Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

filmíík

Taak a jsem doma:) nemam slov...bylo to skvělé ..od začátku filmu jsem cítila takovou nervozitu, ale jak sem videla poprve heatha rozzarili se mi ocicka :) Jak se tam objevil Johny depp tk sem věděla, že tam heath ještě bude:) ae pak po judovi sem to nečekala :) překvapiloo me to :):) byla sem šťastnáá:) Kdo to neviděl, tak se má na co těšit...co nejdřív na to pujdu znovu:) BOŽEEE....SEM NADŠENÁÁÁÁÁ:) Je to skvěle udělané :)
    • eve-lyn

Re: filmíík

Ty se tak máš,já budu čekat až do 25. , než uvidím Imaginárum..všichni už vyprávíte a já nemám co.Ale zase díky vám se na to všechno stále víc a vííc těším! *15*
      • emo-anne

Re: Re: filmíík

to ti věřím:) předtím jsem byla hrozne nervozníí....ale aspon se máš stále na co těšit a určitě věřím, že kdyz se tak moc těšíš, že budeš nadšenáá....Ja jsem nadšená:) ja se těším , až na to pujdu znovu...na to bych chodila pořáád *15* ale sem ted nemocna... *8* tak az tak za týden... *9*
        • eve-lyn

Re: Re: Re: filmíík

Jasný,natěšená jsem strašně a pořád víc a víc.A pudu určitě taky aspoň 2x,chvi mít Heatha pořád na očích.A přeju ti brzké uzdravení.
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: filmíík

jj to já taky... s radostí si to vychutnám ještě několikráát *14* jj moc děkuju... *4*
  • Bravo

V příštím Bravu, které výjde 18.2. má být něco o Heathovi, tak uvidíme, kolik tam toho zase napíšou. :)A 22.2. by mělo vyjít dvd Casanova za 99 Kč.
  • emo-anne

kino

Taaak a dočkala jsem se....V 6 nám začíná imaginarium:) Tak na mě mysletee...STRAŠNĚ SE TĚŠÍÍM:) tk paaa *4* *4* *14*
  • gallacher

Oscar

Imaginarium má dvě nominace na oscara...Art Direction a za kostými...a Christopher Plummer je nominovanej za herce ve vedlejsi roli,ale myslim ze za jinej film.....Heath bohuzel nic,ale to nevadi,uz za to ze ma oscara posmrtne za Jokera,ma velke obdiv,protoze je jen druhej herec za celou dobu co to ziskal..
    • gallacher

Re: Oscar

a Maggie Gyllenhaal je nominovana za herecku v hlavni roli.. *4* *3*
      • gallacher

Re: Re: Oscar

pardon,omlouvam se Maggie je nominovana za vedlejsi roli
  • heat

Četla jsem jsem ten článek, jak Michelle poskytla rozhovor o Heatovi, že na něj myslí denně a když se jí hodně stýská, tak se podívá na Matildu. Bylo to moc dojemný. V pátek budu sama doma, tak se budu dívat na Zkrocenou horu. Už se hrozně těším. Vždycky si z toho udělám svátek. Je to zvláštní, ale já ten stesk po Heatovi cítím také. Jak je možný, že ty pocity přetrvávají i po roce?
    • heatcliff

Heath

Je to možné Zuro,, i já jsem kvůli Heathovi vypustil spoustu emocí, ale stejně se někdy divím, jaký měl Heath citový vliv na tolik lidí, to je až neuvěřitelné, ale on byl prostě předurčený k tomu, aby ho lidé milovali, měl to v očích, a to s Michelle jsem už četl dávno, a říkám si, jak to pro ní musí být hrozné, mám Michelle rád, a je mi jí líto. Je hrozné, že si třeba sama vzpomene na dobu, kdy byli s Heathem spolu, a ted už má jen vzpomínky, navíc Heath se už nikdy nevrátí, rád bych jí tolik psychicky podpořil, jí a Matildu.
      *9* Aspoň že ony žijí, já v nich vždy uvidím kus Heatha, hlavně tedy v Matildě, a Michelle budu fandit.
      Heath v nás jednoduše zanechal velké stopy, možná si ted někdo řekne, že přeháním, ale je možné, že je Heath už naší součástí, myslím to samozřejmě s nadhledem, ale já to tak mám.
      • emo-anne

Re: Heath

jj s tím souhlasím...je naší součástí:) a bude nadáále *3* *4*
    • emo-anne

Re: heat

jj to je...já kvůli heathovi občas brečím...třeba si na něco vzpomenu a je to...nebo hlavně u jeho filmů...není to divný :) je to prostě platonická láska, které se jen tak nezbavíme...teda já ani nechci :)
      • emo-anne

Re: Re: heat

není to jen platonická láska k němu....Je to láska k jeho filmům, k těm nádherným příběhům, hlavně ve zkrocené hoře a v candy, a taky ke všemu, co je s ním spojené *14*
  • kletba

Pamatuji si, že když jsem viděla poprvé Zkrocenou horu, dávali pak hned pár dní nato Kletbu bratří Grimmů. Jak já jsem se neskutečně těšila na Heatha, který ve mně vzbudil ve Zkrocené hoře úplně neznámé pocity! V duchu jsem toužila po tom, aby to bylo zase něco podobného, ale byla jsem šíleně zklamaná, když to byla taková legrační pohádka a Heath tam byl v těch brejličkách a kšandičkách, ani jsem nechtěla věřit, že je to on. Ale teď je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Teď se mi líbí všechny jeho filmy zvláště proto, že tam hraje zrovna Heath. A protože ty filmy dobře znám, také si jako Heatcliff vychutnávám jenom Heatha. Pozoruju jeho tvář, postavu, gesta, hru očí a úst, prostě ho miluju.
  • heatcliff

Heathy nekonečně...

Také mne to kolikrát napadlo, a pomyslel jsem si, že třeba budu jednou sledovat zprávy, a tam bude zpráva o šokujícím odhalení Heatha, ale to je tím, jak moc ho máme rádi, a někdy nám jde těžce přiznat, že je prostě konec.
    Jinak jak vidím, většina Heatha poznala v Příběhu rytíře, víte nikdy jsem nebyl fanouškem takových těch krasavců v těch laciných filmech, proto jsem i rád, že jsem Heatha poznal ve Zkrocené hoře, protože tady na mne udělal dojem jako nikdo před tím, a navíc jsem díky tomuhle filmu přišel na to, že je skvělý herec, a to u Příběhu rytíře by mne asi až tak moc nenapadlo, víte třeba vy se mi tam líbil, ale nevím zda bych byl tak šíleně zaujat, podle mého, bych si ho ani moc nepovšimnul, protože ačkoli je tam Heath úžasný, né vyjmečný, výjmečný je ve Zkrocené hoře, víte a potom když se mi tak šíleně zalíbil, začal jsem sledovat ostatní filmy, a vnímal to už jinak, když jsem viděl poprvé Příběh rytíře, bylo pro mne až překvapující, jak třeba vypadal, jako ten sexy krasavec, což mne potěšilo, ale byl oto naprosto něco odlišného, než je Zkrocená hora, proto jsem rád, že jsem ho poznal právě v tomhle filmu, ve filmu, který je jeho nejlepším, a největším dílem, které má Heath na svědomí.
    • heatcliff

Re: Heathy nekonečně...

Myslím, že už proto mne tak zaujal, protože to ve Zkrocneé hoře bylo jedinečné, jeho výkon, ztělesnění toho utrpení, a to jak to podal, to mne tak fascinovalo, anvíc i tady se mi líbil jao chlap, a to jsem ani nevěděl, že kdysi měl blond vlasy, kukuč onoho krasavce, a to i tak mi ve Zkrocené hoře připadal výrazný, zajímavý a krásný.
      Jsem vděčný za to, že jsem ho viděl zde poprvé, protože zážitek z toho filmu byl neskutečný, a zasáhl mne jak film samotný, tak Heath, pak je tu také ta smrt, jeden z důvodů, kvůli kterých jsem se o něj začal více zajímat, a vlastně i litovat, no a od toho se začalo odvíjet vše ostatní, to fandovství a uchvácení.
      A hned po Zkrocené hoře jsem viděl 10 důvodů, můj druhý film s ním, a tam jsem ho zas vnímal jinak, říkal jsem si, je zvláštní jaký byl ve Zkrocneé hoře, a jaký je tady, mladší, rozvernější, a v samotn éroli komediantičtější, a s kukučem toho ,,týpka´´, který pobaví a zaujme, už jsem to vnímal jinak, vnímal jsem to jako jednu z jeho tváří, a zase kdybych viděl tenhle film s Heathem poprvé, asi by mne nijak nezaujal, a vlastně nikdy bych se ani na takový druh filmu nedíval, vše jen kvůli Heatha, proto říkám, jak mne Zkrocneá hora ovlivnila, a dala mi pocit, že Heath je jedinečný herec s božím nadáním a krásou, jak tou fyzickou, tak vnitřní,-)
      • heatcliff

Re: Re: Heathy nekonečně...

A dnes když vidím Příběh rytíře, jsem rád, a je tam Heath úžasný a skvělý, a beru ten film jako takový oddech, a uvolnění.
        Jen pozoruji Heatha, jeho kouzlo, a nechávám se tou jeho magií unášet, to je vše, tenhle film vlastně nic jiného neumožňuje, jen pohodové sledování úžasného Heatha, a ačkoi si to každý vyloží jinak, musíte všichni uznat, že Zkrocneou horu je úplně něco jiného a výjmečnějšího, to musí uznat každý! I já Heatha zbožňuji v Příběhu rytíře, on byl úžasný všude, ale NĚCO NEUVĚŘITELNÉHO, to je jedině Zkrocneá hora.
        • heatcliff

Re: Re: Re: Heathy nekonečně...

U Heatha se dá říct jeidné- JEDINEČNOST, to je vše, myslím, že tohle slovo ho vystihuje ve všech směrech, on mne ovlinil hrozně moc, dal mi toho také moc, jen to je neuvěřitelné...
  • emo-anne

líístky

Taaaak a je too!!! Už mám objednanéé lístky na imaginarium! Jsem teď nemocná, takže mi to zvedlo náladu neskutečným způsobem! STRASNĚ SE TĚŠÍÍÍM :):):)
  • Heath

Já jsem Heatha viděla poprvé v Příběhu rytíře, měla jsem ho z půjčovny. Moc se mi tam líbil, ale přešla jsem to tak nějak normálně. No a když jsem četla o jeho smrti, začala jsem se o něj víc zajímat a zaujalo mě, že za roli ve Zkrocené hoře dostal nominaci na Oscara. A když ji pak vloni dávali v televizi, dívala jsem se na ni jen kvůli němu. No ale to jsem ještě netušila, co to se mnou udělá. Že mi to změní doslova život, ale to jsem tady také již mockrát psala. Mně osobně se také moc líbily jeho výkony ve Čtyřech pírkách, v Candy a v Temném rytíři. To považuji za jeho nejlepší, ovšem kromě Zkrocené hory. Když koukám na jeho filmy, vždycky mu ty role věřím, jako by to bylo doopravdy. On do nich musel dávat celou svojí duši a strašně to prožívat. Možná právě to ho tak vyčerpávalo. Chudáček, kdyby mu tak člověk mohl nějak pomoct...
  • petrahladilova

poprvé

já jsem Heathe viděla poprvé v Příběhu rytíře a tenkrát mě tam zaujal ten tanec a pak to bylo v 10 důvodech..od té doby je to moje láska a všichni kdo mě znají to vědí já na něho prostě nedám dopustit.Jen mě mrzí že umřel to se prostě nemělo stát.Měl ještě žit,měl pro nás žít...měl pro nás hrát a dokazovat nám že je ten nej herec na svět,jako že je co si budem povídat,že? *5* Ono se říká že koho bůh miluje toho si k sobě brzo povolá.Ho musel hooodně milovat,ale neměl nám ho brat,ne tak brzo...
    Já nevím pořád tak nějak podvědomě čekám že vyjde nějaký článek a tam bude stát že je Heath naživu,ale vím že to tak není,ale pořád to tak jako mám nevím proč.. *7* nechápu to..jinak mocinky hezky zde o něm píšete a doufám,že i nadále budete... *3* to by prostě nepřicházelo v úvahu aby se zde o něm nepsalo to ne *13* .Ale já vím že ním žijete tak jako já a heatcliff a zuru a gabi a galancher a lidka a amo.anne a danny a atd atd.
    Tak se mějte HEATLEDGEROVSKY a pamatujte HEATH je nááááááááááááááááášššššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *4*
    • Re: poprvé

jo, to jo!! Taky pořád čekam až se někde objeví a řekne: Co tak koukáte? To byla sranda
    • emo-anne

Re: poprvé

jj to máš pravdu :) navždy bude v srdíčku ;) *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit