-
zítra
Dnes jsem si také koupila Televizi, ta fotka je krásná, zase mě bylo do breku, když jem si připomněla Zkrocenou horu a zvláště Heathovu smrt, to je vždycky hrozné. No ale těším se na zítřek, kdy půjdu na Imaginarium. Už se nemůžu dočkat. V Plzni byla sice premiéra už 21.1., ale dřív mi to nevyšlo. Aspoň se mám stále na co těšit. Pak napíšu dojmy. -
...
Stále čekám na odpověď ze Cinemy a Popcornu, je to hrozné, už několikrát jsem tam psal, dokonce minulé léto, z Popcornu neodpovídají vůbec, nechápu k čemu tam ta redakce je, nebo co tam dělají, a měla by už vyjít nová Cinema, minulý měsíc,- v prosinci, vycházela už 23, a teď máme 27, a stále nic! Tak hlavně, aby v té Cinemě bylo něco s Heathem! -
-
Re: ...
nova cinema vyjde 29.1. a podle chlapa z redakce co sem mu psala tam bude Heath... -
-
Re: Re: ...
díky za info...no snad tam bude"! -
-
Re: Re: Re: ...
nemas zac,ale psala sem to tady z asi trikrat... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Vím, že jsi to tady už párkrát psala, ale chtěl jsem po té redaktorce, aby mi napsala přesnější informace, co s Heathem tam bude,...
-
-
-
-
-
Dík
heatcliff: Díky moc za ten magazín, hned jsm si to běžela koupit :) -
Heath v týdeníku Televize
Tak už jsem si koupil Týdeník Televize, Heath je hned na fotce v obsahu jako Ennis ve Zkrocené hoře, a pak je s ním velká fotka, jak sedí v těch horách, a je tam o něm sloupek, taky tam o něm moc pěkně píší, myslím, že ze všech těch mrtvých hvězd, o kterých tam píšou, mu dali jakoby největší přednost, a píší tam: že naštěstí se tytto mladé a mrtvé hvězdy stávají symbolem, ještě ob generace, posledním takovým je Heath Ledger- krásné, že?!
Určitě si to kupte!,-) *3* -
-
Re: Heath v týdeníku Televize
No nádherný *4* ,zitra si Týdeník Televize určo koupím,a díky za tip *5* -
Re: Heath v týdeníku Televize
Už to mám doma, zrovna jsem přiběhla s Týdeníkem, už po cestě domů jsem se dala do čtení. A myslím že Heath tam má snad největší sloupek. Stejnak by bylo nejlepší kdyby tak na té dvojstránce vůbec nebyl. *9* -
-
Re: Re: Heath v týdeníku Televize
To máš pravdu! *9* *9* *9*
-
-
-
Televize!
Týdeník Televize, to není stejné jako Tv magazín, to jsou dva odlišné časopisy!
Televize je Televize, a TV Magazín je TV Magazín, jen aby si to někdo nespletl!,-) *3* -
:(
Imaginarium ma krasnej trailer..jinak jeste jsem se do kina nedostala :( preste ze bydlim v hk a uz to u nas davaj...ale rozhodne na nej pujdu snad tenhle tyden... uz se tesim :) vypada to doopravdy dobre... uz zadnej novej film nebude :( to je smutna predstava je to moc velka skoda...nemelo se to stat... *9* -
Heath
Zítra vychází magazín Televize, kde je článek o předčasně zesnulých celebritách, samozřejmě i o Heathovi, tak si ho nezapomeňte koupit!
Prolistoval jsem dnes všechny časopisy v Tescu, a našel jsem jen malý článek o Imagináriu v In Touch, a je tam i fotka Heatha a Lily Cole, ale je to fakt mini, takže jsem to ani nekupoval.
A jinak jsem zjistil, že tady v Praze jsou třeba v centru trafiky, kde mají i cizí tisk, včetně Vanity Fair, atd...Věděl jsem to vždy, ale až teď mi docvaklo, že vlastně všechny časopisy co třeba vyšly s Heathem v USA, jsem mohl mít, aspoň třeba to srpnové Vanity Fair, no teď si to už budu hlídat!
A jinak s tím Imagináriem mne to mrzí, že k tomu všichni nemáte přístup, je to zvláštní, že česká premiéra byla stanovena na 21.ledna, takže správně by to mělo být všude v ten den, nebo když už, aspoň ve velkých městech, ale není, no...co se dá dělat.
Ještě, že jsem v té Praze, protože by mne to opravdu štvalo! Ani se Vám všem nedivím! Tak doufám, že to všichni brzy uvidíte!,-) -
-
Re: Heath
magazin televize??...to existuje ? :D -
-
Re: Re: Heath
To je to samý jako Tv Magazín... *15* *5* *3*
-
-
Re: Heath
Ale třeba zas chápu, že k tomu, že Imaginárium není hned všude, můžou být určité důvody, to se prostě ovlivnit nedá, ale i tak snad se vám to co nejdřív podaří vidět, a doufám, že z toho filmu budou stejně všichni nadšení jako já,-) *3*
-
-
už toho mám dost.....!!
každý den i několikrát denně sleduji program cinestaru v č.b. a pořád nic už jsem to ani nenašla v přehledu filmů jako kdyby se to vypařilo...tak jsem tam před chvílí zavolala a že prej ho tam budou mít nejdříve za dva týdny ve čtvrtek....:( opravdu mě to mrzí....moc se na to těším.....a pořád nic....tak doufám že se toho někdy dočkám...tím spíš že se na nej těším víc a víc když si tady pročítám nové příspěvky.... *9* -
nádhera
http://www.youtube.com/watch?v=7Foo L5pEkV8&feature=player_embedded
k tomu nejde nic napsat -
Imaginarium v kině
Tak všem vám moc závidím, že už jste viděli Imaginárium. U nás v kině to nikde v programu není. Straně mě to mrzí. Moc jsem se na ten film těšila a ted nevím jestli se vůbec dočkám *9* . Ani jsem na to nikde neviděla ukázky ( a to jsem ted v kině byla poměrně často ), navíc bydlíme v poměrně dost velkém městě a tak se divím, že to tady není *9* . Naposled vidět Heatha na plátně jako premiéru. To si moc přeju *9* a doufám, že se to splní. Prosím kdyby jste měl někdo nějaké informace o tomto filmu, jak to bude v cinestar, byla bych moc vděčná, díky -
-
Re: Imaginarium v kině
a odkud si ?? ja jsem z olomouce a termin je na 4.2. premiera v cinestar...ted sem byla v sobotu v kine a davali ukazku:) konecnee....aspon ta ukazka me potesila tk uz aby byl ten filmik....pokud to zas nezmeni :(:( *10* *4* -
-
Re: Re: Imaginarium v kině
Já jsem z Kynšperka nad Ohří-okres Sokolov.No uvidím,snad se taky dočkám *3* Tak to Ti ted bude utíkat pomalu,do toho 4.2.,vid? *5* -
-
Re: Re: Re: Imaginarium v kině
jo bude...Ať už to je....strašně se těšíím!! *14*
-
-
Re: Re: Imaginarium v kině
No tak já jsem z Liberce a myslím že nejsme zas tak malý město...to čekání mě zabíjí..
-
-
Re: Imaginarium v kině
U nás v kině taky Imaginárium na programu není,ale jsem z malýho městečka,tak nevím kdy to tady budou dávat *9* ,a tak jako Tebe,tak i mě to strašně moc mrzí *9* .Taky si říkám "už aby to bylo na Dvd.Snad příští rok....Taky když si tady pročítám vaše dojmy a pocity z Imaginária,tak Vám všem moc závidím,že jste to mohli schlédnout,ale přeju vám to *3* Snad i já se jednou dočkám....je to možná ostuda,ale já ještě ani neviděla "Temného rytíře"....Pak to schlídnu všechno najednou... *4* a budu se kochat.... *3* *4*
-