Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Just a...

předem se omluvám za možné chyby, ale doufám, že tam žádné nejsou...

Just a man...
    who made his dream come true...

Just a man...
    who lived for it...

Just a man...
    with his own life...

Just a man...
    who lost it in a minute...

Just a man...
    who has a place in my heart...

and always will...
  • ....

Dívám se jeho tvář, připadá mi klidná, láskyplná...dívám se na tvář člověka, jehož sen možná skončil příliš brzy, avšak který ve mě vždy při pohledu na něj rozputá naději, že i já mohu splnit můj sen...že i můj život má smysl a není ztracený, že všechno má důvod...ty všechny pocity...a to jen při pohledu na jeho tvář...

Heath - jeho herecké výkony mi vždy braly dech...všechny ohromoval svým talentem a nechával je pouze s nevěřícným výrazem ve tváři..rozhodně je však nenechával klidné. Naopak. Rozpoutal v nich boj. Boj pocitů a emocí. Vášeň, strach, radost, smutek. Vše zároveň. To jak se dokkázal vžít do role bylo neuvěřitelné. Jako jeho osobnost. Usilí, které do toho všeho vkládal. Jeho potenciál. To vše stojí za obdiv. A proto i mě zůstane navždy v mém srdci a vzpomínkách.

Je to člověk, který je nenahraditelný i kdyby se kdokoli o něco pokušel, nikdy to nebude on.

Prostě ho nejde nemilovat....už přeci jen pro ten jeho úsměv...
  • stankova.lidka

zítra

Zítra jdu na Imaginárium a těším se jako malá, ale zároveň mám strach, co to se mnou udělá. Vidět Heatha na plátně a nerozbrečet se bude hodně těžké... Jsem zvědavá a natěšená *4* zítra popíšu své dojmy. *3*
    • heatcliff

Re: zítra

Tak si to užij! A snad nebudeš moc smutnit,-)
  • help

Prosím, můžu se jen zeptat odkdy je v kinech Imaginárium? Nemůžu to nikde najít, všude jsou jiná data, a v programech cinestar taky nic není. Děkuji za odpověd
    • stankova.lidka

Re: help

od 21.1. *3*
      • Re: Re: help

Děkuji :)
        • stankova.lidka

Re: Re: Re: help

nemáš zač *4* *3*
  • Rest in peace Heath

Never forgotten, always missed, forever loved, a part of our hearts...R.I.P. Heath
  • včera

Včera, když jsem sem napsala vzkaz pro Heatha, a kochala jsem se ještě vašimi přístěvky, zazvonil zvonek a přišel mi Příběh rytíře, který jsem si před pár dny objednala, nečekala jsem ho tak brzy. Zároveň jsem objednala i starší Jakeův film, tak jsem si řekla, že si ho kousek pustím, než půjdu do práce. A jak si tak sedím, najednou přes celou obrazovku Heath Ledger!? Úplně jsem nadskočila, připadalo mi, jako by mě přišel navštívit v ten smutný den, ale byla to jen upoutávka na Čtyři pírka. Večer jsem neodolala Příběhu rytíře, kde je Heath tak krásný, a najednou mami, která se se mnou dívala, a o Heathovi skoro nic neví,prohlásila: ten chlapec je tak hezký a milý, z toho úplně vychází taková záře.... A to je to pravé slovo, to je to obrovské fluidum, které tak na lidi působí i přes obrazovku a plátna kin. Jaké to teprve muselo být setkat se s ním ve skutečnosti! Vůbec se nedivím Jakeovi, že se po jeho boku vybičoval k takovému výkonu. Musel ho nabíjet neskutečnou energií.
    Takže jsem měla včera tři radosti i v tak smutném dni. Zvláštní. V noci jsem ještě strávila dvě hodiny v slzách nad Zkrocenou horou, kterou jsem si musela pustit na Heathovu památku. Pak teprve se mi ulevilo.
    • heatcliff

...

Ano Heath zářil, měl obrovské kouzlo, získal si člověka pouhý pohledem, jako mne,-)
  • l.enik

Rest in peace

Tak Heatcliffe,to co já jsem nechtěla prozrazovat,co se ohledně Imaginária týče a proto jsem se nerozepisovala blíže o deji filmu,tak jsi zvládl za mě *3* Snad to lidem nevezme ty pocity,které jsem u filmu zažívala já.Byly to strašné pocity a chvílemy zase nádherné.Přeju vám,ať se k filmu dostanete co nejdříve.
    R.I.P. Heath Ledger
    • heatcliff

Re: Rest in peace

No já skoro nic neprozradil, kromě toho momentu, kdy se tam Heath objeví znovu, ale víš já nejdřív přemýšlel, zda to říct či ne, ale tenhle moment mne totiž dostal nejvíce, co tebe?
      A k tomu myslím, že i tak budou lidé překvapení, i z jiných momentů, myslím, že všichni se mají na co těšit! Ten film se mi totiž opravdu moc líbí, a jinak máš pravdu v tom, že některé momenty byly krásné, že jsem ho tam viděl, a někdy zas až strašidelně smutné, z celé té situace, ale tak to prostě je, i tak doufám, že se to všem bude líbit!
      • l.enik

Re: Re: Rest in peace

Byl to opravdu okouzlující okamžik,trošku mě to ale taky deprimovalo.Deprimující bylo také vědět,co tomu všechno předcházelo.Ne předcházelo,spíše co následovalo.Jak stále mluvili o smrti a nesmrtelnosti.Zvláštní pocity.Také hned ta první scéna,když se tam Heath objevil...
        Teď také vědět,že už ho nikdy v žádném filmu neuvidím.Moc už se těším,až Imaginárium vyjde na DVD,abych měla konečně jeho filmografii kompletní.
  • kxxx

..

Je hezjé jak na něj všichni myslí.. zaslouží si to a moc..
    • Re: ..

Ano je to moc hezký,že tolik lidí na něj myslí a nezapoměli ani po jeho smrti.Taky jsem si koupila Bravo,a ten užasný plakát si pověsím v práci na skřínku a každý ráno se na něj podívám a vím že budu mít hnedka lepší náladu *5* Co se týče jeho smrti,tak možná kdyby neměl ten zápal plic,tak by možná žil.....možná....to ho asi dorazilo,protože byl oslabený...a navíc přesto že byl nemocný,tak neodpočíval a pracoval,a to byla chyba.....ale asi není správné přemýšlet co by kdyby,byl to prostě "osud" to co se stalo.Taky moc chybí,strašně moc *9* *9* *9* Nikdy nepřestanu litovat že už tady není *9* *9* *9* .Zrovna včera jsme se o Heathečkovi bavili v práci s kolegyněmi,a ta jedna říkala že se vlatně ani dodneška neví na co umřel...a druhá kolegyně na to že byl zdrogovaný,a já jsem jim to samozřejmě hned vysvělila jak to vlastně bylo a že zdrogovaný nebyl!!Už jsem to slyšela od tolika lidí že bral drogy a že na to i umřel,protože se to všude psalo-ale tak to přece nebylo-chci to vykřičet do celýho světa těm co to neví!!!*13* *13* Ukázala jsem ženským ten plakát v Bravíčku a pusinkovala ho ,tak se mi smáli....taky se jim moc líbí...Heath se prostě líbí každýmu *14* a to je dobře *3* *3* Je to náš andíleček andílkovej,nejkrásnější....s nejkrásnějším usměvem....pohledem....očima....prostě všííím... *14* *14* Miluju ho strašně moc *14*
  • ...

Nejspíš, na jeho památku, půjdu zítra namalovat jeho portrét, Heatha jsem ještě nezkoušela, ale v tuto chvíli mám zvláštní pocit, že bych mu rozhodně měla věnovat svůj čas a na jeho počest namalovat něco, co by odráželo jeho úspěch a jeho život...
  • heatcliff

Pravdy

Perth máš pravdu, je úžasné, že tato diskuze existuje, a rovněž jsem rád za to, že má Heath aspoň několik sklaních příznivců, a že můžeme Heatha probírat, moc bych si přál, aby nám to všem vydrželo, a aby jsme zde diskutovali i za pár let, třeba u dalších výričí jeho smrti, akorád o čem už nikdy nebudeme diskutovat, tak to jsou nové filmy s ním, to mne tak mrzí, vím, že Heath by měl tolik skvělých rolí před sebou, patrně jistě bysme měli dalšího Jokera, a plno jiných rolí, no bylo by se na co těšit, to vím jistě, ale co filmy, víte jak Heath říkal, že jednou až ho film přestane bavit, odejde z tohoto průmyslu, což řekl v roce 2000, od té doby si myslím, že svůj názor trochu změnil, protože hraní ho značně naplňovalo, ale co nezměnil, tak své touhy, a sny, které si třeba chtěl splnit, měl toho určitě tolik v plánu, také pak je tu Matilda, už toho mi je líto, je mi líto Heatha i jako člověka, a přál bych mu, aby se měl jen dobře, ale to už nejde, tak jen musíme oslavovat to jaký byl, a to co za svou krátkou kariéru stihl...!I když přiznávám, že mě to pěkně štve, a jak, Heathe, Heathe, proč jsi bral ty prášky?! ...Chápu, že měl deprese, a nikdo do něj neviděl, respektuji ho, a to co udělal, ale je pravda, že trochu přemýšlet měl, ...no co říct... *9* *9* *9*
    • gabi..heath..

Re: Pravdy

ano taky si říkam.....proč to kurna bral? a z čeho měl ty deprese? já chápu že nemohl spát ale kdyt organismus tu energii musí dřív nebo pozdeji nejak získat....a myslím že i kdyby nechtel jít spát tak musel treba omdlít unavou...a prospat celý den...NWM.. asi to dostatečně nechápu co jsou to deprese....ale je mi to hroznou záhadou a taky me hrozne udivuje jak mu mohli ty vsechny prásky predepsat doktori...a jeho srdce to neuneslo.....proste mi to příjde nespravedlivé a nesprávné a myslím že by nás všechny zajímalo co se mu honilo v hlave....a proč s tím vším začal......a dnes o tom přemýslím víc než kdy jindy... *9*
      • heatcliff

...

No víš deprese, myslím, že tomu trochu rozumím, deprese, v celku si myslím, že měl Heath stavy, kdy asi pro něj nebylo jednoduché žít, něco ho trápilo, a nemohl spát, prý ho vyčerpala role v Beze Mě a v Temném rytíři, když to všechno sečtu,- útok bulváru, který si na něm zgustl ip o smrti, neustálý výskyt paparazziů, kteří ho sledovali, pak role ve filmech, prostě na něj byl velký nátlak, a berani jako znamení jsou poněkud přecitlivělé povahy, vím o čem mluvím...Pak rozchod s Michelle, déle nevídal Matildu, myslím, že to pro něj blyo velmi náročné období, a pokud nespal, jen hrál, byl stále soustředěný, a vlastně neměl kousek klidu, pak před smrtí měl zápal plic, a na to si za dva dny vezme šílené kombinace prášků, z toho nic jiného, než smrt být nemohlo, je to hrozné, ale je to tak, myslím si, že možná těch několik prášků nevzal najednou, ale mohl si vzít část večer, pak další část druhý den, protože třeba stále nespal, no a jeho organismus a srdce mu dalo odpověď, a to krutou...Je mi ho tak líto, ale v poslední době zemřelo na předávkování plno slavných lidí, a mladých, takže se není čemu divit, ono Hollywood asi není taková růžová zahrada, jak si někteří lidé myslí, protože když to vezmeme z lidské stránky, možná i ty velké hvězdy, které ten tlak zvláají o něco méně, jako třeba Heath, mají mnohdy i těžší život, ačkoli to skoro nikdo netuší, jako to je u Heatha, měl úspěchy, jeho kariéra se začala ubírat správným směrem, začínal být čím dál více úspěšnější, a najednou zemře, no kdo by to čekal...! Ale to jak se měl v soukromí, to asi opravdu nikdo neví, a jak se předávkoval, a v jakém byl psychickém stavu, zrovna když si tu hrst tablet dával, to také nikdo neví, ale je fakt, že to je celé špatně, nemělo se to stát, ale bohužel vrátit se to nedá. *9* *9* *9*
        • gabi..heath..

Re: ...

špatné to je....spíš hrozné až právě depresivní...je mi ho taky hrozně moc líto.....ale nwm co dělat aby to bylo lepší protože jak si řekl změnit to nejde....:( *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit