí snad všichni, ale ta role je tak těžká, k tomu on nesplinl skvěle jen monolog, ale podrobil té roli i svůj hlas, mluvu, pohyby, jakoby si před natáčením řekl, až půjde klapka, jsem Ennis Del Mar, asi to tak nebylo, ale díky tomu výkonu tomu lze věřit...Byl to pan herec, a jedinečná osobnost.
    • Re: Zbytečné.............

Tyyyjo... uplně přesně vystiženo... se všim souhlasím... :)
    • perth

Re: Zbytečné.............

Tak to jsi napsal moc hezky..Souhlasím v plném rozsahu *3* Taky jsem to před chvílí četla a připadá mi to jako blbost-srovnávat Šmajdu s Heathem *7*
      Ale je dobře, že se o něm píše *4*
      Jinak opožděně zdravím všechny v novém roce a přeji jim kromě zdraví hodně krásných zážitků u Heathových filmů *3* Především jsme všichni napjatí jaké bude Imaginárium..Moc se na to těším, jak se o něm bude zase více psát a mluvit, ale zároveň stále nemůžu uvěřit tomu, že po téhle premiéře už žádná další nebude *9* Aspoň, že ho vidíme stále v jeho krásné dcerce *3*
      • heatcliff

Re: Re: Zbytečné.............

Jsem rád že ses tu zase ukázala, -)A díky, že souhlasíte, ale opravdu to říkám tak jak cítím, Heath no to je pro mne pojem je mi líto, že už ho nikdy nikdo neuvidí živého, jak to řekl jeho tatínek Kim, málo lidí mělo tu možnost poznat Heatha osobně,...Vím, je to prostě život, a i jeho rodina musí žít bez něj dále, ale někdy radši nemyslím na to jak byl Heath sám, a to že se třeba chtěl jen vyspat, a nevěděl, že tu dávku prášků, kterou si vzal, byla pro něj smrtelná, v tomhle si opravdu můžete říct, jak je ten osud někdy hrozný a vrtkavý, ale pro něj tu měla být nová šance, nemělo se to stát... *9* Ale jak říkáš ,,---Perth---, můžeme ho vidět v Matildě, které mi je také líto, protože svého otce nepozná, a je mi líto Heatha, že s ní nemůže být, - je hrozné o tom mluvit, člověku se opravdu nechce věřit, že to je pravda...Ale budu vždy fandit Michelle, a Matildě, vždy se budu zajímat o jejich současný život, a jsem rád, že aspon ony dvě tu stále jsou, a nesou se v Heathovém odkazu,-) *3*
        • gabi..heath..

Re: Re: Re: Zbytečné.............

přesně tak, myslím Heatcliffe že mě a spoustě dalších mluvíš z duše....opravdu pěkně vystižené.....a taky jsem moc ráda že je tu matylda, která nám ho bude neustále připomínat (ikdyž na něj zapomenout nejde) jak už jsi psal....je mi všech jeho blízkých a hlavně matyldy líto....ale doufám že v sobě bude mít aspon část kouzla svého otce a třeba nás bude také naplnovat láskou a potěšěním.....OSUD je nespravedlivý....takový mladý clovek plný elánu...a už tu není.... *9* *9*
    • Re:To neni možný..

To neni možné Heatcliffe. Sedím u počítače a chci se zapojit do diskuse a v tom vidím tvůj příspěvek a je to jako bys mluvil za mě. Fakt neuvěřitelný. Taky jsem chtěla napsat, že se Šmajdou mají málo společného, snad trochu ty oči. Ale aby na mě působil jako Heat to tedy ne. Ale taky mě moc potěšilo, že na něj lidi nezapomínají, protože to ani nejde. Když jsem se dívala na Candy, tak hned v prních záběrech, jak tam připravují ty drogy a Candy chce to samý co oni, tak Heat se na ní tak zadívá...To se mi podlomily kolena protože to bylo úžasný, ty oči a pusa a výraz..k zbláznění. Vůbec mám pocit, že od tý doby, co jsem viděla Zkrocenou horu jsem se musela zbláznit. Jak říkáš Heatcliffe, tam při jeho mluvě a pohledech to člověk ani nedýchal. Absolutně mě dostal. Nechápu, nechápu. Strašně se mi líbí, že se nesnažil ve filmech zalíbit, ale opravdu to zahrát a dát do toho duši. To se mu opravdu dařilo. Někdy jsem na sebe naštvaná, že jsem do toho tak spadla, protože to se mi ještě nikdy nestalo.U žádnýho filmu, ale na druhou stranu mě to dalo ty úžasný pocity smutku a štěstí zároveň, a shlédnutí Zkrocené hory považuju za jeden z mých nejúžasnějších zážitků. Nedá se to vysvětlit, ale myslím že mě všichni chápete když sedíte před televizí a Heata máte nadosah a přece tak daleko...Hrozně mě to mučí a přece je to tak nádherný..
      • Re: Re:To neni možný..

Ano, to je úplně přesně popsané, co ten film i Heath s člověkem udělá. Také jsem chtěla napsat něco o tom, že se Heath a Šmajda nedají srovnat, ale už nemusím, všechny moje pocity jste s Heatcliffem vyjádřili naprosto přesně. Heath je takový démonický, zvláště v těch novějších filmech, že mi běhá mráz po zádech, když ho vidím a slyším. A se Zkrocenou horou to mám úplně přesně. Také si myslím, že mi za poslední rok přeskočilo.
      • Re: Re:To neni možný..

Taky jsem se chtěla rozpovídat o tom, jak na mě působil plaše a něžně, když dělal rozhovory a když se fotil se svýma fanouškama. Měli ohromný štěstí, že ho viděli ve skutečnosti a stáli třeba i blízko něj. Opravdu nevím co se mnou (a nejen se mnou) Heat dělá.
  • gabi..heath..

K té podobě....:D

Musím Vám to říct :D....teda z mého pohledu si heath a šmajda nejsou podobní, jedině těmi vlasy.....ale heath má svou přírodní barvu mnohem tmavší.....a ani v rysech obličeje bych nic neviděla......ale to hlavní co jsem chtěla napsat...: když vysílali v TV příběh rytíře, zrovna v té době u nás byl na náštěvě strejda s rodinou....a já jsem jim o Heathovi povídala jak ho obdivuju a jak byl úžasný atd. a strejda mě vůbec nebral a potom takový to v tom filmu hraje šmajda...? všichni uplně výtlem...a já trudla.... *16* ...ne nehraje to je Fando Heath Ledger... od tý doby si ze mě delají občas srandu...a říkají tak co 3majda Gábí... :D.... takže je to fakt komický když to o něco později napadne nějaké novináře bulvárů na slovensku.... :D ale znova dodávám mě nepřijdou podobní vůbec ničím.....Heath byl jedinečný, nenahraditelný a nepřekonatelný.... ale to ru my všichni víme...♥ a strejdovi to taky dostatečně vysvětlým...:D
    • gabi..heath..

Re: K té podobě....:D

má tam být Zrudla...:)
  • Temný rytíř ;)

Nevim, jestli to víte, ale radči to sem stejnak napíšu... :) takže The Dark Knight na HBO: 16. ledna 2010 v 21:40, 25. ledna v 20:00 a 26. ledna v 01:45 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit